- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.661
Gunaydiiinn
disanurcum bizi sormussun. Cok sukur iyiz birazdan foktora gidecez kontrolumuz var Insaallah guzel hayirli seyler duyarim. Buarada ben kac gundur giremedim kk ya cunku calisma asamasinda diyor birseyleri yeniliyorlar galiba.
Sen nasilsin disanur hersey yolunda umarim. Ilk defa dun kiyafet almaya gittik esimle hersey mavi lacivert guzel hos kizkardesime gosteriyorum abla cok guzel hepsi iyi secim yapmissiniz ama bide bakmissin persembe kontolde erkek degilde kiz cikiyormus. Benim bakislarim kizkardesime direk yoneldi ve
dedimki ozaman herseyini yeniden sen alirsin:::)))
günaydın kızlar güne ne kadar güzel enerji dolu başlamışsınız tüm gün böyle devam eder inşallah enerjiniz.
ayşeciğim hayırlı olsun güle güle kullansın oğlun aldıklarınızı biz daha birşey almadık ben 1-2 parça ufak tefek bişeyler aldım sadece onları saymıyorum,bi arkadaşım geçen gün beşik,park yatak ve banyo yaptırmak için küvet verdi,bende internetten bi nevresim siparişi verdim bjk eşim fanatik ona süpriz
aysecim insallah guzel haberlerle dönersin bizede yaz sonucu,oglun cici cici giyinsin kıyafetlerini, masallah size :)
ne güzel bir arkadaşmış :)))
Gül burcu buket seda.. dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
canım bi türlü ikna et bence bezliyken çabuk iyileşiyor ban dün dönmeye başladı canıda yanmıyor MAŞALLAH..hatırlasa ne hatırlamasa ne biz mevlüdünü sonra yapıcaz eylül ekim gibi düşünüyoruz yürür ozamana da kıyafette giydirip resimlerini çekeriz nolcak sanki askerlik anısı gibi anlatıcakmı hem psikologlar 2ile 6 yaş arası uygun görmüyolar bence ikna et benimkide öyle istiyodu ikna ettim haklı olduğumu anladı..yaa bu sünnet işi nasıl olacak bilmiyorum benim eşim hatırlayacağı bi yaşta olsun hatırlasın istiyor
evet canım cok şükür iyilşeti bile :)tamam canım en kısa zamanda seni de eklerim, sen okudukça yazarsın, öpüldün bebek :)))
tünaydın hatta iyi akşamlar baby :)
Hem çiş yaptıkça daha hızlı iyileşir derler
Canım hatırlaması çocukta trawma yaratıyormuş, siz bir araştırın, benim dr arkadaşlarımın hepsi , çok küiçük yaşta yaptırdılar
canım şiş olan yerlerine pamukla kolonya tut şişini alıyo bizimkide şişmişti dr öyle dedi geçti şişlikleri tut ama ovma okmeraba kızlar..bugün benim işte ilk günümdü..benim için iyiydide kv için aynı şeyi söyleyemem..dünki aşı ve doktor kontrolünden sonra zaten bütün gece huysuzlanan yağmur hanım..bugün gündüzde babannesini perişan etmiş..sütümü sağdım bıraktım..hala daha buzdolabında duruyor..çok az yemiş..huysuzlanmış..zavallı kadınd aüzülmüş yorulmuş..ben öğlen arasında yarım saat akşamda 1 saat süt izni kullanacam..bakalım bundan sonra bizi neler bekler..
dün iki bacağından aşı yaptılar bacakları kızarmış sertleşmiş..sonrada doktor kontrolünde doktora ağladı birsürü..sonra banyo yaptırdık hiç ağlamayan çocuk krize girdi...yani ağladı da ağladı anlayacağınız..haliyle bugünde devam etmiş huysuzluk..bebşim tam döt aylık oldu..geçensene bu günde ankaraya taşınmıştım..17 sinde aşya geldi ben 19 unda işe başlaıştım..vede hamileymişim hiç haberim yokmuş..şimdi tam 1 sene sonra bir kızım var..bebntom 62 cm ve 7355 gr olmuş..doktor yoğurtla elma verin dedi...bakalım neler yaparız..bugün sağdığım süt öylece duruyo..Allaha dua etmiştim sütüm yetsin diye..arttı bile..duaları kabul edene kurban olayım:))
ALLAH razı olsun canım..valla bana zor olacak ama en azından içim soğuyacak..bide ben öğlenleri gelince en azındn kadıncağız namaz kılmaya vakit bulur..en azından 2 ay böyle yapalım diyorum..6 ayından sonra biraz daha benden bağımsız olurya..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]gul82/ Gül
[/TD]
[TD]17.03.2014 pazartesi
[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım duanı okudum Allahkabul etsin..
ALLAH razı olsun canım..Gül burcu buket seda.. dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
canım bi türlü ikna et bence bezliyken çabuk iyileşiyor ban dün dönmeye başladı canıda yanmıyor MAŞALLAH..hatırlasa ne hatırlamasa ne biz mevlüdünü sonra yapıcaz eylül ekim gibi düşünüyoruz yürür ozamana da kıyafette giydirip resimlerini çekeriz nolcak sanki askerlik anısı gibi anlatıcakmı hem psikologlar 2ile 6 yaş arası uygun görmüyolar bence ikna et benimkide öyle istiyodu ikna ettim haklı olduğumu anladı..
Senden de allah razı olsun canım aminnn cümlemizin yavruları inşallah...allah sana kabenin önünde de dua etmeyi nasip etsin inşallah direk içimden bu geçti cnm amin :)Allah razı olsun canım Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, veeee Tuğra hep sağlıklı olsun :)))
zaten siden duyduklarımı anlatmaya başladım geçen gün 1-2 yazıda okuttum ama bakalım zaten o 2-6 dan ziyade daha büyük bi yaş düşünüyor sanırım neyse o günler bi gelsinde bakarız bi çaresine
uzun bi aradan sonra herkese selam..ben salı günü işe başladım..öğlen araları gidip geliyorum akşamda beşte çıkıyorum..eve gelincede yemekti bilmem neydi derken yazamadım..okuyamadımda geçmişi..burcucum zor mu diye sormuş..git gel beni hırpalar elbette ama kızıma kıyamıyom..
ya kızlar sizin bebeşler ne kadar yiyo..benim sağdığım süt öylece kalıyo..sabahtan öğlene kadar 30 cc yiyo öğlen ben geliyorum emziriyorum sonra 5 e kadarda okadar yiyo...sonra ben gelince emiyo ama günde 1 lt felan diyo kaynaklar..o kadar etmiyo...hep buzluğa kaldırdım sağdığım sütleri..ağlamıyo aç olsa ağlar ama ymiyoda..kv diyo ki seni bekliyo:))napacam bilmemm
buket erken diş falan çıkarıyoda iştahsızmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?