Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Benim bicirigimin gazi var aglayip duruyor. Bende iyiyim kizimin gaz sorununa care ariyorum ugrasiyorum.Goguslerime sefadaki cocuk doktoru Aysun hanim bi karisim verdi surdum iki saat sonra emzirmege basladim cok sukur kizim emiyor artik.Annecigimde yanimda 40im cikana kadar kalmaya karar verdi.
:))

Canım hayırlısı olsun hep hayırlısıni istiyoruz vakti zamanı var demekki...

hayırlı olsun canım kankamız sünnet oluyomuş bizde nisan sonu yaptırcaz kısmetse :) sonrada tuvalete alıştırcam.:)

canım hayırlısı olsun üzme kendini vakti zamanı geldiğinde olacak inşallah inancını kaybetme moralini yüksek tut olacak İNŞALLAH

Sedoşum insanların hayatlarında zor anları olur, tarifsiz, herkes teselli eder ama acısını bir sen yaşarsın, işte sende o anı yaşadın, umutluydun, heyecanlıydın...şimdi öfkeli ve kırgınsın..ama beklenen bir şeyin hayal kırıklığına uğraması heleki bu beklenen şey gebelikse onun negatif sonuçlanması ne demek, tam 6 sefer dibine kadar yaşadım, sende yaşadın, şimdi gönlüm rahat diyorum ki bu da geçecek unutacaksın güleceksin, tatile çıkacaksın...ve bizler birgün bu yaşadıklarımızın karşılığını alıcaz belki göbegimiz dolacak belki de başka ödüllerimiz olacak, şimdi ateşin yanıyor ama sönecek ve bu yaşadıkların sana bir sürü şey öğretecek, herşeye rağmen seni çok pozitif gördüm şükürler olsun

sedacım ne kadar güçlü duruyorsun maşallah sana,umarım çok güzel bir merkez bulursun tam gönlüne göre,bu yaşadıklarının karşılığını en güzel şekilde alırsım

Aslı doktor kontrolün nasıl geçti?

Canım bebişler iyi şükürler olsun ama ben bu zamana kadar 15 kilo aldığımdan ötürü endokrine yolladı oda muayene oldum bi dolu kan idrar falan istedi yarın sabah vercem diyetisyene yolladı yürüyüş verdi şimdi diyetisyene gitcem de devlet te bulmaya çalışıcam bi dolu para ; ( bende durum bu hayırlısı diyette yapıcam

oyy dombik seni, ikizlere maşallah sana da maşallah :) Aslım fakülte hastanelerinde diyetisyenler var, belki nakrada devlette de vardır, onlara hiç para ödemezsin, Aslı sen tüp bebeği özelde mi yaptırdım ve kaç tl ödedin?

tatlım canın sağolsun..sen karaarını vermişsin zatn istanbulda devam diye..devam kararı almana çok sevindim..yıkılmadın ayaktasın..hep
böyle ol..
Valla buketim tabii insan yılmıyor bir sorun olmadığı için insan umut besliyor umutsuz yaşanmıyor ama nasıl yapıcam bilmiyırum süreç tedavi değil bir negatifi daha kaldırabilir miyim o patlamam ağır mı olur bilmiyorum evet çok deneyenler var ama o gücüm olacak mı emin değilim tek bildiğim bir iki ay bu konuyu hiç açmak düşünmek istemediğim.sağolun.
sedacığım hakkında hayırlısı olsun canım,vakti zamanı henüz değilmiş demekki inşallah çok bekletmeden gelir kuzucuğun
İnşallah ümidimiz o vardır bir vakti zamanı.
Canım hayırlısı olsun hep hayırlısıni istiyoruz vakti zamanı var demekki...
Hayırlısı evet canım kabullenmekten başka yapacak birşeyim yok.
Burcum içimdekileri okumuşsun resmen sen yaşadın biliyorsun ve sabah ki duygularımı da biliyordun o yüzden daha çok tahmin ediyorsun hislerimi. İnan ağlayabilsem açılıcam ardımda bırakıcam belki ama annem var tutuyorum kendimi p.tesi gidecek. Burcum o iki pırıl pırıl noktayı görmüştüö nereye gittiler şimdi diyorum çok zor ama sabredicez bunu da atlatıcaz inşallah çok sağol desteğin için Rabbim senin yüzünü güldürsün..
sedacım ne kadar güçlü duruyorsun maşallah sana,umarım çok güzel bir merkez bulursun tam gönlüne göre,bu yaşadıklarının karşılığını en güzel şekilde alırsım

Öyle olmaya çalışıyorum canım içim yangın yeri ama annem var içime atıyorum yine de gücüm var inancım var bunu da atlatıcam sağol canım

maşallah sana ve bebişlerine,diyetisyene gidince ne olacak,kilo mu vereceksin yoksa ölçülü kilo almaya mı yardımcı olacaklar?

aslı sen anlatıyodun yaa..hani kocan diyomuşya sen hamile kalsan leblebi yutmuş solucana benzerin diye,,,:))adamın teziniçürüttün..ffındık yutmuş leblebi oldun sanırım:))

canım maşallah zaman ne cabuk geçmiş maşallah sağlıkla gelsin inş fetih suresi okumaya calısacağim inş
allah razı olsun canım inşallah sağlıkla kolay bir doğum olur
inşallah burcum sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz Rabbim hepsini esirgesin bizlere bağışlasın, her birinize de hayırlı güzel haberler vermeyi nasip eylesin
inşallah canım normal çok istiyorum korkmuyorum desem yalan olur sonucta canından can çıkacak ama sezeryan hem zor hem de bebek için normal doğum daha iyi tabi kolay bir doğum olacaksa, Rabbim her şeyin hayırlısını versin sen normal yapmıştın dimi nasıl oldu?

sedacım Allah tevekkülünün mükafatını en güzel şekilde verecek ben çok inanaıyorum herkes sendeki sabrı gösteremez maşallah diyorum sana senden olumlu haber almayı çok istedim ama vardır canım bundada bir hayır, inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verecek Rabbim sana

Canımmm zamanı geldiğinde rabbim nasip edicek inş. Rabbim gücünü kuvvetini sabrını artırsın inş. Önce saglık olsun sedacım gerisi her türlü olur allahın izni ile

Uww diyetmi yapcan şimdiden yap aslı kaldı bende 16 kilo kendimi kötü hissediyorum tedbiri al şimdiden

Kızlar koltuklarımı satmayı düşünüyorum sizce satılır mı :)) aldığımızda beğenerek aldık ama evi ölçmeden büyük geldi evimize 5 yıl olacak kullanıyoruz ama çocuk olduğu için ona yer açmak istiyoruz rahat oynayacağı bi alan istiyoruz varmıdır aranızda düşünen tanıdık belki köy evine almak isteyen falan yeni diye kıyıyoruz köşe takımı almak istiyoruz küçük yer açılır bize inşallah ama burda da alıcı bulabilirmiyim bilmiyorum ne yapsam

Sahibindene kıoy canım benim amcamın oğlu sattı ordan ögrenciler alıyo

Allah hem sabrını hem gücünü verecek Sedoşum.....

sahibinden.com a koy ,hemen satılır

canım devlettede var ama direk randevu vermiyolarmış falan amann uğraşamıcam Burcu sürekli izin almam gerekecek bi dolu iş pazt benim hastaneden aldım artık bakalım nolacak :)
maşallah sana ve bebişlerine,diyetisyene gidince ne olacak,kilo mu vereceksin yoksa ölçülü kilo almaya mı yardımcı olacaklar?
canım kilo vermicem bundan sonra kilo almıcakmışım nasıl olacaksa o iş yavrucaklarım aç kalacaklar heralde :)
aslı sen anlatıyodun yaa..hani kocan diyomuşya sen hamile kalsan leblebi yutmuş solucana benzerin diye,,,:))adamın teziniçürüttün..ffındık yutmuş leblebi oldun sanırım:))
Bukettt kocam tosunum die sevmeye başladı beni bide böyle daha güzel oldun demeye başladı yazık adama :))) özlemden her halim güzel gelmeye başladı

yaaa Nazo benim için önemli değil kilo falan sonra vermek hiç kilolu olmamıştım birazda böyle takılırdım :) bana göre bişe yokta doktra göre çok bişe var fazlalık :)

Kızlar bide doktora ben ne zaman izne ayrılcam dedim rapor falan verin dedim oda Aslı hemen rapor çıkartabilirim ama bir rapora yazdıklarımın gerçek olmasından korkuyorum dedi, bidee senin çalıştığın halin böyleyse evde yatınca nolursun düşnemiyorum bence sen çalışmaya devam et dedi

Daha öncesini bilemem ama heyet raporuyla ikiz oldugu için 30 haftada ayrılabiliyosun die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…