Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Teşekkür ederim canım :) Şimdi dualarımız seninle, sende inşallah hayırlısı ile bugünleri atlatırsın ve bebeğin sana tutunur sımsıkı

süperr tatlım süperrr MAŞALLAH 2 gün sonra tekrar baktır artıyomu die..hasan beye gittinmi peki..

Yok canım kadın doğuma gidemedim. Öğleden sonra gittik zaten kastamonuya. Açıköğretim kaydım vardı onu hallettik, eşim gözünden muayene oldu onu hallettik benim iş en sona kalınca acile sorduk yapıyomusunuz diye, onlarda hemen sıra verdiler, gittim verdim kanı 1 buçuk saat sonra alabilirsiniz dediler :) Aldık geldik işte =)) Normaldede hasan beye gidebilirmiyim bilmiyorum eşim kadın doktorlar varken beni hasan beye göndermez

cani cook tebrik ederim RABBIM bebegini kucagina saglicakla lacagin gunleri gostersin INSALLAH degerin de cok iyi cikmis tebrikler

Teşekkür ederim canım, darısı sizlere olsun inşallah.. Umudunu yitirme er yada geç oluyor, Rabbimin nimet denizi çoook büyük, eminim seninde kollarını boş bırakmayacaktır

Sağolsın canım çok teşekkür ederim. Hep dualarımdasınız, darısı sizlere olacak inşallah

evet kızlar bugun sabah bismillah dedim ve ilk klomenimi içtim hayırlı vede ugurlu olsun sebep olsun inş. dileğim budur

Hayırlı olsun canım tedavi sürecin, inşallah güzel haberlerle sonuçlanır

Sen ne kadar içten ve doğal bi insansın ya, böyle içime basıp çocuğum gibi sevesim geliyor Çok sağol yasemin bacım, yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.. Bazen adet sancım başlayacakmış gibi sızlamalarım oluyo kasıklarımda korkuyorum, Rabbim sen hayırlara çıkart...

Alemsin canım güldürdün beni Ben hamişim diye sana diyordum bana nasip oldu, şimdi sen bana de inşallah sanada nasib olur hamişim diye diye? ne dersin =)

canım benim bizlerin onun Allah ın izniyle anacığının karnına tutunup yerleşmesi için dualar ettiğimizi, tam onun için transfer işlemleri gerçekleşirken biirr sürüü yüreğin size dua edeceğini de yaz defterine..

korktum şimdi aşılama sonrası banada progestan vericek sanıyorum ((((((((((

canımm neden korktun vericek tabi tatlım progestanı oda hayırlısıyla tutunmasına destek yardımcı olucak ama benim orada anlattığım farklı bir durumdu ben gebeliğimin sona erdiğini kendim zaten anladım.. vucudum resmen hafiflemiş bir ağırlık gitti düştü dedim bebek ve doktor beni hiç dinlemeden iç ilacını dedi. kısmet olsa şu an gebe olsam banada hemen vericek progestanı ve belki daha fazla dozda.. ama kısmet olsa sağlıklı gebe olsam işte

inş. hepimiz yavrularımıza kavuşacazz allahın izni ile

anladım canım al bendende okadar benimkide bayan dr istedi buldum çok şükür..hani ilk kntrol için dedim muayene etmedi zaten beni tahlillere bakıp ilaç verdi....neyse güzel bi dr bulursun İNŞALLAH tatlımm..

Son düzenleme:
anladım canım al bendende okadar benimkide bayan dr istedi buldum çok şükür..hani ilk kntrol için dedim muayene etmedi zaten beni tahlillere bakıp ilaç verdi....neyse güzel bi dr bulursun İNŞALLAH tatlımm..

Birtane var aklımda ismi Zeynep'ti, vajinal akıntı için muayene olmuştum ona, güler yüzlü bir doktordu belki ona giderim
Senin ilk kan değerin kaçtı? Adetinin kaçıncı günü vermiştin canım?

Birtane var aklımda ismi Zeynep'ti, vajinal akıntı için muayene olmuştum ona, güler yüzlü bir doktordu belki ona giderim
Senin ilk kan değerin kaçtı? Adetinin kaçıncı günü vermiştin canım?
canım ona git ozaman benim 25.gün 113.43 tü 27.gün 380 di 29.gün 800 dü bidaha baktırmadım yani en son 19unda baktırdım canım ..bugün bel ağrısı şikayetiyle gittim gece uyuytmuyo ya o yüzden keseye baktı yine biraz daha büyümüş kuzum maşallah..

Maşallah sizee Senin 25. gün değerinle benim 26. gün değerim hemen hemen aynı :) İnşallah benimde artar böyle. Ben nasıl yapıcam bilmiyorum, ilçede bakmıyolar kanda, kastamonuyada böyle 2 günde 1 gidemem sanırım

İNŞALLAH yükselir canımm..evet ya orada imkanlar biraz kısıtlı bilmiorum ki tatlım nasıl olcak..istanbulda sağlık ocakları da yapıoda orada illa büyük hastaneye gidecekesin arraştr tatlım belki vardır bakan bi hastane..

Birtane sağlık ocağı var zaten ordada bakmıyolarmış Neyse bende yarın bi idrar testi daha yaparım daha koyu çıkarsa değerim artmış demektir değilmi

Birtane sağlık ocağı var zaten ordada bakmıyolarmış Neyse bende yarın bi idrar testi daha yaparım daha koyu çıkarsa değerim artmış demektir değilmi

bilmiorumki canımm idrar kan gibi diilki..dua etmeye gidiceksin dimi ozamanda baktırabilirsin canımm.. mutlaka git duaet emii..

bilmiorumki canımm idrar kan gibi diilki..dua etmeye gidiceksin dimi ozamanda baktırabilirsin canımm.. mutlaka git duaet emii..

Eşim haftaya salı gideriz diyodu ama bilmiyorumki:26: Niyetime aldımya onu gitmem lazım mutlaka, ben eşime ısrar etsem o yarında götürür aslında ama napsam bilemedim:26: Yarında kanda baktırsam 2 gün sonra yinemi baktırmam gerekir:26:

önceki tahlilinide götür yarın yaptır 2sini dr a mutlaka göster.. dra sor tekrar yaptırmam gerekirmi die uzağım dersin.. ona görede hareket edersin canımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…