Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyi canım şükürler olsun temiz çıkmış sen biraz daha dikkatli ol bol su iç yavaş hereket et bakalım benim sıpalar napiolar

gunaydın kısceler adet oldum dualarınıza bıtınce devam edıcem nasıpse yarısına kadar okumuşmutum

tuba nasilsin canım? Zayiflama nasil gidiyor?

kızlar sedanın test zamanı bugünmüydü yarınmı?

Yarın canım, hatta ben sabahtan darlarım sedayi, bide son günlerde topikte yok, banlı mı acaba?
Seninde sonucların temiz çıkmış şükür, hastanenin sitesine gir sonuçlara ordan bak özi, belki kültür çıkmıştır

Aslı ikizlerin fotosunu koy :)

Zeynep bugün dr gidecekti o ne yaptı acaba?

Iyi çok sukur tatlım ıyı gıdıyor bu arada tüp bebekten vazgeçtik doktorumuz önce aşılana denek istiyor değiştirdik doktorumuzu resmen ıcınmızı okudu biliyomusun aglıycaktım gercekten bu zamana kadar kımse bıze bu şeklide yaklaşmadı araştırmadan gelmış cok bılgılı birine benzıyo dun gorusmemız vardı Allah'ın izniyle bu ay aşılama yolunda gireceğiz nasıpse

zeynep hamılemı yoksa

burcu bıde benım dua lıstesındekı yere asılaması posıtıf cıkması ıcın dıye ekleyebılırımızın tyatlım rıca etsem

sağol canım,canım hastanenin sisteminde görünmüyor nasıl bişeyse, normalde bütün hastanelerin görünüyor onlarınkinde görünmüyor

Kızlar dua listesini bitirdim herkese tek tek dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah. Beni merak etmişsiniz banlı değildim ama gebelik bölümüne girmek istemedim belirtilere bakarım bu arada filan diye. Artık bekleyişimin sonuna geldim yarın sonucumu alıcamkan verip umut umutsuzluk bir arada umarım güzel haberlerle gelirim dualarınıza talibim arkadaşlarım hayırlısı..

ooo çok sevindim valla, aşılama zaten hem ucuz hem zahmetsiz bişey haydi hayırlısı

zeynep hamılemı yoksa

evet şekerim

burcu bıde benım dua lıstesındekı yere asılaması posıtıf cıkması ıcın dıye ekleyebılırımızın tyatlım rıca etsem

tamam canım hemen yapıyorum

Allah kabul etsin sedoş, yarın sen kan verirken inşallah sana dua edeceğim ve Allahın izniyle inşallah pozitif sonuçla döneceksin buraya, haydi bismillah

Allah kabul etsin sedoş, yarın sen kan verirken inşallah sana dua edeceğim ve Allahın izniyle inşallah pozitif sonuçla döneceksin buraya, haydi bismillah

Sağol canım benim Allah razı olsun bende orada beklerken hissedicem dualarını güzel yürekli arkadaşım Allahım kalbine göre versin burada aile gibi olduk olumsuz sonuçta alsam sizinle yeniden ayağa kalkarım heyecan var ama her sonuca hazırım Rabbimin her verdiğinde bir hayır vardır isyan etmicem asla.

Meral, Tuğba, burcular, aslı dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah:))

Sağol şekerim Allah razı olsun, Rabbim ettiğin duların on kat mislini sana geri versin

Gamzeeeee yalnışlıkla yaseminin hesabından cevap yazmışım şekerkız tubanın duasını değiştiriyordum, dalıp hesaptan çıkmadan sana cevap yazmışım, olsun yasemininden kulaklarını çınlattık

seni böyle pozitif görmek harika canım , kim tutar seni Allah senden de razı olsun

seninkiler içerde birbirlerini tekmeliyorlardır
ayyy ewet bunların savaşı içerde başladı dünyaya geldiklerinde düşünemiyorum )
Ya yapamiyorumki telefondan ; ((
Meral, Tuğba, burcular, aslı dualarınızı okudum allah kabul etsin inşallah:))

Allah razı olsun canım benimm
Ya nasıl bir tesadüftür yarın kontrolüm var ve dua günüm )

canlarım bir haftadır adet olduğum için dualarınızı okuyamamıştım ama şimdi okudum hepinizinkini Allah kabul etsin.

seda yarına çok az kaldı çok heyecanlıyım senin adına sen nasılsındır kim bilir inş yarın buraya hamileyimmm diye gelirsin

iyi akşamlar kızlar bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür, doktorum normal doğum yapalım dedi bende tmm dedim, haftaya çatıya bakacak uygunsa normal olur inşallah, Rabbim hayırlısını versin
sedacım inşallah yarın çok ama çok güzel haberler verirsin bize.

dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 14.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 15.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
ecrinn07/Aslı 16.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
baf32/Ferhan 17.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat
didemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 22.01.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 24.01.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
buketdemet/Buket 27.01.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
asyamca/Gülhan 29.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/Burcu 30.01.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
duamnur/Burcu 31.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
hakkınızı helal edin kusura bakmayın

canım maşallah zaman ne cabuk geçmiş maşallah sağlıkla gelsin inş fetih suresi okumaya calısacağim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…