- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.861
2 aydır çekiyorum..önceleri ayaklarım büyüdü sandım..oluyomuş ya han,,,..sonra baktım ki iltihap boşalıyo her yerden..
ne bileyim dayandım işte..sen napıyosun hem bu saat olmuşAyy Buket içim bir tuhaf oldu, nasıl dayandın bu vakte kadar, ağrısı çok olur
Oyyy maşallah yesin emsin büyüsün :)
Biz sevgililer gününü kutlamıyoruz, sabahtan geyik yapıp kutladık, bizden geçmiş :)) benimde uykum geliyor yavaştan bende mamamı yiyip yatıcam :)))
Yağmuru öp benim için Allah'a emanet olun, iyi geceler canım
evet canım ya gurbette olunca insanın böyle dostlara daha cok ihtiyacı oluyor senin ailen yanındaysa her şeyini yaparlar inşallah, bebek alışverişi için cokda geç kalma oldukça al bişeyler çünkü çok masraflı oluyor bizde ilk bebeğe kız anneleri her şeyini yapar annem sağolsun yaptı her şeyimi, pazar günüde geliyor annecim inşallahsabahları daha küçük akşamları davul gibi kocaman, darısı sana ve tüm bekleyenlere
sağol canııımm
allahım ne iyi arkadaşlar var yarabbim neyseki annem yengem ve ablam var onlardan destek bekliyorum artıkbebek için henüz bişey almadık canım eşim 7.ayı veya 6.ayı bekleyelim dedi onunla ilgili zaten erken sanırım şuan bişey yapamam e evde şimdiden yapılsa zaten geri batar,bişeyler hazırlayıp dolaba koyma fikride çok iyiymiş hemen hazır olur çıkarır çıkarır ikran edersin.
ya göğüs çatlağından bahsiediyorsan ben mustelanın kremini aldım kullanacaktım bir arkadaşım şimdiden kullanma doğumu tetikliyormuş dedi o yüzden bir hafta kala başlamayı düşünüyorum inşallah işe yarar, soğanı da yapmayı düşünüyorum anne bebek sitelerinde okudum işe yarıyormuş öyle diyorlar kimiside her emzirmeden sonra sütle siliyormuş oda işe yarıyormuş inşallah çatlamaz da emdiririrz, benmde kasıklarımın üstü çatladı bir gördüm şok oldum böyle kırmızı kırmızı bende yağ ve vazelin sürüyordum ama unuttugumda çok oluyordu napalım çatlasa da bebek için feda olsunbircan kızzzzz bak özlemede dedim sana da diyorum benim bir arkadaş doğumdan sonra hastaneden bebesini emzirmeden önce soğanın suyunu memesine sürdü hiç silmeden emzirdi, bebek memeyi aldı, çatlama ve yarılma olmasın diye yaptı haberin olsun gülüm ,bu arada benim hakkım varsa sonuna kadar helal olsun
özlem bizim 82gül'ü hatirla, 3. Ayinda sürmeye başladi hiç yarığı çatlağı olmadi, sende hemen badem yağına başla, bide sütünde çoğalmasını sağlıyormuş, böyle daireler çizerek masaj yapacaksın :))
Allah razı olsun burcum bu ettiğin duaların mükafatını Rabbim misliyle versinBİRCAN canım senin için FETIH suresi okudum Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin, evladını sağsalim kucagına alırsın inşallah
bizde hamilelik süresince 2 yalan olmasın 3 kez de olabilir şey ettikAnam anam tobeler olsun evlerden ırak ,sizin kocalarin vay haline :)))
ilahi kızlar beni güldürdünüz...okudum araştırdım..olabilecek şeylermiş..ağrılı cinsel ilişki(dsiparoni)..bi çok kadın yaşarmış..prolaktin hormonu zaten isteksizlik yaapıyo..bunun yanında yeni hayat..iki saatte bir uyanan bir bebek derken olabilir..ben yağmur 2 aylıktı doktora gittim kontrole..simir testi aldı usgyle alttan baktı..sonrasında eve geldiğimde kan gördüm..zaten çok acımıştı..
bi takım girişimlerimizde başarısız kalmıştı..ondan önce zaten..nazanın dediği gibi kapanmış mı ne olmuşsa artık:))
benim sadece oda değil..3 aydır tırnaklarım batıyo...
ayak tırnak batması doğum dan sonrada yaşanan bi olaymış.burada forumu da var...ayaklarım şişmişti tulum olmuştu ya ona bağlıyorum..serçe parmağım hariç bütün parmaklarımın tırnakları battı..kenarları şişti iltihaplandı..bütün iltihaplar aktı neyse düzeldi dedik birtek baş barmağım kaldı..ama onun durumu vahim..oturup kalkamıyorum ayakkabı hele mahvediyo..yanı iltihaplı biyerlere çarpıyo kanıyo..gidip kestirecem..bi türlü fırsat olmuyo...doktor yanından kesecez dedi..uyuşturup ta tabi..%70 oranında çözümdür ama yine olursa bu sefer kökünü alacaz dedi..bakalım naaparız..
evet canım ya gurbette olunca insanın böyle dostlara daha cok ihtiyacı oluyor senin ailen yanındaysa her şeyini yaparlar inşallah, bebek alışverişi için cokda geç kalma oldukça al bişeyler çünkü çok masraflı oluyor bizde ilk bebeğe kız anneleri her şeyini yapar annem sağolsun yaptı her şeyimi, pazar günüde geliyor annecim inşallah
bizde hamilelik süresince 2 yalan olmasın 3 kez de olabilir şey ettikoda ilk sıralardı, kardeş olduk kardeş
Oh oh masaallah sohbet uzun olmus bu gece. Bende hastayim burnum akiyor gozlerim yasli kiriliyorum saliya kadar calismayacakmisim dedi doktorum yat bol istrihat et meyva ye dedi bide paracetamol alabilirsin gunde iki tane dedi ama ben korkuyorum ya almadim egerki saliya kadar gecmezse atesinde cikarsa antibiyotik kullanmalisin penisilin sartmis. Insaallah gecer dua edin kizlar.
buarada ozlem gobisine masaallah cok sirin
ya bide catlaklariniz nezaman belli oldu kizlar yani kacinci ayda?
Dualari okuyorum ama yazamiyom buraya yarin yazarim
Ayy dogumdan sonra benim ilk once ellerimdeki parmaklarin kenari öyle oldu. Halk arasinda dolama denilen iltihaptan ayyy ne cektim varya kara mrrhem diye bi krem var eczanede ondan surdum. Onu surunce iltihap bi noktaya toplanıyor sende sıkıp patlatiyorsun öyle geçiyor ancak o dolama denen şey.
Sonrada ayni buketin dedigi gibi ayagimin baş parmağı tirnak batması oldu ama tabi ben onuda dolama olarak nitelendirip once kara merhem sürdum sardim sonra iltihapini patlatip cikartinca bu sefer hametan krem kullandim cok iyi geldi.
ayyyyygy sabahin köründe ne iğrenç bir muhabbet ettim yaa :)
Bu arada dun geceki tören yarim yamalak geçti çünkü dikislerim canimi acitiyor. Zor zar biseyler olsada sonuc 0-0 bitti diyim siz anlayın yani :)) ama bunada şükür çünkü 1 ay önceki girişimimizde bunuda yapamamistik. Demekki zamanla herşey yoluna girecek inşallah
allah senden de razı olsun canım, annenin gelmesi süper, ayy bircan doğumdan önce o işi yapın yoksa bak bizim kızlara doğumdan sonra hiç olmuyormuş :)) senin adamda kuruyup kalacak, şimdiden söyleyip moralini bozma bari :)))evet canım ya gurbette olunca insanın böyle dostlara daha cok ihtiyacı oluyor senin ailen yanındaysa her şeyini yaparlar inşallah, bebek alışverişi için cokda geç kalma oldukça al bişeyler çünkü çok masraflı oluyor bizde ilk bebeğe kız anneleri her şeyini yapar annem sağolsun yaptı her şeyimi, pazar günüde geliyor annecim inşallah
ya göğüs çatlağından bahsiediyorsan ben mustelanın kremini aldım kullanacaktım bir arkadaşım şimdiden kullanma doğumu tetikliyormuş dedi o yüzden bir hafta kala başlamayı düşünüyorum inşallah işe yarar, soğanı da yapmayı düşünüyorum anne bebek sitelerinde okudum işe yarıyormuş öyle diyorlar kimiside her emzirmeden sonra sütle siliyormuş oda işe yarıyormuş inşallah çatlamaz da emdiririrz, benmde kasıklarımın üstü çatladı bir gördüm şok oldum böyle kırmızı kırmızı bende yağ ve vazelin sürüyordum ama unuttugumda çok oluyordu napalım çatlasa da bebek için feda olsun
Allah razı olsun burcum bu ettiğin duaların mükafatını Rabbim misliyle versin
bizde hamilelik süresince 2 yalan olmasın 3 kez de olabilir şey ettikoda ilk sıralardı, kardeş olduk kardeş
Oh oh masaallah sohbet uzun olmus bu gece. Bende hastayim burnum akiyor gozlerim yasli kiriliyorum saliya kadar calismayacakmisim dedi doktorum yat bol istrihat et meyva ye dedi bide paracetamol alabilirsin gunde iki tane dedi ama ben korkuyorum ya almadim egerki saliya kadar gecmezse atesinde cikarsa antibiyotik kullanmalisin penisilin sartmis. Insaallah gecer dua edin kizlar.
buarada ozlem gobisine masaallah cok sirin
ya bide catlaklariniz nezaman belli oldu kizlar yani kacinci ayda?
Dualari okuyorum ama yazamiyom buraya yarin yazarim
Ayy dogumdan sonra benim ilk once ellerimdeki parmaklarin kenari öyle oldu. Halk arasinda dolama denilen iltihaptan ayyy ne cektim varya kara mrrhem diye bi krem var eczanede ondan surdum. Onu surunce iltihap bi noktaya toplanıyor sende sıkıp patlatiyorsun öyle geçiyor ancak o dolama denen şey.
Sonrada ayni buketin dedigi gibi ayagimin baş parmağı tirnak batması oldu ama tabi ben onuda dolama olarak nitelendirip once kara merhem sürdum sardim sonra iltihapini patlatip cikartinca bu sefer hametan krem kullandim cok iyi geldi.
Bu arada dun geceki tören yarim yamalak geçti çünkü dikislerim canimi acitiyor. Zor zar biseyler olsada sonuc 0-0 bitti diyim siz anlayın yani :)) ama bunada şükür çünkü 1 ay önceki girişimimizde bunuda yapamamistik. Demekki zamanla herşey yoluna girecek inşallah
Benim anlamadığım yasemin normal doğum yaptı dikişi var onu anlarımda sezeryan olanlar neden yapamıo kullanılmaya kullanılmaya çalı çilpimi kaplamış yolları hahaha
Ferhan çiğdem nazan sündüz dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah.. Ayrıca nazan çok güldüm ya :)) güzel benzetme :)) kızlar rahat olun psikolojik birazda kasmayın daha çok canınız yanar
yaso benim tırnak batıyo kanatıyo..iltihabı bende teramisinle yendim..ayrıca maç berabere bitmiş..artık deplasmanda denersin şansını..zamanla olur heralde diyorum bendeAyy dogumdan sonra benim ilk once ellerimdeki parmaklarin kenari öyle oldu. Halk arasinda dolama denilen iltihaptan ayyy ne cektim varya kara mrrhem diye bi krem var eczanede ondan surdum. Onu surunce iltihap bi noktaya toplanıyor sende sıkıp patlatiyorsun öyle geçiyor ancak o dolama denen şey.
buketciğim canım bende adet olmuyorum diye doktora gittiğimde bendende smear testi almışlardı o testi yaptırınca kanama oluyor canım hatta tuvalette baktım kan geldi hayret ettim adet olmuyorum doktora geldim adetmi oldum nasıl yani dedim doktora sordum normal olur öyle dedi, ayrıca bizimde bir arkadaş doğumdan sonra tırnak çektirmişti çok zor çok ağrılı bi işlem rapor almıştı o iki ayağınında baş parmağını çektirmişti Allah yardımcın olsun ikisini aynı anda çektirme sakın, gerçi birini çektirdikten sonra acısından 2.ye cesaret edemezsin
ilahi nazan:))Benim anlamadığım yasemin normal doğum yaptı dikişi var onu anlarımda sezeryan olanlar neden yapamıo kullanılmaya kullanılmaya çalı çilpimi kaplamış yolları hahaha
allah senden de razı olsun canım, annenin gelmesi süper, ayy bircan doğumdan önce o işi yapın yoksa bak bizim kızlara doğumdan sonra hiç olmuyormuş :)) senin adamda kuruyup kalacak, şimdiden söyleyip moralini bozma bari :)))
çektirmeyecem kestirecem..:))
Bedriye bircan serap özlem burcu ve ayşe dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?