Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Gunaydiiinn
disanurcum bizi sormussun. Cok sukur iyiz birazdan foktora gidecez kontrolumuz var Insaallah guzel hayirli seyler duyarim. Buarada ben kac gundur giremedim kk ya cunku calisma asamasinda diyor birseyleri yeniliyorlar galiba.
Sen nasilsin disanur hersey yolunda umarim. Ilk defa dun kiyafet almaya gittik esimle hersey mavi lacivert guzel hos kizkardesime gosteriyorum abla cok guzel hepsi iyi secim yapmissiniz ama bide bakmissin persembe kontolde erkek degilde kiz cikiyormus. Benim bakislarim kizkardesime direk yoneldi ve dedimki ozaman herseyini yeniden sen alirsin:::)))

günaydın kızlar güne ne kadar güzel enerji dolu başlamışsınız tüm gün böyle devam eder inşallah enerjiniz.

ayşeciğim hayırlı olsun güle güle kullansın oğlun aldıklarınızı biz daha birşey almadık ben 1-2 parça ufak tefek bişeyler aldım sadece onları saymıyorum,bi arkadaşım geçen gün beşik,park yatak ve banyo yaptırmak için küvet verdi,bende internetten bi nevresim siparişi verdim bjk eşim fanatik ona süpriz

aysecim insallah guzel haberlerle dönersin bizede yaz sonucu,oglun cici cici giyinsin kıyafetlerini, masallah size :)

ne güzel bir arkadaşmış :)))

aysecim insallah guzel haberlerle dönersin bizede yaz sonucu,oglun cici cici giyinsin kıyafetlerini, masallah size :)

ne güzel bir arkadaşmış :)))

sağolsun çocukluk arkadaşım, onun 3 çocuğu var bana verdi beğenirsen kullan istemezsen başkasına ver dedi park yatak pembe gri ama bakalım

BUKET canım duanı okdum her öğlen rahatca eve git gel, bol bol sütün olsun, Allah kolaylık versin, Rabb'im evine huzur sağlık ve bereket, evladına uzun ömür versin

SEDA canım seninde duanı okudum, bebek sahibi olmakla ilgili zihnindeki tüm sıkıntılar bitsin, kalbin ferah ruhun huzurlu bir şekilde bebegin gelsin ve bak Allah nasip ederse senin bebegin doğal yolla gelip annesine mutlu edecek :)

yaa bu sünnet işi nasıl olacak bilmiyorum benim eşim hatırlayacağı bi yaşta olsun hatırlasın istiyor
canım bi türlü ikna et bence bezliyken çabuk iyileşiyor ban dün dönmeye başladı canıda yanmıyor MAŞALLAH..hatırlasa ne hatırlamasa ne biz mevlüdünü sonra yapıcaz eylül ekim gibi düşünüyoruz yürür ozamana da kıyafette giydirip resimlerini çekeriz nolcak sanki askerlik anısı gibi anlatıcakmı hem psikologlar 2ile 6 yaş arası uygun görmüyolar bence ikna et benimkide öyle istiyodu ikna ettim haklı olduğumu anladı..
evet canım cok şükür iyilşeti bile :)
canım şiş olan yerlerine pamukla kolonya tut şişini alıyo bizimkide şişmişti dr öyle dedi geçti şişlikleri tut ama ovma ok
ALLAH razı olsun canım..
Gül burcu buket seda.. dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
ALLAH razı olsun canım..
NAZANCIM kan damlasından olduğunu sanmıyorum ben 4. aydan beri kullanıyorum hiç öyle olmadı kakası bence dra götürün tahlil yapılsın ihmal etmeyin canım..
KIZLAR BU ARADA benim adetten sonra belimde adet sancısı gibi bi ağrı sonra kalçalarımda ve kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuruyor sizce yumurtlamada mı oluyo bu yoksa bel fıtığı flnmı var okadar şiddetliki yatamıyorum kıvranmaktan....

Son düzenleme:

zaten siden duyduklarımı anlatmaya başladım geçen gün 1-2 yazıda okuttum ama bakalım zaten o 2-6 dan ziyade daha büyük bi yaş düşünüyor sanırım neyse o günler bi gelsinde bakarız bi çaresine

Allah razı olsun canım Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, veeee Tuğra hep sağlıklı olsun :)))
Senden de allah razı olsun canım aminnn cümlemizin yavruları inşallah...allah sana kabenin önünde de dua etmeyi nasip etsin inşallah direk içimden bu geçti cnm amin :)

zaten siden duyduklarımı anlatmaya başladım geçen gün 1-2 yazıda okuttum ama bakalım zaten o 2-6 dan ziyade daha büyük bi yaş düşünüyor sanırım neyse o günler bi gelsinde bakarız bi çaresine

canım inan küçükken daha az ağlıyo bizden sonra bi kadın vardı 2 yaşına gircekmiş oğlu içeri girdi kıyameti kopardı bizimki biyandan ağladı bi yandan emziğini emdi kadın sizinki gibi yaptırsaydık keşke dedi kimseyi içeri almıyolar dışarda tv den izledik çıkınca emzirdim uyudu....aklı erdimi acısı bi yana nazıda başlıyo ...

herkese hayırlı cumalar kızlarrrr......

KIZLAR BU ARADA benim adetten sonra belimde adet sancısı gibi bi ağrı sonra kalçalarımda ve kasıklarımdan bacaklarıma doğru vuruyor sizce yumurtlamada mı oluyo bu yoksa bel fıtığı flnmı var okadar şiddetliki yatamıyorum kıvranmaktan...böyle olan var mı..

uzun bi aradan sonra herkese selam..ben salı günü işe başladım..öğlen araları gidip geliyorum akşamda beşte çıkıyorum..eve gelincede yemekti bilmem neydi derken yazamadım..okuyamadımda geçmişi..burcucum zor mu diye sormuş..git gel beni hırpalar elbette ama kızıma kıyamıyom..

ya kızlar sizin bebeşler ne kadar yiyo..benim sağdığım süt öylece kalıyo..sabahtan öğlene kadar 30 cc yiyo öğlen ben geliyorum emziriyorum sonra 5 e kadarda okadar yiyo...sonra ben gelince emiyo ama günde 1 lt felan diyo kaynaklar..o kadar etmiyo...hep buzluğa kaldırdım sağdığım sütleri..ağlamıyo aç olsa ağlar ama ymiyoda..kv diyo ki seni bekliyo:))napacam bilmemm

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca / Gülhan[/TD]
[TD]13.03.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]14.03.2014 cuma[/TD]
[TD="align: center"]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul82/ Gül[/TD]
[TD]17.03.2014 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82/Burcu[/TD]
[TD]18.03.2014 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet/Buket[/TD]
[TD]19.03.2014 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]20.03.2014 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur /Gamze[/TD]
[TD]21.03.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

KIZLAR DUALARINIZI okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

Son düzenleme:

Buket erken diş falan çıkarıyoda iştahsızmı acaba

GAMZE duanı okudum canım, Rabbim evladına uzuuuuuuun sağlıklı bir ömür versin, evinize de huzur versin, öptüm :))

buket erken diş falan çıkarıyoda iştahsızmı acaba

canım sanırım sorun biberonda..uzun zamandır biberon vermiyodum almayı reddediyo şimdide..bugün kv kaşıkla vermiş. Yemiş..yani hergünden fazla yemiş..bengidincede iki kere emdi..bu arada bi arkadaş günde 600 cc yiyodu dedi..4 aylıkken yani..oda sağıp veriyomuş..tabi o evdeymiş biberona da alışıkmış..bakalım biz naparız..

Sagolun ozlem ve burju Rabbim cumlemize guzel gunlerde giydirmek nasip etsin cici elbiseler.
doktora gittim kizlar cok sukur hersey normal. Esim beni sikayet etti yuruyus yapmiyor dedi sok oldum doktorda bi iki saat degil ama hergun en az 20 dk yuru dedi. Sonra kasigimda bazen 10 saniyede bi batma sizlama oluyor dedim iltihap belirtisi dedi bakti gorunurde yok ama yinede Antibiotik vercem bi kereligine ic dedi sonra mantat yapmasin diye kapsullu fitil verdi onuda 14 gun kullanacakmisim. Hay Allahim ya bakalim belki hic kullanmam anzibiotigi ozaman su fitilide kullanmama gerek kalmaz.

Kizlar normalde seker cikmamisti bende ama bu sefer idrarimda seker cikmis. Dedi sekerli birsey yedinmi bu sabah dedim evet kahbaltida cikolatali ekmek yedim bide gelmeden agzima seker attim dedim;)) o yuzde cikmis olabilir dedi. Bidahakine yine bakacak sekere. Ya ben bizimki sallansin oynasin diye yedim sonra doktor yine cinsiyetine bakalim dediginde bizimki bacaklarini acmadi durttu doktor bi kac kere yok inat etti gostermedi::))

tansiyonum cokduasukmis ne yapcam bilmiyom tuzlu ayran ic dedi varmi baska tavsiyeniz. Cok sukur bebiste hersey normal ama bendw durumlar boyle bunada sukur:))

ayşeciğim tansiyonun için tuzlu ayran yeterli olur fazla yorma kendini doktor antibiyotik verdiyse kullan zaten 1 kerelik demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…