- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.721
İyi gunler canlar....
Anam herkes bebislerdwn sonra cok bunalmis bende misafir gelen giden cocuklar Ayse yi kucaklamak istiyor vermesem anneleri guceniyor veriyorum benim aklim cikiyor bisey olucak diye.Gogus yaralari hala devam ediyor. Aysemin huzursuzluguda tam gaz devam bazen ben bu isi beceremiyorum galiba diyorum hem evini 4 4luk temizleyip hem cocuguna bakan annelere hayranim evjim basini aldi gidiyor. ...
Kıııız ikiz annesi aslı napıyon aşağıda..??
anladim daha önce biraz araştirmiştim da artik hastalikla ilgili birşey bakamiyorum.senhf ilaç kaçti senin snucunkullaniyormusun h alaa
Tümayım ya neden veriyosun gücenirse gücensin onlar akıl edemiyolarmı çocuga çocuk emanet edilirmi allah esirgesi belini falan attırsalar nolcak o çocuga biley olsa verme yaa gögüsünü sık sık karbonatlı su ile sil tümay aman diyim bana dönme
herkese mutlu hafta sonları,
herkesin neşesi yerindedir inşallah.bugün hava çooook güzel.insan mutlu oluyo valla
böyle kırlarda koşup hoplayası geliyor
Çok geç oldu galiba :) ama yeni gördüm) kaç gündür hiç gelemedimki ;((
Kızlar raporluyum evdeyim tabi evde değilim öyle kosturuyorum çocukların odası, alışveriş hep kosturmaca ile geçti çarşamba kontrolüm var bakalım belki doktorum doğum iznine ayırır yani isticemde olmuyo böyle dinlenerek geçireyim bari ; (
Zaten siz böyle anlattıkca ben 2 çocukla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ;( zamab yaklaştıkça stresleniyorum ; (
İyi gunler canlar....
Anam herkes bebislerdwn sonra cok bunalmis bende misafir gelen giden cocuklar Ayse yi kucaklamak istiyor vermesem anneleri guceniyor veriyorum benim aklim cikiyor bisey olucak diye.Gogus yaralari hala devam ediyor. Aysemin huzursuzluguda tam gaz devam bazen ben bu isi beceremiyorum galiba diyorum hem evini 4 4luk temizleyip hem cocuguna bakan annelere hayranim evjim basini aldi gidiyor. ...
anladim daha önce biraz araştirmiştim da artik hastalikla ilgili birşey bakamiyorum.senhf ilaç kaçti senin snucunkullaniyormusun h alaa
Çok geç oldu galiba :) ama yeni gördüm) kaç gündür hiç gelemedimki ;((
Kızlar raporluyum evdeyim tabi evde değilim öyle kosturuyorum çocukların odası, alışveriş hep kosturmaca ile geçti çarşamba kontrolüm var bakalım belki doktorum doğum iznine ayırır yani isticemde olmuyo böyle dinlenerek geçireyim bari ; (
Zaten siz böyle anlattıkca ben 2 çocukla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ;( zamab yaklaştıkça stresleniyorum ; (
bugün doktor randevumuz vardı ayrıca sağlık ocağınada gittim 2.tetanoz aşımızı vurulduk, oğlumuz 944 gr olmuş 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim yine baı yukarıdaydı malum bacakları açmış biyerlerini gösteriyorduidrar torbasını gösterdi dolu dedi bide midesini gösterdi ve gözünü gösterdi açıktı gözü acaba göz kapağı oluştumu sormadık doktora hep açık oluyor geçen seferde göstermişti.
bugün kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum bıraksalar uyurum ve sırtım çok ağrıyor
özlemcim oyy maşallah 944 kere maşallah pipiliye
tümayyy ayy ben çok cadıyım büyük insanlara bile kızıveriyorum istemediğim bişey yaptıkları zaman. aman napim onlar 2 dakka zevk duyacaklar diye çocuğumu kucğa alıştırmalarına veya ağzına tatlı bişeyler sokuşturmalarına veya ayakta sallamak istemelerine veya veya veya.... yani istemediğim şeylere kızıveriyorum ayy yolarım bak şimdi cinnetlerim geldi tepeme :)))))
hoş geldin aramızaaaaaaaaa...mükemmel olmak zorunda değiliz..çocuk izin verirse yaparız vermezsede yok..ben sabah 7 de kalkıyorum tuvalete gidiyorum geliyorum sonra sütümü sağıyorum .o arada yambuçum uyanmış oluyo..altını açıyorum emziriyorum yatağında biraz oyalanıyo..sonra giyinme tekrar sağma derken saa 8,5 oluyo..işe g,d,yorum..12,30 da eve geliyorum emziriyorum sağıyorum sağarken yemek yiyorum bi daha emziriyorum çıkıyorum 2 de işe gelyorum.. 5 de çıkıyorum eve geliyorum emziriyorum oyalıyorum..saat 6.30 oluyo sofrayı koyuyorum kaldırıyorum saat 8 oluyo uyuytuyorum emziriyorum saat 9,30 oluyo..ertesi günün yemeğini yapıyorum saat 10,30 oluyo.. yarım saat 1 saat kıçımın üstüne oturabiliyorum sonra yatıyorum..2 saatte birde memeye kalkıyo zaten..
ben euthrox diye bi ilaç kullanıyorum..bu hastalığın tedavisi yok..ömrübillajh içecen..ama kontrol altına alınabiliyor..
yaparsın yapar..allah gücünü verir
kızz pipisini sevsinler..
ay ben bişey diyemem yaa..gerçi bana gelenler anlayışlıydıç...
canım maşallah 9 haftalık olmuşsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik ???
allah razı olsun canım, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin, sana da hekül kuvveti versin, öğle aralaraında zıpkın gibi git gel işe :)
Oyyy takvimin hayırlı olsun ikiz annesi, maşallah , Allah neşenizi bozmasın, ohh sefan olsun :)) gez toz eğlen,
oyyy maşallah size takviminde hayırlı uğurlu olsun nasıl gidiyo hamilelik 10.haftaya gelmişsiniz maşallah rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin
aslııı ne güzel odayı hazırlamaya başlamışsınız biz daha alışveriş falan yapmadık eşimin vardiyası bi uysa gidip alacağız artık bişeyler.
Mrb canlarım eslem yeşil kaka yapıo demiştim bugun tahlile gönderdik şükür bişey çıkmamış ama hala kakası yeşil kafamda soru işareti belki mamadandır dedim tekrar aptamile döndük bakalım hayırlısı sizleri çok seviyorum
Zeynep kuzum göremedim ama takvimin hayırlı olsun
Buket biberonu almıyosa biraz silikon uçla emzirsen biberona alışırmı acaba yasii kuzum hayırla işe vaşlasaydın çık yıprandın eve çokmu kapandın
Bebek bekleyen arkadaşlar allahım hayırlı zamanda evlatlar nasip etsin çok agır bir lohusalık geçirdim gögüs ucu yataları hastalanmam kızımın gögümü almaması sütümün kaçması sonra saçma sapan düşünceler yeni yeni az miktarda arunmaya başladım hatta dedimki rabbimden isyerken yanlış birseymiş söyledim ( tek çocuk olsundaz ne olursa olsun tarzın tövbe bismillah ) diye düşündüm o yüzden rabbim sizlere en kolayından hamikeliksaglıklı sıhhatli bebekler sakin ve relax bir lohusaşık nasip eysin birde 40 gün eve kimseleri bastırmayın ben gelenden gidenden kafayı yemiştim allah raI olsun geldiker ama hem bedenen hemde ruhen çok yoruldum aç bu çocuk üşğyor bu öıcuk yat nazan kysuto üşüttün nazan ççıldırdım okadarki artık kafama kafama vuruyordum son bir öberi dahailk 15 gün yataktan kalkmayın ben hiç yatmadım çok xektim ayy nekadar dolmuşum
bendede anti tpo yüksek hasimato troidi var bendede sabahları ac karnına euthyrox 50mg içiyorum tsh suan 2,1degerlerinde normale düstü canım degerler yüksek olursa engel.normal sınırlarda sorun yok
doktora gittim canim ultrasyon istediler yarin baktiricam bende hayirlisi sana teşhisden önce neler yapildi
bendede anti tpo yüksek hasimato troidi var bendede sabahları ac karnına euthyrox 50mg içiyorum tsh suan 2,1degerlerinde normale düstü canım degerler yüksek olursa engel.normal sınırlarda sorun yok
canım tsh ım biraz yüksekti.sonra bogaz ultrasyonu yaptılar kötü huylu nodül varmı diye sükür bişi cıkmadı.sonra dahiliyecim bi bakalım hasimatotroidimi diye anti tpoma.yüksekti.suan tsh m normal ilaçla
benim 1000 yaziyor yaziyor sonucumda teşhis koymak için ne aşamalar dan geçtin sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?