- 12 Eylül 2012
- 1.118
- 27
- 93
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.061
buket can sana özelden msj yazıyorum bi bakarmısın?
senin kaç haftalık olduki kese için belki erkendir..aslında günaydınlık vakti çoktan geçtik ama lafın gelişi işte.
Çiğdemcim hayırlı uğurlu olsun tatlım.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.
Asya ve Buket inşallah sizin acılarınızda tez vakitte geçerde,eski hareketli günlerinize geri dönersiniz :)
ben bugün evdeyim.canım hiç bişey istemiyo.öyle mayışıyorum.9 da kalktım daha kahvaltı bile yapmadım.melek i izledim.haydarım dümenim vardı.evliliğin %90 nı cinsellik dedi adambilemedim yani....sonra allah tan sahrap yemek tarifine geötide moralim düzeldi
iğne için sağlık ocağına gitcem ama canım istemiyo çıkmak.yagmur yağıyo.hava soğuk...ne bilim bahaneler buluyorum işte.öğleden sonra giderim artık.belki o zamana düzelirim
benden böyle işte.buarada keseleri göremedik kızlar.cuma günü dr dr gezdik.hiçbiri göremedi.benim moral dibe indi.sonra gittiğime pişman oldum ya bişey olduysa diye.pztesi gel bakalım dedi dr ama gitmicem.öyle işte bunalım takılıyorum 3 gündür
Kızlar ben regl oldum sancım vardı zaten birde yoğum gün dönem başladı kitap dağıtıyorum ayaktaydım gün neyse bitti sayılır.şimdi kararsısız öbür deneme ist. Olcak kesin ama annem bu yaz dinlen çok yoruldun diyor eşimde bu fikre katılmakla birlikte bana bırkıyor. Eşim de yoruldu annem stres oluyor zatem iki seferdir bi dr bu sefer onda kalcaz tdavi ve sonuç bekleme de
İyice stres olcal hele yine olmazsa ben kaldırabilr miyim bilmiyorum çok masrafımız oldu iki dememede de çok şükür durumumuz vat ama biraz toparlayalım diyoruz.bir yandan bi senedem fazla ara vermiş olcam yaz harici gidemeyiz bu yaz olmazda direkt öbür yaza kalcak ne yapmalıyım biraz dinlenmeli miyim devam mı etmeliyim
Kızlar ben regl oldum sancım vardı zaten birde yoğum gün dönem başladı kitap dağıtıyorum ayaktaydım gün neyse bitti sayılır.şimdi kararsısız öbür deneme ist. Olcak kesin ama annem bu yaz dinlen çok yoruldun diyor eşimde bu fikre katılmakla birlikte bana bırkıyor. Eşim de yoruldu annem stres oluyor zatem iki seferdir bi dr bu sefer onda kalcaz tdavi ve sonuç bekleme de
İyice stres olcal hele yine olmazsa ben kaldırabilr miyim bilmiyorum çok masrafımız oldu iki dememede de çok şükür durumumuz vat ama biraz toparlayalım diyoruz.bir yandan bi senedem fazla ara vermiş olcam yaz harici gidemeyiz bu yaz olmazda direkt öbür yaza kalcak ne yapmalıyım biraz dinlenmeli miyim devam mı etmeliyim
daha yeni olduğumdan size ayni şekilde yazamiyorum acemiyim kusura bakmayin burcu benim bilinmeyen infertilite bir sikinti yok ama dört haftalikken bir kanama geçirdim sanirim ondan sonra gelişmedi ve yedi haftalikken aldirdim daha yeni ve bende şimdi yeni beklentiler içinde sizler gibi umutla bekliyorum henüz doktorumun yasaği bitmedi ilgileriniz çok tşk ederim
sağoBUKET canım duanı okudum, Rabbim evine huzur ve bereket versin, yeniden işe başladığında herşey çok kolay olur inşallah, Yağmur sağlıkla büyüsün çok akıllı bir kız olsun, ömrü uzun olsun inşallah
ve aleyküm selam didemcim
Ay senin bu doktor çok çılgın :)) aman eğer çok ciddi bir Saglik sorunun yoksa bosver tatmin. Bu senin ilk ve en kıymetli gebeligin. Tadini cikar
Hoşgeldin aramiza ne zaman bunalirsan gel buraya. Benim ilk gebeligimda 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum. Çok zor günler geçirdim çok agladim. Ama sana çok net şunu söyleyebilirim gecicek. Kendine tam 40 gün ver. 41. Günde acinin çoğu gitmiş olacak. Buraya gel kafani boşalt allah sabir versin
Benim bebeme doğar doğmaz ogreticem :))))
Vay kaçak seni. Nerelerdesin? Selam bebek:))))
Hayırlı akşamlar sevgili kardeşlerim..
Şuan annemdeyim..
Selim 'in sünnetini yaptık çok şükür.. Babası ve dedesi kirvesi oldu
Kayınpederim çok duygusallaştı oyüzdrn duramadı ve gitti.. Bende hep camdan baktım sesini duymamak için.. Çok ağladı ama yinede duydum.. İçim gitti o ağladıkça..
Ama bitince ve ben yanına gşdince sustu hemen emzirdim ve uyuya kaldı bebeğim..
Erkek bebepi olan arkadaşlar tek tavsiyem hemen hiç vakit kaybetmeden yaptırmanız..
Ben keşke daha önce yaptırsaydım diyoeum çünkü.. Selim çok hareketli emeklemek istiyor dönmek istiyor oturmak istiyor kıyamıyorum canı yanıcak diye.. Bide yürüdüğünü düşenemiyorum hiç kucakta kalmazdı heralde.. Neyse çok şükür biz hallettik darısı başınıza olsun..
Annemdeyim bu gece birlikte bakıcaz .. Bu geceyi atlattık mı gerisi kolay inşallah..
Oğluşum adam olduuu mutluyum bi yandan da biraz hüzünlüyüm canı acıyor diye.. Ama bu günleri hatırlamıycak
Hepinizi seviyoruz iyi geceler..
Hayırlı akşamlar sevgili kardeşlerim..
Şuan annemdeyim..
Selim 'in sünnetini yaptık çok şükür.. Babası ve dedesi kirvesi oldu
Kayınpederim çok duygusallaştı oyüzdrn duramadı ve gitti.. Bende hep camdan baktım sesini duymamak için.. Çok ağladı ama yinede duydum.. İçim gitti o ağladıkça..
Ama bitince ve ben yanına gşdince sustu hemen emzirdim ve uyuya kaldı bebeğim..
Erkek bebepi olan arkadaşlar tek tavsiyem hemen hiç vakit kaybetmeden yaptırmanız..
Ben keşke daha önce yaptırsaydım diyoeum çünkü.. Selim çok hareketli emeklemek istiyor dönmek istiyor oturmak istiyor kıyamıyorum canı yanıcak diye.. Bide yürüdüğünü düşenemiyorum hiç kucakta kalmazdı heralde.. Neyse çok şükür biz hallettik darısı başınıza olsun..
Annemdeyim bu gece birlikte bakıcaz .. Bu geceyi atlattık mı gerisi kolay inşallah..
Oğluşum adam olduuu mutluyum bi yandan da biraz hüzünlüyüm canı acıyor diye.. Ama bu günleri hatırlamıycak
Hepinizi seviyoruz iyi geceler..
Darısı evlenmesine olsun canım çabucak geçmiş gitmiş olsun
hayirli olsun darisi mezuniyetini sonra damatliğini görürsün inşallah sağlikli ömürler diliyorum
günaydın disanur sanırim bu soru bana geldi, benim şuan bie bebegim yok sadece olunca ne yapacağimı hayal eder burada yazarim :)) kürtajın üzerinden 2,5 yıl gecti, ve ben sürekli hamile kalmaya uğraşıyorum 4 tane kimyasal gebelik gecirdim, ama sakın beni örnek alma, benim durumum farkli, burda benden daha zor şeyler yaşayıpta evladına kavuşanlar var inşallah sende onlardan biri olacaksın, senin kac haftalikti? nedeni neydi?
Ooooo günaydin efedimm :)
Hoşgeldiniz :)
çido süper hızlı anne :) hayırlı olsun sağlıklı ve ömrü uzun olsun, çok doğru bir karar, bide, pipi yarası çişle beraber daha çabuk iyileşirmiş
Düğününü de gör inşallah
Selam kızlar napıyorsunuz nasılsınız beni merak eden varmı bilmem ama ben iyi olmaya çalışıyorum bir yandan çocukla uğraş bir yandan ev bir yandan eşimle kavgalarımız başladı suan iyiyiz ama onunla hiç ilgilenemiyorum bundan kaynaklı biraz sorunlarımız oluyor herkes gibi bende ilişki sırasında acı çekenlerdenimaraştırdım ilk 6 ay yada en fazla 1 yıl sürebilirmiş sezeryanda yapsak normalde yapsak rahim kalınlaştığı ve susuz kaldığı için daha toparlanamadığı için acı olurmuş zamanla düzene binermiş kalıcı bir sorun değilmiş bu Birde psikoloji çok etkiliyormuş bu durumu bebeğin uyanma korkusu ha ağladı ha ağlıyacak ve ya kesin acı çekerim demekte benim bildiğim bukadar bu konu hakkında...
Çiğdem hayırlı olsun canım darısı selimin güzel ve özel günlerine olsun.
Sedacım hakkında hayırlısı Rabbim en yakın zamanda isteklerini gerçekleştirir umarım.
Aslım ikizlerin iyimiş maşallah :) bu arada senin dr 15 kilo aldığın için başka dr yönelmiş ama ben hamileliğim de 25 kilo aldım dr pek bişe demedi şimdide kızımın 6. ayının dolmasını bekliyorum diyete ve spora başlamak için hala 10 kilo fazlam var :)
Kızlar bu arada ben duaları bitirdim yazmayı unutuyorum her defasında Allahım herkesin dualarını kabul etsin...
Ben çok konuştum sizi sıkmadan susayım bari hepiniz öpüyorum
cok gecmış olsun rabbım damatlıgınıda gostersın hayırlıısyla cnm
günaydın kılar..çi
ğdem geçmiş olsun..olmuşta bitmiş maşallah..
asya hoşgeldin
bende acı yaşayanlardanım..senin yazdıklarını okumamıştım daha önce..demekki normal doğumla felan alakası yok muş...bende nasıl düzene girecek bekliyorum..acıyacak diyede kendimi sıkıyorum doğrudur..sanada Allah kolaylık versin...
aslında günaydınlık vakti çoktan geçtik ama lafın gelişi işte.
Çiğdemcim hayırlı uğurlu olsun tatlım.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuk.
Asya ve Buket inşallah sizin acılarınızda tez vakitte geçerde,eski hareketli günlerinize geri dönersiniz :)
ben bugün evdeyim.canım hiç bişey istemiyo.öyle mayışıyorum.9 da kalktım daha kahvaltı bile yapmadım.melek i izledim.haydarım dümenim vardı.evliliğin %90 nı cinsellik dedi adambilemedim yani....sonra allah tan sahrap yemek tarifine geötide moralim düzeldi
iğne için sağlık ocağına gitcem ama canım istemiyo çıkmak.yagmur yağıyo.hava soğuk...ne bilim bahaneler buluyorum işte.öğleden sonra giderim artık.belki o zamana düzelirim
benden böyle işte.buarada keseleri göremedik kızlar.cuma günü dr dr gezdik.hiçbiri göremedi.benim moral dibe indi.sonra gittiğime pişman oldum ya bişey olduysa diye.pztesi gel bakalım dedi dr ama gitmicem.öyle işte bunalım takılıyorum 3 gündür
2 kişimisağolun kızcelerim daha çok özlenmemişim gitsemmi bir süre daha acaba ben bu aralar temizlik çocuk siparişler falan derken kaybolup gitmişim valla bu günde kızımı cısss yaptılar sağlık ocağında öyle geçinip gidiyoruz siz nasılsınız bakalım
bu arada yaptığım cicilşeri koyiim bakiim beğenecekmisiniz
neden yükleyemiyorum fotoğraf(((
https://www...................../575109365899881/
ayy canım ya erkek oldu he selimcik hayırlı uğurlu olsun :)
çok geçmiş olsun çiğdem,ne güzel kurtuldunuz,darısı diğer erkek bebek annelerinin başına
çiğdemciğim geçmiş olsun selim sünnet olmuş,darısı düğününe olsun inşallah
sedacığım bencede maddi açıdan bi sıkıntınız yoksa bekleme, araya zaman girdikçe insan giden senelere üzülüyor , hemde buketin dediği gibi henüz ilaçların etkisi varken denemekte fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?