Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Tümayım ya neden veriyosun gücenirse gücensin onlar akıl edemiyolarmı çocuga çocuk emanet edilirmi allah esirgesi belini falan attırsalar nolcak o çocuga biley olsa verme yaa gögüsünü sık sık karbonatlı su ile sil tümay aman diyim bana dönme

Kıııız ikiz annesi aslı napıyon aşağıda..??

Çok geç oldu galiba :) ama yeni gördüm ) kaç gündür hiç gelemedimki ;((

Kızlar raporluyum evdeyim tabi evde değilim öyle kosturuyorum çocukların odası, alışveriş hep kosturmaca ile geçti çarşamba kontrolüm var bakalım belki doktorum doğum iznine ayırır yani isticemde olmuyo böyle dinlenerek geçireyim bari ; (

Zaten siz böyle anlattıkca ben 2 çocukla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum ;( zamab yaklaştıkça stresleniyorum ; (

anladim daha önce biraz araştirmiştim da artik hastalikla ilgili birşey bakamiyorum.senhf ilaç kaçti senin snucunkullaniyormusun h alaa

bendede anti tpo yüksek hasimato troidi var bendede sabahları ac karnına euthyrox 50mg içiyorum tsh suan 2,1degerlerinde normale düstü canım degerler yüksek olursa engel.normal sınırlarda sorun yok

En dertli oldugum konu zaten canim esimin yigeni var ender rastlanan bir rahatsizligi var uzulmesin diye ustune titriyorlar simarik biraz ben vermesem bile annesi kucagimdan alip veriyor kv lide alip veriyor bisey soyleyince kusuyorlar esimle tartisiyoruz.Canim goguslerimi yikiyorum surekli bitanesi iyide oburu iylesmedi daha Ayse de onu emmek istemiyor .

herkese mutlu hafta sonları,
herkesin neşesi yerindedir inşallah.bugün hava çooook güzel.insan mutlu oluyo valla
böyle kırlarda koşup hoplayası geliyor

oyyy maşallah size takviminde hayırlı uğurlu olsun nasıl gidiyo hamilelik 10.haftaya gelmişsiniz maşallah rabbim tamamına erdirmeyi nasip etsin

aslııı ne güzel odayı hazırlamaya başlamışsınız biz daha alışveriş falan yapmadık eşimin vardiyası bi uysa gidip alacağız artık bişeyler.

bugün doktor randevumuz vardı ayrıca sağlık ocağınada gittim 2.tetanoz aşımızı vurulduk, oğlumuz 944 gr olmuş 1 ay sonra tekrar kontrole gideceğim yine baı yukarıdaydı malum bacakları açmış biyerlerini gösteriyordu idrar torbasını gösterdi dolu dedi bide midesini gösterdi ve gözünü gösterdi açıktı gözü acaba göz kapağı oluştumu sormadık doktora hep açık oluyor geçen seferde göstermişti.

bugün kendimi çok yorgun ve uykulu hissediyorum bıraksalar uyurum ve sırtım çok ağrıyor

özlemcim oyy maşallah 944 kere maşallah pipiliye
tümayyy ayy ben çok cadıyım büyük insanlara bile kızıveriyorum istemediğim bişey yaptıkları zaman. aman napim onlar 2 dakka zevk duyacaklar diye çocuğumu kucğa alıştırmalarına veya ağzına tatlı bişeyler sokuşturmalarına veya ayakta sallamak istemelerine veya veya veya.... yani istemediğim şeylere kızıveriyorum ayy yolarım bak şimdi cinnetlerim geldi tepeme :)))))

Kızlar tuğram yarın sünnet olacak allahın İzniyle dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim olduda bitti maşallah olsun inşallah öpüyorum sizi

hoş geldin aramızaaaaaaaaa...mükemmel olmak zorunda değiliz..çocuk izin verirse yaparız vermezsede yok..ben sabah 7 de kalkıyorum tuvalete gidiyorum geliyorum sonra sütümü sağıyorum .o arada yambuçum uyanmış oluyo..altını açıyorum emziriyorum yatağında biraz oyalanıyo..sonra giyinme tekrar sağma derken saa 8,5 oluyo..işe g,d,yorum..12,30 da eve geliyorum emziriyorum sağıyorum sağarken yemek yiyorum bi daha emziriyorum çıkıyorum 2 de işe gelyorum.. 5 de çıkıyorum eve geliyorum emziriyorum oyalıyorum..saat 6.30 oluyo sofrayı koyuyorum kaldırıyorum saat 8 oluyo uyuytuyorum emziriyorum saat 9,30 oluyo..ertesi günün yemeğini yapıyorum saat 10,30 oluyo.. yarım saat 1 saat kıçımın üstüne oturabiliyorum sonra yatıyorum..2 saatte birde memeye kalkıyo zaten..

anladim daha önce biraz araştirmiştim da artik hastalikla ilgili birşey bakamiyorum.senhf ilaç kaçti senin snucunkullaniyormusun h alaa

ben euthrox diye bi ilaç kullanıyorum..bu hastalığın tedavisi yok..ömrübillajh içecen..ama kontrol altına alınabiliyor..

yaparsın yapar..allah gücünü verir

kızz pipisini sevsinler..

ay ben bişey diyemem yaa..gerçi bana gelenler anlayışlıydıç...

Ayy buket ben okurken yoruldum allah gücünü kuvvetini artırsın inş.

canım maşallah 9 haftalık olmuşsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasıl gidiyor hamilelik ???

amin canım çok sağol.bi sıkıntı yok çok şükür.ara ara leke geliyor ama dr 12. haftaya kadar normal dedi.sanada Allah kolaylık versin.özellikle kv ve görümce konusunda

sağol canım benim.cmtsi gezdim valla.ama pazar pazartesi yatış . okulda nasılsa koşturuyorum evde olduğum zamanlar ne kadar yatsam kar dimi

sağol canım.hayal gibi geliyor bana hala.çok şükür bu güne geldik.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
merakla sizi (özellikle aslıyı takip ediyorum)
annelerin yazdıklarını okudukça benimde gözüm korkuyor açıkçası

çok sağol nazancım

selam kızlar biz geldik...bugün itibariyle kendimi silkeleme kararı aldım.Bu silkelenme öbür silkelenmeye benzemiyor.ve bugün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum..sıkı bir diyet olacak mecburum yaza kadar vermem gereken çoooookkkkça birkilo yapıştı kaldı yakama...uzun zaman oldu girmeyeli..şu an neredeyse doğuma gittiğim kiloma ulaştım..nasıl becerdim bende bilmiyorum..bugün çıktım bir sürü alış veriş yaptım..
gelelim bizden havadislere..oğluş 15 gündür rahatsız öksürük grip nezle derken çok şükür atlattık gitti..ama dün kuzum bizi çok korkuttu..nasıl oldu halen daha anlamış değilim..yataktan yere düşüverdi...öldüm bittim o an.elim ayağım titredi..bir bakışı vardı sanki sebebi sensin der gibi baktı o an içim parçalandı...dün hastanedeydik tomografi röntgen derken çok şükür bişi çıkmadı..bende ise ayağım çok kötü kızlar dr. ye gittim ilaçsız geçmez diyo ama ilaç içemiyorum sütten çocuğa geçiyo..sonu ameliyat gibi görünüyo..zaten kilo almamdaki en büyük etken de yürüyemem..bugün o ağrıya rağmen çıktım bir buçuk saat oğluşla dolaştım durdum...bu arada göreve başladım..ayrı bir ekşın da girdi hayatıma..öğlene kadar okul öğlenden sonra çocuk derken yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum..bazen bir yerde sızıpkaldığım oluyor...

var mı yeni havadisler...yormayın beni deyiverin biriniz...geçmişi okumak epey bir zaman alacak...

bendede anti tpo yüksek hasimato troidi var bendede sabahları ac karnına euthyrox 50mg içiyorum tsh suan 2,1degerlerinde normale düstü canım degerler yüksek olursa engel.normal sınırlarda sorun yok

doktora gittim canim ultrasyon istediler yarin baktiricam bende hayirlisi sana teşhisden önce neler yapildi

doktora gittim canim ultrasyon istediler yarin baktiricam bende hayirlisi sana teşhisden önce neler yapildi

canım tsh ım biraz yüksekti.sonra bogaz ultrasyonu yaptılar kötü huylu nodül varmı diye sükür bişi cıkmadı.sonra dahiliyecim bi bakalım hasimatotroidimi diye anti tpoma.yüksekti.suan tsh m normal ilaçla

benim 1000 yaziyor yaziyor sonucumda teşhis koymak için ne aşamalar dan geçtin sonuç için

canım degeri unuttum ama benimde yüksekti seninkide yüksek.merak etme bu gebeliğe engel degil canım hamiş kalan cok.ilaçla normal degerlere dönüyor.canım kan verdim doktor kan degerlerime baktı ona göre dedi.anti tpo ya baktı canım yüksekmi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…