- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.121
yaklaşmı seninkide hadi hayırlısı..[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]ekerkız67/Tuğba[/TD]
[TD]25.02.2014 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duan okudum Allah kabul etsin
Kızlar meraba nasılsınız
Çiğdem oğlunu sünnet ettirmişsin darısı damatliginaöpüyorum sizi
Özlem oğlunu görmeye gitmissiniz maşallah kocaman olmuş ismide kesinleşmiş Bora bence süper bide biz bi sonuca baglasaydik isim konusunu
Bu arada Bedriye ve Meral ablacim uzun süredir yoklar nerelerdeler acaba
Teyzeleri bebişlerimin tekmelerini baya baya hissediyorum artıkçok ilginç ; ) babası elini koyunca ona da tekme atıyolar
Burjumm canım bende kızıyorum kendime gelemiyorum die ama neyin nesiyse bizde sıkıntılar bitmiyotabi buna da şükürler olsun ama dün kayinbabam kalp krizi gecirdi şimdi hastanede yarın sabahta açık ameliyata alacaklar kosturup duruyoruz anlican ; (
Herkesi çok öpüyoruz)
canım benim bu kadar çok halsizsen belki vitamin eksikliğin vardır nedersin, yalniş bilmiyorsam bizim özlem'le haftan aynı, maşallah daha çok vaktin var, enerji veren şeyler ye, valla şimdiden izin alırsan pişman olursun, sonlara doğru göbeğin kocaman olur daha zor gelir sana o zaman izin al bari, boğazına bak, bol bol ye, ağzın hiç boş kalmasın
Ayyy tuğbiii haydi bismillah, nerde yaptıracaksın aşılamayı?
Yasommm canım benim Bedriye ve sen çok zorluk çekiyorsunuz sanırım Allah sabır ve kolaylık versin canım, duaları okumuşsun Allah razı olsun
Amanınnnnnn yapılacak herşeyi yapmışsın, o zaman sana bir tavsiye şimide de kürleri dene ve dualar okut (belki zaten yapmişsındır) 41 meryem, 70.000 lem yelid, 4444 tefriciye, 500 yasin..vs cocuk sahibi olmak için okunacak tüm duları oku canım, sonrada kürler yap, soğan kürü,incir kürü, bal tarçın çörek otu, eşine keciboynuzu ..vs hiç sorununuz yoksa bile belki bunlar vesile olur
Ama ben öyle mucizevi hikayeler okudum ki senin durumundan daha kötü olupta normal gebe kalan, inşallah sende onlardan biri olursun
Kızlar meraba nasılsınız
Çiğdem oğlunu sünnet ettirmişsin darısı damatliginaöpüyorum sizi
Özlem oğlunu görmeye gitmissiniz maşallah kocaman olmuş ismide kesinleşmiş Bora bence süper bide biz bi sonuca baglasaydik isim konusunu
Bu arada Bedriye ve Meral ablacim uzun süredir yoklar nerelerdeler acaba
Teyzeleri bebişlerimin tekmelerini baya baya hissediyorum artıkçok ilginç ; ) babası elini koyunca ona da tekme atıyolar
Burjumm canım bende kızıyorum kendime gelemiyorum die ama neyin nesiyse bizde sıkıntılar bitmiyotabi buna da şükürler olsun ama dün kayinbabam kalp krizi gecirdi şimdi hastanede yarın sabahta açık ameliyata alacaklar kosturup duruyoruz anlican ; (
Herkesi çok öpüyoruz)
ooo süper haydi hayırlı olsun :)
Selam kizimin cici teyzeleri...
Okuyorum ama yazmaya zamanim olmuyor Ayse'm cok huysuz bi bebek Allah'tan annem var biraz dinleniyorum.
Yasemin evden calismaya baslamissin hayirli olsun Betusu op yerime.
Burcu canim seni cok opuyoruz kizimla ...
Ozlem masallah oglusuna oyyy bir bakicaksin kucaginda inanamiycaksin zaman cabucacik geciyor.
Bircan masallah bitti sayilir yakinda kizin kucaginda olucak hakkinda en hayirli dogum sekli hangisiyse o olsun.
Cigdem cnm bunlar tatli yorgunluklar kiyamam ben sana oglusun erkek oldu kolay degil.
Disanur hosgeldin ben 5dusuk bir 36haftalik olu dogum yaptim ama simdi cok sukur kizimi saglikla kucagima aldim sakin uzulme yilmadan yoluna devam et Burcu nunda soyledigi gibi once sebebini arastir.Kendine iyi bir doktor bul.
yaklaşmı seninkide hadi hayırlısı..[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]ekerkız67/Tuğba[/TD]
[TD]25.02.2014 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +aşılamasının hayırlısıyla pozitif olması[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duan okudum Allah kabul etsin
rabbim sanada nasip edecek canım sende anlatacaksın bunları inşallah
tatlım burda özel bi hastane var orda olucam nasıpse bakalım cok heyacanlıyım bugun gıdıcem ne dıycek ne yapacak gelınce anlatırım
geçmiş olsun Allah şifa versin.
ya MERAL nrelerde hakaten..meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall ses ver..
bu aralar kızlar ortalarda yok bedriyede gelmiyor,meral yok,sündüz yok
kızlar doktordan geldim bebeğe baktı çok güzel asağı inmiş yürüyüşe devam dedi birde çatına bakalım dedi baktı ama melesef çatım çok darmış normal doğum çok zor olurmuş okadar sancıyı çekipde sonunda sezeryana dönebilirmişiz bizde sezeryanda karar verdik ne yapayım bebeğim her seyden önemli haftaya çarşamba sabah doğacak inşallah
burcum canım benim saol kuzum benimmmm ...
Allahım sanada nasip etsin canım benim her zaman dua ediyorum sana
kızlar doktordan geldim bebeğe baktı çok güzel asağı inmiş yürüyüşe devam dedi birde çatına bakalım dedi baktı ama melesef çatım çok darmış normal doğum çok zor olurmuş okadar sancıyı çekipde sonunda sezeryana dönebilirmişiz bizde sezeryanda karar verdik ne yapayım bebeğim her seyden önemli haftaya çarşamba sabah doğacak inşallah
canlarım
Meral :çok yoğun işinde, akşam eve gec geliyor, bazende haftasonu çalışıyor, whatsappdan bile zor konuşuyoruz, bu akşam yazarım topiğe bir gelsin
Bedriye: elif'le uğraşıyor, tüm hayatı elif, ağlaması ve bitmeyen gaz sancılarıyla perişan, kendine bile zaman ayıramıyor
Sündüz : bilmiyorum
Özleeeeeeeeeeeeem inan ki kalbimden sen geciyordun, bediş geldi, özlem'de gelse keşke dedim, bi baktım hooop sen gelmişsin :)))
bedriye duanı okudum canım
Elif çok uslu olsun, düzenli uyusun, hiç gazı olmasın, kakasını düzenli yapsın, senin de evinde huzurun hep yerinde olsun canım
haydi bu gece canlansın topik, kudursun ,aslında hepinize telefondan msj atasım var, ama yapmıcam, telefonum bana uzakta şarzda
bu aralar kızlar ortalarda yok bedriyede gelmiyor,meral yok,sündüz yok
heee hee iyi insan lafın üstün gelirmiş yada diğer seçenek artık hangisini uygun görürsen
aslında az önce çok uykum geldi uyukluyordum ama bi bakıyım kızlardan gelen giden varmı dedim
özlemimmm canım benim her defasında daha sık geliceğim diyorum ama yok gelemiyorum benim elif illa huysuzluk gibi bişeyler yapıcak.. gerçi bi kaç gündür nispeten daha rahatız ama yinede devam ediyor gazımız mızmızlığımız.. ama iyi çok şükür :) iyi diyimde iyi olsun :)) Sende pıtpıtları duymuşsun maşaAllah ya zaman ne çabuk geçiyor.. Boraa çok karizmatik bir çocuk olucak :) ismi çok güzel yaa
özlem canımcımmm hoşgeldinn kalkıp öptüm yanaklarından gibi hissettimişe devam ediyorsun di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?