Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

saol tatlım amin :) acımaya gelıncede Allah kolaylık versın:)

ben de sizi çok özlüyorum ama bi depresyona girdim herkesle ilişkimi kestim şimdi çıktım galiba çünkü ablalarımls konuşmaya bsşladım,demek ki çıkmışım,biz umreye yazıldık ama daha belli olmadı tarih niye bu kadar gecikti bilmiyorum o yüzden bu adetimde sea gitmedim tabi biz umreyi beklerken eşim formasyon kazandı haftanın 5 günü gidiyor yani umreyi iptal edebiliriz dolayısıyla bir dahaki ay artık başlıyorum inş tabi aksilik çıkmazsa,çok salladım ben ya çok geç kalmışım gibi hissediyorum niye böyle yaptım anlamadım,sürekli ertelemek istiyorum valla sizden çok utanıyorum,kimse benim gibi tembel değildir heralde

buket Allah kolaylık versin sana inş en kısa zamanda yapıp kurtulursunuz.

oyy maşallah şimdiden geçmiş olsun inş kolayca atlatırsınız

ya bana da numaralarınızı verin ben de sizinle konuşmak,whatsappta grup yapmak istiyorum(burcu duymasın

canım bence acele etme zamana bırak kendini kasma psikolojiktir ben ilk evlendiğimizde 20 gün sonra anca başarabilmiştimkaç ay aradan sonra gayet normal bence , bu arada bizde bıraktıko işleri arada bir çalışmak lazım demekki:18:

canım naparsan yap çizer yüzüni ben ilk 3 ay eldicenli tttum sonra çıkardım zaten kendide çıkarıyo..sen yapabildiğin kadar yap bizimi hala çiziyo yüzünü :) kulağını

o işte zamanla normale dönüyo cnm zamana bırakın yavaş yavaş deneyin düzelcek zamanla..

FB TUBA canım bana özelden tel nonu yolla diğer kızlarinda numarasini yollarim ben sana, whatsapp dan vakit bulupta grupta yazarsan ve buraya gelmezsen küserim hem de çok küserim, aşılamayı geciktirme yap ki aklından çıksın, hazır eşin formasyona giderken sende hast git zaman gecer, Allah en hayırlı zaman da umraye gitmenizi nasip etsin, depresyondan çık ve buraya gir öptüm seni :)

Birde işin o boyutu var dimi bebege abdestsiz dokunamazsında günah olu hasta olur dir biliyorum yalnışmıyım ayy düşünsene tam yarısonda uyandıgını benimki ortalıgı bitbitine katar hahahaha :)

kızlar herketen alıntı yapamadım kusura bakmayın ..topyekün kolaylıklar dilemişsiniz sağolun allah razı olsun:))bakalım yapacaz elbet bi gün..

bu arada gamze ve nazan size bir bilgi vereyim..gusülsüz bebek emzirebiliniyor..ben ilmihallere baktım..dini soruları cevaplayan sitelerden araştırdım..çünkü yapmadan önce bide onu dert ettim ya uyanırsa ben gidip yıkanıp gelene kadar ağlar felan diye..ama yanlış biliyomuşum..hani helal süt emme felan derlerya bunun onunla alakası yokmuş..guslü gerektiren sebepler belli ve gusülsüz yapılamayacak şeylerde belli...kurana dokunamazssın namaz kılamazsın camiye giremezsin felan..bu sebepler arasında bebek emziremezsin yok..ve hocalarada sormuşlar emzirmekte bir
sakınca yoktur diyor..

dediğin gibi çiziyor..bide araştırmacı gazeteci burju 82 uzmanlar uygun görmüyor demiş:))..doğrudu..ellerini yemesi lazım ağzına bişeyler götürmesi lazım..çünkü ağzına götürerek öğrenir bebekler...zaten eldiven takınca eldivenli elini emiyo bu seferde..eldivenler sırıl sıklam oluyo..elleri üşüyo..onun için şimdilik eldiven takmıyorum..

canım eldiven takmak çözüm değil zaten bende taktımda çıkardı dediğin gibi ıslattı çözümü yok yani..gusülsüz emziriliyor derken benim bildiğim yani bir hocaya sormuştuk o çok zor durumda kaldığında göğüslerini üçerkere suyla yıkayıp emzire bilirsin demişti..yinede öyle zamana denk gelmedik çok şükür içim rahat etmezdi yinede..ben biberona sağğardım ağlayınca ılıtıp verirdim 2dkda sonradan sonraya bi düzene giriyor alışılıyor zaten kızlar

göğüs ucu hijyeni önemli tabi o başka..ama gerekli değilmiş abdest..tabi için rahat etmez se o başka gider yaparsın..zaten yapamadık ki iş abdeste kalsın:)))

Birde işin o boyutu var dimi bebege abdestsiz dokunamazsında günah olu hasta olur dir biliyorum yalnışmıyım ayy düşünsene tam yarısonda uyandıgını benimki ortalıgı bitbitine katar hahahaha :)

Ewt burcum erken sünnet olması iyiymiş ama bi cesaret edemedik

Bizde bu zamana kadar herkes abdestsiz yüzüne bile bakılmaz emzirilmez onu geçtim 7 adımdan fazla adım atamazsın uyuyamazsın dediler inan öyle durmaya korkuyorum bide eşime de tembihledim ben duştayken mecbur kalmadıkça ağlamadıkça sakın bakma çocuğa diye geçmişten gelen şeyler işte bi anda alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor olacak :)))

bu mavi kuş ne kızlarr
kulüpteki seviyen sanırım..papatya kalp malp bişeyler vardıya..
ya işte

aynen bende duydum onları..tabi caydırıcı olsun diye söylenen şeyler..ilmihalleri okuyun kızlar..öyle katı kurallar yok..

Sedanın olmamış (((

hadi yaa az önce topikteydi..sen nerden öğrendin..??

Amin canım inşallah o günleri de görürüz (

Canım valla bizimki evde olcak hastaneye fln gitmicez.. Eniştem üroloji uzmanı sünnet fln da yapıyo anneme gelcekler orda hemen kestiricez :) ne kadar erken olursa okadar iyi valla.. Ben eşimi ikna edemiyordum yoksa doğar doğmaz bile yaptırırdım )

Sağol burcum allah razı olsun adam olcak oğluşumuz :))

Aynen canım küçük adam olcak .. Aman olsun da bitsin ya.. Çok dert ediyodum ben, küçükken olması daha iyi hatırlamıcak en azından,.

Senin bıcırık napıyor? Sen nasılsın??
Emzirme işini halettin mi? Göğüslerin nasıl canım?? Annen gitti mi ?
İstediğin sorudan başlayabilirsin (

Hayırlı olsun canım umre'niz şimdiden..
Bizde çok istiyoruz ama kısmet olmadı henüz.. Allah herlese nasip etsin inş..

Sağol canım inşallah çok huysuzluk yapmaz ya.. Bakalım nasıl geçicek heyecanlıyım biraz

Kızlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama olmado maalesef negatif aldık napalım hayırlısı diye dua ettik her zaman. Dr tabii sorun yoktu diyor ama öbür yumurtaların devamı olduğu için sorun olabilir dedi öbür tedavide başka ilaç kullanırız kasılmaman için anestezili transfer yaparız filan dedi ama o merkeze devam etmeyi düşünmüyoruz istanbul olacak artık çünkü aklımda çok soru işaretiyle ayrıldım. İşte böyle Rabbim öbür arkadaşlarımdan güzel haberler almayı nasip etsin..

tatlım canın sağolsun..sen karaarını vermişsin zatn istanbulda devam diye..devam kararı almana çok sevindim..yıkılmadın ayaktasın..hep
böyle ol..

sedacığım hakkında hayırlısı olsun canım,vakti zamanı henüz değilmiş demekki inşallah çok bekletmeden gelir kuzucuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…