Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Mrb canlarım eslem yeşil kaka yapıo demiştim bugun tahlile gönderdik şükür bişey çıkmamış ama hala kakası yeşil kafamda soru işareti belki mamadandır dedim tekrar aptamile döndük bakalım hayırlısı sizleri çok seviyorum
Zeynep kuzum göremedim ama takvimin hayırlı olsun
Buket biberonu almıyosa biraz silikon uçla emzirsen biberona alışırmı acaba yasii kuzum hayırla işe vaşlasaydın çık yıprandın eve çokmu kapandın

Bebek bekleyen arkadaşlar allahım hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin çok agır bir lohusalık geçirdim gögüs ucu yataları hastalanmam kızımın gögümü almaması sütümün kaçması sonra saçma sapan düşünceler yeni yeni az miktarda arunmaya başladım hatta dedimki rabbimden isyerken yanlış birseymiş söyledim ( tek çocuk olsundaz ne olursa olsun tarzın tövbe bismillah ) diye düşündüm o yüzden rabbim sizlere en kolayından hamikeliksaglıklı sıhhatli bebekler sakin ve relax bir lohusaşık nasip eysin birde 40 gün eve kimseleri bastırmayın ben gelenden gidenden kafayı yemiştim allah raI olsun geldiker ama hem bedenen hemde ruhen çok yoruldum aç bu çocuk üşğyor bu öıcuk yat nazan kysuto üşüttün nazan ççıldırdım okadarki artık kafama kafama vuruyordum son bir öberi dahailk 15 gün yataktan kalkmayın ben hiç yatmadım çok xektim ayy nekadar dolmuşum

ayy nazancım sıkıntılı dönemler gerçekten offf hatırlatma kız herşey gözümün önünden geçiyor, inşallah bebeklerimiz gün ve gün daha uslu daha sağlıklı ve herşeyi ile daha hayırlı olumlu şekilde büyürler.
kakası yeşil oldu demişsin, benimkiside bazen hafif yeşile dönüyor sonra normale dönüyor ama ben meyve filan veriyorum ek gıda olarak bazı şeyler tattırdığım için ona yoruyorum yani, sende kalbini ferah tut kuşum. belki senin yediğin bişey sütten ona geçip renk pigmentleri kakasını yeşile çeviriyordur.

bugün bir akrabamıza gittik kız 4 aylık hamile, hep bana derlerdi ki hamileyken bugünler iyi günlerin derlerdi de sinir olurdum, şimdi aynısını ben o kıza söyledim :))))) karnının içinde sesi çıkmıyor sedası çıkmıyor yiyip içip yatıp büyüyor :)))

nazanım valla yazdığın iyi oldu, benimde aklımdaydı ne oldu eslem'in kakası diye, valla nazan ne zor bişey bu lohusalık siz anlattıkça inan gözüm korktu, hatta geçen bir arkadaşımla konuştum, intihar etmeyi düşündüm dedi, bide çok zor hamile kalmıştı, çok istemişti yani, psikoloğa gittim, anti deprasan kullanmam gerekti dedi, süte gecer diye hapıda içmemiş çok zor geçmiş, ta ki bebesi 1 yaşına basınca rahatlamış, valla Rabb'im isteyen herkese sağlıklı rahat hamilelikler versin, artık hiçbir hırsım kalmadı Allah'a hamdolsun, olursa olur olmazsa Rabb'imin bildigi birsey var şüphesiz diyorum, artık bebeği olan arkadaşlarıma çok rahat gidiyorum, üzülmüyorum kendime acımıyorum...Rabb'im sizlere sabır versin, cennet anaların ayağını altında derler ya ben onu hep doğum sancısı için derler sanardım, aslında hem doğum hem sonrası için denmiş bir laf bence..huzur ve sabır seninle olsun..

Yaseminim yukarıda nazan'a yazdığım şeyleri sana da yazdım aslında...Rabb'im sabır ve huzur versin canımsınız...

Bende anlatayım haftasonum nasıl gecti:
Cuma akşam yatılı misafirim geldi, cmrt gezdik dolaştık, arkadşım hamile doguma 3 haftası kaldı, bebek benim elime bir tekme attı, aikidocu olacak bu çocuk dedim :) topuğunu hissettim, maşallah, sonra cmrt akşam gittiler, onlar gider gitmez yazılı sorusu hazırladım, bu sabahta üni.sınavında gözetmen olarak görev aldım, çocuklar kimliklerini gösterirken elleri titriyordu, bazı anneler kapıdan ayrılamadı evlatlarından, anneler heyy sizinde başınıza gelecek, Rabbim sınava giren herkese hayırlı kısmetler versin, sonra eve geldim karnımı doyirdum ve kış uykusuna yattım :) akşam 6 ya kadar uyudum, sonra evi topla, banyo falan fırt haftasonu bittim, yorgun ama huzurluyum :) sevgiler öpücükler :)

Oo birsürü sey yapmışsın maşallah ne çok yatılı yada yemekli misafirin geliyo baakk kayseriye gelince misafir ol gel bana börekler açarım sanaaaaaaaa canım benim muckss

Ayy burcu varya "kış uykusuna yattım" cümlene aşerdim resmen :))) bu aksam ilk defa pirinç unlu mama yaptım verdim Betül e bakalım rahat uyuyacakmi. Dün gece sürekli uyandı o da bende hirpalandim yani. Belki bu mama tok tutar hayırlısı ile.

Sonucu mutlaka buraya yaz yasi bende esleme ev unuyla mama yapçam kardeşim ve yeğenim onla büyüdület annem zeytin yagıyla unu kavuruyor muhallebi gibi pişiriyor tabi biberondan akacak şekilde iyi oluyor en azından içinde ne olduğunu bilirim

vaaay hareketli bi günmüş..ama inan eleri titriyordu cümlesini okuyunca gözlerim doldu...

yA yaso varya azmine hayranım..benimki daha toplasan 1 yemek kaşığı yourt yemiştir..sen herşeyden yedirdin maşallah...benimkide geceleri iki saatte bir uyanır hiç şaşmaz..

aslinda beni korkutan bunlar değil anti tpo ab çok yüksek bugün doktora gidicem boğazimdan parça aldirmaya kadar gidebilir rabbim beden ve akil sağlimizi almasin bu doktor işlerinden okadar yoruldumki artik ilaçlardan sağlam organlarimiz bile zarar görüyor tedavideki ilaçlarda kansorejen maddeler bile varmiş.tevekkül ediyorum rabbime o bizi kendinden başkasina muhtaç etmesin sen ne durumdasin

Oo birsürü sey yapmışsın maşallah ne çok yatılı yada yemekli misafirin geliyo baakk kayseriye gelince misafir ol gel bana börekler açarım sanaaaaaaaa canım benim muckss

Ayy inşallah nazan'ın valla seni ve eslem'i görmeyi çok isterim

Oo şifa olsun yarasın, mamayı yaparkende içerisine dua oku, ihlas oku üfle, inşallah uyumuştur sonucu bende merak ediyorum :)

buket ben çocuklara bakınca ağlayasım geldi sürekli, sonra onların gerginliğini azalasin diye sevgiyle gülümsedin bir iki söz ettim, ama zor tuttum kendimi

Canım bu hastalığını biraz daha aç, inan bilmiyorum, Rabb'in şifa versin, bebekten önce senin sağlığın, eğer bende bebek konusunusu soruyorsan bu aralar hicbisey yapmıyorum, içimden de gelmiyor ama inan böyle daha mutluyum, peki swen sürekli ilac mı alıyorsun?

bende tüp bebek yaptırırken anti tpo yüksek çıkmıştı..bu değer haşimato hastalığının belirtisi..bir tür troid hastalığı var..sabahları aç karnına içeceğin bir ilaçla kontrol altına alınıyor..tabi boğazına da baktırman gerek..sen baktır genede ama içinide ferah tut..buna rağmen hamile kalanlar var..misal ben:))

Günaydın cici kizlar :) dun gece yaptigim pirinc unlu mama fos cikti. Yine Betül hanımefendi bildiğini okudu ayni uyanma performansi devam etti. Ama markette gece mamasi diye bisey gordum yine bebelacin bide onu deniycem ilerleyen zamanlarda.
ayy burnundan bi sumuk cikiyor sormayin. Arada bi yüzüstü yatiriyirumki aksin diye. O zaman cikiyor daha kolay hemen çekiyorum pompa ile.

ilahi yaso..benimkide öyle..hele banyodan sonra..bazen tıkandığında açayım diyorum yine öyle..boylarından büyük gaz koku kaka ve sümük üretiyorlar..
bu arada sen çocuğun ne kadar uyumasını istiyosun anlamadım??

nazan duanı okudum rabbim kabul etsin yavruna sana sağlık versin..
Allahrazı olsun kuzucugum birin bin olsun

Yasi ya ben sma kullanıyodum kaka yeşildiya acaba mamadanmı dedin aptamile geçtim luzın kakası düzeldi ya acaba mamamı bayattı kurban oldugum allah ev ununa geçmeyi iyice düşünüyorum artık bi 4 ayı tamamlayayımda

nazo bu kadar dert etme..kilo alımı yerindeyse stütün ve mama taakviyen yetiyosa dert etme..doktora sor bakalımç..ateş felan yoksa yeşil kaka olur..bende öyleydim aç kaldı aç kaldı diye düşündüm durdum..ama sonra mamayı bile kestim sütüm tek başına yetti..

bide mamaları açınca 4 hafta içinde tüketin yazıyo mamanın üstünde bu nedenle küçük boy alın..

İyi gunler canlar....
Anam herkes bebislerdwn sonra cok bunalmis bende misafir gelen giden cocuklar Ayse yi kucaklamak istiyor vermesem anneleri guceniyor veriyorum benim aklim cikiyor bisey olucak diye.Gogus yaralari hala devam ediyor. Aysemin huzursuzluguda tam gaz devam bazen ben bu isi beceremiyorum galiba diyorum hem evini 4 4luk temizleyip hem cocuguna bakan annelere hayranim evjim basini aldi gidiyor. ...

Burcu canim bu troitle ilgili birhormokn tahlili saniyorum doktorda tüp bebek yaparken bunun üstüne düş dedi pek iyi değil kontrol ettir demişti ben bir doktora gittim birşey yapmadi bu defa kendi doktorum dahiliyenin bir üst bölümü var ona git dedi.şimdi ikinci transtan önce gidip araştiricam daha başka ilaçlara başlamadim şuan sadece vitamin kullaniyorum.sende çok ihmal etmde doktor işlaerini

anladim daha önce biraz araştirmiştim da artik hastalikla ilgili birşey bakamiyorum.senhf ilaç kaçti senin snucunkullaniyormusun h alaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…