- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.641
ALLAH razı olsun kızlar dün dua günümmüş...BENDE okuyorum duaları okudukça toplu toplu yazıcam..FATİH EMİR iyi iyileşiyor yavaş yavaş pipişi :) bugün bıcıbıcı yaptırcam dr 3. gün yaptırın dedi..etrafına yastık koyuyorum dönmesin die durmuyo biyerde iyiki çok hareketlenmeden yaptırdık bana kalsa doğunca yaptırcaktım da işte bizimki istemedi valla yeni doğurcaklara tavsiyem ne kadar erken olursa hem çabuk iyileşiyor hem fazla hareket etmediği için canı yanmıyor..öpüldünüzzzzzzzzzzz..:)
iyi geceler kizlar nasilsiniz iyimisiniz nartanesi dejavu nasilsiniz burcu sen nasilsin canim hepiniz iyisinizdir inşallah
inşallah yazarim canim benide listeye ekleyin.hayirlisiyla bitsin hepsi ikinciden önce hepsi enilensin hazir olsun diye hepsini hazirliyim dedim
Trabzondan güneşli bir sabahtan günaydınlar :)) hep güneş olsun ya ruhum ferahlıyor ihtiyacım var buna
AMİN canım sağolasın :)
ALLAH razı olsun kızlar dün dua günümmüş...BENDE okuyorum duaları okudukça toplu toplu yazıcam..FATİH EMİR iyi iyileşiyor yavaş yavaş pipişi :) bugün bıcıbıcı yaptırcam dr 3. gün yaptırın dedi..etrafına yastık koyuyorum dönmesin die durmuyo biyerde iyiki çok hareketlenmeden yaptırdık bana kalsa doğunca yaptırcaktım da işte bizimki istemedi valla yeni doğurcaklara tavsiyem ne kadar erken olursa hem çabuk iyileşiyor hem fazla hareket etmediği için canı yanmıyor..öpüldünüzzzzzzzzzzz..:)
yaa bu sünnet işi nasıl olacak bilmiyorum benim eşim hatırlayacağı bi yaşta olsun hatırlasın istiyor
Ahh tümay ,bir sen bir bedriye bu gaz sancısından ne çok çekdiniz, inşallah seninki de tez zamanda biter tatlım, Allah kolalık versin inşallah, sende rezene içiyorsun dimiİyi aksamlar ...
Ozlem dis eti kanamalari bendede cok fazlaydi kan sulandiricilar biraz daha arttiriyor bende agiz calkalama suyu kullandim rahatlatiyor tuzlu su yaptim .
Biz bugun doktora gittik kalca usg vardi hersey normal cok sukur benim cimcime grce 3 te basliyordu inlemeye taki sabah kakasini yapana kadar doktor kimyon cayi vver dedi bir cay kasigida zeytin yagi ver dedi.poposuna surmek icin krem verdi kolay kaka yyapmasini sagliyormus bakalim faydasi olacakmi ?
Mrb kızlar nasılsınız bende iyi olmaya çalışıyorum perşembe geç kalınöış mevlütümüzü okutucaz allahın izni ile onun hazırlıklarıyla ugrasırken eslem 3 gündür gri yeşil kaka yapıyo beni endişelendiriyo doktora sorduk takip edin demiş işte bizden haberler böyle dua edin bize olurmu
İyi aksamlar ...
Ozlem dis eti kanamalari bendede cok fazlaydi kan sulandiricilar biraz daha arttiriyor bende agiz calkalama suyu kullandim rahatlatiyor tuzlu su yaptim .
Biz bugun doktora gittik kalca usg vardi hersey normal cok sukur benim cimcime grce 3 te basliyordu inlemeye taki sabah kakasini yapana kadar doktor kimyon cayi vver dedi bir cay kasigida zeytin yagi ver dedi.poposuna surmek icin krem verdi kolay kaka yyapmasini sagliyormus bakalim faydasi olacakmi ?
Mrb kızlar nasılsınız bende iyi olmaya çalışıyorum perşembe geç kalınöış mevlütümüzü okutucaz allahın izni ile onun hazırlıklarıyla ugrasırken eslem 3 gündür gri yeşil kaka yapıyo beni endişelendiriyo doktora sorduk takip edin demiş işte bizden haberler böyle dua edin bize olurmu
saBuket seda ve gamze fualarınızı okudum allah kabul etsin inş.
Nazo, Gamze'nin oğlu da yesil kaka yapıyordu sanırsam, bir sebebi vardı ya hatırlayamadım, inşallah bişey yoktur, şimdi nas felak okurum kızına, mevludunüzde şimdiden bereketli ve bol dualı olsun inşallah
durduk yere kanamıyorda fırçaladıktan sonra kanıyor ama ağrıyor sızlıyor dişlerim resmen zonkluyor,dün akşam tuzlu su yaptım iyi geldi sanki
ahhh canım kabızmı oldu zeytinyağı ver canım o işe yarar zaten doktorda söylemiş,kimyonda gazını alır zaten ama sende iç rezene yada o kimyon çayından geçmiş olsun canım
nazancığım eslem için ilaç falan kullanıyormusun eğer kullanıyorsanız onun etkiside olabilir demir ilacı falan hani, çok çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur
meraba kızlar..bugün benim işte ilk günümdü..benim için iyiydide kv için aynı şeyi söyleyemem..dünki aşı ve doktor kontrolünden sonra zaten bütün gece huysuzlanan yağmur hanım..bugün gündüzde babannesini perişan etmiş..sütümü sağdım bıraktım..hala daha buzdolabında duruyor..çok az yemiş..huysuzlanmış..zavallı kadınd aüzülmüş yorulmuş..ben öğlen arasında yarım saat akşamda 1 saat süt izni kullanacam..bakalım bundan sonra bizi neler bekler..
dün iki bacağından aşı yaptılar bacakları kızarmış sertleşmiş..sonrada doktor kontrolünde doktora ağladı birsürü..sonra banyo yaptırdık hiç ağlamayan çocuk krize girdi...yani ağladı da ağladı anlayacağınız..haliyle bugünde devam etmiş huysuzluk..bebşim tam döt aylık oldu..geçensene bu günde ankaraya taşınmıştım..17 sinde aşya geldi ben 19 unda işe başlaıştım..vede hamileymişim hiç haberim yokmuş..şimdi tam 1 sene sonra bir kızım var..bebntom 62 cm ve 7355 gr olmuş..doktor yoğurtla elma verin dedi...bakalım neler yaparız..bugün sağdığım süt öylece duruyo..Allaha dua etmiştim sütüm yetsin diye..arttı bile..duaları kabul edene kurban olayım:))
buketciğim Allah yardımcın olsun hergün yarım saatliğine git gel nasıl olacak akşam işten erken çıkarakmı kullansaydın
Gül82 canım duanı okudum, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, evinize bol bereket ve huzur versin canım
canım hayırlı olsun, başlangıç kolay olsun, minik kızın birazda senin yokluğunu hissetmiştir belki, inşallah herşey hem senin için hem yağmur için hem kv için çok kolay olur, peki işteyken aklın hep evde mi?meraba kızlar..bugün benim işte ilk günümdü..benim için iyiydide kv için aynı şeyi söyleyemem..dünki aşı ve doktor kontrolünden sonra zaten bütün gece huysuzlanan yağmur hanım..bugün gündüzde babannesini perişan etmiş..sütümü sağdım bıraktım..hala daha buzdolabında duruyor..çok az yemiş..huysuzlanmış..zavallı kadınd aüzülmüş yorulmuş..ben öğlen arasında yarım saat akşamda 1 saat süt izni kullanacam..bakalım bundan sonra bizi neler bekler..
dün iki bacağından aşı yaptılar bacakları kızarmış sertleşmiş..sonrada doktor kontrolünde doktora ağladı birsürü..sonra banyo yaptırdık hiç ağlamayan çocuk krize girdi...yani ağladı da ağladı anlayacağınız..haliyle bugünde devam etmiş huysuzluk..bebşim tam döt aylık oldu..geçensene bu günde ankaraya taşınmıştım..17 sinde aşya geldi ben 19 unda işe başlaıştım..vede hamileymişim hiç haberim yokmuş..şimdi tam 1 sene sonra bir kızım var..bebntom 62 cm ve 7355 gr olmuş..doktor yoğurtla elma verin dedi...bakalım neler yaparız..bugün sağdığım süt öylece duruyo..Allaha dua etmiştim sütüm yetsin diye..arttı bile..duaları kabul edene kurban olayım:))
burcu nartanesi ve dajavu görünmüyor hamileliği nasil gidiyo merak ettim.
Günaydınnnnnnnnnnnnnn herkee mutlu sabahlar çalışanlara hayırlı işler annelere allah kolaylık versin bebeişleri bugün çok akıllı ve sağlıklı olsun gazları bitsin huysuzlukları gitsin :) diğerlerine de umutlu mutlu günler olsun....
Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?