Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm benım cok saol

miniklerinin hareketlerıne cok sevındım ne gusel bıseydır onları hıssetmek masallah suphanallah.cok gecmıs olsun kayınpederınede

tatlım burda özel bi hastane var orda olucam nasıpse bakalım cok heyacanlıyım bugun gıdıcem ne dıycek ne yapacak gelınce anlatırım

geçmiş olsun Allah şifa versin.

ya MERAL nrelerde hakaten..meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall ses ver..

ooo süper haydi hayırlı olsun :)

kızlar doktordan geldim bebeğe baktı çok güzel asağı inmiş yürüyüşe devam dedi birde çatına bakalım dedi baktı ama melesef çatım çok darmış normal doğum çok zor olurmuş okadar sancıyı çekipde sonunda sezeryana dönebilirmişiz bizde sezeryanda karar verdik ne yapayım bebeğim her seyden önemli haftaya çarşamba sabah doğacak inşallah

rabbim sanada nasip edecek canım sende anlatacaksın bunları inşallah

Inşallah guzuuuuum :)

tatlım burda özel bi hastane var orda olucam nasıpse bakalım cok heyacanlıyım bugun gıdıcem ne dıycek ne yapacak gelınce anlatırım

Ayy haydı hayırlısı canım benim,inşallah tutar inşallah, para ödeyecek misin? Yoksa devlet karşılayacak mi?

geçmiş olsun Allah şifa versin.

ya MERAL nrelerde hakaten..meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall ses ver..

bu aralar kızlar ortalarda yok bedriyede gelmiyor,meral yok,sündüz yok

canlarım
Meral :çok yoğun işinde, akşam eve gec geliyor, bazende haftasonu çalışıyor, whatsappdan bile zor konuşuyoruz, bu akşam yazarım topiğe bir gelsin
Bedriye: elif'le uğraşıyor, tüm hayatı elif, ağlaması ve bitmeyen gaz sancılarıyla perişan, kendine bile zaman ayıramıyor
Sündüz : bilmiyorum

anaaaaaam kız sende, sezeryan ekibine katılıyorsun, neyse zaten normla de olsa sezeryanda olsa, doğumdan sonra o iş zor oluyor :))) şaka bir yana hakkında hayırlısı bu olacak demek ki, kolay olsun inşallah, ama artık sezeryanlar eskisi gibi degil kiminle konuşsam ertesi gün ayağa kalkıyormuş, bide epidural olursan süper olur, Allah yardımcın olsun

burcum canım benim saol kuzum benimmmm ...

Allahım sanada nasip etsin canım benim her zaman dua ediyorum sana

bedriye duanı okudum canım
Elif çok uslu olsun, düzenli uyusun, hiç gazı olmasın, kakasını düzenli yapsın, senin de evinde huzurun hep yerinde olsun canım

haydi bu gece canlansın topik, kudursun ,aslında hepinize telefondan msj atasım var, ama yapmıcam, telefonum bana uzakta şarzda

Özleeeeeeeeeeeeem inan ki kalbimden sen geciyordun, bediş geldi, özlem'de gelse keşke dedim, bi baktım hooop sen gelmişsin :)))

hadi hayırlısı olsun canım demek haftaya çarşamba katılıyor kuzunuz aranıza,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah,çok kolay olsun doğumun

elifin gazı düzelmişti bir ara yinemi başladı Allah kolaylık versin, bedriye gelmiş aşağıda görüyorum adını

Özleeeeeeeeeeeeem inan ki kalbimden sen geciyordun, bediş geldi, özlem'de gelse keşke dedim, bi baktım hooop sen gelmişsin :)))

heee hee iyi insan lafın üstün gelirmiş yada diğer seçenek artık hangisini uygun görürsen

aslında az önce çok uykum geldi uyukluyordum ama bi bakıyım kızlardan gelen giden varmı dedim

bedriye duanı okudum canım
Elif çok uslu olsun, düzenli uyusun, hiç gazı olmasın, kakasını düzenli yapsın, senin de evinde huzurun hep yerinde olsun canım

Amin Yarabbim...
Allah ettiğinnn bütün duaları hayırlı etsin inşAllah, kabul etsin..

haydi bu gece canlansın topik, kudursun ,aslında hepinize telefondan msj atasım var, ama yapmıcam, telefonum bana uzakta şarzda

hayddeee halaya :) der gibi olduu..

bu aralar kızlar ortalarda yok bedriyede gelmiyor,meral yok,sündüz yok

özlemimmm canım benim her defasında daha sık geliceğim diyorum ama yok gelemiyorum benim elif illa huysuzluk gibi bişeyler yapıcak.. gerçi bi kaç gündür nispeten daha rahatız ama yinede devam ediyor gazımız mızmızlığımız.. ama iyi çok şükür :) iyi diyimde iyi olsun :)) Sende pıtpıtları duymuşsun maşaAllah ya zaman ne çabuk geçiyor.. Boraa çok karizmatik bir çocuk olucak :) ismi çok güzel yaa

oyle çok aklımdasın ki anlatamam.. ben tekrar doğursam yine sezeryan olurdum hoş artık normal şansımda yok gerçi ama :)), ben çok beğendim yaa sezeryanı ve tam uyumak bana iyi geldi sen normal doğumu düşündüğüne göre epidulide çok rahat olursun inşAllah.. Haftaya çarşamba kısmetse şenlik var bircanımmm çok güzel olucak.. inşAllah çok huzurlu gazsız sağlıklı olur.. dua ediceğim sana..

Zeynep nasıl iyi mi? hatta iyiler mii?

Seda canım sana yazamadımm geçmiş olsun diyeyim konuyu çok açmadan..ben burcuyla meralden aldım haberini ve duydugum anda da dedim ki olucak hayırlısıyla ve su ara kendini dinlenmeye çektin sanırım bence çok iyi yaptın keşke nisanda değil haziran gibi bir tatile gidip öyle başlasanız hatırlarsanız Aslımızz önce tatil yaptı çok güzel motivasyon oldu.. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah..

Aslıııııı sürekli tekmeliyor mu bıdıklar seni :) biri dinlenir diğeri vurur :)) biraz sayfalara baktığımda dedimm seninde gebeliğin çok hastanelerde geçti şimdi de kayınbaban hastaymış Allah acil şifalar versin inşAllah.. hiç kimseye stres olma bebeklerin huysuz olmasın.. böylede çok acımasız yazdım gibi oldu hee.. öyle değil aslında gerçekten hastanıza şifalar diliyorum ama sen stresli olursan bebekde sonradan huysuz oluyor ben kendi yaşadığımdan örnekle..

Bukeett ne kadar kaldı işe.. Bebeğin büyüdü mü? Gülmeleri falan çoğaldı mı? keyfiniz iyidir inşAllah..
Nazaannn senin bebiş nasıl facede gördüm resmini maşaAllah kuzuya çok çok tatlı..
Yaseminnn canım benimm yoğunsun epey Allah kolaylık versin.. Betül e sakinlik

Teyzelerii kendimi anlatmadan geçmiyim yine de.. genel olarak herişey yolunda çok şükür.. Elif de büyüyor maşaAllah.. ben evdeyim işe gitmiyorum biliyorsunuz zaten.. öyle yanii bugun kaç kere giriş yaptım forma bi türlü yazamadım aklımda yüreğimdesiniz hepiniz.. hepinizi ayrı ayrı seviyorumm..

heee hee iyi insan lafın üstün gelirmiş yada diğer seçenek artık hangisini uygun görürsen

aslında az önce çok uykum geldi uyukluyordum ama bi bakıyım kızlardan gelen giden varmı dedim

özlem canımcımmm hoşgeldinn kalkıp öptüm yanaklarından gibi hissettim işe devam ediyorsun di mi?

Hu huuuu ben geldiiimm...aaayyy canım arkadaşlarım beniiimm...Çok özledim ben siziii...Canlarım beniim nerdeyse 1 aydır giremiyorum...Bir insanın hayatı bu kadar mı değişir? Bu kadar mı sarmal hale dönüşür? ALLAH ıma binlerece kere şükürler olsun sağlıklıyım da kaldırabiliyorum...Ayy öyle bir anlatmışım ki kötü bişey olmuş hissi yaratıyor...Yok yok kötü bişey olmadı iyi bişey oldu kariyerimde basamak atlamadım baya zıpladım:)))) Ama ne yazık ki bu yoğunluk içinde kendimi kaybediyorum...Şu kadar söyleyim 1 aydır ilk kez eve 7 de gelebildim...Spor , Epilasyon...hepsi çöp...hatta şöyle söyleyim 1 aydan beri ilk kez bugün evimde yemek pişti(( ooyyy ooyy bittiiim beeenn:))))

Bu arada geçen okumuştum ama yazamadımm.. ÇİĞDEEEEMMM bebişini sünnet ettirmişsinn.. Allah damatlıkla görmeyide nasip ettsin inşAllah.. Torunlarınızın torunlarını görün sağlıkla :)).. herşey yolunda maşaAllah iyileşmiştir epey heralde.. oldu da bitti :)

gel gel topik sessiz kaldı bu aralar kimsecikler yok,ben hareketleri çoktandır hissediyorum aslında yeni değil canım ama artık daha belirgin daha sık olmaya başladı,zaman çok çabuk geçiyor gerçekten,canım allah kolaylık versin elifin gazı için rezeneye devam ediyormusun o seni kurtarır, bora ismini beğenmene sevindim bazılarına söylüyorum ben olsam şunu koyarım diyorlar yada neden bora birisinin adımı diyorlar

özlem canımcımmm hoşgeldinn kalkıp öptüm yanaklarından gibi hissettim işe devam ediyorsun di mi?

öp öp hoş bulduk işe devam canım daha çok var doğuma para kazanmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…