- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.741
canım degeri unuttum ama benimde yüksekti seninkide yüksek.merak etme bu gebeliğe engel degil canım hamiş kalan cok.ilaçla normal degerlere dönüyor.canım kan verdim doktor kan degerlerime baktı ona göre dedi.anti tpo ya baktı canım yüksekmi diye.
tşk ederim canim hayirlisi artik yarin çektiricem
ilk bir doktora gitmiştim bu sefiyede ilaç vermiyoruz alti ayda bir tahlil yaptir dedi ama tüp bebeği koydu dooktor ama bunu araştir demişti işte bende ikinciden önce baktiriyim herşeyime dedim
Ayy buket ben okurken yoruldum allah gücünü kuvvetini artırsın inş.
hoş geldin aramıza:)selam kızlar biz geldik...bugün itibariyle kendimi silkeleme kararı aldım.Bu silkelenme öbür silkelenmeye benzemiyor.ve bugün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum..sıkı bir diyet olacak mecburum yaza kadar vermem gereken çoooookkkkça birkilo yapıştı kaldı yakama...uzun zaman oldu girmeyeli..şu an neredeyse doğuma gittiğim kiloma ulaştım..nasıl becerdim bende bilmiyorum..bugün çıktım bir sürü alış veriş yaptım..
gelelim bizden havadislere..oğluş 15 gündür rahatsız öksürük grip nezle derken çok şükür atlattık gitti..ama dün kuzum bizi çok korkuttu..nasıl oldu halen daha anlamış değilim..yataktan yere düşüverdi...öldüm bittim o an.elim ayağım titredi..bir bakışı vardı sanki sebebi sensin der gibi baktı o an içim parçalandı...dün hastanedeydik tomografi röntgen derken çok şükür bişi çıkmadı..bende ise ayağım çok kötü kızlar dr. ye gittim ilaçsız geçmez diyo ama ilaç içemiyorum sütten çocuğa geçiyo..sonu ameliyat gibi görünüyo..zaten kilo almamdaki en büyük etken de yürüyemem..bugün o ağrıya rağmen çıktım bir buçuk saat oğluşla dolaştım durdum...bu arada göreve başladım..ayrı bir ekşın da girdi hayatıma..öğlene kadar okul öğlenden sonra çocuk derken yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum..bazen bir yerde sızıpkaldığım oluyor...
var mı yeni havadisler...yormayın beni deyiverin biriniz...geçmişi okumak epey bir zaman alacak...
ayyy canım hayırlı uğurlu ve kolaycacık olsun inşallah oyy yerim ben onun sünnetiniKızlar tuğram yarın sünnet olacak allahın İzniyle dualarınızı eksik etmeyin nolur sağ salim olduda bitti maşallah olsun inşallah öpüyorum sizi
hoş geldin aramızaaaaaaaaa...mükemmel olmak zorunda değiliz..çocuk izin verirse yaparız vermezsede yok..ben sabah 7 de kalkıyorum tuvalete gidiyorum geliyorum sonra sütümü sağıyorum .o arada yambuçum uyanmış oluyo..altını açıyorum emziriyorum yatağında biraz oyalanıyo..sonra giyinme tekrar sağma derken saa 8,5 oluyo..işe g,d,yorum..12,30 da eve geliyorum emziriyorum sağıyorum sağarken yemek yiyorum bi daha emziriyorum çıkıyorum 2 de işe gelyorum.. 5 de çıkıyorum eve geliyorum emziriyorum oyalıyorum..saat 6.30 oluyo sofrayı koyuyorum kaldırıyorum saat 8 oluyo uyuytuyorum emziriyorum saat 9,30 oluyo..ertesi günün yemeğini yapıyorum saat 10,30 oluyo.. yarım saat 1 saat kıçımın üstüne oturabiliyorum sonra yatıyorum..2 saatte birde memeye kalkıyo zaten..
ayyy canım hoşgeldin seninde hayatın yoğunlaşmış, 1 ay sonra bende işe başlayınca aranıza katılacağım bakalım nasıl bir hayat olacak. Allah hepimize yardım etsin inşallah.selam kızlar biz geldik...bugün itibariyle kendimi silkeleme kararı aldım.Bu silkelenme öbür silkelenmeye benzemiyor.ve bugün itibariyle diyete başlamış bulunuyorum..sıkı bir diyet olacak mecburum yaza kadar vermem gereken çoooookkkkça birkilo yapıştı kaldı yakama...uzun zaman oldu girmeyeli..şu an neredeyse doğuma gittiğim kiloma ulaştım..nasıl becerdim bende bilmiyorum..bugün çıktım bir sürü alış veriş yaptım..
gelelim bizden havadislere..oğluş 15 gündür rahatsız öksürük grip nezle derken çok şükür atlattık gitti..ama dün kuzum bizi çok korkuttu..nasıl oldu halen daha anlamış değilim..yataktan yere düşüverdi...öldüm bittim o an.elim ayağım titredi..bir bakışı vardı sanki sebebi sensin der gibi baktı o an içim parçalandı...dün hastanedeydik tomografi röntgen derken çok şükür bişi çıkmadı..bende ise ayağım çok kötü kızlar dr. ye gittim ilaçsız geçmez diyo ama ilaç içemiyorum sütten çocuğa geçiyo..sonu ameliyat gibi görünüyo..zaten kilo almamdaki en büyük etken de yürüyemem..bugün o ağrıya rağmen çıktım bir buçuk saat oğluşla dolaştım durdum...bu arada göreve başladım..ayrı bir ekşın da girdi hayatıma..öğlene kadar okul öğlenden sonra çocuk derken yatağa nasıl yattığımı bilmiyorum..bazen bir yerde sızıpkaldığım oluyor...
var mı yeni havadisler...yormayın beni deyiverin biriniz...geçmişi okumak epey bir zaman alacak...
ayyy canım hayırlı uğurlu ve kolaycacık olsun inşallah oyy yerim ben onun sünnetini
buketim maşallah sana ayyy inan nazan gibi bende okurken yoruldum, Allahım güç kuvvet sabır enerji ve bol süt nasibetsin. maşallah 41 kere negüel sütün var hem emzirip hem sağabiliyorsun bende nerde okadar süt, koca gece emzirmiyorum sabah sağıyorum yinede doyuracak kadar çıkmıyordu. o yüzden ben aralarda sütlü kahve niytine veriyorum göğsümü, doymuyor çünkü bari tadını unutmasın ve aazda olsa vitaminini alsın diye muhakkak birkaç saatte bir emiriyorum devam sütü vermeden evvel.
ayyy canım hoşgeldin seninde hayatın yoğunlaşmış, 1 ay sonra bende işe başlayınca aranıza katılacağım bakalım nasıl bir hayat olacak. Allah hepimize yardım etsin inşallah.
GAMZE canım benim çok iyi ediyorsunuz, ileride daha çok hareketlenecek daha zor olacak, kolay ve sorunsuz olsun innşallah, sende dışarda dua ile bekle, sünneti şimdiden hayırlı olsun minik Tuğra'nın
YASO canım benim senin kız bana çekmiş Burcu teyzesi gibi sümüklü olacak :)
BUKET canım Allah kolaylık verdim zayıfdın iyice çöp gibi olacaksın, Rabbım güç verir sana şüphesiz. Yeterki Yağmur sağlıkli ve huzurlu olsun, zamanla bu ışacaksın
DILEKcim canım bak bizim Buket yazmış sana bir ilaçla sorun çözülüyor diye, Bizim Buket'imizde 5 yıl sonra mucizeyle gebe kaldı aynısını sana da olsun inşallah , kocaman bir göbeğin ve popon olsun, bebeğin sürekli tepiklersin seni gece uyutmasın :))
SERAP şekerim silkelenecem deyince inan ki bu kız ikinciyi mi düşünüyor dedim :)) oh şükür ki okul yarım gün Allah kolaylık versin, ara sıra gel özletme kendini, bu arada senin sıkıntının aynısını Buket yaşadı, ameliyat oldu, şimdi rahat sanırım, sen buketten ayrıntıları öğrenirsin
NAZAN canım benim dua adetli okunuyor mu tam bilmiyorum ama benim içoim rahat etmediği için adetliyken okumuyorum, misal şuan :)
TUMAYım canım benim hemen fotolara bakıyorum, o takvimin nasıl yapıldıgını tam bilmiyorum ama kullanıcı kontrol paneline bakıver
hoşbulduk canım...ayagın nasıl oldu buket..senin ki nasıldı?ayagım benim iltihap oluyo sürekli batma yok...hoş geldin aramıza:)
aynen canım yoğunlaştı ki nasıl yoğunkaştı...amin canım elbet geliriz üstesinden bununda...ayyy canım hoşgeldin seninde hayatın yoğunlaşmış, 1 ay sonra bende işe başlayınca aranıza katılacağım bakalım nasıl bir hayat olacak. Allah hepimize yardım etsin inşallah.
SERAP şekerim silkelenecem deyince inan ki bu kız ikinciyi mi düşünüyor dedim :)) oh şükür ki okul yarım gün Allah kolaylık versin, ara sıra gel özletme kendini, bu arada senin sıkıntının aynısını Buket yaşadı, ameliyat oldu, şimdi rahat sanırım, sen buketten ayrıntıları öğrenirsin
olsun yaso..o alacağını almıştır..almayada devam eder..bende sağıyorum ama benimki 700 -800 yemiyodur yaso a yiyo..sabahtan 80-90 yiyo..öğlen emziriyorum..90-100 bırakıyorum bazen hepsini yiyo bazen yemiyo..5.5 da geliyorum sonra emziriyorum valla 800 ü bulmuyodur..
canım zaten çöpe döndüm..doğumdan önceki kilomda gitti:))
pantolonlarım kemerle kullanabiliyorum..yerrlerde sürünüyo..üstüme yakışmıyo h,ç çok tipsizim..
olsun yaso..o alacağını almıştır..almayada devam eder..bende sağıyorum ama benimki 700 -800 yemiyodur yaso a yiyo..sabahtan 80-90 yiyo..öğlen emziriyorum..90-100 bırakıyorum bazen hepsini yiyo bazen yemiyo..5.5 da geliyorum sonra emziriyorum valla 800 ü bulmuyodur..
canım zaten çöpe döndüm..doğumdan önceki kilomda gitti:))
pantolonlarım kemerle kullanabiliyorum..yerrlerde sürünüyo..üstüme yakışmıyo h,ç çok tipsizim..
hoşbulduk canım...ayagın nasıl oldu buket..senin ki nasıldı?ayagım benim iltihap oluyo sürekli batma yok...
aynen canım yoğunlaştı ki nasıl yoğunkaştı...amin canım elbet geliriz üstesinden bununda...
yazarken benim de aklıma geldi şekerim...amaen az iki yıl bekjlemem lazım..ameliyatı gözealamıyom canım..iki hafta okuldan uzak kalıcam çocuklaro arada napcaklar...sıkıntı benim için yazakadar katlanacam mecbur..
Herüfcük oldum ben hamdolsun allahımıza :))) burcu yasemin canlar hepinize teşekkürler:))
Ohh şükür canım gözünüz aydın, asker olsun damat olsun doktor olsun inşallah ,o günleride görün hayırlısıyla.
Herüfcük oldum ben hamdolsun allahımıza :))) burcu yasemin canlar hepinize teşekkürler:))
Amin burcum çok sağol cnm inşallah hepberaber görürüz :))).daha önce yazmışmıydın tüpbebeğe başladığını hadi hayırlısı olsun burcu inşallah olacak seninkinin de sünnetini konuşacağız:)) erkek olacakda :) gelecen dicenki yeşil kaka yaptı:) inşallah hepberaber göreceğiz
hoşbulduk canım...ayagın nasıl oldu buket..senin ki nasıldı?ayagım benim iltihap oluyo sürekli batma yok...
aynen canım yoğunlaştı ki nasıl yoğunkaştı...amin canım elbet geliriz üstesinden bununda...
yazarken benim de aklıma geldi şekerim...amaen az iki yıl bekjlemem lazım..ameliyatı gözealamıyom canım..iki hafta okuldan uzak kalıcam çocuklaro arada napcaklar...sıkıntı benim için yazakadar katlanacam mecbur..
Buketim zaten o 800 ml olayi eger devam sütü iciriyorsan geçerli bence. Anne sütü az olmasina ragmen daha besleyici ve faydali biliyorsun. Cunku anne sutunde yağ da var. Mamada oyle bisey yok. Ben biberonu yikarken bakıyorum hic yag yok. Anne sutu ile mama kiyaslanmaz yani ölçü olarak . Srn içini ferah tut. Maşallah cimcimenin kilosu güzel. Benim sutum az oldugu icin 4. Aylikken 7.150 cikti yani bir ayda 550gr almıştı . Senin sütün maşallah süper oku kendini ufle ve hiç kafana takma
Dikkat. Dikkat
Dikkat
Canlarım Özlem iki gündür hastanede yatıyor, biraz kanaması olmuş, ve kasılmaları, kasılmalar devam ediyomuş maalesef, sizden rica lütfen Özlem'e dua edelim, hepimiz çok zor evlatlarımıza kavuştuk, sıkıntılar çektik, böyle zamanlarda birbirimize destek olalım Allah rızası için
Özlem için
3 nas
3 felak
3 ayetel kursi
3 ihas okuyalım
Bunları okuyamayan 200 adet ya şafi çeksin, hepinizi sevgiyle öpüyorum canlarım Allah razı olsun
benimkide hep iltihap oldu..serçe parmak hariç hepsi..40 gün sürdü..en son baş parmak kaldı ve battı..inşallah seninki öyle olmaz..teramisin yada kara merhem sür yada doktora git..kesin git..:))
evet yağ var..ben sağıp bıraktığımda üstüne toplanıyo..aynı inek sütünün kaymak bağlaması gibi kaymak bağlıyo..ama nebileyim yaso..şimdi işe de başladımya..yetemez diye korkuyorum..bidahaki kilo kontrolünde anlayacağız..
damatlığını da görün inşallah..
ahh kuzuma nas okudum felak okudum...Allah kuzusunu ona bağışlasın...
bu arada burcu yazdıkların için sağol ama uzun zamandıan beridir kendimi beğenmiyor..kişi kendini sevmezse yüreği çatlarmışya..öyle yani..geçen günde eşim yüzüme bakmış bakmış diyoki buket yaşlanmışsın..şaka yapıyo tabi 20 yaşımdaykende söylerdi bu lafı ama bu sefer çok dokundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?