Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ah burcum ah..neler yazdın sen böyle..bak bunu duymamıştım..ama dediğin doğru..yinede mutluyum..olsun benim kızı var diyorum..iştedeçok yoğunuz şu ara..yoğunluğud geçtim..iş arkadaşlarım sürekli dert yanıyor..sürekli gerginler..iş bu elbette olacak bizde yapacağız..nie var niye istiyolar niye bu saatte istiyolar..sızlanmalar hiç bitmiyo..bide bu durum benim motivasyonumu bozuyo..ama olsun kıcışım var:))

anladım canım ozaman bende baktırmam gerek.ilaç kullanyom bi ömür kullanacakmısım.iyi yapmıssın gülüm hadi haber etbu arada tüp bebekmi düsün dedi anlamadım onu canım:26:
ben doktora gittim.sonuçlarim yüksek çikmiştiya bir tahlil daha yapmadi ultrasyona girdim bugün bakti yine birşey demedi ilaç kullaniyormusun dedi evet dedim.vitamin kullaniyorum deli etti beni doğru düzgün birşey de demedi başka doktora gideceğim.tüp bebek yaptirirken doktor bana bunun için doktora gidiyorum onlarda birşey olmaz diyo kafam karişti artik birde kulak burun boğaza git diyor ne biçim dahiliyeciyse allah iyi etsin onlari varya adama kilo veremiyorum,saç derilerim dökülüyor vitamayisa ertelerim mecburen böyle ne yapcam bilmiyorum hamilelikte çok önemliymişmin yok kansizim diyorum aptal aptal dinliyor bide şeker yüklemem var bir nisanda tüp bebeği

Okudum allah yardımcısı olsun ben takvim göremiyorum kaçıncı haftada idi özlem inş. Kasılmaları geçer

Ay bukett bende var birdürü kilo keşke gitseler ama nerde bugun demet akalını gördümde kadın emziremeyince (taktırdığı silikonlar engel olmuş süt varmış ama uca gelmiyomuş) sıkı diyete girmiş 1 ayda 15 kg vermiş acaba bende başarabilirmiyim bende çok tipsizim anlıcanız

Canım sanırım Özlem 28. Haftasında, inşallah sorunsuz bir şekilde hastaneden çıkacak

Bu arada Buket'e yazdığım cevabı lütfen sende oku :)

Özlem canım benim Allah şifa versin ayyy ben seni şuanda cok iyi anlıyorum kimbilir nasil endişeli ve uzgunsun. Ama korkma Allahin izniyle hiçbir şey olmaz bizim bebekler toptan Nazlı nedense. Topigimizin adı yanlış olmuş zaten nazli bebek bekleyenler topigi olmaliydi. Simdi sana mesajda yazicam zaten seni oralarda yalniz birakmiycaz hic üzülme sen. Hem dualarimizla hem destegimizle yaninizdayiz.

Rabbim Ozlemide yavrusunuda korusun Allah a emanet olsunlar.Okudum.

Geçmiş olsun canım darısı damatlığını görmenize olsun inş.
Amin cnm inşallah
Niye önemli değil önemli cnm bi işe kalmışsın en önemli yanı.tabiki her işte bi hayır var rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah..
Buketcim teşekkür amin inşallah..
Özlem içinde duaları okudum rabbim sağlık versin inşallah allaha emanetler...allahın İzniyle hiç bişecik olmayacak..

selam kızlar nasılsınız ben annemdeyim bu hafta :)

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]melek2828/Nazan[/TD]
[TD]24.03.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Kendisine tez zaman da hayırlı şifalar, sağlıklı günler, ailesine huzur ve bereket , evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/Bedriye[/TD]
[TD]25.03.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fb-tuba/ Tuğba[/TD]
[TD]26.03.2014 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/Burcu[/TD]
[TD]27.03.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyüzcigdem/çiğdem[/TD]
[TD]28.03.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, ailesine ve oğluna tez zamanda bol şifa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx/zeynep[/TD]
[TD]31.03.2014 pazatesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]disanur/dilek.[/TD]
[TD]01.04.2014 sali[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, tez zamanda hayirli bir evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

DUALARINIZI okudum rabbim kabul etsin inşallah

kulak burun bogaz ne alaka anlamadım cok sacma.yok canım bu hastalıgın gebe kalmamıza bir zararı yok ilaç kullanacagız hep onun dısında zaten yapılacak bişey yok.canım sen bence iyi bir endokrinciye git.canınıda sıkma bende birini begenmediğimde baska doktoroda gidiyorum.sende git canım

canlarım nasılısnız bu bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim dualarınız okuyorum herkesin duasını bitirdim bilginize :)

bdroner/Bedriye25.03.2014 salıAilesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömürfb-tuba/ Tuğba26.03.2014 çarşambasağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlatduamnur/Burcu27.03.2014 perşembeAilesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket.akyüzcigdem/çiğdem28.03.2014 cumaAilesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, ailesine ve oğluna tez zamanda bol şifazakkumx/zeynep31.03.2014 pazatesisağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlardisanur/dilek.01.04.2014 saliAilesine huzur ve bereket, tez zamanda hayirli bir evlat..
kızlar dualarınızı okudum allah kabul etsin inş.

canlarım nasılısnız bu bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim dualarınız okuyorum herkesin duasını bitirdim bilginize :)

Ben iyiyim canım okul, yazılı, ev, iş tam gaz devam :) Allah razı olsun tatlım okuduğun duaların karşılığında Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah

Ben iyiyim canım okul, yazılı, ev, iş tam gaz devam :) Allah razı olsun tatlım okuduğun duaların karşılığında Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah

Allah razı olsun kuzum Allah yardımcın olsun datlum :)

bakiyoorum canim iyi bir doktor

Burjum ozlem nasil oldu ciktimi hastaneden. Acil sifa diliyorum kendisine ve bebegine

benimde tansiyonum cok dusuk her sabaj ise kalktigimda bi bas donmesi terleme basiyor gun boyu arada bir geliyor 85/55 tansiyonum ve tuzlu ayran icmekten baska birsey yapamiyom bunada sukur. Suan doktora gelsim bekliyorum hem rapor alcam isyeri icin hemde rica etcem bitkisel bi ilac versin bana

Özleeemmm dualarını okudum. Rabbim inşAllah sana bebeğine sağlık,şifa versin inşAllah Yarabbim.. Bora'mız uslu uslu dursun karnında vaktini beklesin.. Bugun senden iyi haberler alalım.. inşAllah..

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]duamnur/Burcu[/TD]
[TD]27.03.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duanı okudum rabbim kabul etsin..

Canım Ozlem bugünde hastanede, ilaca devam ediliyormuş, kasılmaları arasıra oluyormuş, buyüzden doktor riske atmak istemediği için hastanede tutmak istiyormuş, durum stabil, ama Allahın izniyle sağsalim evine dönecek inşallah
Seninde tansiyon çok düşükmüş canım aman dikkat et, evde otur gerekirse, doktor sonrası sonucu yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…