- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.221
inşallah yakın zaman da sende hissedersin :) Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın inşallah canımminiklerinin hareketlerıne cok sevındım ne gusel bıseydır onları hıssetmek masallah suphanallah.cok gecmıs olsun kayınpederınede
oyyy Brcan çok az kaldı süperr :)) bende dün akşam fetih suresi okudum senin için Rabbim kolay doğumlar nasip etsinkızlar doktordan geldim bebeğe baktı çok güzel asağı inmiş yürüyüşe devam dedi birde çatına bakalım dedi baktı ama melesef çatım çok darmış normal doğum çok zor olurmuş okadar sancıyı çekipde sonunda sezeryana dönebilirmişiz bizde sezeryanda karar verdik ne yapayım bebeğim her seyden önemli haftaya çarşamba sabah doğacak inşallah
ewet teyzesi tekmeliyolar iyice anlaşılıyor artık biri sağdan biri soldan :))canım işte stres olmada nasıl olma nasıl düşünmeden yapabilriki insan neyse bunlarıda atlatıcaz inşallah Allah'ın izniyle..Amin Yarabbim...
Allah ettiğinnn bütün duaları hayırlı etsin inşAllah, kabul etsin..
Aslıııııı sürekli tekmeliyor mu bıdıklar seni :) biri dinlenir diğeri vurur :)) biraz sayfalara baktığımda dedimm seninde gebeliğin çok hastanelerde geçti şimdi de kayınbaban hastaymış Allah acil şifalar versin inşAllah.. hiç kimseye stres olma bebeklerin huysuz olmasın.. böylede çok acımasız yazdım gibi oldu hee.. öyle değil aslında gerçekten hastanıza şifalar diliyorum ama sen stresli olursan bebekde sonradan huysuz oluyor ben kendi yaşadığımdan örnekle..
şükürler olsun hoşgeldiniz efendim özledik valla arıcam arıcamda bende fırsat bulamaıyorum bir türlüHu huuuu ben geldiiimm...aaayyy canım arkadaşlarım beniiimm...Çok özledim ben siziii...Canlarım beniim nerdeyse 1 aydır giremiyorum...Bir insanın hayatı bu kadar mı değişir? Bu kadar mı sarmal hale dönüşür? ALLAH ıma binlerece kere şükürler olsun sağlıklıyım da kaldırabiliyorum...Ayy öyle bir anlatmışım ki kötü bişey olmuş hissi yaratıyor...Yok yok kötü bişey olmadı iyi bişey oldu kariyerimde basamak atlamadım baya zıpladım:)))) Ama ne yazık ki bu yoğunluk içinde kendimi kaybediyorum...Şu kadar söyleyim 1 aydır ilk kez eve 7 de gelebildim...Spor , Epilasyon...hepsi çöp...hatta şöyle söyleyim 1 aydan beri ilk kez bugün evimde yemek pişti(( ooyyy ooyy bittiiim beeenn:))))
:)) zaten korkarım bu maçları izlerken doğuracam bennnGalatasaray attı kuzum...1-1 olmuş duruum..Aslı şimdi ne zevkle izliyordur maçı:))) ASLIIII kardeşiiimm tebrik ederiiimm...
inşallah yakın zaman da sende hissedersin :) Rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın inşallah canım
oyyy Brcan çok az kaldı süperr :)) bende dün akşam fetih suresi okudum senin için Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
ewet teyzesi tekmeliyolar iyice anlaşılıyor artık biri sağdan biri soldan :))canım işte stres olmada nasıl olma nasıl düşünmeden yapabilriki insan neyse bunlarıda atlatıcaz inşallah Allah'ın izniyle..
Bedişş benim şu tatil olayını iyi hatırlattın yaww doktor acil tüpe başlamamız gerekli demişti ve biz kocişle gelince yaptırırız die tatile gitmiştik varmıdır başka manyak çift bizim gibi :)
şükürler olsun hoşgeldiniz efendim özledik valla arıcam arıcamda bende fırsat bulamaıyorum bir türlüen kısa zamanda görüşmek üzereee
:)) zaten korkarım bu maçları izlerken doğuracam bennn
kızlar doktordan geldim bebeğe baktı çok güzel asağı inmiş yürüyüşe devam dedi birde çatına bakalım dedi baktı ama melesef çatım çok darmış normal doğum çok zor olurmuş okadar sancıyı çekipde sonunda sezeryana dönebilirmişiz bizde sezeryanda karar verdik ne yapayım bebeğim her seyden önemli haftaya çarşamba sabah doğacak inşallah
Amin Yarabbim...
Allah ettiğinnn bütün duaları hayırlı etsin inşAllah, kabul etsin..
hayddeee halaya :) der gibi olduu..
özlemimmm canım benim her defasında daha sık geliceğim diyorum ama yok gelemiyorum benim elif illa huysuzluk gibi bişeyler yapıcak.. gerçi bi kaç gündür nispeten daha rahatız ama yinede devam ediyor gazımız mızmızlığımız.. ama iyi çok şükür :) iyi diyimde iyi olsun :)) Sende pıtpıtları duymuşsun maşaAllah ya zaman ne çabuk geçiyor.. Boraa çok karizmatik bir çocuk olucak :) ismi çok güzel yaa
oyle çok aklımdasın ki anlatamam.. ben tekrar doğursam yine sezeryan olurdum hoş artık normal şansımda yok gerçi ama :)), ben çok beğendim yaa sezeryanı ve tam uyumak bana iyi geldi sen normal doğumu düşündüğüne göre epidulide çok rahat olursun inşAllah.. Haftaya çarşamba kısmetse şenlik var bircanımmm çok güzel olucak.. inşAllah çok huzurlu gazsız sağlıklı olur.. dua ediceğim sana..
Zeynep nasıl iyi mi? hatta iyiler mii?
Seda canım sana yazamadımm geçmiş olsun diyeyim konuyu çok açmadan..ben burcuyla meralden aldım haberini ve duydugum anda da dedim ki olucak hayırlısıyla ve su ara kendini dinlenmeye çektin sanırım bence çok iyi yaptın keşke nisanda değil haziran gibi bir tatile gidip öyle başlasanız hatırlarsanız Aslımızz önce tatil yaptı çok güzel motivasyon oldu.. Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah..
Aslıııııı sürekli tekmeliyor mu bıdıklar seni :) biri dinlenir diğeri vurur :)) biraz sayfalara baktığımda dedimm seninde gebeliğin çok hastanelerde geçti şimdi de kayınbaban hastaymış Allah acil şifalar versin inşAllah.. hiç kimseye stres olma bebeklerin huysuz olmasın.. böylede çok acımasız yazdım gibi oldu hee.. öyle değil aslında gerçekten hastanıza şifalar diliyorum ama sen stresli olursan bebekde sonradan huysuz oluyor ben kendi yaşadığımdan örnekle..
Bukeett ne kadar kaldı işe.. Bebeğin büyüdü mü? Gülmeleri falan çoğaldı mı? keyfiniz iyidir inşAllah..
Nazaannn senin bebiş nasıl facede gördüm resmini maşaAllah kuzuya çok çok tatlı..
Yaseminnn canım benimm yoğunsun epey Allah kolaylık versin.. Betül e sakinlik
Teyzelerii kendimi anlatmadan geçmiyim yine de.. genel olarak herişey yolunda çok şükür.. Elif de büyüyor maşaAllah.. ben evdeyim işe gitmiyorum biliyorsunuz zaten.. öyle yanii bugun kaç kere giriş yaptım forma bi türlü yazamadım aklımda yüreğimdesiniz hepiniz.. hepinizi ayrı ayrı seviyorumm..
evet canım sağol..Geçmişi okuyayım dedim ama şimdilik ne kadar geriye gitmeliyim bilemedim...Sadece Buket imin ayağına bişey olmuş onu okudum...Bi de yine Buket imin başkaca acıları sorunları varmış...Canım benim çok geçmiş olsun...
Bi de Çiğdem im oğlanı sünnet ettirmişsin..SÜPHANALLAH MAŞALLAH...ALLAH damatlığını da göstersin İNŞALLAH...
6-7 kaşık yeşil mercimek yedim aylardan sonra ilk kez elif huysuz gibi gaz mı oldu ne, Allah korusun.:18:
ayyy unutmuşumm burcuu okudum ben onları doğumdan sonra halvete girememe durumları hatta kapandı mı demişlerdi tıkanma kapanma oluyorsa kesin benımm kapanmıştır tık yokk
anammsizdemi öylesiniz..bu konudan almış yürümüş sohbetiniz neçok kaynatmışsınız..off oku oku bitmedi..
benimde kayın validem geldi. haftaya tırnak operasyonumu geçirecem..
bukeeet akşam çok güldük sende olmalıydın,senin kayınvalide zaten yanında değilmiydi
yok..bir aydır yoktu..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]bdroner/Bedriye[/TD]
[TD]26.02.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn/Bircan[/TD]
[TD]27.02.2014 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik,kolay doğum ve hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dualarınızı okudum allah kabul etsin
hadihayırlı olsun
büyüdü tabi teyzesi foto paylaşamıyorum nedense site ata veriyo..o yüzden koyamıyorum
evet canım sağol..
herbocol drop diye bir bitkisel şurup var.. ilaç değil besin katkısı dır diyo..bizde işe yrıyo..tavsiye ederim
anammsizdemi öylesiniz..bu konudan almış yürümüş sohbetiniz neçok kaynatmışsınız..off oku oku bitmedi..
benimde kayın validem geldi. haftaya tırnak operasyonumu geçirecem..
iyiymiş kızınla başbaşaydınız yani
Bende özlemin sordugu soruyu soracaktim ki, sen cevabi vermişsin, pazartesi işe başlıyorsun dimi? şimdi kv ömür boyu hep siz de kalacak, yani yağmur okula başlayana kadar? Bakıcı tutmayı düşünüyormusunuz? Ya bide işe başlamak ne can sıkıcıdır şimdi?
evet yalnızdım..açıkcası doğumdu moğumdu gelendi gidendi derken kalabalıktan sıkılmıştım açıkcası.
şimdi kv bizde.o bakacak bebeğe. ben mart 7 de başlayacaktım normalde ama ayağımdan ameliyat olup 15 gün rapor alacam..bi taşla iki kuş hesabı:)biraz daha kalayım kızımla diye.
kv in bebeğe bakacak olması büyük nimet.bebek herşeyi değiştiriyo..gündem tamamen değişiyo ve artık ortak bişey var.illetişim daha kolay yani.gözü gibi bakar diye düşünüyorum çünkü çok seviyo..çalışan annelerin hali belli..ha bebek 3 aylıkken hada 3 yaşındayken eninde sonunda senden ayrı bi bakıcının eline kalacak..bunun tanıdık ve iyi bakacağını bildiğin birisi olması elbetteki insanın içini ferahlatıyo..bakıcılar malum ankarada 750 hatta 1000 liraya kadar bakıcı var..o zaman çalışmanın bi anlamı kalmıyo:)otur kendin bak madem.:)tabi bakıcılarında işi zor..onlaırda anlıyorum...ekmek parası sonunda...ama benim durumum şimdilik böyle..
evet yalnızdım..açıkcası doğumdu moğumdu gelendi gidendi derken kalabalıktan sıkılmıştım açıkcası.
şimdi kv bizde.o bakacak bebeğe. ben mart 7 de başlayacaktım normalde ama ayağımdan ameliyat olup 15 gün rapor alacam..bi taşla iki kuş hesabı:)biraz daha kalayım kızımla diye.
kv in bebeğe bakacak olması büyük nimet.bebek herşeyi değiştiriyo..gündem tamamen değişiyo ve artık ortak bişey var.illetişim daha kolay yani.gözü gibi bakar diye düşünüyorum çünkü çok seviyo..çalışan annelerin hali belli..ha bebek 3 aylıkken hada 3 yaşındayken eninde sonunda senden ayrı bi bakıcının eline kalacak..bunun tanıdık ve iyi bakacağını bildiğin birisi olması elbetteki insanın içini ferahlatıyo..bakıcılar malum ankarada 750 hatta 1000 liraya kadar bakıcı var..o zaman çalışmanın bi anlamı kalmıyo:)otur kendin bak madem.:)tabi bakıcılarında işi zor..onlaırda anlıyorum...ekmek parası sonunda...ama benim durumum şimdilik böyle..
teşekkür ederiz teyzesi çok öpüyoruz seniAaaaa Sare ismine bayılırım hatta kızım olursa koyarım demiştim, zeynep'le birleşince harika olmuş canım çok karizma, maşallah, Sare'mizin gelmesine çok az kaldı haydi ya Allah, zaten doğum çantasına da hazır, gelsin artık :)))
özlemcim seninde haftan baya ilerlemiş maşallah bir bakmışsısnki doğum için hazırlık yapıyosun.oyyy çok güzel hasret bitiyor rabbim bizede nasip etsin
Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin, senin heyacanında bir başkadır ha çift çift:) hemde bir kız bir erkek maşallah üçünüzedeoyyy Brcan çok az kaldı süperr :)) bende dün akşam fetih suresi okudum senin için Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
ewet teyzesi tekmeliyolar iyice anlaşılıyor artık biri sağdan biri soldan :))canım işte stres olmada nasıl olma nasıl düşünmeden yapabilriki insan neyse bunlarıda atlatıcaz inşallah Allah'ın izniyle..
Bedişş benim şu tatil olayını iyi hatırlattın yaww doktor acil tüpe başlamamız gerekli demişti ve biz kocişle gelince yaptırırız die tatile gitmiştik varmıdır başka manyak çift bizim gibi :)
BİRCAN duanı okudum canım Rabbim haftaya çok kolay ve korkusuz sağsalim bir doğum nasip etsin sana
merhaba canlarım nasılsınız?
dejavu_one/Seda 03.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
asyamca/ Gülhan 04.02.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
didemss/ Didem 05.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 06.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
zakkumx/ Zeynep 07.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
hayatumuttur/ Gamze 10.02.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
akyüzçiğdem/ Çiğdem 12.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
melek2828/Nazan 13.02.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
sunbal/Sündüz 14.02.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 17.02.2014 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
tb_fb/Tuğba 18.02.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
duamnur/Burcu 19.02.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, eşine ve kendisine sağlıklı uzun bir ömür
burju82/Burcu 20.02.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
ecrinn07/Aslı 21.02.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar
dualarınızı okudum kalanlarıda yarın inşallah...eşim ayagını kırdı evde yatıyor bu hafta çok yoğundu..giremedim fazla herkes iyidir inşallah çok öpüyorum
teşekkür ederiz teyzesi çok öpüyoruz seniinşallah Rabbim sana bir kız verir ve kızıma adaş gelir:)
özlemcim seninde haftan baya ilerlemiş maşallah bir bakmışsısnki doğum için hazırlık yapıyosun.
Allah razı olsun canım Rabbim kabul etsin, senin heyacanında bir başkadır ha çift çift:) hemde bir kız bir erkek maşallah üçünüzede
sağol burcum Allah razı olsun
Mrb canlar nasılsınız? Sanırım bende işi bırakıcam kendim bakıcam gibi ama net deil
Burcucum birde senden ricam benim dua konuma saglık yazarmısın belkide yazmışsındırsa telden göremiyorum öpüyorum
Tamam guzum hemen hallediyorum
Son durum ne? Tekrar doktora gittin mi?
Valla nazanım eğer imkanın varsa kendi evladına kendin bak, hiç olmadı ilk iki sene sen yetiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?