Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yok kuzum yapamamki sağıma soluma zor dönüyorum bu halde o iş imkansız, doğumdan sonrada hele bir lohusalığı bitirelim bakarız, adamlarda mı kurumuş ay, ben bizim kızlar yapmıyo sanıyodum:)
Bugün 60.gün kocam dogumdan evvel demiştiki 8 ay böyle geçti 40günde öyle var demi demişti bende sinirlenip ne kırk günü 400 gün demiştim demez olaydım hah a haha

dejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/ Zeynep 07.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 10.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
baf32/ Ferhan 11.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
akyüzçiğdem/ Çiğdem 12.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
melek2828/Nazan 13.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sunbal/Sündüz 14.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 17.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
tb_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
buketdemet/Buket 24.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 25.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/Bedriye 26.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

arkadaslar dualarinizi okumustum ama yazamadim

benim icin okuyan arkadaslarim Allah razi olsun agziniza yüreginize saglik

maralam/Meral 17.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
tb_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar

dualarınızı canı gönülden okudum.Allah ım hayırlısı ile kabul eder inşallah.öpüldünüz....

ayşecim Allah razı olsun canım Rabbim çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah, Rabbim evine huzur versin

zeynom Allah bin kere razı olsun, yarın inşallah çok yüksek bir kan değeriyle dönersin :)

Bugün 60.gün kocam dogumdan evvel demiştiki 8 ay böyle geçti 40günde öyle var demi demişti bende sinirlenip ne kırk günü 400 gün demiştim demez olaydım hah a haha

Senin tosun 2 aylık oldu dimi, toplamda 10 ay yani 300 gün veee senin bu 400 günün gerçek olacak nazoooooo :))) adam yakında isyan bayrağını çekecek :))

Senin tosun 2 aylık oldu dimi, toplamda 10 ay yani 300 gün veee senin bu 400 günün gerçek olacak nazoooooo :))) adam yakında isyan bayrağını çekecek :))

Çekermi çeker aman laka bşyana saglık olsubda gerisi mühim deil hala daha toparlayamadım herseyin hayırlısını versin mevlam para pul hiç bişe saglığı olsun insanın en büyük mutluluok o

Çekermi çeker aman laka bşyana saglık olsubda gerisi mühim deil hala daha toparlayamadım herseyin hayırlısını versin mevlam para pul hiç bişe saglığı olsun insanın en büyük mutluluok o

Ya evet nazanım yine kan gördünmü dışkıda? Ilaç kullanıyormusun?

Ya evet nazanım yine kan gördünmü dışkıda? Ilaç kullanıyormusun?

Sinoskopiden sonra bikez daha gördüm sonra görmedim ama inan tuvalete korkarak gidiyorum hoş bu kezde hemoreytim kanıyoda aman işte karnım agrıyo falan filan psikolojik belkide belkşde hala enfeksiyonu atamadım bilmiyorum

kızlar rabbım kabul etsın hayırlısıyla ınsallah meral seda ve zeynep hayırlıysla guzel sonuclar olsun amiiiin amiiin

dejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/ Zeynep 07.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 10.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
baf32/ Ferhan 11.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
akyüzçiğdem/ Çiğdem 12.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
melek2828/Nazan 13.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sunbal/Sündüz 14.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

kızlar merhaba dün benim biraz ağrım ve karnımda sertlik vardı bugün doktora sordum doğumhaneye gel baksınlar dedi sabah doktora gittim ultrasonda baktılar çok şükür kalbi atıyordu,bide doktor elini koydu 10 dk. bekledi ağrı olunca anlıyormuş sanırım ağrı yok dedi idrar tahlili aldılar sonuç çarşamba çıkacak göstericem

Geçmiş olsun cnm kültür istedi heralde geç çıkacak olunca

sağol canım, evet evet kültür dedi onda neye bakıyorlar nazan yaa, iki ayrı kapta verdim tahlil

Bende yaptırmıltım normal idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon çıktı ilaç iötim bir sonraki kontrolde yibe tahlil verdim yine enfeksiyon çıktı doktor dedikş geçnesi lazımdı bşrde kültüre bakalım dedi o temiz çıktı inş. Seninkide temiz çıkıcaktır allahin izni ile

inşallah canım yaa, doktor sordu yanma varmı diye ama bende yanma falan yok herhalde bişey çıkmaz

geçmiş olsun..haber et sonucu..

ya bugün zzeynep in test sonucu yokmuy du?????????????*

Kizlar yanlis bilgi vermis olmayayim ama galiba zeynep hamile dun baska bi topikte yazdigini okudum emin degilim ama hamile galiba yazisindan onu anladim bi bakin isterseniz benmi yanlis okudum

geçmiş olsun canım, bir şey çıkmaz Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…