- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.441
rica ederim tatlım benim nedemekHımmm, tamam canım dediğin gibi yapalım eşimide ikna edebilirsem inşallah :)) Teşekkür ederim yardımların için
rica ederim tatlım benim nedemekbende çıkıym dinleniym biraz canım sende kendini fazla yorma diinlen şeker görüşmek üzere
evet evet hiç olmazsa o testte bir fikir verir yani aşşağı yukarı süper bir fikir, hay aklınla bin yaşa. işte insan anne olunca zekasıda 2ye katlanıyor demekki canımmmmmm, nede olsa 2 tane insanın beyni var şuanda senin içindeBirtane sağlık ocağı var zaten ordada bakmıyolarmışNeyse bende yarın bi idrar testi daha yaparım daha koyu çıkarsa değerim artmış demektir değilmi
kızlar ben ist a geldim çok fazla giremiyorum ama hepinizin dualarınız okuyorum gül çoook tebrik ediyorum canım seni inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini senin eşin ameliyat oldu mu benim eşim 4 ay oldu olalı ama daha nasip olmadı bakalım
buket dünden beri aklıma geliyorsun inş hayırlı haberlerini alırız senin için ne dua okunacaksa ben de okurum Rabb im sana yardım etsin inş gerçekten çok dua ediyorum senin için
evet ya elca benim canım arkadaşım inş. sağ sağlim alır kucagına evladını darısı bizlere olsun inş.ALINTIDIR
merhaba arkadaşlar sizinle mucizemi paylaşmak istedim. Hiç bir zaman umudunuzu yitirmemeniz için yazıyorum bunları lütfen yitirmeyin!!!!
bundan 1.5 sene önce öğrendik normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı tabi bu tıbba göre böyleydi. eşimde varikösel + sperm hareketsizliği vardı. hareket yüzde 0. önceleri biraz bitkisel yollarla tedavi için uğraştık. ama malumunuz ki bu psikolojik açıdan çok yorucu bi süreç oldu özellikle eşim açısından. sonra tüp bebeğe karar verdik ve tedaviye başladık en azından bu yolla bir çocuk sahibi olursak stresimizi üzerimizden atıcaktık. ama ilk tedavimiz yüzde 99 olucak denmesine Rağmen olmadı. çünkü Rabbim henüz ol dememişti. üç ay sonra ikinci denemeye karar verdik ve tavsiye üzerine kendisinden çok memnun kaldığımız bir doktora gittim. önce beni muayene etti ve duyduklarımla şok oldum. bende de polip olduğunu söyledi. polip basit bir şey ama beni şok eden önceki tedavide doktorun bende polip olduğunu bile bile bize tüp bebek uygulaması yaptırmış olasıydı. çünkü polip olduğunda emriyo rahime tutunamaz gider polibin üzerine yapışırmış ve de haliyle gebelik gerçekleşmezmiş.çok ama çok üzülmüştüm. hemen aynı gün ufak bir operasyonla polibi aldı doktor. ve bu ameliyattan iki ay sonrada ikinci tedaviye başladık yani geçtiğimiz temmuz ayında. tedavimiz çok güzel gidiyordu ancak şehir dışında olduğumuzdan maddi manevi bizi çok fazla yordu. 14 tane embriyomuz döllendi ve 5. güne kadar yaşadılar. ancak bu arada benim yumurtalıklarım tedaviye aşırı cevap verdi ve ben çok hastalandım. rahimden akciğerlere kadar su topladı vücudum nefes alamıyor sürekli kusuyor bişey yiyip içemiyordum. baygınlıklar geçiriyordum. bu yüzden 5 tane embriyomuzu dondurduk ve tedaviye ara verdik taki ben iyileşinceye kadar... bu arada psikolojimiz altüst tabiki((
veeee ekim ayında tekrar transfer için gitmeyi planlarken bu ay hamile olduğumu öğrendim . tıbbın imkansız dediği şey RABBİMİN OL demesiyle mucize gibi oluverdi bir anda :)))) bunda da zorluklar yaşadık. önce dış gebelik dediler sonra kese var bebek yok dediler ama en son pazartesi günü başka bir doktorsa gittik ve minik mercimeğimizin kalp atışlarını gördük. VE ANLADIK Kİ RABBİM HERŞEYE KADİR. şimdi düşük tehlikemiz var rabbimden onu sağlıkla kucağımıza almayı diliyoruz ama en azından öğrendik ki İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK!!!
Uzun yazıp sıktıysam kusura bakmayın ama insan zaman zaman umudunu yitiriyor gerçekten. sadece aynı şeyleri yaşayanların birbirini anlayacağını düşündüğüm için yazdım. size de umut olsun size de bebiş olsun diye..... arkadaşlar alıntı yaptım az önce okudum sizinlede paylaşayım istedim
ALINTIDIR
merhaba arkadaşlar sizinle mucizemi paylaşmak istedim. Hiç bir zaman umudunuzu yitirmemeniz için yazıyorum bunları lütfen yitirmeyin!!!!
bundan 1.5 sene önce öğrendik normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı tabi bu tıbba göre böyleydi. eşimde varikösel + sperm hareketsizliği vardı. hareket yüzde 0. önceleri biraz bitkisel yollarla tedavi için uğraştık. ama malumunuz ki bu psikolojik açıdan çok yorucu bi süreç oldu özellikle eşim açısından. sonra tüp bebeğe karar verdik ve tedaviye başladık en azından bu yolla bir çocuk sahibi olursak stresimizi üzerimizden atıcaktık. ama ilk tedavimiz yüzde 99 olucak denmesine Rağmen olmadı. çünkü Rabbim henüz ol dememişti. üç ay sonra ikinci denemeye karar verdik ve tavsiye üzerine kendisinden çok memnun kaldığımız bir doktora gittim. önce beni muayene etti ve duyduklarımla şok oldum. bende de polip olduğunu söyledi. polip basit bir şey ama beni şok eden önceki tedavide doktorun bende polip olduğunu bile bile bize tüp bebek uygulaması yaptırmış olasıydı. çünkü polip olduğunda emriyo rahime tutunamaz gider polibin üzerine yapışırmış ve de haliyle gebelik gerçekleşmezmiş.çok ama çok üzülmüştüm. hemen aynı gün ufak bir operasyonla polibi aldı doktor. ve bu ameliyattan iki ay sonrada ikinci tedaviye başladık yani geçtiğimiz temmuz ayında. tedavimiz çok güzel gidiyordu ancak şehir dışında olduğumuzdan maddi manevi bizi çok fazla yordu. 14 tane embriyomuz döllendi ve 5. güne kadar yaşadılar. ancak bu arada benim yumurtalıklarım tedaviye aşırı cevap verdi ve ben çok hastalandım. rahimden akciğerlere kadar su topladı vücudum nefes alamıyor sürekli kusuyor bişey yiyip içemiyordum. baygınlıklar geçiriyordum. bu yüzden 5 tane embriyomuzu dondurduk ve tedaviye ara verdik taki ben iyileşinceye kadar... bu arada psikolojimiz altüst tabiki((
veeee ekim ayında tekrar transfer için gitmeyi planlarken bu ay hamile olduğumu öğrendim . tıbbın imkansız dediği şey RABBİMİN OL demesiyle mucize gibi oluverdi bir anda :)))) bunda da zorluklar yaşadık. önce dış gebelik dediler sonra kese var bebek yok dediler ama en son pazartesi günü başka bir doktorsa gittik ve minik mercimeğimizin kalp atışlarını gördük. VE ANLADIK Kİ RABBİM HERŞEYE KADİR. şimdi düşük tehlikemiz var rabbimden onu sağlıkla kucağımıza almayı diliyoruz ama en azından öğrendik ki İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK!!!
Uzun yazıp sıktıysam kusura bakmayın ama insan zaman zaman umudunu yitiriyor gerçekten. sadece aynı şeyleri yaşayanların birbirini anlayacağını düşündüğüm için yazdım. size de umut olsun size de bebiş olsun diye..... arkadaşlar alıntı yaptım az önce okudum sizinlede paylaşayım istedim
Maşallah sizeeSenin 25. gün değerinle benim 26. gün değerim hemen hemen aynı :) İnşallah benimde artar böyle. Ben nasıl yapıcam bilmiyorum, ilçede bakmıyolar kanda, kastamonuyada böyle 2 günde 1 gidemem sanırım
kızlar ben ist a geldim çok fazla giremiyorum ama hepinizin dualarınız okuyorum gül çoook tebrik ediyorum canım seni inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini senin eşin ameliyat oldu mu benim eşim 4 ay oldu olalı ama daha nasip olmadı bakalım
buket dünden beri aklıma geliyorsun inş hayırlı haberlerini alırız senin için ne dua okunacaksa ben de okurum Rabb im sana yardım etsin inş gerçekten çok dua ediyorum senin için
evet evet hiç olmazsa o testte bir fikir verir yani aşşağı yukarı süper bir fikir, hay aklınla bin yaşa. işte insan anne olunca zekasıda 2ye katlanıyor demekki canımmmmmm, nede olsa 2 tane insanın beyni var şuanda senin içinde
yaa canım benim niye böyle sıkıntı yapıyorsunz kendinize, doktor sizden istiyormu git durmadan kanına baktır diyormu demiyor niye kendinizi böyle strese sokuyorsunuz, biraz kendi haline bırakın bak çok şükür kan değerin gayet iyi kontrole gittiğindede keseyi görürsün, ben ilk hamileliğimde öğrenebilmek için gittim kan testi yaptırdım o testtende hiçbirşey anlamadım kimse bi açıklama bile yapmadı, doktora gittim direk ultrasona aldı baktı ne kan değeri sordu ne de istedi böyle yapıp kendinizi yıpratmayın ne olur biraz rahat olun
Allah Razı olsun cok saol :)Seda,Derya,gamze,burcu Lar ve sunduz dualarınızı okudum ,Allah yerine ulaştırsın...
günaydın kızlar hepinize hayırlı günler
Dernan / DERYA tesbihini çektim ALLAH kabul etsin tez zamanda sağlıkla RABBİM sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.
kızlar bugün bir doktora daha gidicem ege ünüversitesi FUAT EKERCAN doğmamış bebek uzmanıymış kendisi akşam saat 6 da randevum var bakalım dua edin kızlar umarım güzel geçer.
bu aralar karnımda ağrılar var üşütmüş ve adet ağrısıymış gibi 3. gün geçmiyor yaa iltihab oldu sanırım.(((((((((((
amın cok saol hepımıze ınsss :)deryacım duanı okudum. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
amınn cok saol senınde duaların kabul olur ınsss :)Dernan / DERYA Allah kabul etsin inş
nazancığım hadi bismillah hayıorlısı olsun inşallah canım, bende bir kere içmiştim ama bi sonuç olmamıştı takip filan etmedi dr iç dedi yolladı
seninki takip edecekmi acaba yumoşlarının durumunu filan? bişey dedimi?
Sündüzcüğüm günaydın, tatlım ALlah kabul etsin.
Deryacım bende çektim tesbihini ALlah kabul etsin.
amınnnnnn ınsss canım ısteyen herkeze nasıp etsın ınssss :)Deryacım duanı okudum Rabbim hayırlı ve sağlıklıı bebişler versin
olur bundan sonra hamisim diyecegim. hamisim nasilsin? hamisim gel, hamisim git, hamisim... hamisim.... hamisim... oy oy oy 40kere hamisim kelimesini bi kerede söylemek zor olacak sanirimTeşekkür ederim canım :) Şimdi dualarımız seninle, sende inşallah hayırlısı ile bugünleri atlatırsın ve bebeğin sana tutunur sımsıkı
Yok canım kadın doğuma gidemedim. Öğleden sonra gittik zaten kastamonuya. Açıköğretim kaydım vardı onu hallettik, eşim gözünden muayene oldu onu hallettik benim iş en sona kalınca acile sorduk yapıyomusunuz diye, onlarda hemen sıra verdiler, gittim verdim kanı 1 buçuk saat sonra alabilirsiniz dediler :) Aldık geldik işte =)) Normaldede hasan beye gidebilirmiyim bilmiyorum eşim kadın doktorlar varken beni hasan beye göndermez
Teşekkür ederim canım, darısı sizlere olsun inşallah.. Umudunu yitirme er yada geç oluyor, Rabbimin nimet denizi çoook büyük, eminim seninde kollarını boş bırakmayacaktır
Sağolsın canım çok teşekkür ederim. Hep dualarımdasınız, darısı sizlere olacak inşallah
Hayırlı olsun canım tedavi sürecin, inşallah güzel haberlerle sonuçlanır
Sen ne kadar içten ve doğal bi insansın ya, böyle içime basıp çocuğum gibi sevesim geliyorÇok sağol yasemin bacım, yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.. Bazen adet sancım başlayacakmış gibi sızlamalarım oluyo kasıklarımda korkuyorum, Rabbim sen hayırlara çıkart...
Alemsin canım güldürdün beniBen hamişim diye sana diyordum bana nasip oldu, şimdi sen bana de inşallah sanada nasib olur hamişim diye diye? ne dersin =)
olur bundan sonra hamisim diyecegim. hamisim nasilsin? hamisim gel, hamisim git, hamisim... hamisim.... hamisim... oy oy oy 40kere hamisim kelimesini bi kerede söylemek zor olacak sanirim
ama sen benim hamisimsin sana hamisim diyorum anlastikbenim hamisim böyle olacaak göbüsüyle
Ben dua listesini yarıda bırakmıştım okumayı, günü gününe okuyamıyorum diye. Az önce baştan başladım herkesinkini okumaya. Listemi kaydettim bilgisayara. Şimdi senin duanı ettim, Rabbim kabul etsin inşallah O güzel gönlünden ne geçiyosa versin sana Rabbim hayırlısıyla
amınnn hepımızın duası kabul olur ınsss cok saol :)duani okudum tesbihini cektim. Rabbim kabul etsin Insaallah.
amın canım cok saol Allah razı olsun senınde hamıslıgın hayırlı olsun sonuna kadar hayırlı bır sekılde devam eder hamılelıgın ıns saglıkla kucagına alırsın ıns :)tebrık ederım :)Dernan/Derya'cım tesbihini çektim, dualarımız kabul olur inşallah, Rabbim gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda
amın ınss Allah razı olsun ısteyen herkeze nasıp etsın Rabbımm :)arkadaşlar duanızı okudum tesbihinizi çektim,inşallah hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur.
sedacım dün unuttum bugün ikinizin tesbihlerini birden çektim kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?