Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam kizimin cici teyzeleri...
Okuyorum ama yazmaya zamanim olmuyor Ayse'm cok huysuz bi bebek Allah'tan annem var biraz dinleniyorum.
Yasemin evden calismaya baslamissin hayirli olsun Betusu op yerime.
Burcu canim seni cok opuyoruz kizimla ...
Ozlem masallah oglusuna oyyy bir bakicaksin kucaginda inanamiycaksin zaman cabucacik geciyor.
Bircan masallah bitti sayilir yakinda kizin kucaginda olucak hakkinda en hayirli dogum sekli hangisiyse o olsun.
Cigdem cnm bunlar tatli yorgunluklar kiyamam ben sana oglusun erkek oldu kolay degil.
Disanur hosgeldin ben 5dusuk bir 36haftalik olu dogum yaptim ama simdi cok sukur kizimi saglikla kucagima aldim sakin uzulme yilmadan yoluna devam et Burcu nunda soyledigi gibi once sebebini arastir.Kendine iyi bir doktor bul.

Ozlemim almanyada cocuk dogduktan sonra 1-3yila kadar calismayip cocuguna bakabiliyorsun oyle bi hakkin var isyeride seni atamaz . Devlet sana 1 yil her ay maas veriyor. Bende sanirim bir yil calismam. Bir yasini doldurdumu yarim gun calismayi dusunuyorum ben isten gelene kadarda babasi baksin::)). Iki yilida boyle atlattikmi 3 yasindaykende krese vermeyi dusunuyorum. Bakalim zaman ne gosterecek. Benim korkum ise bir yil sonra gidince yarim sene izin hakkim olmayacak eger simdi hepsini kullanirsam ve o ara cocuk hasta olursa ben ben ne yapcam?

yaklaşmı seninkide hadi hayırlısı..[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]ekerkız67/Tuğba[/TD]
[TD]25.02.2014 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duan okudum Allah kabul etsin

Kızlar meraba nasılsınız
Çiğdem oğlunu sünnet ettirmişsin darısı damatligina öpüyorum sizi
Özlem oğlunu görmeye gitmissiniz maşallah kocaman olmuş ismide kesinleşmiş Bora bence süper bide biz bi sonuca baglasaydik isim konusunu
Bu arada Bedriye ve Meral ablacim uzun süredir yoklar nerelerdeler acaba
Teyzeleri bebişlerimin tekmelerini baya baya hissediyorum artık çok ilginç ; ) babası elini koyunca ona da tekme atıyolar
Burjumm canım bende kızıyorum kendime gelemiyorum die ama neyin nesiyse bizde sıkıntılar bitmiyo tabi buna da şükürler olsun ama dün kayinbabam kalp krizi gecirdi şimdi hastanede yarın sabahta açık ameliyata alacaklar kosturup duruyoruz anlican ; (
Herkesi çok öpüyoruz )

zaman geçiyor tabi tümaycığım şunun şurasında kaç ay önceydi hamile kalmak için çabalıyordum şimdi çok şükür 6.ayımıza girdik

oooh ne güzelmiş bizde 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası devlette çalışıyorsanda 1 yıl ücretsiz izin hakkın var sizinki iyiymiş

aslıcığım bende isim konusunda çok karamsardım ben bişey bulamam diye ama birden karar verdik, sizde bulursunuz güzel güzel isimler,ayrıca ismimizi beğenmenede çok sevindim , kayınpederine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

canım benim bu kadar çok halsizsen belki vitamin eksikliğin vardır nedersin, yalniş bilmiyorsam bizim özlem'le haftan aynı, maşallah daha çok vaktin var, enerji veren şeyler ye, valla şimdiden izin alırsan pişman olursun, sonlara doğru göbeğin kocaman olur daha zor gelir sana o zaman izin al bari, boğazına bak, bol bol ye, ağzın hiç boş kalmasın

amin cnm benım rabbım razı olsun bedne suan adetlıyım okuyamıyorum daha yarın doktora gıdıcem tam sokulme dun olmaya basladı 3.gun gel demıştı bismillah dıyecegız hayırlısıyla bakalım

Ayyy tuğbiii haydi bismillah, nerde yaptıracaksın aşılamayı?

Yasommm canım benim Bedriye ve sen çok zorluk çekiyorsunuz sanırım Allah sabır ve kolaylık versin canım, duaları okumuşsun Allah razı olsun

Amanınnnnnn yapılacak herşeyi yapmışsın, o zaman sana bir tavsiye şimide de kürleri dene ve dualar okut (belki zaten yapmişsındır) 41 meryem, 70.000 lem yelid, 4444 tefriciye, 500 yasin..vs cocuk sahibi olmak için okunacak tüm duları oku canım, sonrada kürler yap, soğan kürü,incir kürü, bal tarçın çörek otu, eşine keciboynuzu ..vs hiç sorununuz yoksa bile belki bunlar vesile olur
Ama ben öyle mucizevi hikayeler okudum ki senin durumundan daha kötü olupta normal gebe kalan, inşallah sende onlardan biri olursun

Disanur bide msj yazdığımız yerin sağ alt köşesinde' alıntı ile cevap ver' kısmını tıkla, o zaman bizim cevabimizın altına yazarsın (sorduğun soru bu muydu?)

oyyy tümayım senin bu Ayşe çok nazlı, annesine hep naz yapıyor sanırım, valla Bedriyenin Elif' i de aynıydı :)) inşallah seninkide en kısa zamanda sakinleşir ve pırt pırt gaz çıkarır, Allah yardımcın olsun, bu arada 5 düşük bir kayıp, hay Rabbim sen neler kadirsin, Allah'a hamdolsun, Ayşe yanınızda, bu cimcime 6 tane kardeşini eleyip gelmiş :)))

Ooo süpermiş valla :))) Ayşe kesin pişman olacaksın bak gel kullanma hepsini izinlerinin bide bu yorgunluğu dr'ye bir sor istersen
bu arada senin oğlün olacak inşallah dimi? Adını ne koydunuz?

Canım benim ya töbe töbe, valla Aslım sizin sülalede bir nazar göz var sanırım Allah esirgesin, çok geçmiş olsun, Rabbim kayınbabanı ele ayağa düşürmesin
Oyy kuzular tekme mi atıyor maşallah suphanallah :)) haydi isim bulun haydi haydi :))))

aslı bizim oğlan elimizi karnıma koyduğumuzda pek vurmuyor babası henüz hissedemedi, geçen gün ben kumandayı karnıma koydum o içerden vurdukça kumanda pıt pıt oynadı

Yok kuzum benim niye kızayım sana benim kuzum iyi çok şükür her bebek gibi gaz sorunumuz var ilk zamanlara göre azaldı ama yine canını yakacak kadar var tatlım bu arada kuzucuğumun adı ASYA İNCİ

Son düzenleme:
burjum ben nisan 31 mecburi tatile cikmam lazim yani dogumdan 6 hafta once ve suan kendi izin hakkimda var yani nisan 1 de izine cikmis olurum kullanirsam daha sonrada dogumdan sonrada mecburi tatilim var8 hafta. Olabilir dedigin gibi vitamin eksikligim. Suda olabilirmi ben bi aya yakin demir hapi kullanmadim kabizlik yapiyor diye doktorum kizdi 2-3 gun oldu baslayali kullanmadigim icinde halsizlik olurmu.
O degilde okadar agirlastimki yani oyle geliyor bana cunku 7 kilo aldim ve uzun sure oturdugumda veya cok ayakta kaldigimda kalcam tutuluyor sirtim agriyor yani bi hamlaniyomki mine gibiyim::)) asla sokayet etmiyorum cok sukur ben 26.haftama giriyorum acaba ilerleyen zamanlarda ne yapacam? Isim konusuna gelince babamiz biraz titiz bu konuda cok isim saydim hepsine birsey buldu begenmedi:) bende hastanede aklima ilk gelen ismi takarim

Sen nasilsin neler yapiyorsun. Meral nerde haberin varmi? tup yapilmamismiydi meralede? Yanlismi hatirliyorum

kizlar ne güzel acisi tatlisi dedikleri bu olsa gerek herşey bir arada mutlu haberler sikintili bekleyişler ben yeni üye oldum ama merakla okuyorum sizleri,yazilan konunun altina yorum yapamiyorum nasil yapicam

dejavu senin işin zor ama bence erteleme ben eşimin keyfi olacak diye 15 yil bekledim sonuç şimdi uğraşiyorum.önce kendini düşün bende yillarca çaliştim boş herşey zamaninda gerek bence

Valla canım şaka gibi herşey üst üste kayinvaldemin ameliyatı için testler yapılıyodu hastanede fenalasmis kriz anjioda acilmayinca damarlar açık ameliyat dediler sabahtan ameliyat olucah hayırlısıyla bunu da atlatsaydik bu olayların hepsi çok yordu yıpratti Burcu ama tabi Rabbim beterinden saklasin..
ewett kuzularim hareketlenmeye başladılar canım biz en başından beri hep Kaan ve Zeynep dedik ama nolur bilmiyorum ; )
aslı bizim oğlan elimizi karnıma koyduğumuzda pek vurmuyor babası henüz hissedemedi, geçen gün ben kumandayı karnıma koydum o içerden vurdukça kumanda pıt pıt oynadı

Ayy bende dışardan bakınca görüyorum pit pitlari ama elini koyduğunda da eşim evdekiler hissedebiliyolar
Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Disanur hosgeldin Insaallah sende birgun sende hamileligin hakkinda konusacaksin Rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin Insaallah.
Bir zamanlar bende yazilanlari olur sanki ben hamileymisim gibi yasiyordum mutu oluyordum hayal gibiydi benim icin sanki hic hamile kalamayacakmisim gibi dusunurdum. Hey gidi gunler gecti gitti Insaallah sizinde cabuk gececek ve guzel haberlerinizi alacaz.

aslim cok gecmis olsun kv insallah en yakin zamanda toparlanir. Acil sifalar diliyorum benim kv de rahatsizlanmis iltihapli tas vas varmis ve iltihap gecmeden ameliyat edemiyorlar. Rabbim yardimcilari olsun.

dejavu senin işin zor ama bence erteleme ben eşimin keyfi olacak diye 15 yil bekledim sonuç şimdi uğraşiyorum.önce kendini düşün bende yillarca çaliştim boş herşey zamaninda gerek bence

Canım öncelikle hoşgeldin Rabbim hayırlısını versin. Eşim bana bırakıyor zaten sadece seçenek sundu o da annem deyince hani biraz psikolojik olarakta kendimi toplıyım diye ama nihai karar bende. Ona kıyamadığımdan o da mı bi kafasını dağıtsa dedim ama nisanda merkeze gidip görüşeliim bir de eşimin işinde bir sorunu var o zamana kadar çözülürse okulda olmak zorunda kalmazsa olacak beklemek zor aynen pişman olmal var ha dediğine de tedavi başlamayabiliyor ordan da kayıp olabilir yaptırcaz gibi bakalım

oyyy ya çok tatlı maşallah

Yok kuzum benim niye kızayım sana benim kuzum iyi çok şükür her bebek gibi gaz sorunumuz var ilk zamanlara göre azaldı ama yine canını yakacak kadar var tatlım bu arada kuzucuğumun adı ASYA İNCİ
aa hatırladım oğlan olursa da poyraz dı :)) Asya inci'nin minik ellerinden öp benim için :) Allah kolaylık versin, maşallah kuzuna

Anladım tatlım senin izin işini. Aaa Ayşem demir hapını içmezsen hem halsizlik yapar hemde kalp çarpıntın ve nefes darlığın olur, hemen düzenli iç, sabah aç karnına kayısı kurusu ve su içersen de kapız olmazsın inşallah. Hayırlı güzel bir ismi olsun inşallah. Ben iyiyim canım okulum yoğun yoruluyorum ama hiç şikayetçi degilim. Meralin dondurulmuş embriyoları vardi hatirlarsan, onlari kullanacak ama daha zamanı belli degiul, onun işi çok yogun olduğu için gelemiyor, arasıra whatsapp dan görüşüyoruz, haftasonuda calışıyor bazen

kizlar ne güzel acisi tatlisi dedikleri bu olsa gerek herşey bir arada mutlu haberler sikintili bekleyişler ben yeni üye oldum ama merakla okuyorum sizleri,yazilan konunun altina yorum yapamiyorum nasil yapicam

Canım benim yazdığım bir msjın sağ alt köşesinde 'alıntı ile cevap ver' var onu tıkla, yani kime cevap yazmnak istersen onunkinin altını tıkla, çıkan yazının bir iki satır altına cevabını yaz, oldu bitti

Canım benim Rabbim eşine de güç versin onun içinde çok zor, oyyy ben yerim kaan ve zeynep'i ne güzel isimler bunlar inanılmaz ısındım, m?aşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…