- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #43.981
canlarım bir haftadır adet olduğum için dualarınızı okuyamamıştım ama şimdi okudum hepinizinkini Allah kabul etsin.
seda yarına çok az kaldı çok heyecanlıyım senin adına sen nasılsındır kim bilir inş yarın buraya hamileyimmm diye gelirsin
iyi akşamlar kızlar bugün kontrolümüz vardı her şey yolunda şükür, doktorum normal doğum yapalım dedi bende tmm dedim, haftaya çatıya bakacak uygunsa normal olur inşallah, Rabbim hayırlısını versin
sedacım inşallah yarın çok ama çok güzel haberler verirsin bize.
Allah razı olsun tatlım, Rabbim muradını nasip etsin, nasilsin sende hemenm bir özet gec, Seda sayesinde topik bugün kalabalık olur :)dejavu_one/Seda 06.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 07.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik, tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
graphicdesigner/ Yasemin 08.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tb_fb/ Tuba 09.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ve hayırlı evlat
barısozlem/ Özlem 10.01.2014 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tmyomr/ Tümay 13.01.2014 pazartesi sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ Sündüz 14.01.2014 salı sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 15.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
ecrinn07/Aslı 16.01.2014 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlik ,ve kolay doğum,hayırlı evlat
baf32/Ferhan 17.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket,evladına sağlıklı uzun bir ömür ve hayırlı,sağlıklı bir kardeş
btskn/bircan 20.01.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ,kolay doğum ve hayırlı evlat
didemss/Didem 21.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 22.01.2014 çarşamba sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
akyuzcigdem/Çiğdem 23.01.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
sekerkız67/Tuğba 24.01.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
buketdemet/Buket 27.01.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
serap-serap/Serap 28.01.2014 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
asyamca/Gülhan 29.01.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/Burcu 30.01.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik,tüp bebğinin pozitif olması ve hayırlı evlat
duamnur/Burcu 31.01.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
hakkınızı helal edin kusura bakmayın
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin mutlu mutlu sonuçlar olsunGünaydın ballar
Bugün Seda'nın sonuç günü
Bugün Zeyneb'in keseleri görme günü
Bugün Aslı'nın ikizlerini kontrole götürme günü
Allahım bu ne yoğunluk, herkes toplansın şenlik var :)))))
ASLI canım duanı okudum, bugün doktordan çok güzel haberlerle dönersin inşallah, ikizler sağslaim doğsunlar, çok kolay ve sakin bebekler olsunlar inşallah, gazları olmasin, seninde sütün niyagara şelalesi gibi aksın gürlesin :)
Rabbim herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin mutlu mutlu sonuçlar olsun)
Aminnnnn canım benim Rabbim seninde tez zamanda gönlünün muradını versin insallah
kızlar gününüz güzel aydın neşeli bereketli olsun..
bugün hakikaten hareketli bir gün müş..hayırlı haberler gelir inşallah..
özlemin sonuçları iyi çıkmış sevindim..
sekeekız aşılamaya geçecekmiş hayırlısı olsun inşallah..
sedadan haberler bekliyorum..
zeynepten haberler bekliyorum..
bende şun bi taraftan yazıyorum bi taraftan kızımı izliyorum..kendi kendine konuşuyo şuan:))delim ne::))gerçi anası belliya..ellerini keşfetti kıcışım:)
bugün ankarada hava güzel biraz kızışımı gezdirmek isterim ama ayağım pek imkan vermiyo..haftaya gidi çektirecem tırnağımı..raporda alacam..
ya bu arada ben bu kızın tırnaklarını kesiyorum yetmiyo bide töpülüyorum ama yine de suratı yara bere içinde hep aynıyeri çizikdirip duruyoo..bu arada bizde hala tık yok..ya napacam ben anlamadım..çok acıyo yavv..tövbe tövbe..
Buket:))) ilk ewlendiğin de de zorlanmışmıydın cnm bak kalıcı olabilir dikkat et rahat olmaya çalış olmuyo olmuyo deme olmaz bak :)
buketciğim canım çok sağol, bugün bir yazı okudum bu ağrılı ilişki doğumdan sonra 1 yıl sürebilirmiş genelde doğumdan 6 hafta sonra ilişkiye girilebilirmiş erken çabalayıncaağrı sızı biraz fazlaca olabiliyormuş.
ahanda yazı burda;
Doğum sonrası cinsel ilişki: Doğum sonrası kadınların yaklaşık %50sinde üçüncü haftadan itibaren cinsel arzu başlar.Başarılı bir doğum ve epizyotomiden sonra istenirse cinsel ilişkiye 3. haftadan itibaren başlanabilir. Ancak altıncı haftadan önce ilşkiye başlayan kadınların %50 sinde disparoni (ilişki sırasında ağrı) görülebilir ve bir yıla kadar bu devam edebilir.
kızlar gününüz güzel aydın neşeli bereketli olsun..
bende şun bi taraftan yazıyorum bi taraftan kızımı izliyorum..kendi kendine konuşuyo şuan:))delim ne::))gerçi anası belliya..ellerini keşfetti kıcışım:)
bugün ankarada hava güzel biraz kızışımı gezdirmek isterim ama ayağım pek imkan vermiyo..haftaya gidi çektirecem tırnağımı..raporda alacam..
ya bu arada ben bu kızın tırnaklarını kesiyorum yetmiyo bide töpülüyorum ama yine de suratı yara bere içinde hep aynıyeri çizikdirip duruyoo..bu arada bizde hala tık yok..ya napacam ben anlamadım..çok acıyo yavv..tövbe tövbe..
Hayırlı cumalar kızlar musmutlu haberler alalım inşallah..
Sedayı bende çok merak ediyorum bu kez yüzü gülsün inş.
Buketcim, sen sezeryan olmadn mı? Bu kadar acımaması lazım aslında belki de acıcak düşünseyle psikolojik yapıyor olabilirmisin?
Normal doğum yapmama rağmen Benim 40 ım çıkınca denedik biraz acıdı, sonra 1 hafta sonra tekrar denedik acıdı ama öyle de böyle de olvak bu iş dedim kendimi rahatlatmaya çalıştım.. Ve ondan sonta daha sıkıntı yaşamadım..
Ama senin ayağın fln da sıkıntılı şimdi odaklanamıyorsun kendini iyi hissettiğinde dene bence..
Bide hani şu aramızda bebek var filmi varya onu izledim ayy çok duygulandım.ben komedi zannediyordum ağla ağla helak oldum..
Süper anlatmışlar tüm yaşananları yavsiye ediyoeum herkese..
Burcum ben o whatsapp da toplananları bi daha grup yaparsam bu kez telefonum göçer valla zor kurtardım anam ne çene varmış kızım bizde)) haydin gelin burda da konuşalım kızlarr kopmayalım lütfen..
Valla kaçtır giriyorum tam yazıcam bişey oluyo kalıyo ama hep girip okuyorum bakıyorum size bi haber değilim yanii..
Buarada pazar günü selim'i sünnet ettiriyoruzzzzzzzz oğluşum adamm olucakk)
Sonra gelsin uykusuz geceler hobbaaa)
Şimdi araştırma yapıyorum ne lazım fln diye öpüyorum sizi allaha emanet olun..
Cnm bebekle de alakalı olabilir aklın ona gidiyo konsantre olamıyorsun uyanır diye de çabuk yapmaya çalışıyorsun tahminimce olsa da bitse :)) bizde görev gibi oldu çabuk çabuk tuğra uyanacak hemen duş almam lazım :)) çocuktan önce çocuk için bıkmıştık şimdide uyanacak korkusuyla:)) evliliğin ilk yılları daha geri gelir mi bilmem :)))yok yaa..ilk seferde bu kadar zorlanmamıştım..acıyo sızlıyo yanıyo..nasıl iş anlamadım..
erkeni geçtim biz 2 ay sonra deneyebildik..şimdiye kadar 3-4 kez denedik olmuyo..gamzenin dediği gibi olmuyo dedikçe olmaz..oldurmaya çalışıyorum rahatlamaya çalışıyorum ama sonuç alamıyorum.olsada kurtulsam diye bakıyorum heraldeç...ama fiziksel bişeymiş gibi geldi..simir testi sonucumu bekledimki doktora sorayım ama doktor aramadı hemşire aradı..doktor arasaydı soracaktım ben böyle böyleyim diye..
Cnm bende sünnet ettirecektim günümüzü de almıştık ama gitmedik hafif bayıltıyorlar 4 saat aç kalacak dedi bide sıraya koyuyorlar kimbilir 6 saati bulur açlığı nasıl duracak yavrum biraz daha büyüsün dedim belki bidaha ki ay allah nasip ederse yaptıracağız bakalım inşallah.yük oldu bitse şu işHayırlı cumalar kızlar musmutlu haberler alalım inşallah..
Buketcim, sen sezeryan olmadn mı? Bu kadar acımaması lazım aslında belki de acıcak düşünseyle psikolojik yapıyor olabilirmisin?
Normal doğum yapmama rağmen Benim 40 ım çıkınca denedik biraz acıdı, sonra 1 hafta sonra tekrar denedik acıdı ama öyle de böyle de olvak bu iş dedim kendimi rahatlatmaya çalıştım.. Ve ondan sonta daha sıkıntı yaşamadım..
Ama senin ayağın fln da sıkıntılı şimdi odaklanamıyorsun kendini iyi hissettiğinde dene bence..
Bide hani şu aramızda bebek var filmi varya onu izledim ayy çok duygulandım.ben komedi zannediyordum ağla ağla helak oldum..
Burcum ben o whatsapp da toplananları bi daha grup yaparsam bu kez telefonum göçer valla zor kurtardım anam ne çene varmış kızım bizde)) haydin gelin burda da konuşalım kızlarr kopmayalım lütfen..
Valla kaçtır giriyorum tam yazıcam bişey oluyo kalıyo ama hep girip okuyorum bakıyorum size bi haber değilim yanii..
2 buçukta canım :)Amin Aslım Allah razı olsun, ne zaman gideceksin doktora?
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]burju82/Burcu
[/TD]
[TD]20.02.2014 perşembe
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/Aslı
[/TD]
[TD]21.02.2014 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin...
allah razı olsun canım, Rabbim kalbindeki muradı versin, evladına uzun ömür versin[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]burju82/Burcu[/TD]
[TD]20.02.2014 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/Aslı[/TD]
[TD]21.02.2014 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar duanızı okudum Allah kabul etsin...
oyy kıyamam törpüde yapmış, bide oj-e sür tam olsun, uzmanlarkızlar gününüz güzel aydın neşeli bereketli olsun..
Hayırlı cumalar kızlar musmutlu haberler alalım inşallah..
Cnm bende sünnet ettirecektim günümüzü de almıştık ama gitmedik hafif bayıltıyorlar 4 saat aç kalacak dedi bide sıraya koyuyorlar kimbilir 6 saati bulur açlığı nasıl duracak yavrum biraz daha büyüsün dedim belki bidaha ki ay allah nasip ederse yaptıracağız bakalım inşallah.yük oldu bitse şu iş
evet söylediğin doğru bide ayağımı düşünüyorum..iyi hissetmiyorum..
o filmi ben doğumdan önce izlemiştim..hatta hmilede değildim..evet çok duygusal bi film..annenin ağzından anlatmış hayatının nasıl alt üst olduğğunu
bu arada sünnetiniz hayırlı olsun ..rabbim damatlığını görmenizi de nasip etsin..
Cnm bebekle de alakalı olabilir aklın ona gidiyo konsantre olamıyorsun uyanır diye de çabuk yapmaya çalışıyorsun tahminimce olsa da bitse :)) bizde görev gibi oldu çabuk çabuk tuğra uyanacak hemen duş almam lazım :)) çocuktan önce çocuk için bıkmıştık şimdide uyanacak korkusuyla:)) evliliğin ilk yılları daha geri gelir mi bilmem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?