- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.001
kızlar gününüz güzel aydın neşeli bereketli olsun..
bugün hakikaten hareketli bir gün müş..hayırlı haberler gelir inşallah..
özlemin sonuçları iyi çıkmış sevindim..
sekeekız aşılamaya geçecekmiş hayırlısı olsun inşallah..
sedadan haberler bekliyorum..
zeynepten haberler bekliyorum..
bende şun bi taraftan yazıyorum bi taraftan kızımı izliyorum..kendi kendine konuşuyo şuan:))delim ne::))gerçi anası belliya..ellerini keşfetti kıcışım:)
bugün ankarada hava güzel biraz kızışımı gezdirmek isterim ama ayağım pek imkan vermiyo..haftaya gidi çektirecem tırnağımı..raporda alacam..
ya bu arada ben bu kızın tırnaklarını kesiyorum yetmiyo bide töpülüyorum ama yine de suratı yara bere içinde hep aynıyeri çizikdirip duruyoo..bu arada bizde hala tık yok..ya napacam ben anlamadım..çok acıyo yavv..tövbe tövbe..
allah razı olsun canım ağzına sağlık, tuba ben seni özlüyorum ya lütfen arasıra gel, bak topiğin demirbaşları sayılırız doğuran gidiyor :))))
Bu arada sen bugün gelirsin topige hemen özet gec, aşılamaya başlayacakmısın? bir kür yapıyormusun? çalışmalar nasıl gidiyor? Bu arada bircan için fetih okuyoruz ha bugün ha yarın doğuracak, acil cevap bekliyorum öptüm seni :)))
ohh maşallah haberler süper, dualarla git inşallah canım benim Allah cok kolay bir doğum nasip etsin, kıosa sürsün, sağlıkla gelsin bebeğin
Allah razı olsun tatlım, Rabbim muradını nasip etsin, nasilsin sende hemenm bir özet gec, Seda sayesinde topik bugün kalabalık olur :)
kızlar gününüz güzel aydın neşeli bereketli olsun..
bende şun bi taraftan yazıyorum bi taraftan kızımı izliyorum..kendi kendine konuşuyo şuan:))delim ne::))gerçi anası belliya..ellerini keşfetti kıcışım:)
bugün ankarada hava güzel biraz kızışımı gezdirmek isterim ama ayağım pek imkan vermiyo..haftaya gidi çektirecem tırnağımı..raporda alacam..
ya bu arada ben bu kızın tırnaklarını kesiyorum yetmiyo bide töpülüyorum ama yine de suratı yara bere içinde hep aynıyeri çizikdirip duruyoo..bu arada bizde hala tık yok..ya napacam ben anlamadım..çok acıyo yavv..tövbe tövbe..
Hayırlı cumalar kızlar musmutlu haberler alalım inşallah..
Sedayı bende çok merak ediyorum bu kez yüzü gülsün inş.
Buketcim, sen sezeryan olmadn mı? Bu kadar acımaması lazım aslında belki de acıcak düşünseyle psikolojik yapıyor olabilirmisin?
Normal doğum yapmama rağmen Benim 40 ım çıkınca denedik biraz acıdı, sonra 1 hafta sonra tekrar denedik acıdı ama öyle de böyle de olvak bu iş dedim kendimi rahatlatmaya çalıştım.. Ve ondan sonta daha sıkıntı yaşamadım..
Ama senin ayağın fln da sıkıntılı şimdi odaklanamıyorsun kendini iyi hissettiğinde dene bence..
Bide hani şu aramızda bebek var filmi varya onu izledim ayy çok duygulandım.ben komedi zannediyordum ağla ağla helak oldum..
Süper anlatmışlar tüm yaşananları yavsiye ediyoeum herkese..
Burcum ben o whatsapp da toplananları bi daha grup yaparsam bu kez telefonum göçer valla zor kurtardım anam ne çene varmış kızım bizde)) haydin gelin burda da konuşalım kızlarr kopmayalım lütfen..
Valla kaçtır giriyorum tam yazıcam bişey oluyo kalıyo ama hep girip okuyorum bakıyorum size bi haber değilim yanii..
Buarada pazar günü selim'i sünnet ettiriyoruzzzzzzzz oğluşum adamm olucakk)
Sonra gelsin uykusuz geceler hobbaaa)
Şimdi araştırma yapıyorum ne lazım fln diye öpüyorum sizi allaha emanet olun..
yok yaa..ilk seferde bu kadar zorlanmamıştım..acıyo sızlıyo yanıyo..nasıl iş anlamadım..
erkeni geçtim biz 2 ay sonra deneyebildik..şimdiye kadar 3-4 kez denedik olmuyo..gamzenin dediği gibi olmuyo dedikçe olmaz..oldurmaya çalışıyorum rahatlamaya çalışıyorum ama sonuç alamıyorum.olsada kurtulsam diye bakıyorum heraldeç...ama fiziksel bişeymiş gibi geldi..simir testi sonucumu bekledimki doktora sorayım ama doktor aramadı hemşire aradı..doktor arasaydı soracaktım ben böyle böyleyim diye..
canım naparsan yap çizer yüzüni ben ilk 3 ay eldicenli tttum sonra çıkardım zaten kendide çıkarıyo..sen yapabildiğin kadar yap bizimi hala çiziyo yüzünü :) kulağınıkızlar gününüz güzel aydın neşeli bereketli olsun..
Cnm bebekle de alakalı olabilir aklın ona gidiyo konsantre olamıyorsun uyanır diye de çabuk yapmaya çalışıyorsun tahminimce olsa da bitse :)) bizde görev gibi oldu çabuk çabuk tuğra uyanacak hemen duş almam lazım :)) çocuktan önce çocuk için bıkmıştık şimdide uyanacak korkusuyla:)) evliliğin ilk yılları daha geri gelir mi bilmem :)))
allah razı olsun canım, Rabbim kalbindeki muradı versin, evladına uzun ömür versin
oyy kıyamam törpüde yapmış, bide oj-e sür tam olsun, uzmanlar
Eldiven önermiyor, bebek kendini tanısın diye, gözüne gelmedigi sürece sıkıntı olaz inşallah, ayy buket sizin bu iş yılan hikayesine döndü :))))
çido valla doğru diyon, whatsappdan olmaz bu iş, sunnetiniz şimdiden hayirli olsun, kolay olsun inşallah
küçük yaşta olması daha iyi derler, daha çabuk iyileşirmiş
Birde işin o boyutu var dimi bebege abdestsiz dokunamazsında günah olu hasta olur dir biliyorum yalnışmıyım ayy düşünsene tam yarısonda uyandıgını benimki ortalıgı bitbitine katar hahahaha :)
canım naparsan yap çizer yüzüni ben ilk 3 ay eldicenli tttum sonra çıkardım zaten kendide çıkarıyo..sen yapabildiğin kadar yap bizimi hala çiziyo yüzünü :) kulağını
o işte zamanla normale dönüyo cnm zamana bırakın yavaş yavaş deneyin düzelcek zamanla..
kızlar herketen alıntı yapamadım kusura bakmayın ..topyekün kolaylıklar dilemişsiniz sağolun allah razı olsun:))bakalım yapacaz elbet bi gün..
bu arada gamze ve nazan size bir bilgi vereyim..gusülsüz bebek emzirebiliniyor..ben ilmihallere baktım..dini soruları cevaplayan sitelerden araştırdım..çünkü yapmadan önce bide onu dert ettim ya uyanırsa ben gidip yıkanıp gelene kadar ağlar felan diye..ama yanlış biliyomuşum..hani helal süt emme felan derlerya bunun onunla alakası yokmuş..guslü gerektiren sebepler belli ve gusülsüz yapılamayacak şeylerde belli...kurana dokunamazssın namaz kılamazsın camiye giremezsin felan..bu sebepler arasında bebek emziremezsin yok..ve hocalarada sormuşlar emzirmekte bir
sakınca yoktur diyor..
canım eldiven takmak çözüm değil zaten bende taktımda çıkardı dediğin gibi ıslattı çözümü yok yani..gusülsüz emziriliyor derken benim bildiğim yani bir hocaya sormuştuk o çok zor durumda kaldığında göğüslerini üçerkere suyla yıkayıp emzire bilirsin demişti..yinede öyle zamana denk gelmedik çok şükür içim rahat etmezdi yinede..ben biberona sağğardım ağlayınca ılıtıp verirdim 2dkda sonradan sonraya bi düzene giriyor alışılıyor zaten kızlardediğin gibi çiziyor..bide araştırmacı gazeteci burju 82 uzmanlar uygun görmüyor demiş:))..doğrudu..ellerini yemesi lazım ağzına bişeyler götürmesi lazım..çünkü ağzına götürerek öğrenir bebekler...zaten eldiven takınca eldivenli elini emiyo bu seferde..eldivenler sırıl sıklam oluyo..elleri üşüyo..onun için şimdilik eldiven takmıyorum..
canım eldiven takmak çözüm değil zaten bende taktımda çıkardı dediğin gibi ıslattı çözümü yok yani..gusülsüz emziriliyor derken benim bildiğim yani bir hocaya sormuştuk o çok zor durumda kaldığında göğüslerini üçerkere suyla yıkayıp emzire bilirsin demişti..yinede öyle zamana denk gelmedik çok şükür içim rahat etmezdi yinede..ben biberona sağğardım ağlayınca ılıtıp verirdim 2dkda sonradan sonraya bi düzene giriyor alışılıyor zaten kızlar
göğüs ucu hijyeni önemli tabi o başka..ama gerekli değilmiş abdest..tabi için rahat etmez se o başka gider yaparsın..zaten yapamadık ki iş abdeste kalsın:)))
Birde işin o boyutu var dimi bebege abdestsiz dokunamazsında günah olu hasta olur dir biliyorum yalnışmıyım ayy düşünsene tam yarısonda uyandıgını benimki ortalıgı bitbitine katar hahahaha :)
kızlar herketen alıntı yapamadım kusura bakmayın ..topyekün kolaylıklar dilemişsiniz sağolun allah razı olsun:))bakalım yapacaz elbet bi gün..
bu arada gamze ve nazan size bir bilgi vereyim..gusülsüz bebek emzirebiliniyor..ben ilmihallere baktım..dini soruları cevaplayan sitelerden araştırdım..çünkü yapmadan önce bide onu dert ettim ya uyanırsa ben gidip yıkanıp gelene kadar ağlar felan diye..ama yanlış biliyomuşum..hani helal süt emme felan derlerya bunun onunla alakası yokmuş..guslü gerektiren sebepler belli ve gusülsüz yapılamayacak şeylerde belli...kurana dokunamazssın namaz kılamazsın camiye giremezsin felan..bu sebepler arasında bebek emziremezsin yok..ve hocalarada sormuşlar emzirmekte bir
sakınca yoktur diyor..
kulüpteki seviyen sanırım..papatya kalp malp bişeyler vardıya..bu mavi kuş ne kızlarr
Ewt burcum erken sünnet olması iyiymiş ama bi cesaret edemedik
Bizde bu zamana kadar herkes abdestsiz yüzüne bile bakılmaz emzirilmez onu geçtim 7 adımdan fazla adım atamazsın uyuyamazsın dediler inan öyle durmaya korkuyorum bide eşime de tembihledim ben duştayken mecbur kalmadıkça ağlamadıkça sakın bakma çocuğa diye geçmişten gelen şeyler işte bi anda alışkanlıklarımızdan vazgeçmek zor olacak :)))
Sedanın olmamış(((
evet söylediğin doğru bide ayağımı düşünüyorum..iyi hissetmiyorum..
o filmi ben doğumdan önce izlemiştim..hatta hmilede değildim..evet çok duygusal bi film..annenin ağzından anlatmış hayatının nasıl alt üst olduğğunu
bu arada sünnetiniz hayırlı olsun ..rabbim damatlığını görmenizi de nasip etsin..
Cnm bende sünnet ettirecektim günümüzü de almıştık ama gitmedik hafif bayıltıyorlar 4 saat aç kalacak dedi bide sıraya koyuyorlar kimbilir 6 saati bulur açlığı nasıl duracak yavrum biraz daha büyüsün dedim belki bidaha ki ay allah nasip ederse yaptıracağız bakalım inşallah.yük oldu bitse şu iş
allah razı olsun canım, Rabbim kalbindeki muradı versin, evladına uzun ömür versin
oyy kıyamam törpüde yapmış, bide oj-e sür tam olsun, uzmanlar
Eldiven önermiyor, bebek kendini tanısın diye, gözüne gelmedigi sürece sıkıntı olaz inşallah, ayy buket sizin bu iş yılan hikayesine döndü :))))
çido valla doğru diyon, whatsappdan olmaz bu iş, sunnetiniz şimdiden hayirli olsun, kolay olsun inşallah
küçük yaşta olması daha iyi derler, daha çabuk iyileşirmiş
Hayirli mutlu cumalar.
İnsallah bugun cok guzel haberler aliriz.
Cigdem hadi hayirli olsum Selim pasa erkek olucak yerim ben onu :)
Buket canim tirnaklarin rahatsizmis gecmis olsun yaz olsa sandalet giyerdin ayakkabilarda batigi kotulestiriyor.
Bircan normal dogum yapicakmissin cok sevindim hic korkma adi ustunde normal :)
ben de sizi çok özlüyorum ama bi depresyona girdim herkesle ilişkimi kestim şimdi çıktım galiba çünkü ablalarımls konuşmaya bsşladım,demek ki çıkmışım,biz umreye yazıldık ama daha belli olmadı tarih niye bu kadar gecikti bilmiyorum o yüzden bu adetimde sea gitmedim tabi biz umreyi beklerken eşim formasyon kazandı haftanın 5 günü gidiyor yani umreyi iptal edebiliriz dolayısıyla bir dahaki ay artık başlıyorum inş tabi aksilik çıkmazsa,çok salladım ben ya çok geç kalmışım gibi hissediyorum niye böyle yaptım anlamadım,sürekli ertelemek istiyorum valla sizden çok utanıyorum,kimse benim gibi tembel değildir heralde
buket Allah kolaylık versin sana inş en kısa zamanda yapıp kurtulursunuz.
oyy maşallah şimdiden geçmiş olsun inş kolayca atlatırsınız
ya bana da numaralarınızı verin ben de sizinle konuşmak,whatsappta grup yapmak istiyorum(burcu duymasın
tatlım canın sağolsun..sen karaarını vermişsin zatn istanbulda devam diye..devam kararı almana çok sevindim..yıkılmadın ayaktasın..hepKızlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama olmado maalesef negatif aldık napalım hayırlısı diye dua ettik her zaman. Dr tabii sorun yoktu diyor ama öbür yumurtaların devamı olduğu için sorun olabilir dedi öbür tedavide başka ilaç kullanırız kasılmaman için anestezili transfer yaparız filan dedi ama o merkeze devam etmeyi düşünmüyoruz istanbul olacak artık çünkü aklımda çok soru işaretiyle ayrıldım. İşte böyle Rabbim öbür arkadaşlarımdan güzel haberler almayı nasip etsin..
Kızlar iyi haberlerle gelmeyi çok isterdim ama olmado maalesef negatif aldık napalım hayırlısı diye dua ettik her zaman. Dr tabii sorun yoktu diyor ama öbür yumurtaların devamı olduğu için sorun olabilir dedi öbür tedavide başka ilaç kullanırız kasılmaman için anestezili transfer yaparız filan dedi ama o merkeze devam etmeyi düşünmüyoruz istanbul olacak artık çünkü aklımda çok soru işaretiyle ayrıldım. İşte böyle Rabbim öbür arkadaşlarımdan güzel haberler almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?