Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

zeynepciğim tekrar gözün aydın canım, rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah, ama bu mutlu haberi vermek için çok geciktin söyliyim o testleri yapar yapmaz bize yazman gerekirdi

bu arada ne oldu birden herkesler gelmiş uzun zamandır gelmeyenler falan, geliyorum gidiyorum kimsecikler yok sayfalar ilerlemiyor,dün akşam yine bi coşma durumu olmuş iyice unuttunuz topiği boşladınız

öyle zaten..pes etmeden çabalıyorum..iki saat kucağımda oyalıyorum dikkatini dağıtmaya çalışıyorum.dikkat dağılıncada memeyi veriyorum..yada dediğin gibi uyutuyorum az sonra uyaanıyo..niye..çünkü aç..uyanıp yiyo..

Zeynep canım Allah tamamına erdirir inşallah 9 ay boyunca sıkıntısız bir hamilelik geçir ve kuzucuklarin gelsin hayırlısıyla cokkk sevindim canımcım darısı sedaya ve diğer kızlara...

Zeynep gözün aydın çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin.Darısı Burcumun Sedann Tuğbanın aklıma gelmeyen diğer kızların başına.Rabbim herkesin yüzünü güldürsün.

Uyuttuktan sonra cnm yanına yatacaksın göğsünü daha kucağına almadan daya yatakta hani yatarak emzir hafif uyanır alır memeni emerken uyur hem onu rahatsız edip uyandırmamış olursun hemde emmiş olur nacizane tavsiye cnm :))

sağol canım..bende öyle yapıyorum..bu nedenle sırtım belim kütük olmuş vaziyette:))

sağol canım..bende öyle yapıyorum..bu nedenle sırtım belim kütük olmuş vaziyette:))
Kanbur kaldım cnm dik duramıyorum daha ağrıdan geçer diyorlar ama geçecek gibi değil inşallah geçer:)) bide yarım kundak yapıp kucakta ayakta uyutunca genç yaşımda çöktüm :)) büyüsünde bak istediğim gelini alacam :))) kötü kaynana olacam paylaşamam yavrumu ben :)) bu kadar zahmet sözümden çıkamaz :))) allah eksik etmesin inşallah:)

canım aynen öyle valla..hele gece...beşik benim yatakdan alçak olduğu için ayağa kalkıp almam gerekiyo..kızımto benim sağımda yattığı için sağ tarafım komple tutulmuş vaziyette..kızımında sol kulağı açıldı biraz..sürekli soluna yatıyo ve uyurkende bana baktığı için sol kulağı katlanıyo:))kepçe kulak olacka korkarım..başına bandajda taktırmıyo..takınca sinir oluyo varya kafasını sağa sola çevirip çıkartmaya çalışıyo...

senin küçük bey kaç aylık oldu..kaç kilo şuanda..
sen yinede kötü kaynana olma kendini düşün bak..beni düşün..onunda alacağı bi ana kuzusu:))

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]duamnur/Burcu[/TD]
[TD]19.02.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duanı okudum Allah kabul etsin..

5.5.5 aylığız cnm banane kötü olacam :)))) işin şakası tabi ama kaynanaların az kıskançları anlıyorum:)) cnm bende tuğranın odasında baza var tek kişilik uyutup beşiğe koyuyorum sonra ben baza da yatıyorum uyandı mı yanıma alıyorum duvar tarafına yatıyorum bende hep soluma yatıyorum aynen uyuşuyorum ama tuğranın yönünü değişiyorum sürekli.ama bizim kulaklar üstten öne yine :))

çidoooo seni sınıf başkanı seçiyorum, topiğe gelmeyipte whatsapp da gecelere kadar yazışan arkadaşları hemen topla buraya getir

Yoksa bu gülen surat kızgın surat olacak!

senin kocanın pabucu dama atılmış belliki:)))bende bazen yanıma alıyorum ama resmen kütük oluyorum kığırdayıpta çocuğun bi tarafına çarpmiyim diye:))

Ne yapalım canım iyi diyelim iyi olsun eslemde ne yapsın bugun 2.ay aşımuz car cıss olcaz inş. Kolay geçer korkuyorum çok huysuzlanırsa die siz napıyosunuz kuzucuk nasıl

Biz iyiyiz kuzum benim bizde aşımızı dün olduk çok şükür atşi çıkmdı ama çok huzursuz sürekli ağlayıp ağlayıp durdu bugün kendine geldi birascık : senin cimcimede inş. ateşlenmemiştir.

senin kocanın pabucu dama atılmış belliki:)))bende bazen yanıma alıyorum ama resmen kütük oluyorum kığırdayıpta çocuğun bi tarafına çarpmiyim diye:))
Aynen attım dama :))) aynen dediğin gibi oluyo cnm sürekli uyandığı için beşiğe koy al yapamıyorum sürekli :)) kilosunu da sormuşsun cnm en Son 7.800 dü 25 gün falan oldu şimdi kaç bilmiyorum cnm

Elhamdülillah ateşlenmedik ama çık huzursuz aglayıp duruo sabahçıyız anlaşılan

Günaydın ballarım, süper bir gün olsun

Bircan için fetih suresini unutmayın, hem doğuma duasız yollamayalım hem de hak geçmesin öptüm sizi

gunaydın kısceler adet oldum dualarınıza bıtınce devam edıcem nasıpse yarısına kadar okumuşmutum

Yarın canım bu arada sen dün hastaneye gittinmi? Nooldu sonuçların?
Bizde yarın gitcez kontrolümüz var

ben gitmedim canım düneşim gitti sabahtan kültür çıkmamıştı galiba çıkanları gösterdi temiz demiş doktor,bi arkadaşta dün gitti öğelden sonra onada aldırdım çıkmıştır diye oda gösterdi doktora onada temiz demiş ama karşılaştırdım ikiside aynı test kültür yok ya yapmadılar yada çıkmadı anlamadım,pzts kontrole gideceğim yine sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…