Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buketim çok şükür adım adım ilerliyorsun herşey yolunda olarak, azmin zaferi yazacağım senin hamilelik tablona kuşum
Allahım attığın her adımda sana kolaylıklar versin, tüm yollarını açsın, yapılan işlemlerin tümünde başarıya ulaşılsın inşallah yarabbim!!
bu defter tutma işi benimde aklıma yatıyor, defter değilde ben bilgisayar tutarım hatta bizamanlar araştırmıştım, günlük yada ajanda dye dijital programlar var, şifreli bi program, onu kurup onda tutarım.
Canım haklısın hakkaten dr bana en spn gittiğimde çok emin ve kesin konuşmuştu, "yaseminciğim artık senin işini uzatmıycam yumurta takibine alıp seni inşallah hamile olarak görelim artık" demişti, ve bu son konuşmadan sonra dr a gitmedim ne salağım dimi??? ama işte bu lekelenme olayları kafamı karıştırdı, ayni adetin 3. günü gitmem gerekiyordu, bi türlü kestiremedim oldummu olmadımmı diye halbuki git ne var dimi benimkide işte gamsızlıkmı ilgisilikmidir nedir... birde utanıyorum ya dr a gitmek için 2 günde bir işe geç gelmeye filan ama artık utanmıyim yani napim başa gelen çekilir. bak benim kuşum nasıl izin alıyor, senden ilham alıcam buketim.

ayşecim, ya Allah bismillah de, kısa bi araştırma yap ve bir tane doktora başla ve ona devam et, beğensende beğenmesende, en azından 3 ay düzenli şekilde ona görün, sonuçta dr olmuş yani cahil olacak hali yok elbet bildiği şeyler vardır, biz kim oluyoruzda onların bilgisini beğenmiyoruz diyorum bazen. ne bilim. biyerden başlamak lşazım başla sende canım

korktum şimdi aşılama sonrası banada progestan vericek sanıyorum ((((((((((

işte en nefret ettigim ikilem birinin dedigi ötekini tutmuyor allah yardımcın olsun ben olsam napardım bilmiyorum

evet canım ben de bilmiyorum ama düşünmek için zamanım var. önümüzdeki ay rahim filmi çektireceğim ona göre karar veririm artık hayırlısı neyse o olsun inşallah.

nasilsin canim?
bi kac gündür giremedim topige yogunluk yorgunluk aldi beni beni gidiyor
hala sökülmedi mi adetin? doktoruna bi danissan canim normal adetmi bu diye? hem ona göre calismalarina devam edersin.bana öyle geliyorki sanki bu sekil adet oldun sen bu ay:26:

valla buket gittigim diger doktorlar kötü deil demişti eşimin tahlillerie ama bu doktor çokta kaliteli bir test deil dedi inş. olalar yeterli gelir ne diyeyim

Gulcum burcancim tesekkurvederim dualarınız icin.bu geri zekalı telefon yazdıklarımı enteresan seylere dönüştürüyor.bı de sonradan düzeltmeye uğraşıyorum ama siz anlıyorsunuz beni .evet pazar gunü yumos lardan olusan embriyolar transfer edilecek.yani rahme yerleştirilecek.aşılama gibi bisey .doktorun rahmimi cok begeniyo :))inşallah tutunur kuzular.eğer olursa iki tane koydurmaya karar verdik eşimle.inşallah hersey yolunda giderde tutunurlar bana.

kesinlikle katılıyorum sana hep fix bi doktorum olsun ona gideyim derdim ama begendigim doktorun bitanesi çok yogun onun dışındakilerde işe yaramaz şimdi prof.var oda çok pahalı her dem ona gidemem okadar param yok bakalım nolcak

benimde lekelenmem oluyodu baktı dediki kızım seni çok akıntın var enfeksiyon var dedi fitil ilaç verdi bu ay lekelenme yok belki enfeksiyon falan vardır bi ilaç çözer atar tatlı ya

evet canim haklisin ben bir doktor bulup düzenli gitmeliyim. en son gittigim doktorada 1kere gitmistim sanki doktor beni bi kerede tedavi edecekti
seninde dedigin gibi bende calisiyorum ve is yerinden bunun icin izin almak istemiyorum veya ise gec gitmek, sonucta kadin doktoruna gittigimi anlayacaklar.
ayyy nekadar mizmiz gördüm kendimi suan yaaaaa.

benim bi doktor ziyareti yapmam lazim anlasilan. yok yoook bir degil 3ay tam 3ay. Haydi Bismillah. simdi ise gidecegim ve eve geldigimde Insaallah randevu alacagim

öpüldünüz kizlar.

Rabbim Hayirli islerle mesgül olmamizi nasip etsin. Hepimize basarilar diliyorum

canım son 2 gündür normal adete benzemeye çalışıyor, bak yinede normal adet diyemiyorum hala hayırlısı ile bir bitsede temizlensem diyorum, ayın 7 sinde başladı 19 gün oldu hala saçma sapan damla damla geliyor. biter bitmez doktordayım
bende aynı senin gibi çok yoğundum bu hafta canım, bugün kendime ayırdım biraz ama yine başlayacak birazdan işler galiba

buketim sen ne yazarsan yaz, biz dekoder gibi çözüyoruz onları sen kızma relax ol, yumoşların için o güzel rahminde güzel kelebekler uçuştur şöyle
anammmmm tutarsa ikiz bile olabilir desene kız, birinin adını müştak olsun ozaman

ayyy inş. tutunurlar topigimizin ilk ikizleri olurlar kendileri rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin inş.

ayyy cok sevindim cok heecanlandim ben simdi.
Insaallah iki taneside tutunur annesine.
Allahim sen buket arkadasimizin dualarini kabul eyle Rabbim bu sürecte ona tüm kolayliklari sun ve basariyla tamamlandir
Amiiinn

Yasemin cok sagol canım benim.ben karşıma aldım adamları bir bir anlattım.sonuçta evlat sahibi olmak herkesin en doğal ve insani hakkı.genetik olarak üremek kodumuzda var.haliyle onlarda da var.onlarda bu durumu anladılar.ben kac uzun kac rapor aldım bilmem.herseferinda de soruyolar olmadı diyorum.sonuçta bu senin hakkın utanacak bisey yok.git doktora.bu sebepten I'sini aksatacak biri degilsin bence sen.oyuzden amirlerin dert etmez
Artık bu topikten kimseden korkuyorum o yüzden doktora gitmedim lafını duymak istemiyorum.eğer gitmezsek cocuk icin cabaladigimizi nereden bilecek Allah O'na ne kadar istediğinizi gösterin derim ben...

yasemin suan gitsen bence anlar normal adetmi deilmi benim kuzenimde geçen ramazan aynı olmuştu damla damla doktora gitti doktor iltihap demişti bence hemen yarın git

süpersin buketim çok haklısın, tamam azimlendim ben iyice hadi bakalım bismillah.
yasemin suan gitsen bence anlar normal adetmi deilmi benim kuzenimde geçen ramazan aynı olmuştu damla damla doktora gitti doktor iltihap demişti bence hemen yarın git

nazancım valla haklısın, cumartesi günü gideyim ozaman, yav bide ağda problemi var anacım, şu adetim bi bitse temizlenip gideyim diyorum, o da bitmek bilmedi, ben nasıl sinir olmayayım kızlaarrrrr

işte bende ona sinir oluyorum dişimizden tırnağımızdan artırıp doktora gidiyoruz oda bir işe yaramıyor , inşalah bulursun canım iyi bir doktor.

tıpkı ben yasemin sürekli bi bahane bence aklın varsa hemen doktora gidersin en kısa sürede kız 19 gün adetmi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…