- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.201
ehh be merallimm tabii ki geliyor bebiş.. yola ya çıktı ya da çıkmak üzereinşAllah Yarabbimm... inşAllah..
Canım Burcumm mercimeği yemiş bulundumm çok pişmanımm.. elif bu gece beni bırakıp mışıl mışıl uyusa sabaha kadar ben hayırdır kızım ya diyerek 10 kere kaldırırım çocuğu.. ben artık alışmış kudurmuştan betermiş modundayımama inşAllah 3 kere falan kalkar en fazla emip hop yataga yatsınn..
siz var ya iki hatunn hakkaten aynı anda gebe olcaanız galibaa.. bana his geldi şu an
Eyvah Bedişiiimm...ağlıyor mu kuzum? uyandı mı? hay ALLAH ım yaaa yeşil mercimek de mi gaz yapıyoo...oooo işimiz var valla..
Eveett tombulum beeennn...dombik yanaklıyıımm...Özleeemmm gelsene yanaklarımııı sıksanaaaa...
ALLAH ııımm şaka di mi Burcum? Bunu yapmamışlardır di mi?...bööğğğ...ööğğğ içim bulandııı...ıııyyy...
elbet bir gün karşılaşırız meralim o zaman sıkacağım o yanaklarını
yaaaa gerçekten miii? Gerçekten böyle mi hissettin Bedişim? Ya ben neden bişey hissedemiyorum yaaa...Kızlar bişey söyleyim mi ben acık acık depresyona giriyorum galiba...olmuyoo yaaa olmuyooo...amaaann neyse açmayım...
oooohhh benim üzerimden merale mesaj haa
hey gidi günler yaaa aklıma buketin bi tarifi vardı o geldi küçük tüpü alın deyip bişeyler anlatıyordu biride gelmiş ciddi ciddi bişeyler yazıyor sanmıştı
valla yapacak bişey yok bizimkilerde perişan oldular zamanında şimdi sefasını sürüyorlarsizindesefasını süreceğiniz günler yakındır.
evde daha başka bişey varmıydı onlarıda yeseydin
Bu seferde ben kahkaha attıımm:))))))) aaayyy bak sen böyle yazınca benim de içim kazındı...haa yesem mi ne dersin??:)))))
burcuuu katılım sağlayamıyorsun sen orda yine tıkınıyormusun yoksa bırak o ekmeği elinden
hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)
Allah izin verirse benim de minik meleğim olacakRabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları :)
Yavrular beden yorgun...beyin dolu...bedeni dinlendirmek beyni boşaltmak lazım...boşaltım kısmındaki katkılarınızdan ötürü sonsuz teşekkürler...şimdi bedenin dinlenme saati...ben üzülerek kaçıyorum....herşey için sonsuz teşekkür ederim...ALLAH a emanet olun...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....
Not: 1 tane bile dua okuyamadım..O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam...Hakkınızı helal edin nolur...
hey allahım yaaa bende diyorum ne golü yoksa bize yazarken başka bir işle mi uğraşıyorsun (Allahım çenemmi düştü nee iyice iğrençleşmeye başladım)
hayır kuzum tamamen aç gözlülüğümden , sehpanın üzerinde duruyordu, yalnız başına bana bakıyordu şeker, bende yedimelif kalktı onu doyurdum bakındı biraz :) geri yattı ama kıpırdanıyor kızlar ben çıkıcam galiba.. burcuumm kocan çok şanslı iyiki evde yok.. açken sen, sen değilsinn :)) bide hepsini anladım da naneli şeker nedentatlı ekşimsi bişey mi çekti canın
Allah izin verirse benim de minik meleğim olacakRabbim hepimizin yavrularına sağlık sıhhat versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin onları :)
:))) biz de böyle kuzum bir yandan size yazıp öbür taraftan ............ yapıp durum hakkında da bilgi veririm:)) gool falan diye:))))
size iyi geceler canım, bu naneli şekeri bende merak ettim doğrusu
kızlar ben çıkıyorummm çok öpüyorumm sizi.. Allah rahatlık versin herkese
Yavrular beden yorgun...beyin dolu...bedeni dinlendirmek beyni boşaltmak lazım...boşaltım kısmındaki katkılarınızdan ötürü sonsuz teşekkürler...şimdi bedenin dinlenme saati...ben üzülerek kaçıyorum....herşey için sonsuz teşekkür ederim...ALLAH a emanet olun...HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM....
Not: 1 tane bile dua okuyamadım..O kadar kötü hissediyorum ki kendimi anlatamam...Hakkınızı helal edin nolur...
benim de yanağımı sık, benimkilerde avuç dolduruyor, etli etli maşallah
ayyy evet çok eğlenmiştik hatırladım,, o tüp muhabbetini, kullakları çınlasın Buket'in
kolumu kemirip geldim
hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah, tebrikler
oyyy oyyy bugün sen meralimi kıskandın seninde sıkarım 1-2 tane de şaplatırım olurmu
ahhh buket ahhh ne güldürürdün bizi
afiyet olsun Allahtan o koldan iki tane var
Allah özlemmmmtöbeee çok güldüm
hayır kuzum tamamen aç gözlülüğümden , sehpanın üzerinde duruyordu, yalnız başına bana bakıyordu şeker, bende yedim
hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah, tebrikler
töbe yaaa susun , geberdim gülmekten
yukarda yazdım kuzum , tamamen aç gözlülükten
iyi geceler balım
trt deki programların kapanışı gibi olmuş :)), iyi geceler canım
özlem hadi sende git yat, seni burda tek başına bırakmak istemiyorum, sen git ki , bende gönlüm rahat gideyim
valla iyi geldi bu bana uzun zamandır bende böyle gülmemiştim,bugün aştım kendimi
haaa haa bende gideceğim de çene yetiştirmeye çalışıyorum deminden beri, öpüldün o zaman şeker iyi geceler
ayy evet eski günlerdeki gibi, ne güzel oldu, bir daha toplanırsak , kesin sana whatsapp dan yazar haber veririm, koş gel diye
Allah rahatlık versin canım, Bora'nın da uykusu gelmiştir, haydi öpüldüm çok çok
Aynen benim icin okunmus bile herkesin agzina yuregine saglik bende jet hiziyla okiiim bitiriiim bariooooo goodmorning bebeğim, tabiki listede varsın, önümüzdeki dua listesini de böyle yapıcam, sadece çıkmak isteyen varsa diye duyuru yapmiştım, sanırım o aralar sen gelmediginden görmedin, neyse kısmetin varmış, diger listede olmak istemezsen mutlaka yaz, cicişleri burda da paylaş, ben face 'e çok giremiyorum, daha çok buradayim, sipariş almana çok sevindim tatlım, bu sitede de bir sayfa aç kendine, hayırlı bol bereketli olsun
Oyyy oyyyy ben onun pipisini yerim, pıtırcık :))) maşallah özlemim maşallah canım benim, doğumuna gör hayırlısıyla
evet kuşum kendimi normal doğuma cok hazırlamıştım ama hep hayırlısını istedim Rabbim kabul etmiştir inşallah spinal veya epidural dedi doktorum hemen hemen aynı şey sanırımanaaaaaam kız sende, sezeryan ekibine katılıyorsun, neyse zaten normla de olsa sezeryanda olsa, doğumdan sonra o iş zor oluyor :))) şaka bir yana hakkında hayırlısı bu olacak demek ki, kolay olsun inşallah, ama artık sezeryanlar eskisi gibi degil kiminle konuşsam ertesi gün ayağa kalkıyormuş, bide epidural olursan süper olur, Allah yardımcın olsun
sağol özlemcim Allah razı olsun hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin tam 9 aylık hasret sona ericek inşallah:))hadi hayırlısı olsun canım demek haftaya çarşamba katılıyor kuzunuz aranıza,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah,çok kolay olsun doğumun
bedişim çok sağol inşallah öyle olur çok rahat geçer sonrasında da...oyle çok aklımdasın ki anlatamam.. ben tekrar doğursam yine sezeryan olurdum hoş artık normal şansımda yok gerçi ama :)), ben çok beğendim yaa sezeryanı ve tam uyumak bana iyi geldi sen normal doğumu düşündüğüne göre epidulide çok rahat olursun inşAllah.. Haftaya çarşamba kısmetse şenlik var bircanımmm çok güzel olucak.. inşAllah çok huzurlu gazsız sağlıklı olur.. dua ediceğim sana..
Teyzelerii kendimi anlatmadan geçmiyim yine de.. genel olarak herişey yolunda çok şükür.. Elif de büyüyor maşaAllah.. ben evdeyim işe gitmiyorum biliyorsunuz zaten.. öyle yanii bugun kaç kere giriş yaptım forma bi türlü yazamadım aklımda yüreğimdesiniz hepiniz.. hepinizi ayrı ayrı seviyorumm..
zeynep sare olacak teyzesi inşallah, zeynep ismine oldum olası bayılıyorum sareyle birliktede cok uyumlu geliyorbircan kızının adını ne koyacaksın bebegim?
hadi ya aşmışlar iyice bari köpürürse bir kaşık kahve koyup içsinler araya gitmesin biliyorum çok iğrenç oldu:)bu arada kızlar sizin topiğe gelmenizi beklerden sıkıldım, biraz sitede gezindim, bir şey okudum çok komik, diyor ki gebe olduğunu anlamak için idrarını ocakta kaynat, kahve gibi köpüklenirse kesin gebesin
yuhh yani , boş gitmesin yanına da bir salata yapın baritöbe töbeee
kuşum afiiyet şeker olsun ohh suyunu da içmişsin yarasın bol bol vitamin olsunAzıcık midem kazındı, ekmeğimin arasına peynir koydum yedim, badem yedim , kuru incir yedim, naneli şeker emdim üzerine su içtim, demek ki gerçekten karnım açıksa kocamı yiyecek mişim :))
Aynen benim icin okunmus bile herkesin agzina yuregine saglik bende jet hiziyla okiiim bitiriiim bari
Sagol tatlim ya buradada bi sayfam var aslinda ama duzenleyemedim resim yukleyemiyorum bir turlu kkya neden olabilir:18:
Ne var ne yok bu arada burada haberlwr iyidir umarim
kızlar işte bitmiş siparişim:))
Eki Görüntüle 998117
evet kuşum kendimi normal doğuma cok hazırlamıştım ama hep hayırlısını istedim Rabbim kabul etmiştir inşallah spinal veya epidural dedi doktorum hemen hemen aynı şey sanırım
sağol özlemcim Allah razı olsun hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin tam 9 aylık hasret sona ericek inşallah:))
bedişim çok sağol inşallah öyle olur çok rahat geçer sonrasında da...
kuzucugunu misler gibi kokluyorum
zeynep sare olacak teyzesi inşallah, zeynep ismine oldum olası bayılıyorum sareyle birliktede cok uyumlu geliyor
hadi ya aşmışlar iyice bari köpürürse bir kaşık kahve koyup içsinler araya gitmesin biliyorum çok iğrenç oldu:)
kuşum afiiyet şeker olsun ohh suyunu da içmişsin yarasın bol bol vitamin olsun
sağol özlemcim Allah razı olsun hakkımızda ne hayırlısı ise onu versin tam 9 aylık hasret sona ericek inşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?