Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

5gun gecıktım adetımı test yaptım hala negatif ya anlamadım basına boyle bısey gelen var mı cumartesı kan tahlılıde yaptırdım 0.453 cıktı negatıf dedı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı

Sahibindene koydurdum telden atılmadı foto falan bakalım bi ses seda gelir mi fiyat pahalı gelecek büyük ihtimal ama altına satmaya.da üzülürüm hiç bişeleri yok olmadı yapacak bişe yok fikir için teşekkürler kızlar :))

ben 31yaşindayim normal yolla olurmu acaba tüp bebekte ilk gebeliklerde %30 olabilirmiş bilmiyorum şimdi belki normal.olur diyorum ama allah bilir hayirlisi olur hepimiz için inşallah

4aydır tam 22. Gunde oluodum bu sefer olmadı
İki hafta sonra niye gel dedi acaba. Belki kimyasal gebelik falan geçirdin cnm ama o zaman kanaman gelmesi gerekirdi herhalde tam da bilmiyorum.. Hayırlısı in cnm ama için rahat değilse git yine ban kanda baktır ya da gebelik testi al bide onda bak
ben 31yaşindayim normal yolla olurmu acaba tüp bebekte ilk gebeliklerde %30 olabilirmiş bilmiyorum şimdi belki normal.olur diyorum ama allah bilir hayirlisi olur hepimiz için inşallah
Normal yolla niye olmasın cnm belli mi olur allah ol desin yeter sen umudunu kaybetme ama uzun zamandır bekliyorsan tüp bebeği düşünebilirsin cnm. İnşallah gerek kalmaz

hayirlisi olsun inşallah hepimiz için insan bu işin içinde neler görüyo neler duyuyor zor bir yolculuk bu yolculuklaar umarim mutlu.bir sonla biter

sağol burcum iyiyim sen nasılsın, vallahi zaman yaklaştıkça heyecan artıyor, hem bebişin hem kendi doğum çantamı hazırladım:) biraz erken olmuş dimi:) son günler uykusuz geçiyor bir türlü uyuyamıyorum çok sık tuvalete cıkıyorum asağı baskı oluyor, bu çarsamba kontrolüm var çatıya bakacak doğum şeklinin son kararını verecek öncelikle hayırlısı olsun tabiki inşallah normal olur ikisinden de korkuyorum ama sezeryan daha zor geliyor sonrası için, yürüyüş yapmaya calışıyorum o egzersiizlere bakarım tatlım sağol.

Sekerkız Tuğba duanı okudum canım, yaşadığın sıkıntıları unutturacak çok mübarek günler yaşarsın inşallah, kucağın sağlıklı bebelerle dolar ve bir daha asla hastanede kötü bir durum için bulunmak zorunda olmazsın

burcuuuuuuuuuuuuu kız ben dua listesindeymişim ya amanınnn haberim yok

ooooo goodmorning bebeğim, tabiki listede varsın, önümüzdeki dua listesini de böyle yapıcam, sadece çıkmak isteyen varsa diye duyuru yapmiştım, sanırım o aralar sen gelmediginden görmedin, neyse kısmetin varmış, diger listede olmak istemezsen mutlaka yaz, cicişleri burda da paylaş, ben face 'e çok giremiyorum, daha çok buradayim, sipariş almana çok sevindim tatlım, bu sitede de bir sayfa aç kendine, hayırlı bol bereketli olsun

Oyyy oyyyy ben onun pipisini yerim, pıtırcık :))) maşallah özlemim maşallah canım benim, doğumuna gör hayırlısıyla

Benim normalde hiç şaşmaz bir kere 8 gün gecikti tabiki kanda negatif gördüm, streseten oldun çünkü o aralar sürekli gebelik istiyordum aklımda ondan başka bişey yoktu, sonra da boşvermeyi öğrendim, bir kere olduysa çok normal sürekli yaşarsan altında yatan bişey var demektir, doktorun çağirmasının sebebi adet olmazsan söktürücü verecektir sanırım

ooo süper haydi hayırlı olsun :)
Bir an önce satılsın

Aaa yaşdaşım süper :) tüpden önce aşılama deneyin bence, tabiki normal olur ama beklemek istemezsen fakülteye gidin altında yatan sebebi bulun ve ona göre çözüm arayın belki ufak bir ilaçla çözülecek bir meseledir ve tüp bebege falan hiç gerek kalmaz

oyyyy canım benimmmmmm zaman yaklaşıyor Allah yardımcın olsun

Herkeslere günaydın :)

özlem sen clexan iğneye devam ediyormusun? Eğer cevabın evetse, kim vuruyor nerenden vuruyorsun?

Oyyy oyyyy ben onun pipisini yerim, pıtırcık :))) maşallah özlemim maşallah canım benim, doğumuna gör hayırlısıyla

ye onu teyzesi yee doğunca bende yiyeceğim inşallah canım rabbim doğumunu göstermeyide nasip etsin,hergün sizlerede dua ediyorum rabbim inşallah sizlerede nasip etsin.

Herkeslere günaydın :)

özlem sen clexan iğneye devam ediyormusun? Eğer cevabın evetse, kim vuruyor nerenden vuruyorsun?

günaydın canım, hala kullanıyorum kendim yapıyorum ve hala göbekten yapıyorum, dün doktora bu iğne normal doğuma engelmi diye sordum (zaman zaman internette okuyorum kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz yazanlar var) oda engel değil 24 saat önceden bıraktırmaya çalışıyoruz sancın başladığı zaman yapmazsın yaptıysanda çok problem değil zaten senin iğnen çok düşük doz dedi.

Son düzenleme:

Maşallah özlem, bir isim düşünüz mu en son Bora demistin, bide göbege sürekli vurunca deri sertleşiyorya, ara sıra bacağınından da vurabilirsin, yani üst bacaktan

Maşallah özlem, bir isim düşünüz mu en son Bora demistin, bide göbege sürekli vurunca deri sertleşiyorya, ara sıra bacağınından da vurabilirsin, yani üst bacaktan

yok canım değiştirmedik ismi bora olacak Allah nasip ederse, şimdilik karnımdan idare ediyorum aynı noktalara yapmamaya çalışıyorum bacağa henüz cesaret edemedim.

Gunaydiin burjum ingilizce ogretmenimi hatirladim good morning misses burju::))

Isteyim uykusuzum ve sumukluyum son 7:30 saat kaldi eve gitmeme

lutfeen bigun zaman cabuk gecsin evimi yatagimi ozledim. Cok zorlaniyorum kizlar ya gerci isyerinde oturdugum yerde calisiyorum bilgisayar basinda evdede bulurduum ben kendime is. Esime dedim istedigin kadar yuruyelim ama sabah sabah ise gitmeyeIm ne olur dogumdan once kullanayim izin hakkimi hemde hepsini oda sonradan pisman olma dedi:) olmam insallah

ayşeciğim hayırdır neden bu kadar yorgunsun,bence iznini doğum sonrasında kullanman daha iyi olur bebeğinin sana ihtiyacı olacak ve onu bırakıp işe gitmekte çok zor olacak sen şimdi biraz daha dişini sıkmalısın.

amin cnm benım rabbım razı olsun bedne suan adetlıyım okuyamıyorum daha yarın doktora gıdıcem tam sokulme dun olmaya basladı 3.gun gel demıştı bismillah dıyecegız hayırlısıyla bakalım

canım arkadaşlarım ahhhh bu ne ayrılık böyle özlüyorum sizi...
ara ara evden çalışmaya başladım bu aralar ve tabiki çok zor oluyor bi yandan betül ağlıyor bi yandan iş yapmaya çalışıyorum bi yandan çamaşır asıyorum bi yandan yemek yapıyorum vs vs. çok şükür bazen annem yardım ediyor ama tabi zor yani, halime yinede milyonlarca şükürler olsun.
geçmişi okuymadım, ama bütün herkesin dualarını okuyup bitirdim.
öpüyorum.

ben beş defa aşilama oldum tutmadi :-( tüp bebek yaptirdim aralikta gelişmedi aldilar aldirali bugün tam on beş gün oldu :-( sonra kendiliğinden hamile kalanlari duyunca acaba özel bir şey yaptilarmi diye merak ediyorum kizlar birdevkonu altina msj atamiyorum nasil aticam yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…