- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.081
İlk defa mı geçiktin cnm5gun gecıktım adetımı test yaptım hala negatif ya anlamadım basına boyle bısey gelen var mı cumartesı kan tahlılıde yaptırdım 0.453 cıktı negatıf dedı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı
İlk defa mı geçiktin cnm
İki hafta sonra niye gel dedi acaba. Belki kimyasal gebelik falan geçirdin cnm ama o zaman kanaman gelmesi gerekirdi herhalde tam da bilmiyorum.. Hayırlısı in cnm ama için rahat değilse git yine ban kanda baktır ya da gebelik testi al bide onda bak4aydır tam 22. Gunde oluodum bu sefer olmadı
Normal yolla niye olmasın cnm belli mi olur allah ol desin yeter sen umudunu kaybetme ama uzun zamandır bekliyorsan tüp bebeği düşünebilirsin cnm. İnşallah gerek kalmazben 31yaşindayim normal yolla olurmu acaba tüp bebekte ilk gebeliklerde %30 olabilirmiş bilmiyorum şimdi belki normal.olur diyorum ama allah bilir hayirlisi olur hepimiz için inşallah
Bircan nasilsin canım? Son günler nasıl geciyor? Benim bir arkadaş doğuma yakın çatı genişletme egzersizleri yaptı, internette var, ilk doğumunda hemencecik 10 cm açıldı, bir bak istersen bir faydası olur belki
2 kişimisağolun kızcelerim daha çok özlenmemişim gitsemmi bir süre daha acaba ben bu aralar temizlik çocuk siparişler falan derken kaybolup gitmişim valla bu günde kızımı cısss yaptılar sağlık ocağında öyle geçinip gidiyoruz siz nasılsınız bakalım
bu arada yaptığım cicilşeri koyiim bakiim beğenecekmisiniz
neden yükleyemiyorum fotoğraf(((
https://www...................../575109365899881/
ayy canım ya erkek oldu he selimcik hayırlı uğurlu olsun :)
burcuuuuuuuuuuuuu kız ben dua listesindeymişim ya amanınnn haberim yok
bugün bizimde doktor kontrolümüz vardı oğlumuz 528 gr mış, doktor doğuma kadar 3,5 kg civarında olur dedi, kafası yukarıdaydı yine çok net bi görüntü alamadık bir bacağını dizinden bükmüş diğerini uzatmış oturuyordu,gözü açıktı,doktor oğlumuzun pipisini çektiedepsiz sere serpe oturuyordu
5gun gecıktım adetımı test yaptım hala negatif ya anlamadım basına boyle bısey gelen var mı cumartesı kan tahlılıde yaptırdım 0.453 cıktı negatıf dedı doktor ıkı hafta sonra tekrar gel dedı
Sahibindene koydurdum telden atılmadı foto falan bakalım bi ses seda gelir mi fiyat pahalı gelecek büyük ihtimal ama altına satmaya.da üzülürüm hiç bişeleri yok olmadı yapacak bişe yok fikir için teşekkürler kızlar :))
ben 31yaşindayim normal yolla olurmu acaba tüp bebekte ilk gebeliklerde %30 olabilirmiş bilmiyorum şimdi belki normal.olur diyorum ama allah bilir hayirlisi olur hepimiz için inşallah
sağol burcum iyiyim sen nasılsın, vallahi zaman yaklaştıkça heyecan artıyor, hem bebişin hem kendi doğum çantamı hazırladım:) biraz erken olmuş dimi:) son günler uykusuz geçiyor bir türlü uyuyamıyorum çok sık tuvalete cıkıyorum asağı baskı oluyor, bu çarsamba kontrolüm var çatıya bakacak doğum şeklinin son kararını verecek öncelikle hayırlısı olsun tabiki inşallah normal olur ikisinden de korkuyorum ama sezeryan daha zor geliyor sonrası için, yürüyüş yapmaya calışıyorum o egzersiizlere bakarım tatlım sağol.
Oyyy oyyyy ben onun pipisini yerim, pıtırcık :))) maşallah özlemim maşallah canım benim, doğumuna gör hayırlısıyla
Herkeslere günaydın :)
özlem sen clexan iğneye devam ediyormusun? Eğer cevabın evetse, kim vuruyor nerenden vuruyorsun?
ye onu teyzesi yee doğunca bende yiyeceğim
günaydın canım, hala kullanıyorum kendim yapıyorum ve hala göbekten yapıyorum, dün doktora bu iğne normal doğuma engelmi diye sordum (zaman zaman internette okuyorum kan sulandırıcı kullananlar normal doğum yapamaz yazanlar var) oda engel değil 24 saat önceden bıraktırmaya çalışıyoruz sancın başladığı zaman yapmazsın yaptıysanda çok problem değil zaten senin iğnen çok düşük doz dedi.
Maşallahözlem, bir isim düşünüz mu en son Bora demistin, bide göbege sürekli vurunca deri sertleşiyorya, ara sıra bacağınından da vurabilirsin, yani üst bacaktan
Gunaydiin burjum ingilizce ogretmenimi hatirladim good morning misses burju::))
Isteyim uykusuzum ve sumukluyum son 7:30 saat kaldi eve gitmeme
lutfeen bigun zaman cabuk gecsin evimi yatagimi ozledim. Cok zorlaniyorum kizlar ya gerci isyerinde oturdugum yerde calisiyorum bilgisayar basinda evdede bulurduum ben kendime is. Esime dedim istedigin kadar yuruyelim ama sabah sabah ise gitmeyeIm ne olur dogumdan once kullanayim izin hakkimi hemde hepsini oda sonradan pisman olma dedi:) olmam insallah
Sekerkız Tuğba duanı okudum canım, yaşadığın sıkıntıları unutturacak çok mübarek günler yaşarsın inşallah, kucağın sağlıklı bebelerle dolar ve bir daha asla hastanede kötü bir durum için bulunmak zorunda olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?