Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslında günaydınlık vakti çoktan geçtik ama lafın gelişi işte.

Çiğdemcim hayırlı uğurlu olsun tatlım.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.

Asya ve Buket inşallah sizin acılarınızda tez vakitte geçerde,eski hareketli günlerinize geri dönersiniz :)

ben bugün evdeyim.canım hiç bişey istemiyo.öyle mayışıyorum.9 da kalktım daha kahvaltı bile yapmadım.melek i izledim.haydarım dümenim vardı.evliliğin %90 nı cinsellik dedi adam bilemedim yani....sonra allah tan sahrap yemek tarifine geötide moralim düzeldi

iğne için sağlık ocağına gitcem ama canım istemiyo çıkmak.yagmur yağıyo.hava soğuk...ne bilim bahaneler buluyorum işte.öğleden sonra giderim artık.belki o zamana düzelirim

benden böyle işte.buarada keseleri göremedik kızlar.cuma günü dr dr gezdik.hiçbiri göremedi.benim moral dibe indi.sonra gittiğime pişman oldum ya bişey olduysa diye.pztesi gel bakalım dedi dr ama gitmicem.öyle işte bunalım takılıyorum 3 gündür

buket can sana özelden msj yazıyorum bi bakarmısın?

cevap verdim canım..

senin kaç haftalık olduki kese için belki erkendir..

GÜLHAN canım hoşgeldin, ben buraya gelmeyen herkesi merak ediyorum valla, hatta sitem ediyorum, gelip iki satır yazsalar ne yaptıklarını anlatsalar keşke diye, halvet konusunda doğum yapan bütün kızlar aynı durumda tatlım yalnız degilsin, kocalarınızda biraz anlayışlı olsunlar ama, ne sıkıntılar cektiniz siz, kuzucun nasıl? Ay Gülhan kızma ama senin kuzunun adı neydi? çok güzel iki isim koymuştunuz hatırladım Asya dimi?

ZEYNEP tatlım sakın canını sıkma lütfen, eğer Allah esirgeson kötü bişey olsaydı kanma falan olurda Allah korusun, herşey yolunda, daha çok erken sende biliyorsun, alttan bakılınca kesin görünür, mart 3 ü bekle ve git lütfen

Kızlar ben regl oldum sancım vardı zaten birde yoğum gün dönem başladı kitap dağıtıyorum ayaktaydım gün neyse bitti sayılır.şimdi kararsısız öbür deneme ist. Olcak kesin ama annem bu yaz dinlen çok yoruldun diyor eşimde bu fikre katılmakla birlikte bana bırkıyor. Eşim de yoruldu annem stres oluyor zatem iki seferdir bi dr bu sefer onda kalcaz tdavi ve sonuç bekleme de
İyice stres olcal hele yine olmazsa ben kaldırabilr miyim bilmiyorum çok masrafımız oldu iki dememede de çok şükür durumumuz vat ama biraz toparlayalım diyoruz.bir yandan bi senedem fazla ara vermiş olcam yaz harici gidemeyiz bu yaz olmazda direkt öbür yaza kalcak ne yapmalıyım biraz dinlenmeli miyim devam mı etmeliyim

madem imkanınız var canım bence devam et.araya soğukluk girmesin..ilaçların etkisi devam ederken bence ihtimalleri zorlayın..bu yaz olmaz dediğin için böyle düşünüyorum.ama elbette sen bilirsin..

daha yeni olduğumdan size ayni şekilde yazamiyorum acemiyim kusura bakmayin burcu benim bilinmeyen infertilite bir sikinti yok ama dört haftalikken bir kanama geçirdim sanirim ondan sonra gelişmedi ve yedi haftalikken aldirdim daha yeni ve bende şimdi yeni beklentiler içinde sizler gibi umutla bekliyorum henüz doktorumun yasaği bitmedi ilgileriniz çok tşk ederim

sedoşum yaz dediğin temmuz olsun, ağustos olsun, yaz sonu gini yani, nerden baksan 5-6 ay gecer bu da yeterli bir bekleme yani, mayıs haziran erken bence, hem psikolojik olarak rahatla biraz, bu durumdan uzaklaş, sonra devam inşallah, umudunu yitirme, herşey çok güzel olacak, izninide yaz sonuna alırsın mis gibi olur

Disanurcum çok bekleme 4-6 ay kafi, sonra hızla çalışmalara devam :) ama bu kaybın altında yatan şeyi bulun, fakülteye gidin ki, Allah esrigesin ikinci sefer yaşanmasın, ha dr sorun yok dediyse, 4 ayı tam bitir, sonra kendine bir soğan kürü yap için temizlensin, rahatla, sonra da tam gaz devam, bu arada yaşin kaç, ben 31,5 :)))

BUKET canım duanı okudum, Rabbim evine huzur ve bereket versin, yeniden işe başladığında herşey çok kolay olur inşallah, Yağmur sağlıkla büyüsün çok akıllı bir kız olsun, ömrü uzun olsun inşallah

sağo
l canım Allah razı olsun.Allah seninde gönlündekini hayırlısıysa sana versin.

Sedacim bence maddi durumun iyi ise bekleme derim kolay surec degil biliyorum. Ben asilama yaptirirken aklomda bi sonraki tedavi vardi hep ve hic ara vermedim tuple kiyaslanmaz biliyorum ama bende cok geriliyordum doktora git ilac kullan ve yine test icin gun say cok stresli gunler. Ilk asilama tutmadi ikinci denedim tutmadi 3. Hic deneme dediler hatta bi doktor ilk ikisi tutmadiysa 3. Zor tutar demisti ama yinede ya tutarsa diye dusundum ve tup icin hazirlaniyordum. Sana siddetle tavsiyem istanbul memorial ozelliklede dr. Nur dokuzeylul guler yuzlu tatli dili ve sicak kanli kafanda hicbir soru isareti lalmiyor herseyi sorabiliyorsun ve adim adim bastan tedbirli sekilde ilerletiyor tedavini. Ben asilama sonucumu beklerken randevu almistim oyle tanistim nur hanimla ve cok cok rahatlatti beni bastan sona kadar manevi olarak hazirliyor seni.
Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun canim Insaallah butun kalbimle istiyorum bunu tum isteyenler icin

canım bence bekleme zaten yaza kadar bekleyeceksin eger beklersen nerdeyse 1,5 yıl beklemiş olacaksın tabiki siz bilirsiniz ama ara çok uzun Rabbim yardımcın olsun

Bircan nasilsin canım? Son günler nasıl geciyor? Benim bir arkadaş doğuma yakın çatı genişletme egzersizleri yaptı, internette var, ilk doğumunda hemencecik 10 cm açıldı, bir bak istersen bir faydası olur belki

ve aleyküm selam didemcim

2 kişimi sağolun kızcelerim daha çok özlenmemişim gitsemmi bir süre daha acaba ben bu aralar temizlik çocuk siparişler falan derken kaybolup gitmişim valla bu günde kızımı cısss yaptılar sağlık ocağında öyle geçinip gidiyoruz siz nasılsınız bakalım
bu arada yaptığım cicilşeri koyiim bakiim beğenecekmisiniz
neden yükleyemiyorum fotoğraf(((
https://www...................../575109365899881/

ayy canım ya erkek oldu he selimcik hayırlı uğurlu olsun :)

çok geçmiş olsun çiğdem,ne güzel kurtuldunuz,darısı diğer erkek bebek annelerinin başına

çiğdemciğim geçmiş olsun selim sünnet olmuş,darısı düğününe olsun inşallah

sedacığım bencede maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa bekleme, araya zaman girdikçe insan giden senelere üzülüyor , hemde buketin dediği gibi henüz ilaçların etkisi varken denemekte fayda var.

bugün bizimde doktor kontrolümüz vardı oğlumuz 528 gr mış, doktor doğuma kadar 3,5 kg civarında olur dedi, kafası yukarıdaydı yine çok net bi görüntü alamadık bir bacağını dizinden bükmüş diğerini uzatmış oturuyordu,gözü açıktı,doktor oğlumuzun pipisini çekti edepsiz sere serpe oturuyordu

Teşekkürler kızlar eşimle paylaşıcam düşüncelerinizi eşim birkaç senedir tatil yapmadı yorgun dosya vermesi lazım kademesinde kalabilmesi için onunla uğraşıyor annem bi açık buldu ertelesek mi diye deyince erteleyin demeye başladı annem gitti aradım biz nisanda gelip merkezle konuşucaz karar vericez diye işte yok unutun siz bu yaz filan çıkıştı bende daha tam bişey dememiştik dedim siz de hep fikir değiştiriyorsunuz dedi canımı sıktı hiç düşünmüyor durumumu nasıl o kadar bekleyeceğimi birazda kendini düşünüyor çalışıyorum kirayı brn ödüyorum eşim sgk primini ödüyor vr hani olurda tutup riskim olursa işten çıkarsam yatarsam diye düşünüyor sanırım herkes kendini düşünüyor

Darısı evlenmesine olsun canım çabucak geçmiş gitmiş olsun

hayirli olsun darisi mezuniyetini sonra damatliğini görürsün inşallah sağlikli ömürler diliyorum

cok gecmış olsun rabbım damatlıgınıda gostersın hayırlıısyla cnm

çok geçmiş olsun çiğdem,ne güzel kurtuldunuz,darısı diğer erkek bebek annelerinin başına

Çok teşekkürler kızlarr iyi dilekleriniz için allah razı olsun..
Dün gece zor bir gece oldu benim için oyüZden bugünde annemdeyim, burda kalacağım.. Artık bakıcaz birlikte..
Gerçi annemlerin şikayeti yok torun seviyolar doya doya ama ben evime gitmek yatağıma gitmek istiyorum.. Neysee yorgunluktan saçmalamayayım şimdi yarın görüşürüz azcık uyuyayım da gece enerjim olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…