Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım nasılsınızzz ben iyi olmaya bunalımdan çıkmaya çalışıyorum iyice alıngan huysuz bşe oldum benn

Gülhan canım benim herkes senin yaşadığını yaşıyor, doğum yapan bütün anneler depresyona girdiler ve çıktılar inşallah sende hemen çıkarsın canım, bol dua ve biraz dışarı çıkmak seni rahatlatır inşallah, Allah yardımcın olsun, benim adım soyadımdan yüzlerce var kuzum, bizim kızlardan ismi kolay bulunan var, önce , sonrada hepimizin onun listesinden bulursun zaten, ben yinede sana özelden face adımı yollayayım tatlım , öptüm seni, canını sıkma inşallah, bunu demesi kolay biliyorum, Allah kolaylık versin

saol bebeğim benim inş. bu bunalım biter tatlım cnm sen ben sana özelden facemin linkini atsam eklermisin kuzum benim

iyi geceler tatlım çok şükür bunalım hallerim dışında iyiyim sen nasılsın tatlım

hamdolsun iyiyim bunalma canim bunalma bol bol tesbih çek sen iyi olki jünyir bebekte iyi olsun mutlu en onemlisi sağlikli olsun bende doktor ara vermişken bütün tahlillerimi yaptiriyimda o zaman bir sikinti olmasin diye uğraşiyom cannim ya tlf çok aktif olmayinca kimseye yetişemiyorum böyle işte

Zaten amacım onu mutlu etmek ama bazen etraftan kaynaklı bunalıyor insan işte anladım tatlım inş. herşey yoluna girer tahlillerinde bir sorun sıkıntı çıkmaz canım benim

iyi geceler kizlar nasilsiniz iyimisiniz nartanesi dejavu nasilsiniz burcu sen nasilsin canim hepiniz iyisinizdir inşallah

Dilekcim sağolasın, okul ev arası gidip geliyorum, bir şikayetim yok şükürler olsun, havalar bir iyi bir kötü bende sürekli grip gibi bişeyim, kaç aydır devam ediyor, onun dışında bir şikayetim yok :) sende testlere başlamışsın sonuçları yaz mutlaka

Günaydııınnnn kızlaaar, nasılsınız herkes iyidir inşallah..bizleri sorarsanız iyi diyelim iyi olalım..

Özleemm hamileyken aynı hataya bende düştüm doğurdum yine gitmedim, ağrıdı minoset içtim, dr 6 saat emzir dedi ben mama vermediğimden süt biriktirebilme durumum da olmadı şimdi dişim kırıldı ama ağrı yok en azından.. bence de mutlaka ağız bakımını yaptırın arkadaşlar gebelikten önce..

Sen asla tosuncuk olmazsın özlemim :)) o dedigin gargarayı biliyorum ama iyi gelirmi bilmem, ama en iyi doğal çözüm, acaba gebelikla bir alaksımı var bu yaşananın?

canım kesinlikle hamilelikle alakası vardır, zaten kime diş desem hamilelikten sonra çürüyor dökülüyor kırılıyor dişler diyor. ha evde baktım colgate miş o gargara

günaydın canım ben iyiiyim sen nasılsın elif nasıl

işte bir örnek daha ama dün nazan yazmış ben gittim yinede faydası olmadı diye şans işte

günaydın canım ben iyiiyim sen nasılsın elif nasıl

işte bir örnek daha ama dün nazan yazmış ben gittim yinede faydası olmadı diye şans işte

bende iyiyim de uykusuzumm.. elif sabah 5 de kalkıyor benım akşam yatmam 12yi buluyor sersem bir kafayla dolaşıyorum.. gunduz elif uyurken de yatamıyorum kafamı toparlayamıyorum bi türlü.. Elif ise iyi çok şükür damakları kaşınıyor elleri ağzında devamlı. bide annemlere yada kvlere gidince yabncı seçiyor yabancıdan ziyade başka bir eve girdiğimizde kıyametler kopuyor sakinleşmiyorda oturamadan kalkmak zorunda kalıyoruz aynı insanları kendi evimizde görünce sıkıntı yok. ne zaman geçer acaba bu süreç merakla bekliyorum hiç bi yere gidemez olduk.. çocuk katılarak ağlıyor..

ayyy canım yaa belki gide gele alışır değişik geliyor şimdi tabi, aynı evde bile farklı odalara girince inceliyor çocuklar,ama ne yapmak gerek hiç bilmiyorum,sende elif uyurken biraz olsun uyumaya çalış canım hasta olursun Allah korusun senin vücudununda dinlenmeye ihtiyacı var

inşallah yazarim canim benide listeye ekleyin.hayirlisiyla bitsin hepsi ikinciden önce hepsi enilensin hazir olsun diye hepsini hazirliyim dedim

amanın maşallah Allahım ömrünü uzun ve sağlıklı kılsın inşallah
AMİN canım sağolasın :)

Gül82 canım duanı okudum, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, evinize bol bereket ve huzur versin canım
ALLAH razı olsun kızlar dün dua günümmüş...BENDE okuyorum duaları okudukça toplu toplu yazıcam..FATİH EMİR iyi iyileşiyor yavaş yavaş pipişi :) bugün bıcıbıcı yaptırcam dr 3. gün yaptırın dedi..etrafına yastık koyuyorum dönmesin die durmuyo biyerde iyiki çok hareketlenmeden yaptırdık bana kalsa doğunca yaptırcaktım da işte bizimki istemedi valla yeni doğurcaklara tavsiyem ne kadar erken olursa hem çabuk iyileşiyor hem fazla hareket etmediği için canı yanmıyor..öpüldünüzzzzzzzzzzz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…