- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.901
geçmiş olsun..haber et sonucu..
ya bugün zzeynep in test sonucu yokmuy du?????????????*
geçmiş olsun canım, bir şey çıkmaz Allahın izniyle.
Günaydın canlarım
özlemmm bebegim canımsın önemli bişey yoktur inşallah, tatlım idrar kültüründe virüs adı belirlenir tabi eğer varsa ona göre ilaç verilir amaç odur, kültür negatif çıkarsa sorun yok demektir, ayy sertlik niye oldu acaba, bu aralar neyi çok yapıyorsan ondan vazgeç, neyi hiç yapmıyorsan onu yap mesla çok su içmek gibi
Gunaydin fistiklar...
Biz Aysem le yeni hayatimiza adapte olmaya calisiyoruz.Aysemin gaz sorunu var cikaramiyor yavrum.
Zeynep insallah hamiledir.
Gunaydin fistiklar...
Biz Aysem le yeni hayatimiza adapte olmaya calisiyoruz.Aysemin gaz sorunu var cikaramiyor yavrum.
Zeynep insallah hamiledir.
canım bu sertlikler erken doğum belirtisiymiş ama ritmik olursa 10 dk. altına düşerse hastaneye gitmem gerektiğini söylediler gün içinde birkaç kez olması normalmiş sanırım,doktor bol su iç kendini yorma dedi,benimde hiç yapmadığım şey günde 1,5 lt. su içiyorum ama yürüme hızım falan hiç yavaş değil hopur hopurum sanki hamile olan ben değilim gibi,dün doktorun dediğine uyayım dedim akşam eve tin tin gittim babam balkondan beni gördü kapıya çıktı hayırdır niye öyle yavaş yürüyorsun dedi adam alışmamış tabi benim yavaş olmamayoruluyorum dedim düz yoldamı yoruluyorsun diyor merdiven çıkıyorum ya ondan yoruluyorum dedim bu arada 5 kat merdiven çıkıyorum.
tümay canım masaj yap kızına bol bol karnına ayaklarınıda sıcak tut hem kendinin hem onun
ahh ahh tez canlısın işte, olsun kendini zorla yavaş hareket et, biz hamile kalabilmek için neler yaptık ne sıkıntılardan gectik, bunları düşün herkesin bebesi kıymetli ama bizim gibilerin bebesi daha kıymetli hep hatırla bunu, bu arada 5 kat merdivem çok yaaaa, artık onuda yvaş yavaş çık, evde bol bol yat, temizligi yemegi annen yada eşin yapsın, veee bir hamilenin günde 3 litre su içmesi lazım :)
3lt su bana çok fazla abartmayalım arkadaşım ben 1,5 zor içiyorum tuvaletten çıkamıyorum,iş güç meseleside eşim biraz yapıyo işte yarım yamalak yine çoğu şey bana bakıyor
çok sevindim, Rabbim tamamına erdirsinEvet kızlar sanırım hamile rabbim yüzümü güldürdü yazmış inş. Sım sıkı tutunsun kuzuları
gamze doğurmuştur bence benden nerdeyse 1-1,5 öndeydi çok uzun zamandır gelmiyor sanırımKızlaaaaar bazılarınız topiği çok yalnız bırakıyor, dağılıcaz diye çok korkuyorum, haftada bir kez olsun uğramaya çalışın , merak ediyorum, mesale binbirgece gamze'nin tel nosu yada face'i olan varmı? Doğurdu mu çok merak ediyorum
3lt su bana çok fazla abartmayalım arkadaşım ben 1,5 zor içiyorum tuvaletten çıkamıyorum,iş güç meseleside eşim biraz yapıyo işte yarım yamalak yine çoğu şey bana bakıyor
Neyse onada şükür hiç içmeyebilrdin :))) birazda nazlan özlem, yat eve gidince bak yarıladın sayılır haftaları, sonuna kadar şimar :)) hem de bu bahaneyle dinlenmiş olursun
canım ama burcu haklı en az 2,5 litre içmelisin, hem enfeksiyon riskine karşı hemde amniyon sıvın azalmasın diye, bende midem bulanana kadar içiyordum sonrada alıştım malesef tuvalet sorunu kötü bide iş yerinde. hele de abdest tutman gerekiyorsa... ama kuzucuklar için katlanmalıyız.
kızlar nabersiniz..
ben pek bi mesutum..yağmur kakasını yaptı dün:))
sevindiğim şeye bak:))
yok değildi...değilmiş demekki...ama hergün yapan çocuk 4 gün sonra yaptı..doktor olabilir dedi..4-5 günden sonra kusma ateş varsa endişelenin dedi..benim bi arkadaşın yağmurdan 2 ay büyük bebeği 10 günde bir yapıyomuş..onuda fitille yapıyomuşş.doktor bağırak tembeliği var demiş..bende ondan etkilendim sanırım..ama 3-aydan 4 aya geçince olabiliyomuş..bağırsaklar kendini hazırlıyomuş ek gıdayailahi buket yağmur kabızmı olmuştuki bu kadar sevindin
bugün sağlık ocağından aradılar kontrol zamanım gelmiş bide aşı vurulmam gerekiyormuş pzts gideceğim
yok değildi...değilmiş demekki...ama hergün yapan çocuk 4 gün sonra yaptı..doktor olabilir dedi..4-5 günden sonra kusma ateş varsa endişelenin dedi..benim bi arkadaşın yağmurdan 2 ay büyük bebeği 10 günde bir yapıyomuş..onuda fitille yapıyomuşş.doktor bağırak tembeliği var demiş..bende ondan etkilendim sanırım..ama 3-aydan 4 aya geçince olabiliyomuş..bağırsaklar kendini hazırlıyomuş ek gıdaya
tetanoz dur demi?
kızlar nabersiniz..
ben pek bi mesutum..yağmur kakasını yaptı dün:))
sevindiğim şeye bak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?