Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ben ist a geldim çok fazla giremiyorum ama hepinizin dualarınız okuyorum gül çoook tebrik ediyorum canım seni inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini senin eşin ameliyat oldu mu benim eşim 4 ay oldu olalı ama daha nasip olmadı bakalım

buket dünden beri aklıma geliyorsun inş hayırlı haberlerini alırız senin için ne dua okunacaksa ben de okurum Rabb im sana yardım etsin inş gerçekten çok dua ediyorum senin için

Birtane sağlık ocağı var zaten ordada bakmıyolarmış Neyse bende yarın bi idrar testi daha yaparım daha koyu çıkarsa değerim artmış demektir değilmi
evet evet hiç olmazsa o testte bir fikir verir yani aşşağı yukarı süper bir fikir, hay aklınla bin yaşa. işte insan anne olunca zekasıda 2ye katlanıyor demekki canımmmmmm, nede olsa 2 tane insanın beyni var şuanda senin içinde

canım hoşgeldin şehrimize sefalar getirdin, hadi nezaman buluşuyoruz
belkide ist havası iyi gelir eğer burda denemeler yapabilirseniz tepdili mekanda hayır vardır derler, belkide burda tutuverir, bi gitmişsin ki hamişsin anammmm

ALINTIDIR
merhaba arkadaşlar sizinle mucizemi paylaşmak istedim. Hiç bir zaman umudunuzu yitirmemeniz için yazıyorum bunları lütfen yitirmeyin!!!!

bundan 1.5 sene önce öğrendik normal yolla çocuk sahibi olamayacağımızı tabi bu tıbba göre böyleydi. eşimde varikösel + sperm hareketsizliği vardı. hareket yüzde 0. önceleri biraz bitkisel yollarla tedavi için uğraştık. ama malumunuz ki bu psikolojik açıdan çok yorucu bi süreç oldu özellikle eşim açısından. sonra tüp bebeğe karar verdik ve tedaviye başladık en azından bu yolla bir çocuk sahibi olursak stresimizi üzerimizden atıcaktık. ama ilk tedavimiz yüzde 99 olucak denmesine Rağmen olmadı. çünkü Rabbim henüz ol dememişti. üç ay sonra ikinci denemeye karar verdik ve tavsiye üzerine kendisinden çok memnun kaldığımız bir doktora gittim. önce beni muayene etti ve duyduklarımla şok oldum. bende de polip olduğunu söyledi. polip basit bir şey ama beni şok eden önceki tedavide doktorun bende polip olduğunu bile bile bize tüp bebek uygulaması yaptırmış olasıydı. çünkü polip olduğunda emriyo rahime tutunamaz gider polibin üzerine yapışırmış ve de haliyle gebelik gerçekleşmezmiş.çok ama çok üzülmüştüm. hemen aynı gün ufak bir operasyonla polibi aldı doktor. ve bu ameliyattan iki ay sonrada ikinci tedaviye başladık yani geçtiğimiz temmuz ayında. tedavimiz çok güzel gidiyordu ancak şehir dışında olduğumuzdan maddi manevi bizi çok fazla yordu. 14 tane embriyomuz döllendi ve 5. güne kadar yaşadılar. ancak bu arada benim yumurtalıklarım tedaviye aşırı cevap verdi ve ben çok hastalandım. rahimden akciğerlere kadar su topladı vücudum nefes alamıyor sürekli kusuyor bişey yiyip içemiyordum. baygınlıklar geçiriyordum. bu yüzden 5 tane embriyomuzu dondurduk ve tedaviye ara verdik taki ben iyileşinceye kadar... bu arada psikolojimiz altüst tabiki ((

veeee ekim ayında tekrar transfer için gitmeyi planlarken bu ay hamile olduğumu öğrendim . tıbbın imkansız dediği şey RABBİMİN OL demesiyle mucize gibi oluverdi bir anda :)))) bunda da zorluklar yaşadık. önce dış gebelik dediler sonra kese var bebek yok dediler ama en son pazartesi günü başka bir doktorsa gittik ve minik mercimeğimizin kalp atışlarını gördük. VE ANLADIK Kİ RABBİM HERŞEYE KADİR. şimdi düşük tehlikemiz var rabbimden onu sağlıkla kucağımıza almayı diliyoruz ama en azından öğrendik ki İMKANSIZ DİYE BİR ŞEY YOK!!!

Uzun yazıp sıktıysam kusura bakmayın ama insan zaman zaman umudunu yitiriyor gerçekten. sadece aynı şeyleri yaşayanların birbirini anlayacağını düşündüğüm için yazdım. size de umut olsun size de bebiş olsun diye..... arkadaşlar alıntı yaptım az önce okudum sizinlede paylaşayım istedim

Son düzenleme:
evet ya elca benim canım arkadaşım inş. sağ sağlim alır kucagına evladını darısı bizlere olsun inş.

inşAllah sağlıkla alır bebeğini kucağına bu arkadaşımız, yada bebeği kollarındadır inşAllah.

yaa canım benim niye böyle sıkıntı yapıyorsunz kendinize, doktor sizden istiyormu git durmadan kanına baktır diyormu demiyor niye kendinizi böyle strese sokuyorsunuz, biraz kendi haline bırakın bak çok şükür kan değerin gayet iyi kontrole gittiğindede keseyi görürsün, ben ilk hamileliğimde öğrenebilmek için gittim kan testi yaptırdım o testtende hiçbirşey anlamadım kimse bi açıklama bile yapmadı, doktora gittim direk ultrasona aldı baktı ne kan değeri sordu ne de istedi böyle yapıp kendinizi yıpratmayın ne olur biraz rahat olun

Son düzenleme:

Benim eşimde 20 haziranda olmuştu canım. 3. ayı doldurmuştuk yani.. Sende hazırlıklı ol, heran hamile olduğunu öğrenebilirsin, Allahın izniyle tabi =)

Çok hoşsun Yaseminnn

Haklısın canım, acemilik işte, ilkkez olunca insan napıcağına bi türlü karar veremiyo :106: Eğer Allahın izniyle bir sorun yaşamazsam 9 ekimde giderim ilk kontrole... Çünkü benim beklediğim adet tarihim 30 eylüldü, üzerinden 1 hafta geçmiş olur, daha iyi olur yani sanırım??:26:

Seda,Derya,gamze,burcu Lar ve sunduz dualarınızı okudum ,Allah yerine ulaştırsın...
Allah Razı olsun cok saol :)

Amın guzel duan ıcın cok tsk ederım agzına saglık

deryacım duanı okudum. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
amın cok saol hepımıze ınsss :)

Dernan / DERYA Allah kabul etsin inş
amınn cok saol senınde duaların kabul olur ınsss :)

cok tsk ederım ozlemcım Allah razı olsunnn

Deryacım duanı okudum Rabbim hayırlı ve sağlıklıı bebişler versin
amınnnnnn ınsss canım ısteyen herkeze nasıp etsın ınssss :)

olur bundan sonra hamisim diyecegim. hamisim nasilsin? hamisim gel, hamisim git, hamisim... hamisim.... hamisim... oy oy oy 40kere hamisim kelimesini bi kerede söylemek zor olacak sanirim
ama sen benim hamisimsin sana hamisim diyorum anlastik benim hamisim böyle olacaak göbüsüyle

arkadaşlar duanızı okudum tesbihinizi çektim,inşallah hayırlısı ile tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olur.
sedacım dün unuttum bugün ikinizin tesbihlerini birden çektim kusura bakma canım

Ben dua listesini yarıda bırakmıştım okumayı, günü gününe okuyamıyorum diye. Az önce baştan başladım herkesinkini okumaya. Listemi kaydettim bilgisayara. Şimdi senin duanı ettim, Rabbim kabul etsin inşallah O güzel gönlünden ne geçiyosa versin sana Rabbim hayırlısıyla

Allah razi olsun canim. Agzina yüregine bebegine saglik
benim cikmam gerekiyor esim geldi ziyarete gidecegiz.
bende topik acikti kuranimi okudum ve Allahim topikteki arkadaslarima hayirli hamilelik nasip eyle dedim

Allaha emanet olun

duani okudum tesbihini cektim. Rabbim kabul etsin Insaallah.
amınnn hepımızın duası kabul olur ınsss cok saol :)

Dernan/Derya'cım tesbihini çektim, dualarımız kabul olur inşallah, Rabbim gönlündekini nasip etsin en kısa zamanda
amın canım cok saol Allah razı olsun senınde hamıslıgın hayırlı olsun sonuna kadar hayırlı bır sekılde devam eder hamılelıgın ıns saglıkla kucagına alırsın ıns :)tebrık ederım :)

amın ınss Allah razı olsun ısteyen herkeze nasıp etsın Rabbımm :)

herkese iyi gecelerrr Allah rahatlık versin tontişlerim. bugece itibari ile eşimle rejime girdik 2 günlük yemin ettik, şunları şunları yiycz ve akşamları yarım saat yürüyüş yapıcaz diye tabiki diyecesiniz ki 2 günlük diyet olurmu??? bu şimdi deneme sürümü, bi deneyelim bakalım bu şekilde yapabilecekmiyiz, sonra 1 haftalık yemin ederiz, sonra öyle öyle uzatırız. ikimizde kilo aldık yaa, abim bana bugün diyorki "göbek mi bebek mi" yeter yaa bıktım bu laflardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…