Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gul82/ Gül 17.03.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
burju82/Burcu 18.03.2014 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
buketdemet/Buket 19.03.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
dejavu_one/ Seda 20.03.2014 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat
hayatumuttur /Gamze 21.03.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

dualarınızı okudum kızlar.geç oldu hakkınızı helal edin.en kısa zamanda diğerlerinide okuyup tamamlıcam inşallah.

Ayyy Zeynom Allah razı olsun canım Rabbim evlatlarına uzuuuuuun upuzuuuun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah, neler yapıyorsun, bulantın varmı? Başdönmen? aşermen? Bir özet geç bebeğim :)

afiyet olsun canım.dün komşum yapmış banada göndermiş sağolsun kek.nasıl lezzetli geldi,nasıl makbule geçti anlatamam eminim seinkide çok lezzetli olmuştur.
Ben iyi gibiyim.sebebi tanımlanamayan bir takım ağrılarım var dr kontrolüne daha iki hafta var.yarın burdaki dr a bi gidim de görim bakalım iyilermi dedim.eşimde kızdı.ne kurcalayıp duruyon,sakınan göze çöp batar.bişey olsa dr bi ay sonra gel demezdi.otur dinlen evde işte napcan dr da dedi
haftaya devletten randevu aldım.tüp dr um bazı testler istedi.gelirken yaptır gel dedi.onları yaptırcam(yaparsa) belki o bakar ultrasonda.
arada kaldım ; gidip bi görsem rahatlıcam sanki ama dolmuşla git gel.hastaneden randevu al.orda bekle...daha önemlisi sık ultrasona girmeninde zararı olabilir bebişlere diyede korkuyorum.sabahtan beri böyle kuruyom.bol bol bedriyenin kulağını çınlattım .onu okurken ne evhamlı kız diyodum şimdi bende öyleyim.bu kadar aramasam böyle olmazdım herhal dimi?normalim yani dimi

zeynebim eğer miniklerine bişey olsaydı Allahım esirgesin asla öyle bişey olmasın, Rabbim korusun onları, bir belirtin olurdu tatlım, en önemlisi hissederdin, şuan haklı olarak korkun var, ama bu durum sadece zihninin sana bir oyunu, sakın kanma, Allah'a sığın ,miniklerin çok sağlıklı eminim, Allah'a güvendikce vesvesen gider azalır, kıyamam ben sana, yakınında olsam san kek yapardım pasta börek yapardım, bütün evhamlarını dinlerdim :) bedişin bütün vesveseleri boş çıktı, evladı sağlılla doğdu maşallah kırbir kere maşallah, ama sakın şunu unutma rahat ve huzurlu bir hamilelik mutlu bebekler demektir, sonrası için şimdiden yatırım yap, inşallah huzurlu ol, Rabbim sana iki tane hediye gönderdi, maşallah suphanallah, onlar sağlıkla doğacak inşallah canım

bizim yazılıla bitti.okunmayı bekliyolar.topladım geldim eve ama daha bi kağıt okumadım.belki yarın kırar dizimi kağıt okurum

inşallah canım.ağzına sağlık.genel olarak rahatım aslında.midem bulanınca ağzım kulaklarıma varıyo düşün ama okul ister istemez stresli.veliler geliyor.herbiri ayrı bi dram anlatıyo.çocuklar desen bişey derken iki kere düşünüyorum.hiç bi zaman öğrenciye hakaret etmedim.ama derstten çıktıktan sonra söylendiğim çok olmuştur.bunudamı anlamaz insan bu kadar mı kıt diye.şimdi Allah ım sen koru diyorum.çünkü böylelerinin anaları gelip aslında kafalı çocuk ta çalışmıyor diyolar.aman falan falan işte.bizim çocuklar biraz tripli.sınıf öğretmeni olduğum sınıfta genelde ayrılmış ailelerin çocukları var.dediğim gibi hepsi ayrı dram.insan üzülüyor ister istemez.evde oluncada böyle kendimi dinleyip duruyorum işte bakma sen bana.şükür halimize

bizim yazılıla bitti.okunmayı bekliyolar.topladım geldim eve ama daha bi kağıt okumadım.belki yarın kırar dizimi kağıt okurum

Benim yazılar daha bitmedi, bu ortak sınavlar beni sinir ediyo zeynep, sizde de var di mi? Bende haftaya bir çuval yazılıyla eve gelicem

Kız Zeynep sanda miden bulansın diye dua edeyim ben :))
Ahh evet inan ki bende cocuklara sevgiyle kızıyorum hep, veliler zaten senin dediğin gibi, ama ben şunu görüyorum ki gençler bizim zamanımızdaki gibi degiller, facebook ve twitter'ın kuklası olmuşlar, zihinleri bulanık, ama hepside bir kul tabiki kötülemek için demiyorum inşallah zamanla olgunlaşacaklar inançları oluşacak..
Bende cocukları çok önemsiyorum zeyno, sürekli rüyalarıma giriyorlar :)

Benim yazılar daha bitmedi, bu ortak sınavlar beni sinir ediyo zeynep, sizde de var di mi? Bende haftaya bir çuval yazılıyla eve gelicem

olmazmı başımızın belası.önce zümre toplantısı yapcan.hangi konudan kaç soru soracaksın,ne düzeyde olacak,çıkmış sorulara yer verecekmisin karar vereceksin.sonra sınavı yapacaksın(bizim okulda kelebek sistemi uygulanıyor)fotokopi çek.tek tek say kim nerde dosyala..sonra sınavları bir bir oku bide bakmışsın başarı(hele bizim branşta) %50 nin altında.hoooop tekrar al başa.yeniden sınav yeniden oku.sonra onların analizini yap.ondan sonra tekrar zümre.analiz raporu hazırla....
geçen yıllarda kocaelide GELECEK İÇİN ELELE diye bi proje vardı.diğer iller yapmıyodu ama biz her dönemde bir sınavı aynen böyle yapıyoduk.şimdi sağolsunlar çok faydalı gördüler demekki;tüm sınavlara yaydılar.ve tüm branşlara.önceden sadece ygs de çıkan branşlar yapıyodu.yabancı dül sınıfı olmadığından ingilizceciler yapmıyodu ama senin şansına bu sene herkes yapıyo

haa bide danışmanlık var tabi.11. sınıf ve 12. sınıf çğrencilerini 8-9 kişilik gruplar halinde öğretmenlere dağıtıyolarçonların aldıkları notları,deneme sınavı sonuçlarını,dertlerini sıkıntılarını sen takip ediyorsun.sınav sistemiyle ilgili tüm merak ettiklerini cevaplıyor,çalışma programı hazırlıyor,tüm derslerden ödev veriyor,kontrol ediyorsun.kendi sınıf öğretmenliğin olan sınıfı sayıyolar bile(30 kişi)

Ayy zeynom yemin ederim içimi okudun, aynen dediğin gibi, hele bu %50 beni öldürecek, ayy demek ki sende benimle aynı durumdasın, böyle bir yoğunlukta midenin bulanmaması sana bir ödül, her anın kıymetini bil, ay ben bu gelecek için elele 'yi yeni duydum, töbe bir bu eksikti, işler iyice kağıtta başarıya dönüşüyor, gerçekte öğrenciler daha başarısız bence, Allahım sana kolaylık versin canım, hatta tüm lise öğretmenlerine sabır ve kolaylık versin Rabbim

HO
ayy ya sizin okul ne kadar ayrıntıcı, valla çok yorucu bu söylediklerin, bu dediğin bizde yok şimdilik, inşallah da olmaz, ya bizim okul düz lise, 9.siniflar bu sene anadolu lisesi oldu,,başarısı düşük bir lise, hem iyi hem kötü.

amin canım hepimize.başarı konusunda bende sana katılıyorum.giderek düşüyor.bak 8. yılımı çalışıyorum.her sene derimki bu sene hazırlayayım.kaydeder seneyede kullanırım bu soruları.ama bakıyorum.her sene seviyeyi biraz daha düşürüyorum.her sene daha kolay soruyorum ama başarı(sızlık) hep aynı insan ne soracağını şaşıyor.biraz sistemin getirdiği rahatlık,biraz gençlerin yaşam biçiminin verdiği rahatlık.düşünmeye gerek duymuyolar.onlarda haklı reklamlarımız bile BEN NE BİLEYİM YAAA N DE... diyo.ne bilsin çocuklar.herşey nette var.düşünmeye ne hacet.yorum yapmaya,analize ne hacet.
neyse canım dertler bitmez.bi dokundun bin ahh işittin.benim başım fena ağrıyo.kaç saattir nette dolanıyom.gidim yatim azcık.iyi geceler

bizimki meslek lisesi :) başarımız çoook yüksek

ayyy canım ya ne güzel yazdın, valla içimden aklımdan geçenleri en net şekilde dile getirdin, ağzın bal kaymak yesin :))) haydi git yat dinlen, miniklerde dinlensin Allahım sizi korusun, nazardan kem gözden esirgesin inşallah, öptüm seni tatlışım :))))

bizimki meslek lisesi :) başarımız çoook yüksek

ayyy beni güldürdün valla :)))))))))))))))

Yok canım gitmedim daha çarşamba gidicem eslemide annene bırakırım

Zeynebimm çok iyi anlıyorum ama benden sana tavsiye biran evvel vazgez zira lohusalığa kadar devaö ederse çok agır oluyo tecrübe ile sabit

Ohh iyi aman götürme, ahh bu vesvese insanı yiyip bitiriyo, Allah herkesin içine ferahlık ve dinginlik versin

kızlar dualarınız da bana bol bol yer verin bir türlü hastalıktan kurtulamadım buna da şükür tabi 15 gün önce bayıldım eşim beni hastaneye götürdü emar falan çekildi 6 mm çapında damar tıkanıklığı olmuş beynimde ki damar da onun ne zaman olduğunu araştırıyorlar bayıldığım anda mı olmuş yoksa önceden kalan bir şey mi diye ayda bir kontrole gidecem bir de vertigo başlangıçı çıktı tedavi görüyorum orta kulak iltihabı ama berbat birşey

Geçmiş olsun tatlımmm Alahım yardımcın olsun inş. bir an önce iyleşirsin tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…