Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sen bence hiç depresyona falan girme tamda iş yerinde yoğun zamanlar kafanıda takmazsın bol bol çalışın,yada tekrar tedaviye başla bi bakmışsın hooop seninki karnında

kuzum kocamla birbirimizi görsek...nadir görüyoruz o anlarda tartışmalarla geçiyor...Maalesef oldukça stres yüklenip geliyorum eve o garibime yansıtıyorum...O da bir yere kadar kaldırıyor...Neyse ki yavaş yavaş hal yoluna koyuyoruz...yaptık bişeyler ama ne yazık ki memeler foooss...Yine avuç yalanacak belli...Tedavi denince tüylerim diken diken oluyor..Geçenlerde Seda yla da konuştuk...Yok ben hazır değilim tedaviye...

Azıcık midem kazındı, ekmeğimin arasına peynir koydum yedim, badem yedim , kuru incir yedim, naneli şeker emdim üzerine su içtim, demek ki gerçekten karnım açıksa kocamı yiyecek mişim :))

Bu seferde ben kahkaha attıımm:))))))) aaayyy bak sen böyle yazınca benim de içim kazındı...haa yesem mi ne dersin??:)))))

ahh adamınaa deee bak sonra çok pişman olursun gel etme bizim bi özelliğimiz doğumdan sonra paslanıyoruz.. henuz ışıl ışılkennn degerlendir diye aklına gir sen onun

diyorum diyorumda dinlemiyor bebek var diye utanıyormu nee, bak diyorum kapanıyormuş zor oluyormuş tık yok

ALLAH cezanı vermesin Bedriyeee gece gece gözümden yaş geldiii:)))))))))))))))))))))))) dile geldi haaa:)))))))

kocanla kavga ederek zamanını harcayacağına başka şeylere vakit ayır bizmi öğreteceğiz sana canım benim kür falan denesen madem tedaviye hazzır değilsin

hhhiiiç depresyoooonn yoookkkkk...
ben çok inanarak dedimm sen rahat ol sadece stres yokk

Galatasaray attı kuzum...1-1 olmuş duruum..Aslı şimdi ne zevkle izliyordur maçı:))) ASLIIII kardeşiiimm tebrik ederiiimm...

hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)

kocanla kavga ederek zamanını harcayacağına başka şeylere vakit ayır bizmi öğreteceğiz sana canım benim kür falan denesen madem tedaviye hazzır değilsin

her adet sonrası soğan kürüne başlıcam diyorum...ooo ben başlayana kadar bi bakıyorum bir sonraki adetim gelmiş(( yok kuzum benden bi halt olmaz...o nedenle köpek gibi çalışıp hiçbişeyi umursamıcam...mutlu olmamın başka yolu yok...

o zaman sana buketin annesi gibi bi anne lazım onun annesi zorla içirmişti

elif kalktı onu doyurdum bakındı biraz :) geri yattı ama kıpırdanıyor kızlar ben çıkıcam galiba.. burcuumm kocan çok şanslı iyiki evde yok.. açken sen, sen değilsinn :)) bide hepsini anladım da naneli şeker neden tatlı ekşimsi bişey mi çekti canın

Allah izin verirse benim de minik meleğim olacak Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları :)

hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)

:))) biz de böyle kuzum bir yandan size yazıp öbür taraftan ............ yapıp durum hakkında da bilgi veririm:)) gool falan diye:))))

size iyi geceler canım, bu naneli şekeri bende merak ettim doğrusu

Yavrular beden yorgun...beyin dolu...bedeni dinlendirmek beyni boşaltmak lazım...boşaltım kısmındaki katkılarınızdan ötürü sonsuz teşekkürler...şimdi bedenin dinlenme saati...ben üzülerek kaçıyorum....herşey için sonsuz teşekkür ederim...ALLAH a emanet olun...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....

Not: 1 tane bile dua okuyamadım..O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam...Hakkınızı helal edin nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…