- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.401
Günaydın kızlar.dün çatlatmaya iğnemi vuruldun bu gun iğnem yok aldığım 4 kutu iğne elimde patladı(yarın opu.
Yasemin opu nedir ben bilmiyorum demissin.bilmede zaten.Allah öğretmesin.hiç gerek kalmasın.opu yumurtaların toplanması işlemi anesteziyle yapılıyor.
Bircan hangi doktorlara gittiğini tahmin edebiliyorum:))vanada atnı şey olmuştu ama yapma bunu.birini seçip güvenmek zirundasin
Nazan aşılama cok kolay.esinde problem yoksa sayısı yeterlikte yaptırman iyi olur
Yasemin bence sen bosa bekliyorsun en azından bir aşılama yaptir,ama doktorun takı etmesi gerek.benim iklkinde bir sürü iğne vuruldum iki jete kontrol etti iyi tamam çatlatmadı vurul gel dedi.iysaki bende luf varmış.yumurtalar catlamiyoki...bu bile tek basına bı sorun ve cogu kisi bu nedenle hamile kalamıyor.bence doktora gidin cenazende hastanın yönlendirmesi gerek doktoru.benim son doktorum hep secimi bana bıraktı.sizde doktorlarınıza istediğiniz şeyi söyleyin bence.ben artık 32 tane doktor değiştiğim icin doktor reflekslerini ve nasıl konuşulması gerektiğine bu sekilde karar verdim.
Nedenirsin bende tüp bebek günlüğü tutuyorum biliyor musun ?????hergüne yazıyorum defterime
aynen bende doktorlara güvenemiyorum. ben korkudan degil güvensizlikten gitmiyorum doktora. en son 4ay önce gitmistim. hicbirsey yapmiyorki benim suanki doktorum. biraz daha deneyin hicbir probleminiz yok stres yapmayin olur diyor. ben buraya tasindim doktor arayisina cikmiystim buldugum doktoru övdüler ama cok rahat biri cikti karsima. eski doktorumda bana cok uzak kaliyor. aslinda tekrar bi doktora görünsem iyi olacak ama hangisine gideyim mükemmel bir doktor nerden bulacamki???
o ilk gidiyorsunda doktora bir merhabalaşıyorsun ya işte o zaman o elektrik geçti geçti geçmedi hemmen yeni doktor arayışı.. ben mesela çok korkak olduğumdan doktora gidince o beni zorlukla muayene ediyor diye minnetimden hep o doktorun peşinden gitmek istiyorum.. mesela bi doktorum vardı.. dış gebeliğimi o teşhis etti düşüğümü o tespit etti artık direk kadını arıyordum gebesin, arıyordum düşürüyorsun diye tlfda teşhisleri koyuyorduhatta sanki ona gitmeye devam edersem hep kötü haberler alıcam gibime gelmeye başlamıştı ama o kadar çok teselli ediyordu ki beni taa ki son düşüğümde cebinden aradım tatildeydi düşük yapıyorum dedim tatildeyim ben biraz acil durumu anlatırsan dedi düşük yapıyorum dedim bu kadar yani dedim.. o da düşük yapmazsın progestanı kullanmaya devam et dedi.. sonrada bi arkadaşının adını verdi o arkadaşına gittim.. düşürmüşsün bebeği arkadaşım neden ilacını içmeni istedi ki parça kalabilirdi iyi ki içmemişsin dedi.. ayrıca seni çok sık görmeliydi neden bir haftadır hiç tahlilin yok dedi tatildeydim dedim olsun bulunduğun yerden verebilirdin onuda arar söylerdin dedi.. de ki düşene o ne yapsın ama bende anladım ki bu olayda hastasını seven onu anlayabilen doktor bulmak gerçekten zor o yüzden devlet hastanesine gidiyorum.. her defasında başka bir doktorla görüşüyorum.. mantık çerçevesinde ilerliyorum.. ve bu topiklerde bir doktor var bu testlerim tamamlanınca ona gitmeyi düşünüyorum Bora Bey hiç hastası olmadığım halde Allah ondan Razı olsun en çaresiz zamanlarda hep elini uzattı.. uzun yazdım özür..
işte en nefret ettigim ikilem birinin dedigi ötekini tutmuyor allah yardımcın olsun ben olsam napardım bilmiyorum
adetin 3 günü testleri verdimi sen
Günaydın kızlar.dün çatlatmaya iğnemi vuruldun bu gun iğnem yok aldığım 4 kutu iğne elimde patladı(yarın opu.
Yasemin opu nedir ben bilmiyorum demissin.bilmede zaten.Allah öğretmesin.hiç gerek kalmasın.opu yumurtaların toplanması işlemi anesteziyle yapılıyor.
Bircan hangi doktorlara gittiğini tahmin edebiliyorum:))banada aynı şey olmuştu ama yapma bunu.birini seçip güvenmek zorundasın
Nazan aşılama cok kolay.esinde problem yoksa sayısı yeterliyse yaptırman iyi olur
Yasemin bence sen bosa bekliyorsun en azından bir aşılama yaptir,ama doktorun takip etmesi gerek.ben iklkinde bir sürü iğne vuruldum iki kere kontrol etti iyi tamam çatlatmayi da vurul gel dedi.oysaki bende luf varmış.yumurtalar catlamiyoki...bu bile tek basına bı sorun ve cogu kisi bu nedenle hamile kalamıyor.bence doktora gidin bazen de hastanın yönlendirmesi gerek doktoru.benim son doktorum hep secimi bana bıraktı.sizde doktorlarınıza istediğiniz şeyi söyleyin bence.ben artık 32 tane doktor değiştiğim icin doktor reflekslerini ve nasıl konuşulması gerektiğine bu sekilde karar verdim.
Bedriye:bende tüp bebek günlüğü tutuyorum biliyor musun ?????hergüne yazıyorum defterime
doktorun tatilini bölmenden rahatsız olmuş anlaşılan. tatildeysen bile sana ilaç içmeni söyleyene kadar direkt arkadasına yönlendirebilirdi aklı nerelerdeydide sana öyle söyledi bunlar için çok normal bizim içimizde neler yaşadığımız bilmiyorlar. tek amaçları para kazanmak. tabiki kazansınlar ama insan aldığı parayı hak etmeli boğazından gecerken helal lokma diye içi rahat olmalı.... devlet hastanesinide denedim . her seferinde aynı hormon testleri, aynı şeyi yapıp durdular. çok zaman kaybettim.nerdeyse 8 aydır dr dr geziyorum hiç bir gelişme yok, paranla gidiyorsun ondada bir şey yok.
benimde lekelenmem oluyodu baktı dediki kızım seni çok akıntın var enfeksiyon var dedi fitil ilaç verdi bu ay lekelenme yok belki enfeksiyon falan vardır bi ilaç çözer atar tatlı yaBuketim çok şükür adım adım ilerliyorsun herşey yolunda olarak, azmin zaferi yazacağım senin hamilelik tablona kuşum
Allahım attığın her adımda sana kolaylıklar versin, tüm yollarını açsın, yapılan işlemlerin tümünde başarıya ulaşılsın inşallah yarabbim!!
bu defter tutma işi benimde aklıma yatıyor, defter değilde ben bilgisayar tutarımhatta bizamanlar araştırmıştım, günlük yada ajanda dye dijital programlar var, şifreli bi program, onu kurup onda tutarım.
Canım haklısın hakkaten dr bana en spn gittiğimde çok emin ve kesin konuşmuştu, "yaseminciğim artık senin işini uzatmıycam yumurta takibine alıp seni inşallah hamile olarak görelim artık" demişti, ve bu son konuşmadan sonra dr a gitmedim ne salağım dimi??? ama işte bu lekelenme olayları kafamı karıştırdı, ayni adetin 3. günü gitmem gerekiyordu, bi türlü kestiremedim oldummu olmadımmı diye halbuki git ne var dimi benimkide işte gamsızlıkmı ilgisilikmidir nedir... birde utanıyorum ya dr a gitmek için 2 günde bir işe geç gelmeye filan ama artık utanmıyim yani napim başa gelen çekilir. bak benim kuşum nasıl izin alıyor, senden ilham alıcam buketim.
ayşecim, ya Allah bismillah de, kısa bi araştırma yap ve bir tane doktora başla ve ona devam et, beğensende beğenmesende, en azından 3 ay düzenli şekilde ona görün, sonuçta dr olmuş yani cahil olacak hali yok elbet bildiği şeyler vardır, biz kim oluyoruzda onların bilgisini beğenmiyoruz diyorum bazen. ne bilim. biyerden başlamak lşazım başla sende canım
canım ben o testleri ocak ayında yapmıştırdım, yine istermi hiç bilemiyorum??? ozaman baktı bir sorun yok dedi, bidahada istemedi hiç
Buketim çok şükür adım adım ilerliyorsun herşey yolunda olarak, azmin zaferi yazacağım senin hamilelik tablona kuşum
Allahım attığın her adımda sana kolaylıklar versin, tüm yollarını açsın, yapılan işlemlerin tümünde başarıya ulaşılsın inşallah yarabbim!!
bu defter tutma işi benimde aklıma yatıyor, defter değilde ben bilgisayar tutarımhatta bizamanlar araştırmıştım, günlük yada ajanda dye dijital programlar var, şifreli bi program, onu kurup onda tutarım.
Canım haklısın hakkaten dr bana en spn gittiğimde çok emin ve kesin konuşmuştu, "yaseminciğim artık senin işini uzatmıycam yumurta takibine alıp seni inşallah hamile olarak görelim artık" demişti, ve bu son konuşmadan sonra dr a gitmedim ne salağım dimi??? ama işte bu lekelenme olayları kafamı karıştırdı, ayni adetin 3. günü gitmem gerekiyordu, bi türlü kestiremedim oldummu olmadımmı diye halbuki git ne var dimi benimkide işte gamsızlıkmı ilgisilikmidir nedir... birde utanıyorum ya dr a gitmek için 2 günde bir işe geç gelmeye filan ama artık utanmıyim yani napim başa gelen çekilir. bak benim kuşum nasıl izin alıyor, senden ilham alıcam buketim.
ayşecim, ya Allah bismillah de, kısa bi araştırma yap ve bir tane doktora başla ve ona devam et, beğensende beğenmesende, en azından 3 ay düzenli şekilde ona görün, sonuçta dr olmuş yani cahil olacak hali yok elbet bildiği şeyler vardır, biz kim oluyoruzda onların bilgisini beğenmiyoruz diyorum bazen. ne bilim. biyerden başlamak lşazım başla sende canım
canım son 2 gündür normal adete benzemeye çalışıyor, bak yinede normal adet diyemiyorum halanasilsin canim?
bi kac gündür giremedim topige yogunluk yorgunluk aldi beni beni gidiyor
hala sökülmedi mi adetin? doktoruna bi danissan canim normal adetmi bu diye? hem ona göre calismalarina devam edersin.bana öyle geliyorki sanki bu sekil adet oldun sen bu ay:26:
Gulcum burcancim tesekkurvederim dualarınız icin.bu geri zekalı telefon yazdıklarımı enteresan seylere dönüştürüyor.bı de sonradan düzeltmeye uğraşıyorum ama siz anlıyorsunuz beni .evet pazar gunü yumos lardan olusan embriyolar transfer edilecek.yani rahme yerleştirilecek.aşılama gibi bisey .doktorun rahmimi cok begeniyo :))inşallah tutunur kuzular.eğer olursa iki tane koydurmaya karar verdik eşimle.inşallah hersey yolunda giderde tutunurlar bana.
Gulcum burcancim tesekkurvederim dualarınız icin.bu geri zekalı telefon yazdıklarımı enteresan seylere dönüştürüyor.bı de sonradan düzeltmeye uğraşıyorum ama siz anlıyorsunuz beni .evet pazar gunü yumos lardan olusan embriyolar transfer edilecek.yani rahme yerleştirilecek.aşılama gibi bisey .doktorun rahmimi cok begeniyo :))inşallah tutunur kuzular.eğer olursa iki tane koydurmaya karar verdik eşimle.inşallah hersey yolunda giderde tutunurlar bana.
canım son 2 gündür normal adete benzemeye çalışıyor, bak yinede normal adet diyemiyorum halahayırlısı ile bir bitsede temizlensem diyorum, ayın 7 sinde başladı 19 gün oldu hala saçma sapan damla damla geliyor. biter bitmez doktordayım
bende aynı senin gibi çok yoğundum bu hafta canım, bugün kendime ayırdım biraz ama yine başlayacak birazdan işler galiba
buketim sen ne yazarsan yaz, biz dekoder gibi çözüyoruz onları sen kızma relax ol, yumoşların için o güzel rahminde güzel kelebekler uçuştur şöyle
anammmmm tutarsa ikiz bile olabilir desene kız, birinin adını müştak olsun ozaman
Yasemin cok sagol canım benim.ben karşıma aldım adamları bir bir anlattım.sonuçta evlat sahibi olmak herkesin en doğal ve insani hakkı.genetik olarak üremek kodumuzda var.haliyle onlarda da var.onlarda bu durumu anladılar.ben kac uzun kac rapor aldım bilmem.herseferinda de soruyolar olmadı diyorum.sonuçta bu senin hakkın utanacak bisey yok.git doktora.bu sebepten I'sini aksatacak biri degilsin bence sen.oyuzden amirlerin dert etmez
Artık bu topikten kimseden korkuyorum o yüzden doktora gitmedim lafını duymak istemiyorum.eğer gitmezsek cocuk icin cabaladigimizi nereden bilecek Allah O'na ne kadar istediğinizi gösterin derim ben...
yasemin suan gitsen bence anlar normal adetmi deilmi benim kuzenimde geçen ramazan aynı olmuştu damla damla doktora gitti doktor iltihap demişti bence hemen yarın git
kesinlikle katılıyorum sana hep fix bi doktorum olsun ona gideyim derdim ama begendigim doktorun bitanesi çok yogun onun dışındakilerde işe yaramaz şimdi prof.var oda çok pahalı her dem ona gidemem okadar param yok bakalım nolcak
süpersin buketim çok haklısın, tamam azimlendim ben iyice hadi bakalım bismillah.
nazancım valla haklısın, cumartesi günü gideyim ozaman, yav bide ağda problemi var anacım, şu adetim bi bitse temizlenip gideyim diyorum, o da bitmek bilmedi, ben nasıl sinir olmayayım kızlaarrrrr
işte bende ona sinir oluyorum dişimizden tırnağımızdan artırıp doktora gidiyoruz oda bir işe yaramıyor , inşalah bulursun canım iyi bir doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?