Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy cuma gecesi gelen his, oyy bedriyem ağzını yirim ( bak şimdi de senin ağzını yiyecem doymak bilmiyorum )

gerçekmiş valla

elbet bir gün karşılaşırız meralim o zaman sıkacağım o yanaklarını

benim de yanağımı sık, benimkilerde avuç dolduruyor, etli etli maşallah

hayırrr depresyon yok sakın! spora git, epilasyona git ve illa ki yumurtlama da şey yapacam diye odaklama, her fırsatta yap, ne zaman olacağını Allah bilir

ayyy evet çok eğlenmiştik hatırladım,, o tüp muhabbetini, kullakları çınlasın Buket'in

evde daha başka bişey varmıydı onlarıda yeseydin

kolumu kemiricem birazdan

Bu seferde ben kahkaha attıımm:))))))) aaayyy bak sen böyle yazınca benim de içim kazındı...haa yesem mi ne dersin??:)))))

yee yeee mutlu ol, tıka basa ye, sonra git sporda erit

]

burcuuu katılım sağlayamıyorsun sen orda yine tıkınıyormusun yoksa bırak o ekmeği elinden

kolumu kemirip geldim

hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)

güle güleeee Allah rahatlık versin

hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)

Allah özlemmmm töbeee çok güldüm

hayır kuzum tamamen aç gözlülüğümden , sehpanın üzerinde duruyordu, yalnız başına bana bakıyordu şeker, bende yedim

Allah izin verirse benim de minik meleğim olacak Rabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları :)

hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah, tebrikler

:))) biz de böyle kuzum bir yandan size yazıp öbür taraftan ............ yapıp durum hakkında da bilgi veririm:)) gool falan diye:))))

töbe yaaa susun , geberdim gülmekten

size iyi geceler canım, bu naneli şekeri bende merak ettim doğrusu

yukarda yazdım kuzum , tamamen aç gözlülükten

kızlar ben çıkıyorummm çok öpüyorumm sizi.. Allah rahatlık versin herkese

iyi geceler balım

trt deki programların kapanışı gibi olmuş :)), iyi geceler canım

benim de yanağımı sık, benimkilerde avuç dolduruyor, etli etli maşallah

ayyy evet çok eğlenmiştik hatırladım,, o tüp muhabbetini, kullakları çınlasın Buket'in

kolumu kemirip geldim

oyyy oyyy bugün sen meralimi kıskandın seninde sıkarım 1-2 tane de şaplatırım olurmu

ahhh buket ahhh ne güldürürdün bizi

afiyet olsun Allahtan o koldan iki tane var

oyyy oyyy bugün sen meralimi kıskandın seninde sıkarım 1-2 tane de şaplatırım olurmu

ahhh buket ahhh ne güldürürdün bizi

afiyet olsun Allahtan o koldan iki tane var

evet kolun birini zor zamanlar için saklıyorum

eveeeeet meral'i kıskandım , beni de öp öp sev

valla iyi geldi bu bana uzun zamandır bende böyle gülmemiştim,bugün aştım kendimi

özlem hadi sende git yat, seni burda tek başına bırakmak istemiyorum, sen git ki , bende gönlüm rahat gideyim

ayy evet eski günlerdeki gibi, ne güzel oldu, bir daha toplanırsak , kesin sana whatsapp dan yazar haber veririm, koş gel diye

tamam canım haberleşiriz

Allah rahatlık versin canım, Bora'nın da uykusu gelmiştir, haydi öpüldüm çok çok

bora az önce tekmeliyordu hadi artık yat demek istiyordu sanırım

Aynen benim icin okunmus bile herkesin agzina yuregine saglik bende jet hiziyla okiiim bitiriiim bari

Sagol tatlim ya buradada bi sayfam var aslinda ama duzenleyemedim resim yukleyemiyorum bir turlu kkya neden olabilir:18:

Ne var ne yok bu arada burada haberlwr iyidir umarim

evet kuşum kendimi normal doğuma cok hazırlamıştım ama hep hayırlısını istedim Rabbim kabul etmiştir inşallah spinal veya epidural dedi doktorum hemen hemen aynı şey sanırım
hadi hayırlısı olsun canım demek haftaya çarşamba katılıyor kuzunuz aranıza,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah,çok kolay olsun doğumun
sağol özlemcim Allah razı olsun hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin tam 9 aylık hasret sona ericek inşallah:))
bedişim çok sağol inşallah öyle olur çok rahat geçer sonrasında da...
kuzucugunu misler gibi kokluyorum
bircan kızının adını ne koyacaksın bebegim?
zeynep sare olacak teyzesi inşallah, zeynep ismine oldum olası bayılıyorum sareyle birliktede cok uyumlu geliyor
hadi ya aşmışlar iyice bari köpürürse bir kaşık kahve koyup içsinler araya gitmesin biliyorum çok iğrenç oldu:)
Azıcık midem kazındı, ekmeğimin arasına peynir koydum yedim, badem yedim , kuru incir yedim, naneli şeker emdim üzerine su içtim, demek ki gerçekten karnım açıksa kocamı yiyecek mişim :))
kuşum afiiyet şeker olsun ohh suyunu da içmişsin yarasın bol bol vitamin olsun

kızlar işte bitmiş siparişim:))
Eki Görüntüle 998117

Dido günaydın canım, aaaaa süper bayıldım bunlara, ya didem sayfanı tam olarak ayarla ve burda linki paylaş bebegim, olmadı kendine bir bolg aç, yaptığin herseyi görmek istiyorum, bendeki haberler iyi kuzum, koştur işe git, gel, yemek, ev işi aynı, arada sık sık burdayım, bir yaramazlık yok, asıl sen anlat sen de ne var ne yok, görüşmeyewli neler oldu??

Aaaaa Sare ismine bayılırım hatta kızım olursa koyarım demiştim, zeynep'le birleşince harika olmuş canım çok karizma, maşallah, Sare'mizin gelmesine çok az kaldı haydi ya Allah, zaten doğum çantasına da hazır, gelsin artık :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…