Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Iyiymis )) bakalım bizi neler bekliyo )

Tümaycım bebek ön süt aldığında da yeşil kaka yapabilirmiş bi göğsün bitmeden öbürünü verme.tuğra da çok yeşil yapardı sıkıntı etme cnm
Ama takip et yinede.

Sağol bedriyecim sarımsağı da dikkate alacam. Ayrıca idrarı kültürü dün çıktı onları da gösterdim kültür temiz ama idrarda kan gözüküyor doktor önemsemedi bidahakine tekrarlarız idrar testini dedi.pipiyle de alakalı olabilir ama sanmam dedi.Kum döküyor olabilir dedi.beni yine heyhey ler aldı acaba böbreklerde sıkıntı mı var..başka hastanede tekrarlatacaktım ama sonra tuğranın uykusu hariç genel durumuna baktım çok öyle mızmızlanmıyor iyi gibi demek ki iyidir dedim ne biliyim ya.
Ayrıca teyzeleri ilk dişimiz kaşıka tal tak vuruyor.düzgün bembeyaz uzun ömürlü dişleri olsun inşallah.uykusuzluk ondandı galiba :))

Yasemin öyle bende oluyorum 2 gün evdeysem 3. Gün çıkmam lazım yoksa tahammül edemiyorum hiç bişeye çıktığım zaman sıfırlanıyorum sen de öyle yap çık arkadaşlarınla takıl ben tuğrayla gidiyorum arkadaşlarıma avm ye hiç anneme falan bırakmadım hep benle inan Ewde durmuyorya dışarda daha iyi duruyorlar. Çıkamayanlar Ewde hiç durmuyor dışarda bana zindan eder diyenler cesaret edin çıkın umduğunuz gibi olmayabilir özellikle avm en çok rahatladığım yer :)

şok şok denemeye deger,hemen araştırayım, özlem sen gebe kaldiginda sen yada eşin bir kür kullaniyormuydunuz?

evet denenebilir yazan kişi 2 sefer bu yöntemle hamile kalmış baksana,canım biz pek kür yapmadık ben keçi boynuzu pekmezi yediriyordumhergün yine her gün bir avuç fındık (reklam vardı fındık tanıtım derneğinin onun gibi oldu: hergün bir avuç fındık iyi gelir aganigi naganigi falan hatırlıyormusun ) ha bide çok düzenli yapmadığım hurma poleni vardı onu hangi ara yaptım hatırlamıyorum,birde bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağım dediğim için biraz kafamı rahatmı bıraktım nedir bilmiyorum.

gamzeciğim geçmiş olsun, doktor önemsemediyse önemli bişey yoktur demekki yinede takipte olursun, dişinizde hayırlı uğurlu olsun

Sağolun arkadaşlar bitmedi dert sizinde kafanızı şişirdim bu ara kusuruma bakmayın.bunda şükür düzelecek bunlarda geçecek inşallah teşekkür ederiz.

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir biz de iyiz çok şükür oğluşumuzu sünnet ettirdk erkek oldu artık benim kelebeğim..abi oldu :) darısı mezuniyetini,askerliğini ve düğününü görmeye inşallah ozamana erebilirsek :) dualarada başlıycam hemen çok öpüyorum hepinizi

damatlığıınıda görün inşallah..

hayırlı olsun Gül cüm

çoğu zaman girmiyorum topiğe girdiğimdede şöyle bi bakıp çıkıyorum.hiiçççç yorum yazasım gelmiyor.bir tembelliktir sormayın.okuldada işler aynı.bugünü yarına atıp duruyorum.bir iki lekelenme dışında bi sorunum yok çok şükür.Ama çok halsizim.acık ayakta kalsam,yürüsem saatlerdir spor yapıyor gibi hissediyorum.ama hiççççç şikayetçide değilim Çok şükür bu günümüze.Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsinde inşallah....
Benden böyle işte.pazartesi kontrolümüz var inşallah.dçrt gözle bekliyorum :)
Herkese sevgiler saygılar
Allah a emanet olun

Darısı evlenmesine olsun canım

hayırlı uğurlu olsun damatlığını görmekte nasip olsun inşallah

asyamca / Gülhan 13.03.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
ecrinn07/ Aslı 14.03.2014 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar

dualarınızı okudum canlar.Rabbim hayırlısı ile kabul etsin inşallah

Selam fistiklar ....
Bizim kirkimiz cikti zamman bebek dogunca cok cabuk geciyor .Sali gunu annem gidiyor yalniz kalicam cok stres oldum tek yapamazmisim gibi geliyor.Gogsumun catlagi hala iyilesmedi gecen yine kanadi hamilelere tavsiyem emzirme metodlarini iyi inceleyin tedbirinizi alin ben ilk zamanlar hep yanlis emzirmisim oda catlak yaparmis .Gecen yaradan oturu Ayse memeyi emmek istemedi aglaya aglaya canim cikti bir daha emmicek diye cok sukur emdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…