Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ilk bir doktora gitmiştim bu sefiyede ilaç vermiyoruz alti ayda bir tahlil yaptir dedi ama tüp bebeği koydu dooktor ama bunu araştir demişti işte bende ikinciden önce baktiriyim herşeyime dedim

ilk bir doktora gitmiştim bu sefiyede ilaç vermiyoruz alti ayda bir tahlil yaptir dedi ama tüp bebeği koydu dooktor ama bunu araştir demişti işte bende ikinciden önce baktiriyim herşeyime dedim

anladım canım ozaman bende baktırmam gerek.ilaç kullanyom bi ömür kullanacakmısım.iyi yapmıssın gülüm hadi haber etbu arada tüp bebekmi düsün dedi anlamadım onu canım:26:

Son düzenleme:
Ayy buket ben okurken yoruldum allah gücünü kuvvetini artırsın inş.

sağol canım

hoş geldin aramıza:)

Kızlar tuğram yarın sünnet olacak allahın İzniyle dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim olduda bitti maşallah olsun inşallah öpüyorum sizi
ayyy canım hayırlı uğurlu ve kolaycacık olsun inşallah oyy yerim ben onun sünnetini
buketim maşallah sana ayyy inan nazan gibi bende okurken yoruldum, Allahım güç kuvvet sabır enerji ve bol süt nasibetsin. maşallah 41 kere negüel sütün var hem emzirip hem sağabiliyorsun bende nerde okadar süt, koca gece emzirmiyorum sabah sağıyorum yinede doyuracak kadar çıkmıyordu. o yüzden ben aralarda sütlü kahve niytine veriyorum göğsümü, doymuyor çünkü bari tadını unutmasın ve aazda olsa vitaminini alsın diye muhakkak birkaç saatte bir emiriyorum devam sütü vermeden evvel.
ayyy canım hoşgeldin seninde hayatın yoğunlaşmış, 1 ay sonra bende işe başlayınca aranıza katılacağım bakalım nasıl bir hayat olacak. Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Teyzeleri miniğimin fotğraflarını koydum bakın bakalım büyümüşmü ?
Birde şu etiketleri nasıl yapıyoruz bebeğin ne kadarlık olduğunu gösteriyor ya :))

GAMZE canım benim çok iyi ediyorsunuz, ileride daha çok hareketlenecek daha zor olacak, kolay ve sorunsuz olsun innşallah, sende dışarda dua ile bekle, sünneti şimdiden hayırlı olsun minik Tuğra'nın

YASO canım benim senin kız bana çekmiş Burcu teyzesi gibi sümüklü olacak :)

BUKET canım Allah kolaylık verdim zayıfdın iyice çöp gibi olacaksın, Rabbım güç verir sana şüphesiz. Yeterki Yağmur sağlıkli ve huzurlu olsun, zamanla bu ışacaksın

DILEKcim canım bak bizim Buket yazmış sana bir ilaçla sorun çözülüyor diye, Bizim Buket'imizde 5 yıl sonra mucizeyle gebe kaldı aynısını sana da olsun inşallah , kocaman bir göbeğin ve popon olsun, bebeğin sürekli tepiklersin seni gece uyutmasın :))

SERAP şekerim silkelenecem deyince inan ki bu kız ikinciyi mi düşünüyor dedim :)) oh şükür ki okul yarım gün Allah kolaylık versin, ara sıra gel özletme kendini, bu arada senin sıkıntının aynısını Buket yaşadı, ameliyat oldu, şimdi rahat sanırım, sen buketten ayrıntıları öğrenirsin

NAZAN canım benim dua adetli okunuyor mu tam bilmiyorum ama benim içoim rahat etmediği için adetliyken okumuyorum, misal şuan :)

TUMAYım canım benim hemen fotolara bakıyorum, o takvimin nasıl yapıldıgını tam bilmiyorum ama kullanıcı kontrol paneline bakıver

olsun yaso..o alacağını almıştır..almayada devam eder..bende sağıyorum ama benimki 700 -800 yemiyodur yaso a yiyo..sabahtan 80-90 yiyo..öğlen emziriyorum..90-100 bırakıyorum bazen hepsini yiyo bazen yemiyo..5.5 da geliyorum sonra emziriyorum valla 800 ü bulmuyodur..

canım zaten çöpe döndüm..doğumdan önceki kilomda gitti:))
pantolonlarım kemerle kullanabiliyorum..yerrlerde sürünüyo..üstüme yakışmıyo h,ç çok tipsizim..

hoş geldin aramıza:)
hoşbulduk canım...ayagın nasıl oldu buket..senin ki nasıldı?ayagım benim iltihap oluyo sürekli batma yok...

ayyy canım hoşgeldin seninde hayatın yoğunlaşmış, 1 ay sonra bende işe başlayınca aranıza katılacağım bakalım nasıl bir hayat olacak. Allah hepimize yardım etsin inşallah.
aynen canım yoğunlaştı ki nasıl yoğunkaştı...amin canım elbet geliriz üstesinden bununda...

yazarken benim de aklıma geldi şekerim...amaen az iki yıl bekjlemem lazım..ameliyatı gözealamıyom canım..iki hafta okuldan uzak kalıcam çocuklaro arada napcaklar...sıkıntı benim için yazakadar katlanacam mecbur..

Buketim zaten o 800 ml olayi eger devam sütü iciriyorsan geçerli bence. Anne sütü az olmasina ragmen daha besleyici ve faydali biliyorsun. Cunku anne sutunde yağ da var. Mamada oyle bisey yok. Ben biberonu yikarken bakıyorum hic yag yok. Anne sutu ile mama kiyaslanmaz yani ölçü olarak . Srn içini ferah tut. Maşallah cimcimenin kilosu güzel. Benim sutum az oldugu icin 4. Aylikken 7.150 cikti yani bir ayda 550gr almıştı . Senin sütün maşallah süper oku kendini ufle ve hiç kafana takma

Buket senin hiçbir halinin tipsiz olacağına inanmıyorum :)

Ahh Serabım o öğrencileri hiç sorma, bende 2. Tüp denemesine başlıcam okulu bırakamıyorum mecbur yazı beklicem, senin haberin yoktu sanı3ım 15 tatilde ben tüp bebeğe başladım, ama yumurta rezervim az olduğundan iptal olmuştu ufak bir açıklama :)

Ohh şükür canım gözünüz aydın, asker olsun damat olsun doktor olsun inşallah ,o günleride görün hayırlısıyla.

Amin burcum çok sağol cnm inşallah hepberaber görürüz :))).daha önce yazmışmıydın tüpbebeğe başladığını hadi hayırlısı olsun burcu inşallah olacak seninkinin de sünnetini konuşacağız:)) erkek olacakda :) gelecen dicenki yeşil kaka yaptı:) inşallah hepberaber göreceğiz

Dikkat. Dikkat

Dikkat

Canlarım Özlem iki gündür hastanede yatıyor, biraz kanaması olmuş, ve kasılmaları, kasılmalar devam ediyomuş maalesef, sizden rica lütfen Özlem'e dua edelim, hepimiz çok zor evlatlarımıza kavuştuk, sıkıntılar çektik, böyle zamanlarda birbirimize destek olalım Allah rızası için

Özlem için
3 nas
3 felak
3 ayetel kursi
3 ihas okuyalım

Bunları okuyamayan 200 adet ya şafi çeksin, hepinizi sevgiyle öpüyorum canlarım Allah razı olsun

Amin canım hayırla sağlıkla gelsin benim bebelerim, evet canım ocakta başladım iptal oldu, aman inan hiç önemli değil, her işte bir hayır var elbette, Rabbim evladı olanların evlatlarına uzun ömürler versin

benimkide hep iltihap oldu..serçe parmak hariç hepsi..40 gün sürdü..en son baş parmak kaldı ve battı..inşallah seninki öyle olmaz..teramisin yada kara merhem sür yada doktora git..kesin git..:))

evet yağ var..ben sağıp bıraktığımda üstüne toplanıyo..aynı inek sütünün kaymak bağlaması gibi kaymak bağlıyo..ama nebileyim yaso..şimdi işe de başladımya..yetemez diye korkuyorum..bidahaki kilo kontrolünde anlayacağız..

Herüfcük oldum ben hamdolsun allahımıza :))) burcu yasemin canlar hepinize teşekkürler:))

damatlığını da görün inşallah..

ahh kuzuma nas okudum felak okudum...Allah kuzusunu ona bağışlasın...

bu arada burcu yazdıkların için sağol ama uzun zamandıan beridir kendimi beğenmiyor..kişi kendini sevmezse yüreği çatlarmışya..öyle yani..geçen günde eşim yüzüme bakmış bakmış diyoki buket yaşlanmışsın..şaka yapıyo tabi 20 yaşımdaykende söylerdi bu lafı ama bu sefer çok dokundu..

Son düzenleme:

Yorgunlk koşturma Yağmur..tabiki zamnın kalmıyor ama hep şunu hatırla 9 ay karnında can taşıdın şimdide onun canı için kendi canından veriyorsun, asıl şimdi kendini beğenme zamanın.. evet çatlakların var, gözünün altında morluklar var ama ruhun çooook kutsal bir görevi yerine getiriyor, bir kadın bebesi emzikten düşene kadar ölürse şehit sayılırmış artık sen düşün ne kadar önemli bir mertebede olduğunu, okey bebek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…