Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tümaycığım hastanede göstermedilermi nasıl emzireceğini

özlem bugün kocaman yedirmek için, fındık badem ve antep fıstığı aldım

amanın maşallah Allahım ömrünü uzun ve sağlıklı kılsın inşallah

zeynoooooo bebeğimmm, sık sık gel, topikteki en taze anne sensin, bize nazlan biraz, şunum var, bulantım var falan de, pazartesi de mutlaka sonucu yaz, maşallah size , kalabalık aile

tümiiiii bebeğim, ben burda borazan gibi boğazımı yırttım kimse dinlemedi, soğan suyu sürün diye, sakalımız yok

tatlım sen niye korkuyorsun, ne güzel çalışmıyorsun evdesin, kızını kendin büyüteceksin miss gibi, maşallah bence annen gidince sen daha iyi bir anne olacaksın çünkü artık yanında güveneceğin kimse kalmadı, Allah'a güvenip Ayşe'yi büyüteceksin mis mis

Burcum insallah dedigin gibi olur ...
Ozlem hastanede gosterdiler ama bebek cok kucuk oldugu icin kavramakta zorlaniyor diye gorumcem ucunu verdirtti aninda yara oldu 40 gundur cekiyorum aman kimseyi dinleme iyi ararstir kendi bildigini yap sen cekersin yoksa..

Özlem hastanede gösteriyolarda sahsen ben narkozdan uyanana kadar iki defa emzirdiler ben yatarken sadece ucunu verdiler dolayısyle yata oldu o konuda yakınlarını uyar bence zira çok çekersin allah korusun

oooo narkozdan uyanmadan memeyimi verdiler ağzına valla zor işler Allah yardımcımız olsun bilemiyorum bizimki nasıl olacak

amanııınn etraftaki insanlar yarardan çok zarar veriyorlar desene,Allah kolaylık versin

henüz hamile kalmamış arkadaşlarıma bi öneride bulunmak istiyorum lütfen dişçiye gidin ben hep gideceğim dedim ama gitmedim ha bugün ha yarın dedim erteledim şimdi diş etlerim şişiyo hassaslaştı çok acıyo fırçalarken kanıyo siz yaşamayın.

Zaten 6 kilo fazlam var, birde bunları yersem iyice dombik olucam, ama yine de yiyorum :)))))

varsın olsun doğumdan sonra verirsin kilolu hamile kalanlar az alıyor diyorlardı sanırım gerçekten doğru ben 67,1 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum yani 3,9 kg almışım bence çok iyi 25.haftamdayım beni görenlerde kilo almamışsın aynısın diyor

Ben gittim yaptırdım bu seferde diferlerin çürüdü onun önüne geçemiyosun malesef

Anaaa özlem hiç almamışsın, o zaten bebek, plesanta ve suyunun toplam kilosu maşallah sana :) valla ben kilo almaya çok musaitim kesin hamilelikte çok kilo alırım :) dişin için yeşil bir gargara varya tantum du sanırım ismi, onunla ağzını çalkala canım iyi gelir umarım

gargaradan çok emin olamadım bi zararaı olur belki diye evde var bi tane ama şu marketlerde satılanlardan adı aklıma gelmedi şimdi,internette tuzlu ılık su iyi gelir yazıyordu.
canım o kilo almaya müsait lafını takma herkes bana öyle diyordu kilo almaya müsaitsin boyunda kısa ayy nasıl olursun falan filan valla durum ortada en azından şimdilik böyle belki son aylarda bi patlama yaşarım bellimi olur

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul82/ Gül[/TD]
[TD]17.03.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

duanı okudum Allah kabul etsin..

Sen asla tosuncuk olmazsın özlemim :)) o dedigin gargarayı biliyorum ama iyi gelirmi bilmem, ama en iyi doğal çözüm, acaba gebelikla bir alaksımı var bu yaşananın?

Gül82 canım duanı okudum, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, evinize bol bereket ve huzur versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…