Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buket gerçekten öyle bırtladı mı kaka yaptı mı biz de derin bir OH çekiyoruz :))bırtlayan bebeklerimiz olsun rahatlasınlar inşallah:)

Buket gerçekten öyle bırtladı mı kaka yaptı mı biz de derin bir OH çekiyoruz :))bırtlayan bebeklerimiz olsun rahatlasınlar inşallah:)

aynen öyle...bu aralar benimki memeyi tutmuyo..çok üzülüyorum..sizdede aynı sorunu yaşayan varmı

uyanık kaldığı zamanlar oluyo...mesela uyuyo uyanıyo meme yiyo..uyanık kalıyo oynuyo oyalanıyo felan ee haliyle acıkıyo..bu sefede memeyitutmuyo..aç olduğunu biliyorum..ama yemiyo..biberon veriyorum yiyo..memeyide yemesi için iki saat uğraşıyorum..

bu arada yasssooo sana bi soru..senin kız kaçsaat uyuyo kaç saat uyanık..??

beni merak edenler hatta araştırıp bakanlar olmuş :) Allah razı olsun.evet hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez sukurler olsun.
aslında cumartesi test yaptım ama pazartesi kanla netleşti.darısı hayırlısı ile Seda,Burcu,Meral,Tuba,Tuğba nın başına inşallah.
3 Martta randevum var.O zamana kadar ilaçlara aynen devam dedi dr.değerin güzel dedi.Umarım bi, sorun çıkmaz.
Bugün okula başladım.epey yoruldum.bakalım idare edebilirsem rapor almak istemiyorum ama bi taraftan merdiven inip çıktıkça,tahtaya yazdıkça,dolandıkça korkuyorum bişey olcak diye.Eşime kalsa hele bi görelim biraz daha gitme işe diyo ama ne bilim.Benden havadisler bu kadar...
hııı durun unuttum.tabiki 3 Marta kadar çatlarım.burda bi dr var ona gitcem perşembe inşallah.belkim keseyi görürüz.insan inanamıyor ya habire ispat istiyor.üç tane çubuğa inanmadım,kan tahliline inanamadım,belki ultrasonda görürsem biraz rahatlarım.dua edin.öpüyorum....

hadi gözümüz aydın..
allah tamamına erdirsin inşallah..kaç tane transfer edilmişti sana..ikiz ihtimalimiz var mı?

eşin haklı..sen yinede dikkat et uzanma tahtalara mahtalara

Gözün aydın canım rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder çok sevindim dediğin gibi darısı diğer kızların da başına :))))

Buketcim uyutup emzirmeyi dene tuğra da bi ara öyle yaptı geçiş dönemleri var galiba uykuda güzel emiyordu uyanık ağlıyordu meme de bide uykuları oldumu emmek istemeyebilirlermiş.sen pes etme cnm düzelir :)

Zeynebim gözün aydın olsun allah tamamına erdirsin o ispat mevzu dogurana kadar geçmio hatta dogurduktan sonra evrim degiltirip sevam ediyo sonu yok yani alış buna :))

Gözün aydın tatlım benim :) inş. sağlıklı sıhatli geçirirsin gebeliğini :)

zeynep gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inş,bebeğini sağsalim kucağına aldığını da görürüz inş,darısı seda'nın başına

zeyneeeeeeeeeeep hem telefonda hem whatsapp da kutladım bide burdan kutlayayım, Maşallah Rabbim 9 ay sağsalim tutunmasını nasip etsin, nazardan kem gözden korusun sizi, herşey çok güzel olacak, kanıta gerek yok onlar senin karnında mışıl mışıl uyuyorlar şimdi

Hayırlı sabahlar canlarr,
Dün girdim ama yazamadım ya, daha sık gelmeye çalışıcam inş.
Burcu fırça çekmiş ztn (

Zeynepcim allah tamına erdirsin sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürz inşallah senin adına çok çokk sevindim...
Topikten hayırlı haber çıktı çok şükürr, ardı arkası kesilmesin inşallah.. Aminn..

BURCU canım duanı okudum Rabbim evine huzur ve bereket versin, sana ve eşine uzun sağlıklı bir ömür ve inşallah umreye gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…