- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.961
ben gitmedim canım düneşim gitti sabahtan kültür çıkmamıştı galiba çıkanları gösterdi temiz demiş doktor,bi arkadaşta dün gitti öğelden sonra onada aldırdım çıkmıştır diye oda gösterdi doktora onada temiz demiş ama karşılaştırdım ikiside aynı test kültür yok ya yapmadılar yada çıkmadı anlamadım,pzts kontrole gideceğim yine sorarım
gunaydın kısceler adet oldum dualarınıza bıtınce devam edıcem nasıpse yarısına kadar okumuşmutum
kızlar sedanın test zamanı bugünmüydü yarınmı?
tuba nasilsin canım? Zayiflama nasil gidiyor?
Yarın canım, hatta ben sabahtan darlarım sedayi, bide son günlerde topikte yok, banlı mı acaba?
Seninde sonucların temiz çıkmış şükür, hastanenin sitesine gir sonuçlara ordan bak özi, belki kültür çıkmıştır
Aslı ikizlerin fotosunu koy :)
Zeynep bugün dr gidecekti o ne yaptı acaba?
tuba nasilsin canım? Zayiflama nasil gidiyor?
Yarın canım, hatta ben sabahtan darlarım sedayi, bide son günlerde topikte yok, banlı mı acaba?
Seninde sonucların temiz çıkmış şükür, hastanenin sitesine gir sonuçlara ordan bak özi, belki kültür çıkmıştır
İyi canım şükürler olsun temiz çıkmış sen biraz daha dikkatli ol bol su iç yavaş hereket etbakalım benim sıpalar napiolar
Iyi çok sukur tatlım ıyı gıdıyor bu arada tüp bebekten vazgeçtik doktorumuz önce aşılana denek istiyor değiştirdik doktorumuzu resmen ıcınmızı okudu biliyomusun aglıycaktım gercekten bu zamana kadar kımse bıze bu şeklide yaklaşmadı araştırmadan gelmış cok bılgılı birine benzıyo dun gorusmemız vardı Allah'ın izniyle bu ay aşılama yolunda gireceğiz nasıpse
zeynep hamılemı yoksa
burcu bıde benım dua lıstesındekı yere asılaması posıtıf cıkması ıcın dıye ekleyebılırımızın tyatlım rıca etsem
Kızlar dua listesini bitirdim herkese tek tek dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah. Beni merak etmişsiniz banlı değildim ama gebelik bölümüne girmek istemedim belirtilere bakarım bu arada filan diye. Artık bekleyişimin sonuna geldim yarın sonucumu alıcamkan verip umut umutsuzluk bir arada umarım güzel haberlerle gelirim dualarınıza talibim arkadaşlarım hayırlısı..
Allah kabul etsin sedoş, yarın sen kan verirken inşallah sana dua edeceğim ve Allahın izniyle inşallah pozitif sonuçla döneceksin buraya, haydi bismillah
Meral, Tuğba, burcular, aslı dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah:))
Sağol şekerim Allah razı olsun, Rabbim ettiğin duların on kat mislini sana geri versin
Sağol canım benim Allah razı olsun bende orada beklerken hissedicem dualarını güzel yürekli arkadaşım Allahım kalbine göre versin burada aile gibi olduk olumsuz sonuçta alsam sizinle yeniden ayağa kalkarım heyecan var ama her sonuca hazırım Rabbimin her verdiğinde bir hayır vardır isyan etmicem asla.
ayyy ewet bunların savaşı içerde başladı dünyaya geldiklerinde düşünemiyorumseninkiler içerde birbirlerini tekmeliyorlardır
Ya yapamiyorumki telefondan ; ((tuba nasilsin canım? Zayiflama nasil gidiyor?
iyi akşamlar kızlar bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür, doktorum normal doğum yapalım dedi bende tmm dedim, haftaya çatıya bakacak uygunsa normal olur inşallah, Rabbim hayırlısını versin
sedacım inşallah yarın çok ama çok güzel haberler verirsin bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?