Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaa bu sünnet işi nasıl olacak bilmiyorum benim eşim hatırlayacağı bi yaşta olsun hatırlasın istiyor

iyi geceler kizlar nasilsiniz iyimisiniz nartanesi dejavu nasilsiniz burcu sen nasilsin canim hepiniz iyisinizdir inşallah

inşallah yazarim canim benide listeye ekleyin.hayirlisiyla bitsin hepsi ikinciden önce hepsi enilensin hazir olsun diye hepsini hazirliyim dedim

tamam canım en kısa zamanda seni de eklerim, sen okudukça yazarsın, öpüldün bebek :)))

Trabzondan güneşli bir sabahtan günaydınlar :)) hep güneş olsun ya ruhum ferahlıyor ihtiyacım var buna

tünaydın hatta iyi akşamlar baby :)

Hem çiş yaptıkça daha hızlı iyileşir derler

yaa bu sünnet işi nasıl olacak bilmiyorum benim eşim hatırlayacağı bi yaşta olsun hatırlasın istiyor

Canım hatırlaması çocukta trawma yaratıyormuş, siz bir araştırın, benim dr arkadaşlarımın hepsi , çok küiçük yaşta yaptırdılar

İyi aksamlar ...
Ozlem dis eti kanamalari bendede cok fazlaydi kan sulandiricilar biraz daha arttiriyor bende agiz calkalama suyu kullandim rahatlatiyor tuzlu su yaptim .
Biz bugun doktora gittik kalca usg vardi hersey normal cok sukur benim cimcime grce 3 te basliyordu inlemeye taki sabah kakasini yapana kadar doktor kimyon cayi vver dedi bir cay kasigida zeytin yagi ver dedi.poposuna surmek icin krem verdi kolay kaka yyapmasini sagliyormus bakalim faydasi olacakmi ?

Ahh tümay ,bir sen bir bedriye bu gaz sancısından ne çok çekdiniz, inşallah seninki de tez zamanda biter tatlım, Allah kolalık versin inşallah, sende rezene içiyorsun dimi

Mrb kızlar nasılsınız bende iyi olmaya çalışıyorum perşembe geç kalınöış mevlütümüzü okutucaz allahın izni ile onun hazırlıklarıyla ugrasırken eslem 3 gündür gri yeşil kaka yapıyo beni endişelendiriyo doktora sorduk takip edin demiş işte bizden haberler böyle dua edin bize olurmu

Nazo, Gamze'nin oğlu da yesil kaka yapıyordu sanırsam, bir sebebi vardı ya hatırlayamadım, inşallah bişey yoktur, şimdi nas felak okurum kızına, mevludunüzde şimdiden bereketli ve bol dualı olsun inşallah

durduk yere kanamıyorda fırçaladıktan sonra kanıyor ama ağrıyor sızlıyor dişlerim resmen zonkluyor,dün akşam tuzlu su yaptım iyi geldi sanki
ahhh canım kabızmı oldu zeytinyağı ver canım o işe yarar zaten doktorda söylemiş,kimyonda gazını alır zaten ama sende iç rezene yada o kimyon çayından geçmiş olsun canım

nazancığım eslem için ilaç falan kullanıyormusun eğer kullanıyorsanız onun etkiside olabilir demir ilacı falan hani, çok çok geçmiş olsun inşallah ciddi bişey yoktur

meraba kızlar..bugün benim işte ilk günümdü..benim için iyiydide kv için aynı şeyi söyleyemem..dünki aşı ve doktor kontrolünden sonra zaten bütün gece huysuzlanan yağmur hanım..bugün gündüzde babannesini perişan etmiş..sütümü sağdım bıraktım..hala daha buzdolabında duruyor..çok az yemiş..huysuzlanmış..zavallı kadınd aüzülmüş yorulmuş..ben öğlen arasında yarım saat akşamda 1 saat süt izni kullanacam..bakalım bundan sonra bizi neler bekler..
dün iki bacağından aşı yaptılar bacakları kızarmış sertleşmiş..sonrada doktor kontrolünde doktora ağladı birsürü..sonra banyo yaptırdık hiç ağlamayan çocuk krize girdi...yani ağladı da ağladı anlayacağınız..haliyle bugünde devam etmiş huysuzluk..bebşim tam döt aylık oldu..geçensene bu günde ankaraya taşınmıştım..17 sinde aşya geldi ben 19 unda işe başlaıştım..vede hamileymişim hiç haberim yokmuş..şimdi tam 1 sene sonra bir kızım var..bebntom 62 cm ve 7355 gr olmuş..doktor yoğurtla elma verin dedi...bakalım neler yaparız..bugün sağdığım süt öylece duruyo..Allaha dua etmiştim sütüm yetsin diye..arttı bile..duaları kabul edene kurban olayım:))

Nazo, Gamze'nin oğlu da yesil kaka yapıyordu sanırsam, bir sebebi vardı ya hatırlayamadım, inşallah bişey yoktur, şimdi nas felak okurum kızına, mevludunüzde şimdiden bereketli ve bol dualı olsun inşallah

Saolun kızlar bakalım bikaç gün gözlemlicem ilaç falan kullanmıyorum özlemimde mamayı artırdıö beşki ondandır bugun axalttım gene bakalım düzrlcekmi

buketciğim Allah yardımcın olsun hergün yarım saatliğine git gel nasıl olacak akşam işten erken çıkarakmı kullansaydın

Nazancım kakada mukus ve kan olmadığı sürece sorun sıkıntı yok tatlım benim kızda öyle yapıyordu dr anne sütü çok aldığı zaman yeşil kaka yapar kkakada kan olmadığı sürece sorun skıntı olmaz ddi telaşlanma kuzum benim :)

buketciğim Allah yardımcın olsun hergün yarım saatliğine git gel nasıl olacak akşam işten erken çıkarakmı kullansaydın

valla bana zor olacak ama en azından içim soğuyacak..bide ben öğlenleri gelince en azındn kadıncağız namaz kılmaya vakit bulur..en azından 2 ay böyle yapalım diyorum..6 ayından sonra biraz daha benden bağımsız olurya..

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul82/ Gül[/TD]
[TD]17.03.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım duanı okudum Allahkabul etsin..

canım hayırlı olsun, başlangıç kolay olsun, minik kızın birazda senin yokluğunu hissetmiştir belki, inşallah herşey hem senin için hem yağmur için hem kv için çok kolay olur, peki işteyken aklın hep evde mi?

burcu nartanesi ve dajavu görünmüyor hamileliği nasil gidiyo merak ettim.

Dilekcim inan her gün topige giriyorum, ayşe ve seda'yı hiç görmüyorum, en son sen ne okuduysan bende onu biliyorum, aslında bende merak ediyorum gelmeyenler neler yapiyor diye, bu arada seni dua listesine ekledim hayırlı olsun

Günaydınnnnnnnnnnnnnn herkee mutlu sabahlar çalışanlara hayırlı işler annelere allah kolaylık versin bebeişleri bugün çok akıllı ve sağlıklı olsun gazları bitsin huysuzlukları gitsin :) diğerlerine de umutlu mutlu günler olsun....

Hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Herkese benden de günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Bebeler uslu anneler mutlu olsun :))
Anne olmaylanlarında canı sağolsun :))

Valla şiir gibi oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…