Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk

burcuuuu bebekten sonra herkeste durumlar aynı siz şimdiden bol bol çalışında depolayın bari

aayyyy kahkaha attımmm.. cezveyi de atın dıye yazsalarmış keşke.. bi anda kaynatır bulurmuşuz kendimizi:)) iğrenç mi oldummm

:)))) Bediiiş Bediişş koptuuumm:))))Çok alemsin kııızz:)))) aayy İNŞALLAH Bedriyeemm gelir mi diyosun bebiş de?

olacak meralim niye olmasın tombiş yanaklı bi kızın olacak senin,oğluşumuzda iyi pzts günü görüştük kendisi ile bir dahaki randevumuz 1 ay sonra keyfi yerindeydi

Amiiiiinnn İNŞALLAH Özlemim İNŞALLAH...OOOhhh çok şükür Bora mı gördün demek hatta hissettin? SÜPHANALLAH MAŞALLAH...Zaman su gibi geçsin RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...

AAAAA kııızz ben atlamışım onuuuu....Özleeemm sen bana şişko mu dedin bacııımm?

Bu arada halvet işlerini kaçırmadım hani yazdım ya Buket imin başkaca acı sorunları varmış dedim ya onu kastetmiştim;......

ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk

valla bediriyem işleyen demir ışıldar, sizinkiler kesin pas tuttu

öööööğğğğkkk bu insanlar teknolojiden habersiz galiba gitsin test alsınlar yada kan versin öğrensinler cık cık cık

özlem hatırlar mısın bizim de bir ara karbonat muhabbetimiz vardı, yaso daha yeni hamileydi yap demiştik ona, hatırladın mı?

burcuuuu bebekten sonra herkeste durumlar aynı siz şimdiden bol bol çalışında depolayın bari

bizde yapmaktan bunaldık özlemim, hamile olsam da ara versek diyoruz karı koca

amiiiinnn inşallah canım rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kauşmayı

meraaaalll burcu aramızı açmaya çalışıyor sen takılma ona

valla burcular degerlendirsinde yapabiliyorsanız sende degerlendir sonra bora yormaya başlayınca halveti son sıraya bile koymuyorsun :))

bedriyee ben razıyım da adamı ikna edemiyorum bir türlü ne yapayım o bana yaklaşmıyor

heeee hee geçen gün tuvalete çamaşır suyu dökmüştüm sifona bastım ama gitmedimi neyse üstünede çiş yapınca köpürdü ahaa dedim bizim çamaşır suyu testi

burcuuu yaa artık görev gibi oldu biliyorum bilmezmiyim oda çok fena fazlasıda sıkıyor insanı

aayyyy kahkaha attımmm.. cezveyi de atın dıye yazsalarmış keşke.. bi anda kaynatır bulurmuşuz kendimizi:)) iğrenç mi oldummm

ben gözümde bile canlandırdım bediş, taşmasa bari

Bu arada halvet işlerini kaçırmadım hani yazdım ya Buket imin başkaca acı sorunları varmış dedim ya onu kastetmiştim;......

ana sen onu mu dedin, bende diyorum ki buketin başka ne acısı var, meğersem acı büyükmüş

kıskandınmı tamam seninkininde yanakları tombiş olsun o zaman

evet kıskandım

ehh be merallimm tabii ki geliyor bebiş.. yola ya çıktı ya da çıkmak üzere inşAllah Yarabbimm... inşAllah..

Canım Burcumm mercimeği yemiş bulundumm çok pişmanımm.. elif bu gece beni bırakıp mışıl mışıl uyusa sabaha kadar ben hayırdır kızım ya diyerek 10 kere kaldırırım çocuğu.. ben artık alışmış kudurmuştan betermiş modundayım ama inşAllah 3 kere falan kalkar en fazla emip hop yataga yatsınn..

siz var ya iki hatunn hakkaten aynı anda gebe olcaanız galibaa.. bana his geldi şu an

6-7 kaşık yeşil mercimek yedim aylardan sonra ilk kez elif huysuz gibi gaz mı oldu ne, Allah korusun.:18:

Eyvah Bedişiiimm...ağlıyor mu kuzum? uyandı mı? hay ALLAH ım yaaa yeşil mercimek de mi gaz yapıyoo...oooo işimiz var valla..

tooombiiş toooombiiişş al işte kaçırdıysa yine tekrarlıyorum meralinde yanakları tombul ayyyy ben onu sıkacaktm dimiiiiiii

Eveett tombulum beeennn...dombik yanaklıyıımm...Özleeemmm gelsene yanaklarımııı sıksanaaaa...

ALLAH ııımm şaka di mi Burcum? Bunu yapmamışlardır di mi?...bööğğğ...ööğğğ içim bulandııı...ıııyyy...

elbet bir gün karşılaşırız meralim o zaman sıkacağım o yanaklarını

amiiiinnn inşallah canım rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle kauşmayı

meraaaalll burcu aramızı açmaya çalışıyor sen takılma ona
hayır meral'e spora gitmesi gerektiğini vurguluyorum

aaa evet bide çamaşır suyu testi vardı, Allahım ya ne günlerdi, topik kuruyup kalmıştı işimiz evdeki saçma ötesi testlere kalmıştı, hey gidi günleeeer
ahh özlemim sorma kimin kocası kuruyup kalır kimisi de çok çalışmaktan perişan olur, hayat işte

bedriye sana katılıyorum bu testi yaptıktan sonra o cezveyi atın yada bundan sonra hep o işte kullanın yazmaları lazım değilmi

yaaaa gerçekten miii? Gerçekten böyle mi hissettin Bedişim? Ya ben neden bişey hissedemiyorum yaaa...Kızlar bişey söyleyim mi ben acık acık depresyona giriyorum galiba...olmuyoo yaaa olmuyooo...amaaann neyse açmayım...

oooohhh benim üzerimden merale mesaj haa

hey gidi günler yaaa aklıma buketin bi tarifi vardı o geldi küçük tüpü alın deyip bişeyler anlatıyordu biride gelmiş ciddi ciddi bişeyler yazıyor sanmıştı

valla yapacak bişey yok bizimkilerde perişan oldular zamanında şimdi sefasını sürüyorlar sizindesefasını süreceğiniz günler yakındır.

sen bence hiç depresyona falan girme tamda iş yerinde yoğun zamanlar kafanıda takmazsın bol bol çalışın,yada tekrar tedaviye başla bi bakmışsın hooop seninki karnında

hemde ne pas.. pes dedi artık bi de yuh bu kadar zaman geçti diyor.. dile geldi.. ayyyyy çok iğrencimmmmm ben yaaa
vallahi aynı cümleleri bizde kuruyorduk iyice gına gelmişti yumurtalama falan derkenn ne kadar bıktıysak 9 ay + 4,5 ay devam diyoruz:)) inşAllah sende gebe kal sizinde 9 aylık sürecinize merhaba demiş olursunuz doğumdan sonra zaten su gibi akıyor zaman.. halvete sıra gelene kadar ooooo oooooo oooooooooooooooooo

ahh adamınaa deee bak sonra çok pişman olursun gel etme bizim bi özelliğimiz doğumdan sonra paslanıyoruz.. henuz ışıl ışılkennn degerlendir diye aklına gir sen onun

eee herşey zamanla değişiyor burcumm şimdi sıramız böylee sonraa siz kuruyup kalırken biz çalışırızz :)) hayat iştee

Azıcık midem kazındı, ekmeğimin arasına peynir koydum yedim, badem yedim , kuru incir yedim, naneli şeker emdim üzerine su içtim, demek ki gerçekten karnım açıksa kocamı yiyecek mişim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…