Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim ben kaybettigim bebegimi normal yaptim bu sezeryan oldu. Benim icin sezeryan daha zordu.

herkeze merhabalar ben ilk defa giriyorum benide araniza alin çünkü on gün önceilk bebeğimi gelişmediğinden aldilar bukonuda çok yanlizim ve beni en iyi sizler anlarsiniz diye yaziyorum tüp bebek olduğundan iki ay ara verdi doktorum bu durumu yaşayanlar desteğe ihtiyacim var rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah

canım şuan diil zaten sünnetten sonra 1 yaşını geçmiş oluyo bence ideal zaten hemen alışamıyor kim bilir ne kadar sürecek alışması..

bana bir yaş erken geldiği için dedim canım erken öğrenselerde çabuk bırakıyorlar sanırım,gerçi sen araştırmışsındır

spotcularada satabilirsin..

senin bu doktorda çatlak:)))

hoş geldin aramıza..bende bi sene önce tüp bebek yaptırdım olumsuz sonuç aldım..ama Allah sonradan verdi bana..meleğim kendiliğinden geldi..sende sabredeceksin sabrı öğreneceksin..için taşıncada gelip burada boşaltacaksın..

bana bir yaş erken geldiği için dedim canım erken öğrenselerde çabuk bırakıyorlar sanırım,gerçi sen araştırmışsındır
bende öyle biliyorum..

en erken iki yaş diyolar ama geçen bi tanıdık b hakaye anlattı...kendi kızı şimdi 22 yaşında..doğuda görev yağarken bakıcı bulamamışlar bi kıza bakmışlar..oda eskini üçken muşambalarını bi türlü sarıpta becerememiş..çocuğun hep üstü başı çiş oluyomuş..kızda baköışben bağlamayı beceremeyecem bari çiş öğreteyim..1 yaşındaki çocuğa öğretmiş..çocuk daha anne baba diyemiyo ama çişi gelince elinden tutup götürüyomuş tuvalete:))çok güldüm.. ..ama unutmamış..

çocuğa çişini söylemeyi öğreten senin tanıdığınmı,yoksa o çocuğunu bi bakıcıya bırakmış bakıcımı yapmış anlattığını,iyiymiş aslında çocuk konuşamıyor ama çişini söylüyo

Ay senin bu doktor çok çılgın :)) aman eğer çok ciddi bir Saglik sorunun yoksa bosver tatmin. Bu senin ilk ve en kıymetli gebeligin. Tadini cikar

Hoşgeldin aramiza ne zaman bunalirsan gel buraya. Benim ilk gebeligimda 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum. Çok zor günler geçirdim çok agladim. Ama sana çok net şunu söyleyebilirim gecicek. Kendine tam 40 gün ver. 41. Günde acinin çoğu gitmiş olacak. Buraya gel kafani boşalt allah sabir versin

Benim bebeme doğar doğmaz ogreticem :))))

Slm kizcelerim desemm kac kisi alir acaba bu firarinin slmini

Vay kaçak seni. Nerelerdesin? Selam bebek:))))

merhaba topikimin güzel kızçeleri adetim bugün bitti yarından itibaren dualara başlıyorum inşallah....

Hayırlı akşamlar sevgili kardeşlerim..
Şuan annemdeyim..
Selim 'in sünnetini yaptık çok şükür.. Babası ve dedesi kirvesi oldu
Kayınpederim çok duygusallaştı oyüzdrn duramadı ve gitti.. Bende hep camdan baktım sesini duymamak için.. Çok ağladı ama yinede duydum.. İçim gitti o ağladıkça..
Ama bitince ve ben yanına gşdince sustu hemen emzirdim ve uyuya kaldı bebeğim..
Erkek bebepi olan arkadaşlar tek tavsiyem hemen hiç vakit kaybetmeden yaptırmanız..
Ben keşke daha önce yaptırsaydım diyoeum çünkü.. Selim çok hareketli emeklemek istiyor dönmek istiyor oturmak istiyor kıyamıyorum canı yanıcak diye.. Bide yürüdüğünü düşenemiyorum hiç kucakta kalmazdı heralde.. Neyse çok şükür biz hallettik darısı başınıza olsun..
Annemdeyim bu gece birlikte bakıcaz .. Bu geceyi atlattık mı gerisi kolay inşallah..
Oğluşum adam olduuu mutluyum bi yandan da biraz hüzünlüyüm canı acıyor diye.. Ama bu günleri hatırlamıycak
Hepinizi seviyoruz iyi geceler..

Darısı evlenmesine olsun canım çabucak geçmiş gitmiş olsun

ne kadar güzel biraktiktan ne kadar sonra oldu rabbim sana bağişlasin
günaydın disanur sanırim bu soru bana geldi, benim şuan bie bebegim yok sadece olunca ne yapacağimı hayal eder burada yazarim :)) kürtajın üzerinden 2,5 yıl gecti, ve ben sürekli hamile kalmaya uğraşıyorum 4 tane kimyasal gebelik gecirdim, ama sakın beni örnek alma, benim durumum farkli, burda benden daha zor şeyler yaşayıpta evladına kavuşanlar var inşallah sende onlardan biri olacaksın, senin kac haftalikti? nedeni neydi?

merhaba topikimin güzel kızçeleri adetim bugün bitti yarından itibaren dualara başlıyorum inşallah....

Ooooo günaydin efedimm :)
Hoşgeldiniz :)

çido süper hızlı anne :) hayırlı olsun sağlıklı ve ömrü uzun olsun, çok doğru bir karar, bide, pipi yarası çişle beraber daha çabuk iyileşirmiş
Düğününü de gör inşallah

Selam kızlar napıyorsunuz nasılsınız beni merak eden varmı bilmem ama ben iyi olmaya çalışıyorum bir yandan çocukla uğraş bir yandan ev bir yandan eşimle kavgalarımız başladı suan iyiyiz ama onunla hiç ilgilenemiyorum bundan kaynaklı biraz sorunlarımız oluyor herkes gibi bende ilişki sırasında acı çekenlerdenim araştırdım ilk 6 ay yada en fazla 1 yıl sürebilirmiş sezeryanda yapsak normalde yapsak rahim kalınlaştığı ve susuz kaldığı için daha toparlanamadığı için acı olurmuş zamanla düzene binermiş kalıcı bir sorun değilmiş bu Birde psikoloji çok etkiliyormuş bu durumu bebeğin uyanma korkusu ha ağladı ha ağlıyacak ve ya kesin acı çekerim demekte benim bildiğim bukadar bu konu hakkında...

Çiğdem hayırlı olsun canım darısı selimin güzel ve özel günlerine olsun.

Sedacım hakkında hayırlısı Rabbim en yakın zamanda isteklerini gerçekleştirir umarım.

Aslım ikizlerin iyimiş maşallah :) bu arada senin dr 15 kilo aldığın için başka dr yönelmiş ama ben hamileliğim de 25 kilo aldım dr pek bişe demedi şimdide kızımın 6. ayının dolmasını bekliyorum diyete ve spora başlamak için hala 10 kilo fazlam var :)

Kızlar bu arada ben duaları bitirdim yazmayı unutuyorum her defasında Allahım herkesin dualarını kabul etsin...

Ben çok konuştum sizi sıkmadan susayım bari hepiniz öpüyorum

cok gecmış olsun rabbım damatlıgınıda gostersın hayırlıısyla cnm

günaydın kılar..çi

ğdem geçmiş olsun..olmuşta bitmiş maşallah..

asya hoşgeldin
bende acı yaşayanlardanım..senin yazdıklarını okumamıştım daha önce..demekki normal doğumla felan alakası yok muş...bende nasıl düzene girecek bekliyorum..acıyacak diyede kendimi sıkıyorum doğrudur..sanada Allah kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…