- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.581
Şimdi şöyleki benim kv yanında kendi kv var ve geçinemezler mesela ı gün akşam kv dioki babanne hasta verme babanne dioki kv hasta verme önce beni kıskanırlardı şimdi eslemi kıskanıyolar kv alışmış bu duruma korkarım kızımı benden kıskanıyo diyorumya emzirmek içşn bile zorla alıyorum kpederle kavga ediolar o ona vermi o ona komik işte böyle anacımm :))))
hımm aman gelmediklerini seveyim ama onları aratmauan kayın görümce varmış allah sabır versin
Iyiymis)) bakalım bizi neler bekliyo )
Muhteşem üçlü ile hamile kaldım. Hem de ikincisi yolda :) darısı başınıza... BUNDAN 3 YIL EVVEL GİTTİĞİMİZ HEMEN HER DOKTOR HAYALLERİMİZİ ALT ÜST ETMİŞ YERİN DİBİNE SOKUP ÜZERİNDE TEPİNMİŞLERDİ. DAHA SONRA BU KULUPTE GEZİNİRKEN BİR PAYLAŞIM GÖRDÜM FORMÜL GİBİ. ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE EŞİME VERDİM BUNLARI BULABİLİRSEN GİT AL DİYE. ÜMİTSİZ ÇÜNKÜ DOKTORUN VERDİĞİ KLOMEN VE TRENTAL ADLI HAPLAR PEK Bİ İŞE YARAMAMIŞTI. SAYI 4.5 TAN 9 MİLYONA ÇIKMIŞTI ANCAK HIZ VE MARFOLOJİ ORTALAMANIN ALTINDAYDI. EŞİM VERDİĞİM KİMYASAL DENKLEMLE :) TANIDIK ECZANEYE GİTMİŞ VE LİSTEYİ GÖSTERMİŞ, ODA MUHTEŞEM ÜÇLÜYÜ VERMİŞ.
PHARMATON (MULTİVİTAMİN) GÜNDE BİR AÇ
ZİNCO (ÇİNKO) GÜNDE BİR AÇ
SIVI L-CARNITIN ŞURUP (ESAS BU, BUNU MUTLAKA ALIN. SOLGAR MARKA) AÇ KARNINA GÜNDE 1 YADA 2 YEMEK KAŞIĞI
İLK ÇOCUĞUMUZDA BUNLARI KULLANDIK VE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM ALLAH'A ŞÜKÜR.
DAHA SONRA BAKTIK YİNE OLMUYO EŞİM TEKRAR BAŞLADI AYRICA BU SEFER BUNLARIN YANINDA ECZANEDE ARI SÜTÜ TABLETİNİ ALMIŞ ONU İKİMİZDE KULLANDIK VE ARIDUNYASI.COM DAN ARI SÜTÜ VE POLEN SİPARİŞ ETMİŞTİK. ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DARISI TÜM BEKLEYEN VE İSTEYENLERİN BAŞINA YİNE BİR AYA KALMADAN HAMİLE KALDIM AMA TAVSİYEM ÖNCE HAPLARI DENEYİN DAHA SONRA OLMAZSA OYLE ALIN ARI SÜTÜNÜ FALAN ÇÜNKÜ ONLAR BİRAZ PAHALI.
LUTFEN PAYLAŞIMI YAYALIM YAYABİLDİĞİMİZ KADAR Kİ HERKES FAYDALANABİLSİN İNŞAALLAH !!!![/QUOTE
şok şok denemeye deger,hemen araştırayım, özlem sen gebe kaldiginda sen yada eşin bir kür kullaniyormuydunuz?
Şimdi şöyleki benim kv yanında kendi kv var ve geçinemezler mesela ı gün akşam kv dioki babanne hasta verme babanne dioki kv hasta verme önce beni kıskanırlardı şimdi eslemi kıskanıyolar kv alışmış bu duruma korkarım kızımı benden kıskanıyo diyorumya emzirmek içşn bile zorla alıyorum kpederle kavga ediolar o ona vermi o ona komik işte böyle anacımm :))))
anaaa rahatsız bunlar nazan, hiç bulaşma
Sağol bedriyecim sarımsağı da dikkate alacam. Ayrıca idrarı kültürü dün çıktı onları da gösterdim kültür temiz ama idrarda kan gözüküyor doktor önemsemedi bidahakine tekrarlarız idrar testini dedi.pipiyle de alakalı olabilir ama sanmam dedi.Kum döküyor olabilir dedi.beni yine heyhey ler aldı acaba böbreklerde sıkıntı mı var..başka hastanede tekrarlatacaktım ama sonra tuğranın uykusu hariç genel durumuna baktım çok öyle mızmızlanmıyor iyi gibi demek ki iyidir dedim ne biliyim ya.
Ayrıca teyzeleri ilk dişimiz kaşıka tal tak vuruyor.düzgün bembeyaz uzun ömürlü dişleri olsun inşallah.uykusuzluk ondandı galiba :))
Yasemin öyle bende oluyorum 2 gün evdeysem 3. Gün çıkmam lazım yoksa tahammül edemiyorum hiç bişeye çıktığım zaman sıfırlanıyorum sen de öyle yap çık arkadaşlarınla takıl ben tuğrayla gidiyorum arkadaşlarıma avm ye hiç anneme falan bırakmadım hep benle inan Ewde durmuyorya dışarda daha iyi duruyorlar. Çıkamayanlar Ewde hiç durmuyor dışarda bana zindan eder diyenler cesaret edin çıkın umduğunuz gibi olmayabilir özellikle avm en çok rahatladığım yer :)
Canim bununla gecmis olsun,birdaha hic hasta olmaz inş. Yeni dişi hayirli olsun :) sağlikli dışler çıkarsin inşallah
şok şok denemeye deger,hemen araştırayım, özlem sen gebe kaldiginda sen yada eşin bir kür kullaniyormuydunuz?
Sağol bedriyecim sarımsağı da dikkate alacam. Ayrıca idrarı kültürü dün çıktı onları da gösterdim kültür temiz ama idrarda kan gözüküyor doktor önemsemedi bidahakine tekrarlarız idrar testini dedi.pipiyle de alakalı olabilir ama sanmam dedi.Kum döküyor olabilir dedi.beni yine heyhey ler aldı acaba böbreklerde sıkıntı mı var..başka hastanede tekrarlatacaktım ama sonra tuğranın uykusu hariç genel durumuna baktım çok öyle mızmızlanmıyor iyi gibi demek ki iyidir dedim ne biliyim ya.
Ayrıca teyzeleri ilk dişimiz kaşıka tal tak vuruyor.düzgün bembeyaz uzun ömürlü dişleri olsun inşallah.uykusuzluk ondandı galiba :))
Yasemin öyle bende oluyorum 2 gün evdeysem 3. Gün çıkmam lazım yoksa tahammül edemiyorum hiç bişeye çıktığım zaman sıfırlanıyorum sen de öyle yap çık arkadaşlarınla takıl ben tuğrayla gidiyorum arkadaşlarıma avm ye hiç anneme falan bırakmadım hep benle inan Ewde durmuyorya dışarda daha iyi duruyorlar. Çıkamayanlar Ewde hiç durmuyor dışarda bana zindan eder diyenler cesaret edin çıkın umduğunuz gibi olmayabilir özellikle avm en çok rahatladığım yer :)
demekki huysuzluğu dişindenmiş..bunlarda geçecek..Sağolun arkadaşlar bitmedi dert sizinde kafanızı şişirdim bu ara kusuruma bakmayın.bunda şükür düzelecek bunlarda geçecek inşallah teşekkür ederiz.
damatlığıınıda görün inşallah..selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir biz de iyiz çok şükür oğluşumuzu sünnet ettirdk erkek oldu artık benim kelebeğim..abi oldu :) darısı mezuniyetini,askerliğini ve düğününü görmeye inşallah ozamana erebilirsek :) dualarada başlıycam hemen çok öpüyorum hepinizi
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir biz de iyiz çok şükür oğluşumuzu sünnet ettirdk erkek oldu artık benim kelebeğim..abi oldu :) darısı mezuniyetini,askerliğini ve düğününü görmeye inşallah ozamana erebilirsek :) dualarada başlıycam hemen çok öpüyorum hepinizi
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir biz de iyiz çok şükür oğluşumuzu sünnet ettirdk erkek oldu artık benim kelebeğim..abi oldu :) darısı mezuniyetini,askerliğini ve düğününü görmeye inşallah ozamana erebilirsek :) dualarada başlıycam hemen çok öpüyorum hepinizi
damatlığıınıda görün inşallah..
hayırlı olsun Gül cüm
Darısı evlenmesine olsun canım
hayırlı uğurlu olsun damatlığını görmekte nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?