- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.181
abooowww gol oldu galiba..güruh şeklinde bir çığlık geldiii....
Azıcık midem kazındı, ekmeğimin arasına peynir koydum yedim, badem yedim , kuru incir yedim, naneli şeker emdim üzerine su içtim, demek ki gerçekten karnım açıksa kocamı yiyecek mişim :))
sen bence hiç depresyona falan girme tamda iş yerinde yoğun zamanlar kafanıda takmazsın bol bol çalışın,yada tekrar tedaviye başla bi bakmışsın hooop seninki karnında
Azıcık midem kazındı, ekmeğimin arasına peynir koydum yedim, badem yedim , kuru incir yedim, naneli şeker emdim üzerine su içtim, demek ki gerçekten karnım açıksa kocamı yiyecek mişim :))
ahh adamınaa deee bak sonra çok pişman olursun gel etmebizim bi özelliğimiz doğumdan sonra paslanıyoruz.. henuz ışıl ışılkennn degerlendir diye aklına gir sen onun
hemde ne pas.. pes dedi artık bi de yuh bu kadar zaman geçti diyor.. dile geldi.. ayyyyy çok iğrencimmmmm ben yaaa
vallahi aynı cümleleri bizde kuruyorduk iyice gına gelmişti yumurtalama falan derkenn ne kadar bıktıysak 9 ay + 4,5 ay devam diyoruz:)) inşAllah sende gebe kal sizinde 9 aylık sürecinize merhaba demiş olursunuz doğumdan sonra zaten su gibi akıyor zaman.. halvete sıra gelene kadar ooooo oooooo oooooooooooooooooo
ahh adamınaa deee bak sonra çok pişman olursun gel etmebizim bi özelliğimiz doğumdan sonra paslanıyoruz.. henuz ışıl ışılkennn degerlendir diye aklına gir sen onun
eee herşey zamanla değişiyor burcumm şimdi sıramız böylee sonraa siz kuruyup kalırken biz çalışırızz :)) hayat iştee
kuzum kocamla birbirimizi görsek...nadir görüyoruz o anlarda tartışmalarla geçiyor...Maalesef oldukça stres yüklenip geliyorum eve o garibime yansıtıyorum...O da bir yere kadar kaldırıyor...Neyse ki yavaş yavaş hal yoluna koyuyoruz...yaptık bişeyler ama ne yazık ki memeler foooss...Yine avuç yalanacak belli...Tedavi denince tüylerim diken diken oluyor..Geçenlerde Seda yla da konuştuk...Yok ben hazır değilim tedaviye...
kim attı golü benmi
yaaaa gerçekten miii? Gerçekten böyle mi hissettin Bedişim? Ya ben neden bişey hissedemiyorum yaaa...Kızlar bişey söyleyim mi ben acık acık depresyona giriyorum galiba...olmuyoo yaaa olmuyooo...amaaann neyse açmayım...
Galatasaray attı kuzum...1-1 olmuş duruum..Aslı şimdi ne zevkle izliyordur maçı:))) ASLIIII kardeşiiimm tebrik ederiiimm...
kocanla kavga ederek zamanını harcayacağına başka şeylere vakit ayır bizmi öğreteceğiz sanacanım benim kür falan denesen madem tedaviye hazzır değilsin
her adet sonrası soğan kürüne başlıcam diyorum...ooo ben başlayana kadar bi bakıyorum bir sonraki adetim gelmiş(( yok kuzum benden bi halt olmaz...o nedenle köpek gibi çalışıp hiçbişeyi umursamıcam...mutlu olmamın başka yolu yok...
hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)
elif kalktı onu doyurdum bakındı biraz :) geri yattı ama kıpırdanıyor kızlar ben çıkıcam galiba.. burcuumm kocan çok şanslı iyiki evde yok.. açken sen, sen değilsinn :)) bide hepsini anladım da naneli şeker nedentatlı ekşimsi bişey mi çekti canın
:))) biz de böyle kuzum bir yandan size yazıp öbür taraftan ............ yapıp durum hakkında da bilgi veririm:)) gool falan diye:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?