- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.161
ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk
bu arada kızlar sizin topiğe gelmenizi beklerden sıkıldım, biraz sitede gezindim, bir şey okudum çok komik, diyor ki gebe olduğunu anlamak için idrarını ocakta kaynat, kahve gibi köpüklenirse kesin gebesin
yuhh yani , boş gitmesin yanına da bir salata yapın baritöbe töbeee
:)))) Bediiiş Bediişş koptuuumm:))))Çok alemsin kııızz:)))) aayy İNŞALLAH Bedriyeemm gelir mi diyosun bebiş de?bende sözde sayfayı yeniliyorum ama gelmedi yazdıklarınız meğe siz bi sonraki sayfaya başlamışsınız.. Elif uyuyor burcumm aama kıpırdanmaya başladı kuzucuk..
ÖZlemmm çalışmayı özlüyor insan sonradan tadını çıkar valla.. ayrıntılıya girdin mi yakındangördün mü bora mızı
meraaaaaalllll kariyerde yaparım çocuktanın en güzel örneklerindensin sen kariyer tamam sıra bebişee geliyoorr..
ay burcuuu sayende bu gece burdayımm ben çok mutlu oldummm çok sağollll.. hayatım sana sağol demekle geçiyor örtmenim
olacak meralim niye olmasın tombiş yanaklı bi kızın olacak senin,oğluşumuzda iyi pzts günü görüştük kendisi ilebir dahaki randevumuz 1 ay sonra keyfi yerindeydi
valla bende çok mutluyummm, tv de izlemiyorum, gözüm sizde, inşallah Elif sabaha kadar mışıl mışıl uyur
tombiş yanakli dedi meraaaaaaaaaaaaal, sana bir msj veriyor, yanin senin gibi "tombiş" demek istedi sanırım . Aaa ne ayıp
evet kesin
ayy töbe de bediş, elif çok hassas sen hiç riske atma bence
benim yanaklar da dombik
burcuuuu bebekten sonra herkeste durumlar aynı siz şimdiden bol bol çalışında depolayın bari
ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk
öööööğğğğkkk bu insanlar teknolojiden habersiz galiba gitsin test alsınlar yada kan versin öğrensinler cık cık cık
burcuuuu bebekten sonra herkeste durumlar aynı siz şimdiden bol bol çalışında depolayın bari
Amiiiiinnn İNŞALLAH Özlemim İNŞALLAH...OOOhhh çok şükür Bora mı gördün demek hatta hissettin? SÜPHANALLAH MAŞALLAH...Zaman su gibi geçsin RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...
AAAAA kııızz ben atlamışım onuuuu....Özleeemm sen bana şişko mu dedin bacııımm?
valla burcular degerlendirsinde yapabiliyorsanız sende degerlendir sonra bora yormaya başlayınca halveti son sıraya bile koymuyorsun :))
valla bediriyem işleyen demir ışıldar, sizinkiler kesin pas tuttu
özlem hatırlar mısın bizim de bir ara karbonat muhabbetimiz vardı, yaso daha yeni hamileydi yap demiştik ona, hatırladın mı?
bizde yapmaktan bunaldık özlemim, hamile olsam da ara versek diyoruz karı koca
aayyyy kahkaha attımmm.. cezveyi de atın dıye yazsalarmış keşke.. bi anda kaynatır bulurmuşuz kendimizi:)) iğrenç mi oldummm
Bu arada halvet işlerini kaçırmadım hani yazdım ya Buket imin başkaca acı sorunları varmış dedim ya onu kastetmiştim;......
kıskandınmı tamam seninkininde yanakları tombiş olsun o zaman
6-7 kaşık yeşil mercimek yedim aylardan sonra ilk kez elif huysuz gibi gaz mı oldu ne, Allah korusun.:18:
tooombiiş toooombiiişş al işte kaçırdıysa yine tekrarlıyorum meralinde yanakları tombul ayyyy ben onu sıkacaktm dimiiiiiii
bu arada kızlar sizin topiğe gelmenizi beklerden sıkıldım, biraz sitede gezindim, bir şey okudum çok komik, diyor ki gebe olduğunu anlamak için idrarını ocakta kaynat, kahve gibi köpüklenirse kesin gebesin
yuhh yani , boş gitmesin yanına da bir salata yapın baritöbe töbeee
Eyvah Bedişiiimm...ağlıyor mu kuzum? uyandı mı? hay ALLAH ım yaaa yeşil mercimek de mi gaz yapıyoo...oooo işimiz var valla..
Eveett tombulum beeennn...dombik yanaklıyıımm...Özleeemmm gelsene yanaklarımııı sıksanaaaa...
ALLAH ııımm şaka di mi Burcum? Bunu yapmamışlardır di mi?...bööğğğ...ööğğğ içim bulandııı...ıııyyy...
hayır meral'e spora gitmesi gerektiğini vurguluyorumamiiiinnn inşallah canım rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kauşmayı
meraaaalll burcu aramızı açmaya çalışıyor sen takılma ona
bedriyee ben razıyım da adamı ikna edemiyorum bir türlü ne yapayım o bana yaklaşmıyor
heeee hee geçen gün tuvalete çamaşır suyu dökmüştüm sifona bastım ama gitmedimi neyse üstünede çiş yapınca köpürdü ahaa dedim bizim çamaşır suyu testi
burcuuu yaa artık görev gibi oldu biliyorum bilmezmiyim oda çok fena fazlasıda sıkıyor insanı
ehh be merallimm tabii ki geliyor bebiş.. yola ya çıktı ya da çıkmak üzereinşAllah Yarabbimm... inşAllah..
Canım Burcumm mercimeği yemiş bulundumm çok pişmanımm.. elif bu gece beni bırakıp mışıl mışıl uyusa sabaha kadar ben hayırdır kızım ya diyerek 10 kere kaldırırım çocuğu.. ben artık alışmış kudurmuştan betermiş modundayımama inşAllah 3 kere falan kalkar en fazla emip hop yataga yatsınn..
siz var ya iki hatunn hakkaten aynı anda gebe olcaanız galibaa.. bana his geldi şu an
hayır meral'e spora gitmesi gerektiğini vurguluyorum
aaa evet bide çamaşır suyu testi vardı, Allahım ya ne günlerdi, topik kuruyup kalmıştı işimiz evdeki saçma ötesi testlere kalmıştı, hey gidi günleeeer
ahh özlemim sorma kimin kocası kuruyup kalır kimisi de çok çalışmaktan perişan olur, hayat işte
yaaaa gerçekten miii? Gerçekten böyle mi hissettin Bedişim? Ya ben neden bişey hissedemiyorum yaaa...Kızlar bişey söyleyim mi ben acık acık depresyona giriyorum galiba...olmuyoo yaaa olmuyooo...amaaann neyse açmayım...
valla bediriyem işleyen demir ışıldar, sizinkiler kesin pas tuttu
hemde ne pas.. pes dedi artık bi de yuh bu kadar zaman geçti diyor.. dile geldi.. ayyyyy çok iğrencimmmmm ben yaaa
özlem hatırlar mısın bizim de bir ara karbonat muhabbetimiz vardı, yaso daha yeni hamileydi yap demiştik ona, hatırladın mı?
bizde yapmaktan bunaldık özlemim, hamile olsam da ara versek diyoruz karı koca
bedriyee ben razıyım da adamı ikna edemiyorum bir türlü ne yapayım o bana yaklaşmıyor
heeee hee geçen gün tuvalete çamaşır suyu dökmüştüm sifona bastım ama gitmedimi neyse üstünede çiş yapınca köpürdü ahaa dedim bizim çamaşır suyu testi
burcuuu yaa artık görev gibi oldu biliyorum bilmezmiyim oda çok fena fazlasıda sıkıyor insanı
hayır meral'e spora gitmesi gerektiğini vurguluyorum
aaa evet bide çamaşır suyu testi vardı, Allahım ya ne günlerdi, topik kuruyup kalmıştı işimiz evdeki saçma ötesi testlere kalmıştı, hey gidi günleeeer
ahh özlemim sorma kimin kocası kuruyup kalır kimisi de çok çalışmaktan perişan olur, hayat işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?