- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.601
Selam fistiklar ....
Bizim kirkimiz cikti zamman bebek dogunca cok cabuk geciyor .Sali gunu annem gidiyor yalniz kalicam cok stres oldum tek yapamazmisim gibi geliyor.Gogsumun catlagi hala iyilesmedi gecen yine kanadi hamilelere tavsiyem emzirme metodlarini iyi inceleyin tedbirinizi alin ben ilk zamanlar hep yanlis emzirmisim oda catlak yaparmis .Gecen yaradan oturu Ayse memeyi emmek istemedi aglaya aglaya canim cikti bir daha emmicek diye cok sukur emdi.
evet denenebilir yazan kişi 2 sefer bu yöntemle hamile kalmış baksana,canım biz pek kür yapmadık ben keçi boynuzu pekmezi yediriyordumhergün yine her gün bir avuç fındık (reklam vardı fındık tanıtım derneğinin onun gibi oldu: hergün bir avuç fındık iyi gelir aganigi naganigi falan hatırlıyormusun) ha bide çok düzenli yapmadığım hurma poleni vardı onu hangi ara yaptım hatırlamıyorum,birde bu ayda olmazsa tedaviye başlayacağım dediğim için biraz kafamı rahatmı bıraktım nedir bilmiyorum.
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir biz de iyiz çok şükür oğluşumuzu sünnet ettirdk erkek oldu artık benim kelebeğim..abi oldu :) darısı mezuniyetini,askerliğini ve düğününü görmeye inşallah ozamana erebilirsek :) dualarada başlıycam hemen çok öpüyorum hepinizi
çoğu zaman girmiyorum topiğe girdiğimdede şöyle bi bakıp çıkıyorum.hiiçççç yorum yazasım gelmiyor.bir tembelliktir sormayın.okuldada işler aynı.bugünü yarına atıp duruyorum.bir iki lekelenme dışında bi sorunum yok çok şükür.Ama çok halsizim.acık ayakta kalsam,yürüsem saatlerdir spor yapıyor gibi hissediyorum.ama hiççççç şikayetçide değilim Çok şükür bu günümüze.Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsinde inşallah....
Benden böyle işte.pazartesi kontrolümüz var inşallah.dçrt gözle bekliyorum :)
Herkese sevgiler saygılar
Allah a emanet olun
Selam fistiklar ....
Bizim kirkimiz cikti zamman bebek dogunca cok cabuk geciyor .Sali gunu annem gidiyor yalniz kalicam cok stres oldum tek yapamazmisim gibi geliyor.Gogsumun catlagi hala iyilesmedi gecen yine kanadi hamilelere tavsiyem emzirme metodlarini iyi inceleyin tedbirinizi alin ben ilk zamanlar hep yanlis emzirmisim oda catlak yaparmis .Gecen yaradan oturu Ayse memeyi emmek istemedi aglaya aglaya canim cikti bir daha emmicek diye cok sukur emdi.
özlem bugün kocaman yedirmek için, fındık badem ve antep fıstığı aldım
sadece kocana yedirme canım sende ye ben kendimde yemiştim fındık ve keçi boynuzu pekmezini
tümaycığım hastanede göstermedilermi nasıl emzireceğini
Burcum kuzum duanı okudum allah kabul etsin inş.
Özlem hastanede gösteriyolarda sahsen ben narkozdan uyanana kadar iki defa emzirdiler ben yatarken sadece ucunu verdiler dolayısyle yata oldu o konuda yakınlarını uyar bence zira çok çekersin allah korusun
Burcum insallah dedigin gibi olur ...
Ozlem hastanede gosterdiler ama bebek cok kucuk oldugu icin kavramakta zorlaniyor diye gorumcem ucunu verdirtti aninda yara oldu 40 gundur cekiyorum aman kimseyi dinleme iyi ararstir kendi bildigini yap sen cekersin yoksa..
Zaten 6 kilo fazlam var, birde bunları yersem iyice dombik olucam, ama yine de yiyorum :)))))
henüz hamile kalmamış arkadaşlarıma bi öneride bulunmak istiyorum lütfen dişçiye gidin ben hep gideceğim dedim ama gitmedim ha bugün ha yarın dedim erteledim şimdi diş etlerim şişiyo hassaslaştı çok acıyo fırçalarken kanıyo siz yaşamayın.
Ben gittim yaptırdım bu seferde diferlerin çürüdü onun önüne geçemiyosun malesef
varsın olsun doğumdan sonra verirsin kilolu hamile kalanlar az alıyor diyorlardı sanırım gerçekten doğru ben 67,1 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum yani 3,9 kg almışım bence çok iyi 25.haftamdayım beni görenlerde kilo almamışsın aynısın diyor
Anaaa özlem hiç almamışsın, o zaten bebek, plesanta ve suyunun toplam kilosu maşallah sana :) valla ben kilo almaya çok musaitim kesin hamilelikte çok kilo alırım :) dişin için yeşil bir gargara varya tantum du sanırım ismi, onunla ağzını çalkala canım iyi gelir umarım
demekki huysuzluğu dişindenmiş..bunlarda geçecek..
varsın olsun doğumdan sonra verirsin kilolu hamile kalanlar az alıyor diyorlardı sanırım gerçekten doğru ben 67,1 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum yani 3,9 kg almışım bence çok iyi 25.haftamdayım beni görenlerde kilo almamışsın aynısın diyor
gargaradan çok emin olamadım bi zararaı olur belki diye evde var bi tane ama şu marketlerde satılanlardan adı aklıma gelmedi şimdi,internette tuzlu ılık su iyi gelir yazıyordu.
canım o kilo almaya müsait lafını takma herkes bana öyle diyordu kilo almaya müsaitsin boyunda kısa ayy nasıl olursun falan filan valla durum ortada en azından şimdilik böyle belki son aylarda bi patlama yaşarım bellimi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?