Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ooooffff meraaaal bu kadar yoğunluk iyi değil tamam çocukta yaparsın kariyerde ama bir yere kadar daha bebişin olacak ona zaman ayıracaksın bu kadar yoğun olursan olmazki ama

heee hee iyi insan lafın üstün gelirmiş yada diğer seçenek artık hangisini uygun görürsen

aslında az önce çok uykum geldi uyukluyordum ama bi bakıyım kızlardan gelen giden varmı dedim

Tabi şekerim iyi insan lafımın üzerine geldi hoşgeldi:) bora nasıl?

bircan kızının adını ne koyacaksın bebegim?

bediş çok hızlı bir özet gecmişsin kuzum, elif uyanık mı şimdi?

Geçmişi okuyayım dedim ama şimdilik ne kadar geriye gitmeliyim bilemedim...Sadece Buket imin ayağına bişey olmuş onu okudum...Bi de yine Buket imin başkaca acıları sorunları varmış...Canım benim çok geçmiş olsun...

Bi de Çiğdem im oğlanı sünnet ettirmişsin..SÜPHANALLAH MAŞALLAH...ALLAH damatlığını da göstersin İNŞALLAH...

oooo meral hanımlar gelmişler ne yani şimdi tüyler gerimi geldi , ee evde yemek yapmaktan daha önemli bir şey bu lütfen ihmal etme

oooo bediş oğlan okula başlayacak nerdeyse

bende sözde sayfayı yeniliyorum ama gelmedi yazdıklarınız meğe siz bi sonraki sayfaya başlamışsınız.. Elif uyuyor burcumm aama kıpırdanmaya başladı kuzucuk..

ÖZlemmm çalışmayı özlüyor insan sonradan tadını çıkar valla.. ayrıntılıya girdin mi yakından gördün mü bora mızı

meraaaaaalllll kariyerde yaparım çocuktanın en güzel örneklerindensin sen kariyer tamam sıra bebişee geliyoorr..

ay burcuuu sayende bu gece burdayımm ben çok mutlu oldummm çok sağollll.. hayatım sana sağol demekle geçiyor örtmenim

Özlemiimm...Bebeğiiim baktım çocuk olmuyo ben de kariyere sardım:)) Sen nasılsın? oğluşun nasıl?

olacak meralim niye olmasın tombiş yanaklı bi kızın olacak senin,oğluşumuzda iyi pzts günü görüştük kendisi ile bir dahaki randevumuz 1 ay sonra keyfi yerindeydi

meralim, bediş ve sen çok geriden takip ediyorsunuz kuzum, ha bide bizim kızların doğumdan sonra kocalarıyla halvete girememe maceraşarı vardı onu kaçırmışsın

bora iyi ellerinden öper (vay beee bu sözüde kullanacakmıydık) arada vurup duruyor sıpa hatta bugün işe gelirken serviste aynı noktaya 6-7 sefer vurdu

bak sen pıtırcığa, maşallah ,valla cevval olacak sizin Bora, hatta "Bora hemen eve gel yemek hazır" cümle içinde kullandım , nasıl olacağını gör diye

gittiniz mi gııı

ben burdayım şekerimmmmmm

ayrıntılıya 19+5 de girdik canım şimdi 22+4 deyiz bizim sıpa dönmedi o gün, çok uğraştı doktor ama bizimki ya inatçı yada çok tembel olacak çok şükür hiç bir sorun yok herşey yolunda

valla bende çok mutluyummm, tv de izlemiyorum, gözüm sizde, inşallah Elif sabaha kadar mışıl mışıl uyur

olacak meralim niye olmasın tombiş yanaklı bi kızın olacak senin,oğluşumuzda iyi pzts günü görüştük kendisi ile bir dahaki randevumuz 1 ay sonra keyfi yerindeydi

tombiş yanakli dedi meraaaaaaaaaaaaal, sana bir msj veriyor, yanin senin gibi "tombiş" demek istedi sanırım . Aaa ne ayıp

burcuuuuu ben o cümleyi şöyle kurarım "çabuk eve gel eşşek sıpası yemek hazır"

tooombiiş toooombiiişş al işte kaçırdıysa yine tekrarlıyorum meralinde yanakları tombul ayyyy ben onu sıkacaktm dimiiiiiii

bu arada kızlar sizin topiğe gelmenizi beklerden sıkıldım, biraz sitede gezindim, bir şey okudum çok komik, diyor ki gebe olduğunu anlamak için idrarını ocakta kaynat, kahve gibi köpüklenirse kesin gebesin
yuhh yani , boş gitmesin yanına da bir salata yapın bari töbe töbeee

ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk

öööööğğğğkkk bu insanlar teknolojiden habersiz galiba gitsin test alsınlar yada kan versin öğrensinler cık cık cık

burcuuuuu ben o cümleyi şöyle kurarım "çabuk eve gel eşşek sıpası yemek hazır"

evet kesin

6-7 kaşık yeşil mercimek yedim aylardan sonra ilk kez elif huysuz gibi gaz mı oldu ne, Allah korusun.:18:

ayy töbe de bediş, elif çok hassas sen hiç riske atma bence

tooombiiş toooombiiişş al işte kaçırdıysa yine tekrarlıyorum meralinde yanakları tombul ayyyy ben onu sıkacaktm dimiiiiiii

benim yanaklar da dombik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…