- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.421
msj kutun dolu canımmm yazı süper kalsınn nazrlık kafiii tatlımm...
sağol bidenemmm hehehe kocamı bıktırdım şimdiden sizde bıkarsınız bendennayy canım benim çok sağol haber veriğin için hemn boşaltim. ayy sen hamişsin artık ne istesen yapmak boynumuzun borcu tatlımhertürlü naz edebilirsiniz bizlere
sağol bidenemmm hehehe kocamı bıktırdım şimdiden sizde bıkarsınız bendenn
inşallah tatlımm cok sık giremiorum ara ara bakmaya calışıyorum dr kendini yorma dinlen dedi..şu günleri bi atlatsak ALLAHın izniyle..yok kuşum biz hamişlşerden bıkmayız, iyice bizle haşır neşir ol, ki bizede geçsin şu sendeki annelik hormonları
Herkese selam.giremiyorum cok ama arada okuyorum.öncelikle 7verengul arkadasımı cok tebrik ederim.üzücü haberin ardından sevindirecek haberi Rabbim verdi sana.darısı da bu topikteki bütün kızların basına:))bu arada bana dua okumak icin seferber oldugunuzu gördüm Allah hepinizden razı olsun. Benim durumum kesinleşti Perşembe opu pazarda transferim var.Allah'tan hayırlısını istiyorum.
Bu arada tesbihlerinizi çekiyorum .en son Seda da kaldım.sonraki arkadaslarım icin de okuyacağım.sizi cok seviyom ben yaa:)))
süperr tatlım süperrr MAŞALLAH 2 gün sonra tekrar baktır artıyomu die..hasan beye gittinmi peki..
cani cook tebrik ederim RABBIM bebegini kucagina saglicakla lacagin gunleri gostersin INSALLAH degerin de cok iyi cikmis tebrikler
Allah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.darısıda hepimize olsun :) arkadaşlar aranıza yeni katıldım şuan işten ayrılma safhasındayım bu hafta son burda evime geçince acilen internet bağlatıp sohbetlerinize daha aktif bir şekilde katılıcam.ayrıca bu dualara bende katılmak isterim elimden geldiğince katılmaktan mutlu olurum.
evet kızlar bugun sabah bismillah dedim ve ilk klomenimi içtim hayırlı vede ugurlu olsun sebep olsun inş. dileğim budur
Sen ne kadar içten ve doğal bi insansın ya, böyle içime basıp çocuğum gibi sevesim geliyorGül'cüm canım benim, taze hamişim şimdi seni hamişler listesine ekliyorum hemen maşallah sana yaa ayyy sen bu hafta hepimizin yüzünü güldürdün tatlım, ALlahta seni güldürsün inşallah hamilelleiğin boyunca herşey yolunda gitsin. aminnnnayyy bende şu adetmiyim neyim bi kurtulsam gidicem haftasonu tüm zatlara dua edeceğim, Allahım o mübarek kulların yüzüsuyu hürmetine dualarımı kabul et diycem hepinizede ediicem.
yerim ben senin kan tahlili sonuçlarını yaa ayy maşallah 41 kere
tesbihlerinizi cektim dualarinizi ettim
güüüüüüüüüüüüülllllllllll hamilemisiiiiiiiiiinnn. Ay canim benim cok sevindim Rabbim saglikli hamilelik, kolay dogum ve hayirli evlat nasip etsin Insaallah.
bana hamis diye diye hamile kaldin40 kere söylemismiydin hamisim diye? demekki sen kendine hamisim diyormussun
eveeeetttt hamissin Masaallah Allah hayirli etsin Insaalllah.
Günaydın kızlar.dün çatlatmaya iğnemi vuruldun bu gun iğnem yok aldığım 4 kutu iğne elimde patladı(yarın opu.
Yasemin opu nedir ben bilmiyorum demissin.bilmede zaten.Allah öğretmesin.hiç gerek kalmasın.opu yumurtaların toplanması işlemi anesteziyle yapılıyor.
Bircan hangi doktorlara gittiğini tahmin edebiliyorum:))banada aynı şey olmuştu ama yapma bunu.birini seçip güvenmek zorundasın
Nazan aşılama cok kolay.esinde problem yoksa sayısı yeterliyse yaptırman iyi olur
Yasemin bence sen bosa bekliyorsun en azından bir aşılama yaptir,ama doktorun takip etmesi gerek.ben iklkinde bir sürü iğne vuruldum iki kere kontrol etti iyi tamam çatlatmayi da vurul gel dedi.oysaki bende luf varmış.yumurtalar catlamiyoki...bu bile tek basına bı sorun ve cogu kisi bu nedenle hamile kalamıyor.bence doktora gidin bazen de hastanın yönlendirmesi gerek doktoru.benim son doktorum hep secimi bana bıraktı.sizde doktorlarınıza istediğiniz şeyi söyleyin bence.ben artık 32 tane doktor değiştiğim icin doktor reflekslerini ve nasıl konuşulması gerektiğine bu sekilde karar verdim.
Bedriye:bende tüp bebek günlüğü tutuyorum biliyor musun ?????hergüne yazıyorum defterime
korktum şimdi aşılama sonrası banada progestan vericek sanıyorum((((((((((
canımm neden korktun vericek tabi tatlım progestanı oda hayırlısıyla tutunmasına destek yardımcı olucak ama benim orada anlattığım farklı bir durumdu ben gebeliğimin sona erdiğini kendim zaten anladım.. vucudum resmen hafiflemiş bir ağırlık gitti düştü dedim bebek ve doktor beni hiç dinlemeden iç ilacını dedi. kısmet olsa şu an gebe olsam banada hemen vericek progestanı ve belki daha fazla dozda.. ama kısmet olsa sağlıklı gebe olsam işte
anladım canım al bendende okadar benimkide bayan dr istedi buldum çok şükür..hani ilk kntrol için dedim muayene etmedi zaten beni tahlillere bakıp ilaç verdi....neyse güzel bi dr bulursun İNŞALLAH tatlımm..Yok canım kadın doğuma gidemedim. Öğleden sonra gittik zaten kastamonuya. Açıköğretim kaydım vardı onu hallettik, eşim gözünden muayene oldu onu hallettik benim iş en sona kalınca acile sorduk yapıyomusunuz diye, onlarda hemen sıra verdiler, gittim verdim kanı 1 buçuk saat sonra alabilirsiniz dediler :) Aldık geldik işte =)) Normaldede hasan beye gidebilirmiyim bilmiyorum eşim kadın doktorlar varken beni hasan beye göndermez
anladım canım al bendende okadar benimkide bayan dr istedi buldum çok şükür..hani ilk kntrol için dedim muayene etmedi zaten beni tahlillere bakıp ilaç verdi....neyse güzel bi dr bulursun İNŞALLAH tatlımm..
canım ona git ozaman benim 25.gün 113.43 tü 27.gün 380 di 29.gün 800 dü bidaha baktırmadım yani en son 19unda baktırdım canım ..bugün bel ağrısı şikayetiyle gittim gece uyuytmuyo ya o yüzden keseye baktı yine biraz daha büyümüş kuzum maşallah..
Birtane var aklımda ismi Zeynep'ti, vajinal akıntı için muayene olmuştum ona, güler yüzlü bir doktordu belki ona giderim
Senin ilk kan değerin kaçtı? Adetinin kaçıncı günü vermiştin canım?
canım ona git ozaman benim 25.gün 113.43 tü 27.gün 380 di 29.gün 800 dü bidaha baktırmadım yani en son 19unda baktırdım canım ..bugün bel ağrısı şikayetiyle gittim gece uyuytmuyo ya o yüzden keseye baktı yine biraz daha büyümüş kuzum maşallah..
İNŞALLAH yükselir canımm..Maşallah sizeeSenin 25. gün değerinle benim 26. gün değerim hemen hemen aynı :) İnşallah benimde artar böyle. Ben nasıl yapıcam bilmiyorum, ilçede bakmıyolar kanda, kastamonuyada böyle 2 günde 1 gidemem sanırım
İNŞALLAH yükselir canımm..evet ya orada imkanlar biraz kısıtlı bilmiorum ki tatlım nasıl olcak..istanbulda sağlık ocakları da yapıoda orada illa büyük hastaneye gidecekesin arraştr tatlım belki vardır bakan bi hastane..
Birtane sağlık ocağı var zaten ordada bakmıyolarmışNeyse bende yarın bi idrar testi daha yaparım daha koyu çıkarsa değerim artmış demektir değilmi
bilmiorumki canımm idrar kan gibi diilki..dua etmeye gidiceksin dimi ozamanda baktırabilirsin canımm.. mutlaka git duaet emii..
önceki tahlilinide götür yarın yaptır 2sini dr a mutlaka göster.. dra sor tekrar yaptırmam gerekirmi die uzağım dersin.. ona görede hareket edersin canımm..Eşim haftaya salı gideriz diyodu ama bilmiyorumki:26: Niyetime aldımya onu gitmem lazım mutlaka, ben eşime ısrar etsem o yarında götürür aslında ama napsam bilemedim:26: Yarında kanda baktırsam 2 gün sonra yinemi baktırmam gerekir:26:
önceki tahlilinide götür yarın yaptır 2sini dr a mutlaka göster.. dra sor tekrar yaptırmam gerekirmi die uzağım dersin.. ona görede hareket edersin canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?