Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok geçmiş olsun..rapor aldığın iyi olmuşş.evde yat dinlen annen yakındı hatırladığım kadarıyla..baksınlar sana ..iş miiş yapma.yan gel yat..ne kadar dinlenir kendine dikkat edersen o kadar iyi..ama içini ferah tutmana çok sevindim..bencede bişey olmayacak...sadece senin bıdık seni yokluyo..bi bakıyo bakkiiim annem hazırmı diyee..ben geliyorum diye başını kaldırıo..sen hazırlıklarada yavaştan başla..çanta manta hazırla..ama önce bi dinlen..sonra azar azar çıkarsın çarşılara..nasıl olsa raporlusun:))

kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınız ve desteğiniz için,rabbim hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın

canım sen ve Bora iyi olsunda önemli olan o, Rabbim korusun sizi kem gözden nazardan, maşallah ikinize de, maşallah

özlem ben o ilacı biliyorum, ilaç aslında tansiyon ilacı, benim bir arkadaşda kullandı, sen telden yazınca hatırladım, söylemeyi unuttum, 6 gün falan içti, sonra durdu kasılmaları, yani tansiyonun düşürecek, kan dolaşımını ayarlayacak Allahın izniyle , ve kasılmaların bitecek, aman sakın eski özlem olma, devir totoyu yat :)

oyy gözün aydın canım, hayırla doğsun inşallah, ben o kurslara katılayım şimdiden :))))) ya da sen git bize burda hergün öğrendiğini yaz, bedavadan bize kurs olsun kızzzz :)))

Merhabalar benide alın aranıza. Bende 9 haftanın içindeyim inşallah tüm annelerle birlikte bende sağ saglim alırım kucağıma.
Hoşgeldin aramıza, bebegin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün doğsun inşallah, kendinden bahset biraz tanışalım kaynaşalım :)

Teşekkür ederim ilk bebeğimi bekliyorum. Öğretmenim. Yarışmaya afyondan katılıyorum

doğsun seveceğiz inşallah

yanlış yazmışım oğluşumun kilosunu 994 gr yazacaktım tabi şimdi daha da almıştır

Canım dikkat et kendine iş mevzusukapandı ozaman senin için bu rapor bitincede dogum iznine çıkarsın saglıkla gelsin kuzu tabiki mümkünse 34 haftayı geçsin geçmezsede bu haftadan sonra korkma allahın izni ile bişe olmaz qma çok arkadaşım oldu kasılması olup endişelenen ama hepsi gününe yakın doğdu öpüyoruz teyzesi eslemle

Kızlar bana bi akıl verin, yatağımı değiştiricem, bir öneri verin bana, en kısa zamanda alıcam, bel ağrımda var biliyorsunuz zaten, evvet yorumları bekliyorum

Hosbulduk canım :) Sen neler yapıyorsun?

Valla ben okul ev arası koşturuyorum sürekli, burda her akşam vakit geciriyorum ,bizim kızlar bebeklerinden vakit bulup zor geliyorlar buraya, ama sağolsun nazlı kızlarına rağmen bu topiği hiç boş bırakmayanlar var, bugün hem pazara gittim hem 3 dükkan gezdim yatak için, yoruldum şimdi hem uzanıyorum hem burda geziniyorum :) sen bahset biraz kendinden, yaşın kaç , kaç yıllık evlisin...vs

Bende aynıyım canım. Okul ev bugün gidemedim hastaydim. 7 Aylık evliyim. 27 yaşındayım. Yalnızım sıkılıyorum. Konuscak birilerini arıyor insan. Maşallah iyi gezmissin. Bulabildin mi? Benim kaldığım ilçede gezilecek bir yer yok ancak afyona gidersek. Bu aralar pek gidemiyorum.

GAMZE canım oğlunun pipisi nasıl oldu?

DUAMNUR BURCU sen nasıl oldun canım, başdönmen varmı? Dr'ye ne zaman gideceksin bir daha? Dualarımdasın inşallah

Aman dikkat ,bu aralar havalar bir tuhaf, benimde sürekli burnum akıyor ya da tıkalı, yatağa karar veremedim ,bir istikbale baktim içime biraz sindi ama inretnette biraz yorumlara bak!im kafam karıştı, zaten burdur küçük biyer 3 tane dükkan var, bende alışverişlerimi ıspartadan yapıyorum genelde, buraya takıl, burda ortam çok güzel, herkes birbirini tanır bilir dualar edilir, ben 2 yıldır bu topikteyim, daha da gelirim buralara kesin :) hamileligin nasıl gidiyor?

Sevgili afyonlu (senin adınını afyonulu koydum ) ben yatıyorum gözlerim kapanıyor, sende kendine dikkat et iyi geceler

ŞUAN İTİBARİ İLE KAFAM DURDU, ne yazacağımı unuttum ama içimde güzel şeyler var. en güzeli;
"hepinizi çok seviyorum Allah rahatlık versin" diyeyim bugünlük

Bellonaya baktınmı canım orda outlet varsa ordan al az defo oluyo bazılarında

sağol canımm hadii yaa muzun öyle bi etkisimi varmış alayımda yiyeyim bari teşekkür ederim

evet canım annem alt katta oturuyor sağolsun o ilgileniyor ben yatıyorum iş falan yapmayacağım ama evde kirlenmiş malum 1 haftadır yoktum evde ama annem yardımcı olur herhalde herşey gözüme batıyor sabah sabah sinir oldum da yapacak bişey yok,benim bıdık beni yokluyorda bence ben henüz hazır değilim zamanını beklesin yaa alışveriş kaldı kara kara düşünüyorum gezip bebeği tehlikeye atmak istemiyorum ama dediğin gibi yapılmasıda gerekiyor 10-15 gün yatayımda sonra bakarım artık

amiin canım sağlasın ,aaa evet hemşire tansiyon ilacı demişti yarım ağız bende ne alaka diye düşünmüştüm ben kaç gündür içiyorum neden geçmedi acaba,yatıyorum canım merak etme zaten sırt ağrımdan oturamaz oldum işe dönünce ne yapacağım diye kara kara düsünmeye başladım

yok nazanım iş mevzusu kapanmadı yine çalışıırım iyi olursam 37 ye kadar çalışmayı isterim ki doğum sonrasına kalsın iznim bakalım hayırlısı,inşallah bizde tamamlarız erken gelmez bora efendi, bende eslemle seni öpüyorum canım

Kızlar hamileyim napıcam ben yaa

amanııın ne güzel gerçektenmi nasıl anladın testmi yaptın hadi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…