Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

miniklerinin hareketlerıne cok sevındım ne gusel bıseydır onları hıssetmek masallah suphanallah.cok gecmıs olsun kayınpederınede
inşallah yakın zaman da sende hissedersin :) Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın inşallah canım
oyyy Brcan çok az kaldı süperr :)) bende dün akşam fetih suresi okudum senin için Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
ewet teyzesi tekmeliyolar iyice anlaşılıyor artık biri sağdan biri soldan :))canım işte stres olmada nasıl olma nasıl düşünmeden yapabilriki insan neyse bunlarıda atlatıcaz inşallah Allah'ın izniyle..
Bedişş benim şu tatil olayını iyi hatırlattın yaww doktor acil tüpe başlamamız gerekli demişti ve biz kocişle gelince yaptırırız die tatile gitmiştik varmıdır başka manyak çift bizim gibi :)
şükürler olsun hoşgeldiniz efendim özledik valla arıcam arıcamda bende fırsat bulamaıyorum bir türlü en kısa zamanda görüşmek üzereee
Galatasaray attı kuzum...1-1 olmuş duruum..Aslı şimdi ne zevkle izliyordur maçı:))) ASLIIII kardeşiiimm tebrik ederiiimm...
:)) zaten korkarım bu maçları izlerken doğuracam bennn

amin cnm benım amiin rabbım kımseye ratmasın

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]bdroner/Bedriye[/TD]
[TD]26.02.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/Bircan[/TD]
[TD]27.02.2014 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualarınızı okudum allah kabul etsin

hadihayırlı olsun

büyüdü tabi teyzesi foto paylaşamıyorum nedense site ata veriyo..o yüzden koyamıyorum

evet canım sağol..

6-7 kaşık yeşil mercimek yedim aylardan sonra ilk kez elif huysuz gibi gaz mı oldu ne, Allah korusun.:18:

herbocol drop diye bir bitkisel şurup var.. ilaç değil besin katkısı dır diyo..bizde işe yrıyo..tavsiye ederim

ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk

anammsizdemi öylesiniz..bu konudan almış yürümüş sohbetiniz neçok kaynatmışsınız..off oku oku bitmedi..
benimde kayın validem geldi. haftaya tırnak operasyonumu geçirecem..

Bende özlemin sordugu soruyu soracaktim ki, sen cevabi vermişsin, pazartesi işe başlıyorsun dimi? şimdi kv ömür boyu hep siz de kalacak, yani yağmur okula başlayana kadar? Bakıcı tutmayı düşünüyormusunuz? Ya bide işe başlamak ne can sıkıcıdır şimdi?

iyiymiş kızınla başbaşaydınız yani

evet yalnızdım..açıkcası doğumdu moğumdu gelendi gidendi derken kalabalıktan sıkılmıştım açıkcası.
şimdi kv bizde.o bakacak bebeğe. ben mart 7 de başlayacaktım normalde ama ayağımdan ameliyat olup 15 gün rapor alacam..bi taşla iki kuş hesabı:)biraz daha kalayım kızımla diye.
kv in bebeğe bakacak olması büyük nimet.bebek herşeyi değiştiriyo..gündem tamamen değişiyo ve artık ortak bişey var.illetişim daha kolay yani.gözü gibi bakar diye düşünüyorum çünkü çok seviyo..çalışan annelerin hali belli..ha bebek 3 aylıkken hada 3 yaşındayken eninde sonunda senden ayrı bi bakıcının eline kalacak..bunun tanıdık ve iyi bakacağını bildiğin birisi olması elbetteki insanın içini ferahlatıyo..bakıcılar malum ankarada 750 hatta 1000 liraya kadar bakıcı var..o zaman çalışmanın bi anlamı kalmıyo:)otur kendin bak madem.:)tabi bakıcılarında işi zor..onlaırda anlıyorum...ekmek parası sonunda...ama benim durumum şimdilik böyle..

dediğin gibi 1000 tl bakıcıya verdikten sonra bizim çalışmamızın bi anlamı kalmıyor Allah annelerimize kayınvalidelerimize sağlık versin yabancıya bırakmaktansa onların bakması çok çok iyi insanın gözü arkada kalmaz,çalışan annelerinde bebeklerinde işi zor ama çalışmadanda olmuyor

Valla en kötü kv en iyi bakıcıdan iyidir, sonuçta ele bırakmaktan daha iyidir, kv yeri gelir aç kalır önce tornunu doyurur, belki evi temizlemez ama derin bir merhametle sevgiyle bakar bebene :) rapor işini süper düşünmüşsün :) ya bu ameliyat nasil olacak, hani sen kestirecem diyordun? Bu kestirmek ameliyat mi?

BİRCAN duanı okudum canım Rabbim haftaya çok kolay ve korkusuz sağsalim bir doğum nasip etsin sana

merhaba canlarım nasılsınız?
dejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/ Zeynep 07.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 10.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
akyüzçiğdem/ Çiğdem 12.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
melek2828/Nazan 13.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sunbal/Sündüz 14.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 17.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
tb_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
dualarınızı okudum kalanlarıda yarın inşallah...eşim ayagını kırdı evde yatıyor bu hafta çok yoğundu..giremedim fazla herkes iyidir inşallah çok öpüyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzesi çok öpüyoruz seni inşallah Rabbim sana bir kız verir ve kızıma adaş gelir:)
oyyy çok güzel hasret bitiyor rabbim bizede nasip etsin
özlemcim seninde haftan baya ilerlemiş maşallah bir bakmışsısnki doğum için hazırlık yapıyosun.
Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin, senin heyacanında bir başkadır ha çift çift:) hemde bir kız bir erkek maşallah üçünüzede
BİRCAN duanı okudum canım Rabbim haftaya çok kolay ve korkusuz sağsalim bir doğum nasip etsin sana

sağol burcum Allah razı olsun

Mrb canlar nasılsınız? Sanırım bende işi bırakıcam kendim bakıcam gibi ama net deil
Burcucum birde senden ricam benim dua konuma saglık yazarmısın belkide yazmışsındırsa telden göremiyorum öpüyorum

Günaydın sessiz ama çok neşeli topiğimizin dombik hatünları, nasılsınız? Bu sorum herkese
Ben dün gece adet sancısı çektim, orta şiddette, ayy sonra düşündüm doğum sancısı nasıl bir acıdır diye, çok korktum, bence herkes sezeryan olsun :)))))

aaaa çok geçmiş olsun, nasıl oldu? Ciddi bir kırık mi? Hay Allah, tez zamanda iyileşsin inşallah, bizler iyiyiz canım bir yaramazlık yok, sende dikkat et kendine

NEDNES HAlLA

Allah senden de razı olsun canım, ayy evet bende Sare koyarım süper olur :))))

Tamam guzum hemen hallediyorum

Son durum ne? Tekrar doktora gittin mi?

Valla nazanım eğer imkanın varsa kendi evladına kendin bak, hiç olmadı ilk iki sene sen yetiştir

Tamam guzum hemen hallediyorum

Son durum ne? Tekrar doktora gittin mi?

Valla nazanım eğer imkanın varsa kendi evladına kendin bak, hiç olmadı ilk iki sene sen yetiştir

Valla burcu sondurum karın agrım devam ediyo onun dışında bi sıkıntım yok adet oldum birde ınun müthiş agrısı eklendi kan tahlillerimin crp düşmüş ama sedimim halen yükaek onunda düşmesini bekliyoruz bakalım ne olcak
Evet burcum en iyisi kendimin bakması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…