Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hayıt tohumu içiyor musun? Adetlerin düzensiz madem.. bire bir etkili.. doktora da danıştım o da iç demişti.. sende iç işte.. hem bitkisel hem şifalı.. Hayırlısı Allah'tan..

canim senin esin ameliyat olmusdu degerler yukselmismiydi ameliyattan sonra? hangi degerlerle hamile kaldin canim?

Evet canım 20 haziranda olmuştu ameliyatı. Ameliyattan önceki değerlerimiz aşağıdakiydi:
Perhiz süresi: 3 Gün
Miktar(Hacim): 3.0 ml
Renk: Opak
koku: Özel
Ph: 7.3
Viskosite: Normal
Likefaksiyon Süresi: 60 dk.
Sperm Sayısı: 10.000.000/ml
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: YOK
Morfoloji: %15
Normal form Mikroskopi: Nadir lokosit ve 1-2 spermatogenesis hücresi görüldü.
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış Likefaksiyon süresi.

Ameliyattan sonraki ilk 3 ay kontrolümüzü ekim ayının sonunda yaptırıcaktık. Öyle planlamıştık.. Öylede olacak bakalım. Bende merak ediyorum ameliyat sonrası değerlerimizi :)

Bu arada biliyosunuz ben kan testine gidemiyorum. 1 kere gittim takip ettiremedim. Bende az önce bir idrar testi daha yaptım Çok şükür çizgiler dahada koyulaşmış 2 gündee
Yanılmıyorum değilmi????

arkadasim lutfen cevaplar misin benim esim nerdeyse 1 yil olacak ameliyat olali

Canım kusura bakma biraz geç cevapladım sanırım.. Biraz domatesim vardı menemen yapıyodumda, anca fırsat bulabildim :) Yukarıdaki mesajımda yazdım hepsini. İnşallah Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip eder sağlıcakla ve hayırlısıyla...
Sizin son değerleriniz nasıl? İlerleme yoksa eğer tedaviye başlayabilirsiniz senenizi doldurduysanız. Aşılama falan denedinizmi

Son düzenleme:

canim cevabin icin cok tesekkur ederim INSALLAH bebegini sag salim kucagina alirsin AMIN

yanılmıyorsun tatlım oyy nerdeyse aynı kalınlıktalar ay nasıl canım çektiii inşallah biz de görürüz böyle

gamzecim tespihini çektim Allah kabul etsin, sağlıklı ve hayırlı bebekler versin Rabbim hemen versin inşallah. Ovulasyon günlerini iyi değerlendir

Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun

Amin Yarabbim..

Allah bu yolda inşAllah herkesin, seninde yolunu açık etsin. Cesaretine bin kere hayran kalıyorum. daha hiç ağzından korkuyorum kelimesi çıkmadı. yumurtalarını anestezi

ile verdin sanırım. Ne kadar soğukkanlısın maşaAllah.. Allah'ım yardım etsin inşAllah. bir tane kız, bir tane erkek hayırlı, sağlıklı ikiz evlat nasip etsin mevlam sana

hayıt tohumu içiyor musun? Adetlerin düzensiz madem.. bire bir etkili.. doktora da danıştım o da iç demişti.. sende iç işte.. hem bitkisel hem şifalı.. Hayırlısı Allah'tan..
bircancım bende bedriyeye katılıyorum, hayıt tohumu al kaynatıp iç, yada suyunu al sen blirsin. %100 faydasını grürsün Allahın izni ile. hee bid soğan kürü.
bende aynı dertten muzdariptim çok şükr düzeldi bunların vesilesi ile.
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun

buketimmmm ayyy yumoşlarını gurbete yolladın he, senden ayrı bekleyecekler pazara kadar desene. Allaaaaahh şimdi onlar pazara kadar seni özlerler, sonra transfer yapılınca ayyy çok şükür annemize kavutuk diye sımsıkı tutunuverirler mutlaka allahın izni ile. çok heyecanlı bir süreç yaaa, Allahım herşeyi yolunda götürsü inşallah

Sagol canım.bana göre de sogukkanliyim,yani en azından cesaretliyim ama esım ve doktorum öyle düşünmüyor)doktor dediki ben takip ediyorum seni.anesteziden uyanıyorken de yanindaydim siteesini alacak bı ilac yazicam sana dedi.çünkü anesteziden aglayarak uyandım:))esım de diyorki yıkılmış viran olmuş gibi gorunuyorsun:)görüntüm elimde değil ben sadece ağlıyorum.bence duygusallıktan ağlıyorum ama bu sefer esım yine kızıyor kendine doğru teşhis koyamiyorsun diye.oysa ben cok yaklaştım bu nedenle ağlıyorum.ama içten ice stres yapıyor olabilirim.hiç olmazdı dudağımda uçuk çıktı suratımda iki tane kocaman iltihaplu sivilce var ve sürekli ağlıyorum.:))haliyle doktorda anti depresan verdi.bı ise yarayacağını sanmam.benim ilacım beynimde.ben sevinctende ağlarım.her Halukarda ağlarımyapacak bisey yok ben buyum.

Canımsın benimm.. koşuşturmalar hayırlısıyla sona ersinde bi.. hastanelerden kısmetse uzaklaş bi evine yerleş o zaman uzaklaşırsın belki düşüncelerden.. kafandan çıkarmana etkense eğer belki buraya bile çok uğramazsın kafanı dağıtamazsak eğer.. hormonlar kendi kendine çok çalışsın melekler de tutunsun inşAllah. bence cesaretlisin.. doktor demek ki hep senin gibi hastalar görmüş.. benim gibisine denk gelmemiş.. şok olurdu.. ben bi duvara tırmanmadığım kalıyor. ve duygusallığını da çok iyi anlıyorum.. ben hastanede pıhtılaşma için kan verirken koşturuyorum ama nasıl doluyuum ki sadece kan bırakıyorum, en son bi hemşire kan aldı bana dedi ki senin 3 tane çocuğun olucak, pıt aktı gözyaşım.. nasıl ağladım nasıl ağladım kadın teselli etti etti hayır susamıyorum durmuyor ağlamam.. Allah yardım etsin herkese, bizlerede inşAllah.

Bende bude soyle bı durum var, biri bananiye agliyorsun ağlama desim benim iyice çeşmeler açılıyor.ağlamamdan utanmıyorum kim nasıl bakarsa baksın umrunda değil.sulu gözüm ben.

Bende bude soyle bı durum var, biri bananiye agliyorsun ağlama desim benim iyice çeşmeler açılıyor.ağlamamdan utanmıyorum kim nasıl bakarsa baksın umrunda değil.sulu gözüm ben.

buket valla bende senin gibiyim, herşeye ağlarım hatta ilkokul öğretmenim; "sana nasılsın diye sorsalar ağlamaya başlıyorsun" demişti, hakkikaten şu çocuk mevzuları açılınca benim ses değişiyor gözler doluyor dudaklar büzülüyor ayyyyy çok ağlıyorum bende, benim bu halim ne olacak peki hiç güçlü duramıyorum biri bana soru sorsa benim çeşmeler açılıyor, ilk kürtajımdan sonra işe gittim tabi üerinden 1 hafta geçti rapor bitti patronlar soruyor ne oldu niye oldu ayy benim ses değişti bizim patronda hemen anlar tamam hemen gözlerin dolmasın ağlama dedi bana,2. kürtajdan sonrada karşısına oturttu sorular sordu yine aynı şeyi söylemesin diye güçlü durmaya çalıştım ama nafile yine gözler doldu ses değişti.

gamzecim duanı okudum tesbihini çektim rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

slm kızlar ne yazıkki bugün berbat bi gün eşimin silah arkadaşı şehit düştü ve hepimiz yıkıldık bitmiyor bu kan bu kavga artık ciğerlerimiz söküldü sizden ricam eğer yapmak isteyen varsa arkasından dua okunması yönünde adem erenkaya adına okuyup göndersek belki bizimde içimie biraz su serpilir.bizler için aylarca dağlarda aç susuz operasyonlar vs vs sizde umarım bi duayı çok görmezsiniz

Tümay, Merve, Gül, Derya, Gamze tesbihlerini çektim yine biirkmişlerdi ama inanın çok yoğunum iş yerinde dün akşam dokuz buçukta geldim valla eve. Neyse bitirdim bunları da. Bu arada bana dua edildi bitti salı günü okudu sanırım okuyan dua eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Okuyamayan zaman bulamayan arkadaşlarım olmuştur belki olsun benimde bulamadığım anlar oluyor işte. Bir de Gül arkadaşımız galiba gebelik testi yapmış gebeymiş isimleri alırken gördüm bu akşam sağlıklı bir hamilelik geçirmesi ve sağlıkla kucağına alması için dua ettim bende gözün aydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…