Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

GÜL canım benim Allah razı olsun duları okumuşsun, o anlattığın ağrı yumurtlamayla alakalı degil bence çünkü belimde ağrıyor demişsin, bazen enfeksiyornda senin dedigin belirtiler yapıyor, hayırlısı inşallah bişey çıkmaz

kız burcu sen ne yapıyosun..huhuhuuuuuuuuuuuuuuu..:))

Hayirli mutlu hafta sonlari ...
Canlar tecrubeli annisler bebeleri kanguruya kac aylikken koydunuz ??Benim balim kucaga cok alisti kollarim yoruluyor aksama kadar cozum ariyorumda...

herkese mutlu hafta sonları,
herkesin neşesi yerindedir inşallah.bugün hava çooook güzel.insan mutlu oluyo valla
böyle kırlarda koşup hoplayası geliyor

Canlar tecrubeli annisler bebeleri kanguruya kac aylikken koydunuz ??Benim balim kucaga cok alisti kollarim yoruluyor aksama kadar cozum ariyorumda...

cevap vermeyi çok isterdim canım ama malum hiç tecrübemiz yok
biz senin tecrübelerinden faydalanıcaz inşallah.hiö bişeyi unutma

cevap vermeyi çok isterdim canım ama malum hiç tecrübemiz yok
biz senin tecrübelerinden faydalanıcaz inşallah.hiö bişeyi unutma

canım maşallah 9 haftalık olmuşsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik ???

kız burcu sen ne yapıyosun..huhuhuuuuuuuuuuuuuuu..:))

oyyy canım hiç görmemişim bu msj,iyiyim tatlım haftasonu yatılı misafirim vardı, onları yolcu ettim, hamile bir arkadaşım geldi, dogumuna 3 hafta var, sürekli doğum muhabbeti yaptık :)) bide hamile kalması imkansız bir arkadaşım mucize bir şekilde kendiliginden hamile kalmış, 50 günde bir adet görüyordu, onun haberini aldım, sen geldin aklıma :))

Sırtına bağla :)))) eskiden öyle yaparlarmış :)

Burcu duanı okudum rabbim kabul esin..sana sağlıklı sorunsuz bir hamilelik hayırlı bir evlat versin..amin..
allah razı olsun canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, sana da hekül kuvveti versin, öğle aralaraında zıpkın gibi git gel işe :)

herkese mutlu hafta sonları,
herkesin neşesi yerindedir inşallah.bugün hava çooook güzel.insan mutlu oluyo valla
böyle kırlarda koşup hoplayası geliyor

Oyyy takvimin hayırlı olsun ikiz annesi, maşallah , Allah neşenizi bozmasın, ohh sefan olsun :)) gez toz eğlen,

ben hiç almadım oldan daha..ama alacam..fakat evde kullanmak aklıma gelmemişti..

hep aklına geleyim böylede seninde başına gelsin...

iyi geceler canım arkadaşlarım, betül grip oldu ona üzülüp sıkılırken filan gelemedim bir türlü. çok özledim sizi, ara ara kısacık girip bakıp çıkıyorum yazamadan...
hep size derdim ya melisa çayı için, melisa çayı için.... diye, en sonunda kendim tekrardan başladım sevgili melisa çayıma. hani demiştim ya bi sinir patlaması yaşamıştım 2 hafta evvel, ondan sonra dün akşam yine kendimi çok aşırı sinirli halde buldum, dedim seni melisa paklar, sabah akşam düzenli ilaç gibi kullan dedim, bugün gittim aldım aktardan depo yaptım evde :) aylardır içimde biriken sıkıntılar daraltılar patlak veriyor ama Allahın izni ile doğal yollardan atacağım üzerimden inşallah.
son dua lstesine bile katılamadım okadar vakitsizim ki, o arada birde adet oldum yaklaşık 10 gün filan oldu heralde daha yeni yeni biticek gibi, kendime güvenemedim yani psikolojim pek iyi değildi zaten diye hiç ses çıkartmadım, Allahım kabul etsin inşallah hepinizin ettiği duaları, inşallah bir sonraki listede en başta adımı yazdıracağım.

canım geçmiş olsun..umarım düzelir..umarım senin ruh halinde düzelir..bende işe başladım..ya yaso sana bişey soracam..senin bebek günde kaç lt içiyo ve gündüzleri kaç saat uyuyo??

Canım benim öncelikle bu yaşadıklarından dolayı yalnız degilsin, dogum yapmış kimi dinlesem aynı psikolojik sıkıntıları yaşıyor ve gönül rahatliğıyla söyleyebilirim ki zamanla geçecek, eski mutlu sakin bir insan olacaksın, inşallah melisa çayın fayda edecek, 'Allahım bana sabr isminle sabır ver' diye dua et canım, bu arad çok gecmiş olsun minik Betül'ümüze, maşallah size

tşk ederim canim ama ben kadinlar kulübüne pek giremiyorum.özelden yaziyimda faceden msj atilirsa yada burdan datarsaniz bana daha iyi görürüm msj çok net takip edilmiyo tlf tahlillerimde bazilari iyi çikti bazilari sikintili vitaminsizlik ve kansizlik var şimddi p.tesi başka kontrollerim tedavi sürecimede yaklaşik bir ay kaldi canim hepinizden allah razi olsunn rabbim haklarinizda hayirlisini versin

Ooo onlar hiç önemli dwegil vitamin takviyeni alırsın yediğine dikkat edersin, bol sebze meyve, o iş tamam :) önemli olan senin benim gibilerin zihnindeki korkuyu yenmesi, bu seferde olmayacak düşüncesiyle tedaviye başlaması, ben bundan kurtulamadım, ya hiç inanmasım ya da hırs yaptım çok inandım, ama şunu anladım ki ikiside yalnış, doğru olan, yapacağını yapıp sakin bir şekilde herşeyi Allah'a bırakmak ve sabırla beklemek, tevekkü, RABB'IM bunu yapabilmemizi nasip etsin, Allah kolaylık versin dilekcim, öpuldün :)

canım geçmiş olsun..umarım düzelir..umarım senin ruh halinde düzelir..bende işe başladım..ya yaso sana bişey soracam..senin bebek günde kaç lt içiyo ve gündüzleri kaç saat uyuyo??

Canim buketcim 3 saatte 1 kere 90 cc mama içiyor Betül. Aralarda emziriyorum ama benim sutum az sanirimiçiyor kuşumksa 30 cc filanda sut emse toplamda 3 saatte 40cc içiyor. Gecede yatmadan evvel 150cc yapıyorum zar zor iciriyorum. Gece de bir veya iki defa 120. yani gunde toplam 700 - 800 cc besleniyor. Srninki nekadar iciyor

Canimmm inşallah burcum benim yerim seni yerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…