Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Diyetiniz hayırlı olsun canım, inşallah emelinize ulaşırsınız Yemin iyi fikirmiş, daha önce bilseydim bende yapardım

ilaç gibisin güldürüyorsun bizi, senide Allah güldürsün.. abine diyeydin şimdilik göbek, sonrası kısmetse bebek

iyi geceler kızlar... ben bugün serumumu yiyip kendime geldim bu hastalık da tam yumurtlama dönemime denk geldi ceza gibi doktor bi sürü ilaç verdi soğuk algınlığı falan için sizce bunlar etkiler mi yumurtlamayı veya döllenmeyi...

süpersiniz eşler olacak canımcım maşallah biz öle bişeye kalkışsak ben günaha girerim hemenirade 0 bende çünkü ama hastalık sayesinde 2 kilo vermişim yine üşütcem kuscam ben ayda 2 kere üşütsem oohhh da yata yata 4 kilo

yaa canım benim bide biz öyle kararlı olabilsek bendede eşimdede bi göbektir gidiyor ne yapıcam bilmiyorum diyet falan da yapamam ben diyet diyince acıkıyorum yaa, banada öyle diyorlar göbekmi bebekmi

Günaydın arkadaşlar dualarınız için hepinize çok teşekür ederim..

dün yüne bir başka doktora gittim bu gittiğim doktorda 3 ay normal yolla dene dedi olmazsa tüp bebek dedi sadece folik asit iç dedi
benim için dua edermisiniz
uzun zamandan sonra ilk defa korunmayı bırakıcam hakkımda rabbim hayırlısı versin umarım her şey yolunda gider hepimizin
dualarımızla
en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız

demek ki kan değerin yukseliyor maşaAllah.. hamilelik hormonları neler neler düşündürüyormuş gülümüze

Canım yaa ağzından bal damlıyo, inşallah öyledir Zira çok tedirginim, inşallah ters giden birşeyler yoktur.
Benden size tavsiye, sakın hamile olduğunuzu erkenden öğrenmeyin, sonra o günler geçmek bilmiyoooooo

Canım inşallah normal yollardan gelir meleğin, dualarımız seninle
İnşallah birazdan tesbihini çekip duanıda edicem

Canlarım ben geldim, bugün yine yoğunummm
Diyetimi beğenmişsiniz sağolun varolun, yemin etmeden kendimi tutamıyorum napim yaa, hepinize tavsiye ederim başka türlü olmuyor yani. iyice aldık başımızı gittik, ben ki 38 beden giyebilen bir insanken 44 bedenlere kadar girmeye başladım görünüşte şişman görüntüm yok ama bende göbek var, bide üst tarafım kilo alıyor onun için hemen göze çarpıyor. hadi hayırlısı bakalım, gelişmelerden sizi haberdar ederim. eşimi aradım şimdi diyetimize sadık gidiyor maşallah afferimi aldı benden, zaten isterse bozsun çarpılır yani
sizi çok seviyorum yaa, nasıl bir fırsat bulup açıyorum topiği beni görseniz kaçamak yapan çocuklar gibiyim
bu arada Gül hakkaten hamilelikten neler düşünür olmuş güldürdün kız beni, demek anlaşıp giriyoruz he
ona kalp kalbe karşı diyorlar bebişim, hepimizin kalpleri karşılıklı onun için denk geliyoruzdur

en son gittiğim doktor bana da ilaç vermedi, klomen kullanıyordum içme dedi sadece folik asit içiyorum adetlerim düzensiz ilaçsız nasıl olur bilmiyorum ama artık bitkisel şeylerle düzene koyarım inşallah, Allahın mucizesi ol der ve oluverir alırız bebeklerimizi kucağımıza. artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum böyle ona bakınca içim erisin istiyorum

Hiçte bile dün bianda geldiniz, biandada dağıldınız, var sizde birşey vaaaarrrrr :82:

dualarımız seninle binbirgece... allah yardımcın olsun... tüp bebeğe gerek kalmadan umarım hemen gebe kalırsın... hayırlısı olsun canım ..ihmal etme ve lütfen stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…