- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.041
canım tuvalet alışkanlığı için erken değilmi henüz
allah razı olsun canım inşallah sağlıkla kolay bir doğum olur
inşallah burcum sağlıkla gelsin bütün bebişlerimiz Rabbim hepsini esirgesin bizlere bağışlasın, her birinize de hayırlı güzel haberler vermeyi nasip eylesin
inşallah canım normal çok istiyorum korkmuyorum desem yalan olur sonucta canından can çıkacak ama sezeryan hem zor hem de bebek için normal doğum daha iyi tabi kolay bir doğum olacaksa, Rabbim her şeyin hayırlısını versin sen normal yapmıştın dimi nasıl oldu?
sedacım Allah tevekkülünün mükafatını en güzel şekilde verecek ben çok inanaıyorum herkes sendeki sabrı gösteremez maşallah diyorum sana senden olumlu haber almayı çok istedim ama vardır canım bundada bir hayır, inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar verecek Rabbim sana
canım şuan diil zaten sünnetten sonra 1 yaşını geçmiş oluyo bence ideal zaten hemen alışamıyor kim bilir ne kadar sürecek alışması..
Kızlar koltuklarımı satmayı düşünüyorum sizce satılır mı :)) aldığımızda beğenerek aldık ama evi ölçmeden büyük geldi evimize 5 yıl olacak kullanıyoruz ama çocuk olduğu için ona yer açmak istiyoruz rahat oynayacağı bi alan istiyoruz varmıdır aranızda düşünen tanıdık belki köy evine almak isteyen falan yeni diye kıyıyoruz köşe takımı almak istiyoruz küçük yer açılır bize inşallah ama burda da alıcı bulabilirmiyim bilmiyorum ne yapsam
canım devlettede var ama direk randevu vermiyolarmış falan amann uğraşamıcam Burcu sürekli izin almam gerekecek bi dolu iş pazt benim hastaneden aldım artık bakalım nolacak :)
canım kilo vermicem bundan sonra kilo almıcakmışım nasıl olacaksa o iş yavrucaklarım aç kalacaklar heralde :)
Bukettt kocam tosunum die sevmeye başladı beni bide böyle daha güzel oldun demeye başladı yazık adama :))) özlemden her halim güzel gelmeye başladı
yaaa Nazo benim için önemli değil kilo falan sonra vermek hiç kilolu olmamıştım birazda böyle takılırdım :) bana göre bişe yokta doktra göre çok bişe var fazlalık :)
Kızlar bide doktora ben ne zaman izne ayrılcam dedim rapor falan verin dedim oda Aslı hemen rapor çıkartabilirim ama bir rapora yazdıklarımın gerçek olmasından korkuyorum dedi, bidee senin çalıştığın halin böyleyse evde yatınca nolursun düşnemiyorum bence sen çalışmaya devam et dedi
herkeze merhabalar ben ilk defa giriyorum benide araniza alin çünkü on gün önceilk bebeğimi gelişmediğinden aldilar bukonuda çok yanlizim ve beni en iyi sizler anlarsiniz diye yaziyorum tüp bebek olduğundan iki ay ara verdi doktorum bu durumu yaşayanlar desteğe ihtiyacim var rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah
bende öyle biliyorum..bana bir yaş erken geldiği için dedim canım erken öğrenselerde çabuk bırakıyorlar sanırım,gerçi sen araştırmışsındır
bende öyle biliyorum..
en erken iki yaş diyolar ama geçen bi tanıdık b hakaye anlattı...kendi kızı şimdi 22 yaşında..doğuda görev yağarken bakıcı bulamamışlar bi kıza bakmışlar..oda eskini üçken muşambalarını bi türlü sarıpta becerememiş..çocuğun hep üstü başı çiş oluyomuş..kızda baköışben bağlamayı beceremeyecem bari çiş öğreteyim..1 yaşındaki çocuğa öğretmiş..çocuk daha anne baba diyemiyo ama çişi gelince elinden tutup götürüyomuş tuvalete:))çok güldüm.. ..ama unutmamış..
ve aleyküm selam didemcimSlm kizcelerim desemm kac kisi alir acaba bu firarinin slmini
canım devlettede var ama direk randevu vermiyolarmış falan amann uğraşamıcam Burcu sürekli izin almam gerekecek bi dolu iş pazt benim hastaneden aldım artık bakalım nolacak :)
canım kilo vermicem bundan sonra kilo almıcakmışım nasıl olacaksa o iş yavrucaklarım aç kalacaklar heralde :)
Bukettt kocam tosunum die sevmeye başladı beni bide böyle daha güzel oldun demeye başladı yazık adama :))) özlemden her halim güzel gelmeye başladı
yaaa Nazo benim için önemli değil kilo falan sonra vermek hiç kilolu olmamıştım birazda böyle takılırdım :) bana göre bişe yokta doktra göre çok bişe var fazlalık :)
Kızlar bide doktora ben ne zaman izne ayrılcam dedim rapor falan verin dedim oda Aslı hemen rapor çıkartabilirim ama bir rapora yazdıklarımın gerçek olmasından korkuyorum dedi, bidee senin çalıştığın halin böyleyse evde yatınca nolursun düşnemiyorum bence sen çalışmaya devam et dedi
herkeze merhabalar ben ilk defa giriyorum benide araniza alin çünkü on gün önceilk bebeğimi gelişmediğinden aldilar bukonuda çok yanlizim ve beni en iyi sizler anlarsiniz diye yaziyorum tüp bebek olduğundan iki ay ara verdi doktorum bu durumu yaşayanlar desteğe ihtiyacim var rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah
bende öyle biliyorum..
en erken iki yaş diyolar ama geçen bi tanıdık b hakaye anlattı...kendi kızı şimdi 22 yaşında..doğuda görev yağarken bakıcı bulamamışlar bi kıza bakmışlar..oda eskini üçken muşambalarını bi türlü sarıpta becerememiş..çocuğun hep üstü başı çiş oluyomuş..kızda baköışben bağlamayı beceremeyecem bari çiş öğreteyim..1 yaşındaki çocuğa öğretmiş..çocuk daha anne baba diyemiyo ama çişi gelince elinden tutup götürüyomuş tuvalete:))çok güldüm.. ..ama unutmamış..
Slm kizcelerim desemm kac kisi alir acaba bu firarinin slmini
Hayırlı akşamlar sevgili kardeşlerim..
Şuan annemdeyim..
Selim 'in sünnetini yaptık çok şükür.. Babası ve dedesi kirvesi oldu
Kayınpederim çok duygusallaştı oyüzdrn duramadı ve gitti.. Bende hep camdan baktım sesini duymamak için.. Çok ağladı ama yinede duydum.. İçim gitti o ağladıkça..
Ama bitince ve ben yanına gşdince sustu hemen emzirdim ve uyuya kaldı bebeğim..
Erkek bebepi olan arkadaşlar tek tavsiyem hemen hiç vakit kaybetmeden yaptırmanız..
Ben keşke daha önce yaptırsaydım diyoeum çünkü.. Selim çok hareketli emeklemek istiyor dönmek istiyor oturmak istiyor kıyamıyorum canı yanıcak diye.. Bide yürüdüğünü düşenemiyorum hiç kucakta kalmazdı heralde.. Neyse çok şükür biz hallettik darısı başınıza olsun..
Annemdeyim bu gece birlikte bakıcaz .. Bu geceyi atlattık mı gerisi kolay inşallah..
Oğluşum adam olduuu mutluyum bi yandan da biraz hüzünlüyüm canı acıyor diye.. Ama bu günleri hatırlamıycak
Hepinizi seviyoruz iyi geceler..
günaydın disanur sanırim bu soru bana geldi, benim şuan bie bebegim yok sadece olunca ne yapacağimı hayal eder burada yazarim :)) kürtajın üzerinden 2,5 yıl gecti, ve ben sürekli hamile kalmaya uğraşıyorum 4 tane kimyasal gebelik gecirdim, ama sakın beni örnek alma, benim durumum farkli, burda benden daha zor şeyler yaşayıpta evladına kavuşanlar var inşallah sende onlardan biri olacaksın, senin kac haftalikti? nedeni neydi?ne kadar güzel biraktiktan ne kadar sonra oldu rabbim sana bağişlasin
merhaba topikimin güzel kızçeleriadetim bugün bitti yarından itibaren dualara başlıyorum inşallah....
Şuan annemdeyim..
Kayınpederim çok duygusallaştı oyüzdrn duramadı ve gitti.. Bende hep camdan baktım sesini duymamak için.. Çok ağladı ama yinede duydum.. İçim gitti o ağladıkça..
Erkek bebepi olan arkadaşlar tek tavsiyem hemen hiç vakit kaybetmeden yaptırmanız..
Ben keşke daha önce yaptırsaydım diyoeum çünkü.. Selim çok hareketli emeklemek istiyor dönmek istiyor oturmak istiyor kıyamıyorum canı yanıcak diye.. Bide yürüdüğünü düşenemiyorum hiç kucakta kalmazdı heralde.. Neyse çok şükür biz hallettik darısı başınıza olsun..
Annemdeyim bu gece birlikte bakıcaz .. Bu geceyi atlattık mı gerisi kolay inşallah..
Oğluşum adam olduuu mutluyum bi yandan da biraz hüzünlüyüm canı acıyor diye.. Ama bu günleri hatırlamıycak
Şuan annemdeyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?