- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.101
yaklaşmı seninkide hadi hayırlısı..[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]sağol burcum iyiyim sen nasılsın, vallahi zaman yaklaştıkça heyecan artıyor, hem bebişin hem kendi doğum çantamı hazırladım:) biraz erken olmuş dimi:) son günler uykusuz geçiyor bir türlü uyuyamıyorum çok sık tuvalete cıkıyorum asağı baskı oluyor, bu çarsamba kontrolüm var çatıya bakacak doğum şeklinin son kararını verecek öncelikle hayırlısı olsun tabiki inşallah normal olur ikisinden de korkuyorum ama sezeryan daha zor geliyor sonrası için, yürüyüş yapmaya calışıyorum o egzersiizlere bakarım tatlım sağol.
Selam kizimin cici teyzeleri...
Okuyorum ama yazmaya zamanim olmuyor Ayse'm cok huysuz bi bebek Allah'tan annem var biraz dinleniyorum.
Yasemin evden calismaya baslamissin hayirli olsun Betusu op yerime.
Burcu canim seni cok opuyoruz kizimla ...
Ozlem masallah oglusuna oyyy bir bakicaksin kucaginda inanamiycaksin zaman cabucacik geciyor.
Bircan masallah bitti sayilir yakinda kizin kucaginda olucak hakkinda en hayirli dogum sekli hangisiyse o olsun.
Cigdem cnm bunlar tatli yorgunluklar kiyamam ben sana oglusun erkek oldu kolay degil.
Disanur hosgeldin ben 5dusuk bir 36haftalik olu dogum yaptim ama simdi cok sukur kizimi saglikla kucagima aldim sakin uzulme yilmadan yoluna devam et Burcu nunda soyledigi gibi once sebebini arastir.Kendine iyi bir doktor bul.
Ozlemim almanyada cocuk dogduktan sonra 1-3yila kadar calismayip cocuguna bakabiliyorsun oyle bi hakkin var isyeride seni atamaz . Devlet sana 1 yil her ay maas veriyor. Bende sanirim bir yil calismam. Bir yasini doldurdumu yarim gun calismayi dusunuyorum ben isten gelene kadarda babasi baksin::)). Iki yilida boyle atlattikmi 3 yasindaykende krese vermeyi dusunuyorum. Bakalim zaman ne gosterecek. Benim korkum ise bir yil sonra gidince yarim sene izin hakkim olmayacak eger simdi hepsini kullanirsam ve o ara cocuk hasta olursa ben ben ne yapcam?
Kızlar meraba nasılsınız
Çiğdem oğlunu sünnet ettirmişsin darısı damatliginaöpüyorum sizi
Özlem oğlunu görmeye gitmissiniz maşallah kocaman olmuş ismide kesinleşmiş Bora bence süper bide biz bi sonuca baglasaydik isim konusunu
Bu arada Bedriye ve Meral ablacim uzun süredir yoklar nerelerdeler acaba
Teyzeleri bebişlerimin tekmelerini baya baya hissediyorum artıkçok ilginç ; ) babası elini koyunca ona da tekme atıyolar
Burjumm canım bende kızıyorum kendime gelemiyorum die ama neyin nesiyse bizde sıkıntılar bitmiyotabi buna da şükürler olsun ama dün kayinbabam kalp krizi gecirdi şimdi hastanede yarın sabahta açık ameliyata alacaklar kosturup duruyoruz anlican ; (
Herkesi çok öpüyoruz)
Gunaydiin burjum ingilizce ogretmenimi hatirladim good morning misses burju::))
Isteyim uykusuzum ve sumukluyum son 7:30 saat kaldi eve gitmeme
lutfeen bigun zaman cabuk gecsin evimi yatagimi ozledim. Cok zorlaniyorum kizlar ya gerci isyerinde oturdugum yerde calisiyorum bilgisayar basinda evdede bulurduum ben kendime is. Esime dedim istedigin kadar yuruyelim ama sabah sabah ise gitmeyeIm ne olur dogumdan once kullanayim izin hakkimi hemde hepsini oda sonradan pisman olma dedi:) olmam insallah
amin cnm benım rabbım razı olsun bedne suan adetlıyım okuyamıyorum daha yarın doktora gıdıcem tam sokulme dun olmaya basladı 3.gun gel demıştı bismillah dıyecegız hayırlısıyla bakalım
canım arkadaşlarım ahhhh bu ne ayrılık böyle özlüyorum sizi...
ara ara evden çalışmaya başladım bu aralar ve tabiki çok zor oluyor bi yandan betül ağlıyor bi yandan iş yapmaya çalışıyorum bi yandan çamaşır asıyorum bi yandan yemek yapıyorum vs vs. çok şükür bazen annem yardım ediyor ama tabi zor yani, halime yinede milyonlarca şükürler olsun.
geçmişi okuymadım, ama bütün herkesin dualarını okuyup bitirdim.
öpüyorum.
ben beş defa aşilama oldum tutmadi :-( tüp bebek yaptirdim aralikta gelişmedi aldilar aldirali bugün tam on beş gün oldu :-( sonra kendiliğinden hamile kalanlari duyunca acaba özel bir şey yaptilarmi diye merak ediyorum kizlar birdevkonu altina msj atamiyorum nasil aticam yazarmisiniz
Selam kizimin cici teyzeleri...
Okuyorum ama yazmaya zamanim olmuyor Ayse'm cok huysuz bi bebek Allah'tan annem var biraz dinleniyorum.
Yasemin evden calismaya baslamissin hayirli olsun Betusu op yerime.
Burcu canim seni cok opuyoruz kizimla ...
Ozlem masallah oglusuna oyyy bir bakicaksin kucaginda inanamiycaksin zaman cabucacik geciyor.
Bircan masallah bitti sayilir yakinda kizin kucaginda olucak hakkinda en hayirli dogum sekli hangisiyse o olsun.
Cigdem cnm bunlar tatli yorgunluklar kiyamam ben sana oglusun erkek oldu kolay degil.
Disanur hosgeldin ben 5dusuk bir 36haftalik olu dogum yaptim ama simdi cok sukur kizimi saglikla kucagima aldim sakin uzulme yilmadan yoluna devam et Burcu nunda soyledigi gibi once sebebini arastir.Kendine iyi bir doktor bul.
Ozlemim almanyada cocuk dogduktan sonra 1-3yila kadar calismayip cocuguna bakabiliyorsun oyle bi hakkin var isyeride seni atamaz . Devlet sana 1 yil her ay maas veriyor. Bende sanirim bir yil calismam. Bir yasini doldurdumu yarim gun calismayi dusunuyorum ben isten gelene kadarda babasi baksin::)). Iki yilida boyle atlattikmi 3 yasindaykende krese vermeyi dusunuyorum. Bakalim zaman ne gosterecek. Benim korkum ise bir yil sonra gidince yarim sene izin hakkim olmayacak eger simdi hepsini kullanirsam ve o ara cocuk hasta olursa ben ben ne yapcam?
Kızlar meraba nasılsınız
Çiğdem oğlunu sünnet ettirmişsin darısı damatliginaöpüyorum sizi
Özlem oğlunu görmeye gitmissiniz maşallah kocaman olmuş ismide kesinleşmiş Bora bence süper bide biz bi sonuca baglasaydik isim konusunu
Bu arada Bedriye ve Meral ablacim uzun süredir yoklar nerelerdeler acaba
Teyzeleri bebişlerimin tekmelerini baya baya hissediyorum artıkçok ilginç ; ) babası elini koyunca ona da tekme atıyolar
Burjumm canım bende kızıyorum kendime gelemiyorum die ama neyin nesiyse bizde sıkıntılar bitmiyotabi buna da şükürler olsun ama dün kayinbabam kalp krizi gecirdi şimdi hastanede yarın sabahta açık ameliyata alacaklar kosturup duruyoruz anlican ; (
Herkesi çok öpüyoruz)
GÜLHAN canım hoşgeldin, ben buraya gelmeyen herkesi merak ediyorum valla, hatta sitem ediyorum, gelip iki satır yazsalar ne yaptıklarını anlatsalar keşke diye, halvet konusunda doğum yapan bütün kızlar aynı durumda tatlım yalnız degilsin, kocalarınızda biraz anlayışlı olsunlar ama, ne sıkıntılar cektiniz siz, kuzucun nasıl? Ay Gülhan kızma ama senin kuzunun adı neydi? çok güzel iki isim koymuştunuz hatırladım Asya dimi?
Valla canım şaka gibi herşey üst üste kayinvaldemin ameliyatı için testler yapılıyodu hastanede fenalasmis kriz anjioda acilmayinca damarlar açık ameliyat dediler sabahtan ameliyat olucah hayırlısıyla bunu da atlatsaydikCanım benim ya töbe töbe, valla Aslım sizin sülalede bir nazar göz var sanırım Allah esirgesin, çok geçmiş olsun, Rabbim kayınbabanı ele ayağa düşürmesin
Oyy kuzular tekme mi atıyor maşallah suphanallah :)) haydi isim bulun haydi haydi :))))
aslı bizim oğlan elimizi karnıma koyduğumuzda pek vurmuyor babası henüz hissedemedi, geçen gün ben kumandayı karnıma koydum o içerden vurdukça kumanda pıt pıt oynadı
dejavu senin işin zor ama bence erteleme ben eşimin keyfi olacak diye 15 yil bekledim sonuç şimdi uğraşiyorum.önce kendini düşün bende yillarca çaliştim boş herşey zamaninda gerek bence
aslı bizim oğlan elimizi karnıma koyduğumuzda pek vurmuyor babası henüz hissedemedi, geçen gün ben kumandayı karnıma koydum o içerden vurdukça kumanda pıt pıt oynadı
aa hatırladım oğlan olursa da poyraz dı :)) Asya inci'nin minik ellerinden öp benim için :) Allah kolaylık versin, maşallah kuzunaYok kuzum benim niye kızayım sana benim kuzum iyi çok şükür her bebek gibi gaz sorunumuz var ilk zamanlara göre azaldı ama yine canını yakacak kadar var tatlım bu arada kuzucuğumun adı ASYA İNCİ
burjum ben nisan 31 mecburi tatile cikmam lazim yani dogumdan 6 hafta once ve suan kendi izin hakkimda var yani nisan 1 de izine cikmis olurum kullanirsam daha sonrada dogumdan sonrada mecburi tatilim var8 hafta. Olabilir dedigin gibi vitamin eksikligim. Suda olabilirmi ben bi aya yakin demir hapi kullanmadim kabizlik yapiyor diye doktorum kizdi 2-3 gun oldu baslayali kullanmadigim icinde halsizlik olurmu.
O degilde okadar agirlastimki yani oyle geliyor bana cunku 7 kilo aldim ve uzun sure oturdugumda veya cok ayakta kaldigimda kalcam tutuluyor sirtim agriyor yani bi hamlaniyomki mine gibiyim::)) asla sokayet etmiyorum cok sukur ben 26.haftama giriyorum acaba ilerleyen zamanlarda ne yapacam? Isim konusuna gelince babamiz biraz titiz bu konuda cok isim saydim hepsine birsey buldu begenmedi:) bende hastanede aklima ilk gelen ismi takarim
Sen nasilsin neler yapiyorsun. Meral nerde haberin varmi? tup yapilmamismiydi meralede? Yanlismi hatirliyorum
kizlar ne güzel acisi tatlisi dedikleri bu olsa gerek herşey bir arada mutlu haberler sikintili bekleyişler ben yeni üye oldum ama merakla okuyorum sizleri,yazilan konunun altina yorum yapamiyorum nasil yapicam
Valla canım şaka gibi herşey üst üste kayinvaldemin ameliyatı için testler yapılıyodu hastanede fenalasmis kriz anjioda acilmayinca damarlar açık ameliyat dediler sabahtan ameliyat olucah hayırlısıyla bunu da atlatsaydikbu olayların hepsi çok yordu yıpratti Burcu ama tabi Rabbim beterinden saklasin..
ewett kuzularim hareketlenmeye başladılar canım biz en başından beri hep Kaan ve Zeynep dedik ama nolur bilmiyorum ; )
Ayy bende dışardan bakınca görüyorum pit pitlari ama elini koyduğunda da eşim evdekiler hissedebiliyolar
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
oyyy ya çok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?