- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.141
Hu huuuu ben geldiiimm...aaayyy canım arkadaşlarım beniiimm...Çok özledim ben siziii...Canlarım beniim nerdeyse 1 aydır giremiyorum...Bir insanın hayatı bu kadar mı değişir? Bu kadar mı sarmal hale dönüşür? ALLAH ıma binlerece kere şükürler olsun sağlıklıyım da kaldırabiliyorum...Ayy öyle bir anlatmışım ki kötü bişey olmuş hissi yaratıyor...Yok yok kötü bişey olmadı iyi bişey oldu kariyerimde basamak atlamadım baya zıpladım:)))) Ama ne yazık ki bu yoğunluk içinde kendimi kaybediyorum...Şu kadar söyleyim 1 aydır ilk kez eve 7 de gelebildim...Spor , Epilasyon...hepsi çöp...hatta şöyle söyleyim 1 aydan beri ilk kez bugün evimde yemek pişti(( ooyyy ooyy bittiiim beeenn:))))
heee hee iyi insan lafın üstün gelirmiş yada diğer seçenek artık hangisini uygun görürsen
aslında az önce çok uykum geldi uyukluyordum ama bi bakıyım kızlardan gelen giden varmı dedim
Tabi şekerim iyi insan lafımın üzerine geldi hoşgeldi:) bora nasıl?
Hu huuuu ben geldiiimm...aaayyy canım arkadaşlarım beniiimm...Çok özledim ben siziii...Canlarım beniim nerdeyse 1 aydır giremiyorum...Bir insanın hayatı bu kadar mı değişir? Bu kadar mı sarmal hale dönüşür? ALLAH ıma binlerece kere şükürler olsun sağlıklıyım da kaldırabiliyorum...Ayy öyle bir anlatmışım ki kötü bişey olmuş hissi yaratıyor...Yok yok kötü bişey olmadı iyi bişey oldu kariyerimde basamak atlamadım baya zıpladım:)))) Ama ne yazık ki bu yoğunluk içinde kendimi kaybediyorum...Şu kadar söyleyim 1 aydır ilk kez eve 7 de gelebildim...Spor , Epilasyon...hepsi çöp...hatta şöyle söyleyim 1 aydan beri ilk kez bugün evimde yemek pişti(( ooyyy ooyy bittiiim beeenn:))))
Bu arada geçen okumuştum ama yazamadımm.. ÇİĞDEEEEMMM bebişini sünnet ettirmişsinn.. Allah damatlıkla görmeyide nasip ettsin inşAllah.. Torunlarınızın torunlarını görün sağlıkla :)).. herşey yolunda maşaAllah iyileşmiştir epey heralde.. oldu da bitti :)
gittiniz mi gııı
ooooffff meraaaal bu kadar yoğunluk iyi değil tamam çocukta yaparsın kariyerde ama bir yere kadar daha bebişin olacak ona zaman ayıracaksın bu kadar yoğun olursan olmazki ama
Özlemiimm...Bebeğiiim baktım çocuk olmuyo ben de kariyere sardım:)) Sen nasılsın? oğluşun nasıl?
Geçmişi okuyayım dedim ama şimdilik ne kadar geriye gitmeliyim bilemedim...Sadece Buket imin ayağına bişey olmuş onu okudum...Bi de yine Buket imin başkaca acıları sorunları varmış...Canım benim çok geçmiş olsun...
Bi de Çiğdem im oğlanı sünnet ettirmişsin..SÜPHANALLAH MAŞALLAH...ALLAH damatlığını da göstersin İNŞALLAH...
bora iyi ellerinden öper (vay beee bu sözüde kullanacakmıydık) arada vurup duruyor sıpa hatta bugün işe gelirken serviste aynı noktaya 6-7 sefer vurdu
gittiniz mi gııı
bende sözde sayfayı yeniliyorum ama gelmedi yazdıklarınız meğe siz bi sonraki sayfaya başlamışsınız.. Elif uyuyor burcumm aama kıpırdanmaya başladı kuzucuk..
ÖZlemmm çalışmayı özlüyor insan sonradan tadını çıkar valla.. ayrıntılıya girdin mi yakındangördün mü bora mızı
meraaaaaalllll kariyerde yaparım çocuktanın en güzel örneklerindensin sen kariyer tamam sıra bebişee geliyoorr..
ay burcuuu sayende bu gece burdayımm ben çok mutlu oldummm çok sağollll.. hayatım sana sağol demekle geçiyor örtmenim
bende sözde sayfayı yeniliyorum ama gelmedi yazdıklarınız meğe siz bi sonraki sayfaya başlamışsınız.. Elif uyuyor burcumm aama kıpırdanmaya başladı kuzucuk..
ÖZlemmm çalışmayı özlüyor insan sonradan tadını çıkar valla.. ayrıntılıya girdin mi yakındangördün mü bora mızı
meraaaaaalllll kariyerde yaparım çocuktanın en güzel örneklerindensin sen kariyer tamam sıra bebişee geliyoorr..
ay burcuuu sayende bu gece burdayımm ben çok mutlu oldummm çok sağollll.. hayatım sana sağol demekle geçiyor örtmenim
olacak meralim niye olmasın tombiş yanaklı bi kızın olacak senin,oğluşumuzda iyi pzts günü görüştük kendisi ilebir dahaki randevumuz 1 ay sonra keyfi yerindeydi
meralim, bediş ve sen çok geriden takip ediyorsunuz kuzum, ha bide bizim kızların doğumdan sonra kocalarıyla halvete girememe maceraşarı vardı onu kaçırmışsın
bak sen pıtırcığa, maşallah ,valla cevval olacak sizin Bora, hatta "Bora hemen eve gel yemek hazır" cümle içinde kullandım , nasıl olacağını gör diye
ben burdayım şekerimmmmmm
valla bende çok mutluyummm, tv de izlemiyorum, gözüm sizde, inşallah Elif sabaha kadar mışıl mışıl uyur
tombiş yanakli dedi meraaaaaaaaaaaaal, sana bir msj veriyor, yanin senin gibi "tombiş" demek istedi sanırım . Aaa ne ayıp
bu arada kızlar sizin topiğe gelmenizi beklerden sıkıldım, biraz sitede gezindim, bir şey okudum çok komik, diyor ki gebe olduğunu anlamak için idrarını ocakta kaynat, kahve gibi köpüklenirse kesin gebesin
yuhh yani , boş gitmesin yanına da bir salata yapın baritöbe töbeee
burcuuuuu ben o cümleyi şöyle kurarım "çabuk eve gel eşşek sıpası yemek hazır"
6-7 kaşık yeşil mercimek yedim aylardan sonra ilk kez elif huysuz gibi gaz mı oldu ne, Allah korusun.:18:
tooombiiş toooombiiişş al işte kaçırdıysa yine tekrarlıyorum meralinde yanakları tombul ayyyy ben onu sıkacaktm dimiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?