- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.761
Yorgunlk koşturma Yağmur..tabiki zamnın kalmıyor ama hep şunu hatırla 9 ay karnında can taşıdın şimdide onun canı için kendi canından veriyorsun, asıl şimdi kendini beğenme zamanın.. evet çatlakların var, gözünün altında morluklar var ama ruhun çooook kutsal bir görevi yerine getiriyor, bir kadın bebesi emzikten düşene kadar ölürse şehit sayılırmış artık sen düşün ne kadar önemli bir mertebede olduğunu, okey bebek :))
ben doktora gittim.sonuçlarim yüksek çikmiştiya bir tahlil daha yapmadi ultrasyona girdim bugün bakti yine birşey demedi ilaç kullaniyormusun dedi evet dedim.vitamin kullaniyorum deli etti beni doğru düzgün birşey de demedi başka doktora gideceğim.tüp bebek yaptirirken doktor bana bunun için doktora gidiyorum onlarda birşey olmaz diyo kafam karişti artik birde kulak burun boğaza git diyor ne biçim dahiliyeciyse allah iyi etsin onlari varya adama kilo veremiyorum,saç derilerim dökülüyor vitamayisa ertelerim mecburen böyle ne yapcam bilmiyorum hamilelikte çok önemliymişmin yok kansizim diyorum aptal aptal dinliyor bide şeker yüklemem var bir nisanda tüp bebeğianladım canım ozaman bende baktırmam gerek.ilaç kullanyom bi ömür kullanacakmısım.iyi yapmıssın gülüm hadi haber etbu arada tüp bebekmi düsün dedi anlamadım onu canım:26:
Okudum allah yardımcısı olsun ben takvim göremiyorum kaçıncı haftada idi özlem inş. Kasılmaları geçerDikkat. Dikkat
Dikkat
Canlarım Özlem iki gündür hastanede yatıyor, biraz kanaması olmuş, ve kasılmaları, kasılmalar devam ediyomuş maalesef, sizden rica lütfen Özlem'e dua edelim, hepimiz çok zor evlatlarımıza kavuştuk, sıkıntılar çektik, böyle zamanlarda birbirimize destek olalım Allah rızası için
Özlem için
3 nas
3 felak
3 ayetel kursi
3 ihas okuyalım
Bunları okuyamayan 200 adet ya şafi çeksin, hepinizi sevgiyle öpüyorum canlarım Allah razı olsun
benimkide hep iltihap oldu..serçe parmak hariç hepsi..40 gün sürdü..en son baş parmak kaldı ve battı..inşallah seninki öyle olmaz..teramisin yada kara merhem sür yada doktora git..kesin git..:))
evet yağ var..ben sağıp bıraktığımda üstüne toplanıyo..aynı inek sütünün kaymak bağlaması gibi kaymak bağlıyo..ama nebileyim yaso..şimdi işe de başladımya..yetemez diye korkuyorum..bidahaki kilo kontrolünde anlayacağız..
damatlığını da görün inşallah..
ahh kuzuma nas okudum felak okudum...Allah kuzusunu ona bağışlasın...
bu arada burcu yazdıkların için sağol ama uzun zamandıan beridir kendimi beğenmiyor..kişi kendini sevmezse yüreği çatlarmışya..öyle yani..geçen günde eşim yüzüme bakmış bakmış diyoki buket yaşlanmışsın..şaka yapıyo tabi 20 yaşımdaykende söylerdi bu lafı ama bu sefer çok dokundu..
ah burcum ah..neler yazdın sen böyle..bak bunu duymamıştım..ama dediğin doğru..yinede mutluyum..olsun benim kızı var diyorum..iştedeçok yoğunuz şu ara..yoğunluğud geçtim..iş arkadaşlarım sürekli dert yanıyor..sürekli gerginler..iş bu elbette olacak bizde yapacağız..nie var niye istiyolar niye bu saatte istiyolar..sızlanmalar hiç bitmiyo..bide bu durum benim motivasyonumu bozuyo..ama olsun kıcışım var:))
Dikkat. Dikkat
Dikkat
Canlarım Özlem iki gündür hastanede yatıyor, biraz kanaması olmuş, ve kasılmaları, kasılmalar devam ediyomuş maalesef, sizden rica lütfen Özlem'e dua edelim, hepimiz çok zor evlatlarımıza kavuştuk, sıkıntılar çektik, böyle zamanlarda birbirimize destek olalım Allah rızası için
Özlem için
3 nas
3 felak
3 ayetel kursi
3 ihas okuyalım
Bunları okuyamayan 200 adet ya şafi çeksin, hepinizi sevgiyle öpüyorum canlarım Allah razı olsun
Amin cnm inşallahGeçmiş olsun canım darısı damatlığını görmenize olsun inş.
Niye önemli değil önemli cnm bi işe kalmışsın en önemli yanı.tabiki her işte bi hayır var rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah..Amin canım hayırla sağlıkla gelsin benim bebelerim, evet canım ocakta başladım iptal oldu, aman inan hiç önemli değil, her işte bir hayır var elbette, Rabbim evladı olanların evlatlarına uzun ömürler versin
ben doktora gittim.sonuçlarim yüksek çikmiştiya bir tahlil daha yapmadi ultrasyona girdim bugün bakti yine birşey demedi ilaç kullaniyormusun dedi evet dedim.vitamin kullaniyorum deli etti beni doğru düzgün birşey de demedi başka doktora gideceğim.tüp bebek yaptirirken doktor bana bunun için doktora gidiyorum onlarda birşey olmaz diyo kafam karişti artik birde kulak burun boğaza git diyor ne biçim dahiliyeciyse allah iyi etsin onlari varya adama kilo veremiyorum,saç derilerim dökülüyor vitamayisa ertelerim mecburen böyle ne yapcam bilmiyorum hamilelikte çok önemliymişmin yok kansizim diyorum aptal aptal dinliyor bide şeker yüklemem var bir nisanda tüp bebeği
canlarım nasılısnız bu bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim dualarınız okuyorum herkesin duasını bitirdim bilginize :)
Ben iyiyim canım okul, yazılı, ev, iş tam gaz devam :) Allah razı olsun tatlım okuduğun duaların karşılığında Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah
kulak burun bogaz ne alaka anlamadım cok sacma.yok canım bu hastalıgın gebe kalmamıza bir zararı yok ilaç kullanacagız hep onun dısında zaten yapılacak bişey yok.canım sen bence iyi bir endokrinciye git.canınıda sıkma bende birini begenmediğimde baska doktoroda gidiyorum.sende git canım
Burjum ozlem nasil oldu ciktimi hastaneden. Acil sifa diliyorum kendisine ve bebegine
benimde tansiyonum cok dusuk her sabaj ise kalktigimda bi bas donmesi terleme basiyor gun boyu arada bir geliyor 85/55 tansiyonum ve tuzlu ayran icmekten baska birsey yapamiyom bunada sukur. Suan doktora gelsim bekliyorum hem rapor alcam isyeri icin hemde rica etcem cabitkisel bi ilac versin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?