- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.481
en son gittiğim doktor bana da ilaç vermedi, klomen kullanıyordum içme dedi sadece folik asit içiyorum adetlerim düzensiz ilaçsız nasıl olur bilmiyorum ama artık bitkisel şeylerle düzene koyarım inşallah, Allahın mucizesi ol der ve oluverir alırız bebeklerimizi kucağımıza. artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum böyle ona bakınca içim erisin istiyorum
canim senin esin ameliyat olmusdu degerler yukselmismiydi ameliyattan sonra? hangi degerlerle hamile kaldin canim?
canim senin esin ameliyat olmusdu degerler yukselmismiydi ameliyattan sonra? hangi degerlerle hamile kaldin canim?
arkadasim lutfen cevaplar misin benim esim nerdeyse 1 yil olacak ameliyat olali
Evet canım 20 haziranda olmuştu ameliyatı. Ameliyattan önceki değerlerimiz aşağıdakiydi:
Perhiz süresi: 3 Gün
Miktar(Hacim): 3.0 ml
Renk: Opak
koku: Özel
Ph: 7.3
Viskosite: Normal
Likefaksiyon Süresi: 60 dk.
Sperm Sayısı: 10.000.000/ml
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: YOK
Morfoloji: %15
Normal form Mikroskopi: Nadir lokosit ve 1-2 spermatogenesis hücresi görüldü.
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış Likefaksiyon süresi.
Ameliyattan sonraki ilk 3 ay kontrolümüzü ekim ayının sonunda yaptırıcaktık. Öyle planlamıştık.. Öylede olacak bakalım. Bende merak ediyorum ameliyat sonrası değerlerimizi :)
Bu arada biliyosunuz ben kan testine gidemiyorum. 1 kere gittim takip ettiremedim. Bende az önce bir idrar testi daha yaptımÇok şükür çizgiler dahada koyulaşmış 2 gündee
Yanılmıyorum değilmi????
Eki Görüntüle 519199
canim cevabin icin cok tesekkur ederim INSALLAH bebegini sag salim kucagina alirsin AMIN
Evet canım 20 haziranda olmuştu ameliyatı. Ameliyattan önceki değerlerimiz aşağıdakiydi:
Perhiz süresi: 3 Gün
Miktar(Hacim): 3.0 ml
Renk: Opak
koku: Özel
Ph: 7.3
Viskosite: Normal
Likefaksiyon Süresi: 60 dk.
Sperm Sayısı: 10.000.000/ml
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: YOK
Morfoloji: %15
Normal form Mikroskopi: Nadir lokosit ve 1-2 spermatogenesis hücresi görüldü.
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış Likefaksiyon süresi.
Ameliyattan sonraki ilk 3 ay kontrolümüzü ekim ayının sonunda yaptırıcaktık. Öyle planlamıştık.. Öylede olacak bakalım. Bende merak ediyorum ameliyat sonrası değerlerimizi :)
Bu arada biliyosunuz ben kan testine gidemiyorum. 1 kere gittim takip ettiremedim. Bende az önce bir idrar testi daha yaptımÇok şükür çizgiler dahada koyulaşmış 2 gündee
Yanılmıyorum değilmi????
Eki Görüntüle 519199
Günaydın arkadaşlar dualarınız için hepinize çok teşekür ederim..
dün yüne bir başka doktora gittim bu gittiğim doktorda 3 ay normal yolla dene dedi olmazsa tüp bebek dedi sadece folik asit iç dedi
benim için dua edermisiniz
uzun zamandan sonra ilk defa korunmayı bırakıcam hakkımda rabbim hayırlısı versin umarım her şey yolunda gider hepimizin
dualarımızla
en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
en son gittiğim doktor bana da ilaç vermedi, klomen kullanıyordum içme dedi sadece folik asit içiyorum adetlerim düzensiz ilaçsız nasıl olur bilmiyorum ama artık bitkisel şeylerle düzene koyarım inşallah, Allahın mucizesi ol der ve oluverir alırız bebeklerimizi kucağımıza. artık kendi bebeğimi sevmek istiyorum böyle ona bakınca içim erisin istiyorum
bircancım bende bedriyeye katılıyorum, hayıt tohumu al kaynatıp iç, yada suyunu al sen blirsin. %100 faydasını grürsün Allahın izni ile. hee bid soğan kürü.hayıt tohumu içiyor musun? Adetlerin düzensiz madem.. bire bir etkili.. doktora da danıştım o da iç demişti.. sende iç işte.. hem bitkisel hem şifalı.. Hayırlısı Allah'tan..
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
Sagol canım.bana göre de sogukkanliyim,yani en azından cesaretliyim ama esım ve doktorum öyle düşünmüyor)doktor dediki ben takip ediyorum seni.anesteziden uyanıyorken de yanindaydim siteesini alacak bı ilac yazicam sana dedi.çünkü anesteziden aglayarak uyandım:))esım de diyorki yıkılmış viran olmuş gibi gorunuyorsun:)görüntüm elimde değil ben sadece ağlıyorum.bence duygusallıktan ağlıyorum ama bu sefer esım yine kızıyor kendine doğru teşhis koyamiyorsun diye.oysa ben cok yaklaştım bu nedenle ağlıyorum.ama içten ice stres yapıyor olabilirim.hiç olmazdı dudağımda uçuk çıktı suratımda iki tane kocaman iltihaplu sivilce var ve sürekli ağlıyorum.:))haliyle doktorda anti depresan verdi.bı ise yarayacağını sanmam.benim ilacım beynimde.ben sevinctende ağlarım.her Halukarda ağlarım yapacak bisey yok ben buyum.
Canımsın benimm.. koşuşturmalar hayırlısıyla sona ersinde bi.. hastanelerden kısmetse uzaklaş bi evine yerleş o zaman uzaklaşırsın belki düşüncelerden.. kafandan çıkarmana etkense eğer belki buraya bile çok uğramazsın kafanı dağıtamazsak eğer.. hormonlar kendi kendine çok çalışsın melekler de tutunsun inşAllah. bence cesaretlisin.. doktor demek ki hep senin gibi hastalar görmüş.. benim gibisine denk gelmemiş.. şok olurdu.. ben bi duvara tırmanmadığım kalıyor.ve duygusallığını da çok iyi anlıyorum.. ben hastanede pıhtılaşma için kan verirken koşturuyorum ama nasıl doluyuum ki sadece kan bırakıyorum, en son bi hemşire kan aldı bana dedi ki senin 3 tane çocuğun olucak, pıt aktı gözyaşım.. nasıl ağladım nasıl ağladım kadın teselli etti etti hayır susamıyorum durmuyor ağlamam.. Allah yardım etsin herkese, bizlerede inşAllah.
Bende bude soyle bı durum var, biri bananiye agliyorsun ağlama desim benim iyice çeşmeler açılıyor.ağlamamdan utanmıyorum kim nasıl bakarsa baksın umrunda değil.sulu gözüm ben.
derya, gamze dualarınızı okudum.. Allah kabul etsin. inşaAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?