- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.861
sağolsun burcum sizleri bilgilendirdi ama bende özet geçeyim pzts doktor kontolüne gittik herşey normaldi işe döndüm zaten size yazdım öğleden sonra çok az bi kanamam olunca (sadece leke şeklide peçeteye gelen) doktor hastaneye gelmemi söyledi bende gittim alttan muayene ettiler spekulumla birde ultrasonla, kanama görünmedi elle karnımdan sancıma baktılar (hatırlarsanız bunun için daha öncede gitmiştim hastaneye) sancı olunca yatışıma karar verdiler hastaneden dün çıktım kendimi iyi hissediyordum bebekte iyi hareketleri var doktora iyiyim ben diyordum ama düzenli ve sık olmasada arada kasılmalar oluyordu riske atamam biz bilemeyiz onu dedi ve hastanede kalmam gerektiğini söyledi bebek çok küçük doğarsa yaşamaz dedi,tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm aslında moral olarak baştan beri çok iyiydim tabi bu sözlerden sonra insan pekte iyi olamıyor,pzts günü doktor geldi çıkmak istiyormusun dedi bende evet sıkıldım burda rapor verirseniz evde yatarım dedim bir hafta veya on gün rapor verir diye düşünmüştüm 1 ay heyet raporu verdi ve tekrarladı doğarsa yaşamaz bu bebek dedi tabii bende Allah korusun dedim oda Allah'ın koruması için önlem almak zorundayız dedi ve 1 ay evde yatacağım 10 gün sonra kontrole çağırdı nidilat isminde bir ilacı günde 6 sefer alıyorum hastanede vajinadan fitil koydum 2 sefer 3 seferde serum taktılar ilacın dozunu bazen değiştirdiler falan ama içim hep rahattı bişey olmayacağını düşündüm hep inşallah ta olmayacak belki fazla dayanamaz erken gelir bundan çok emin değilim,haa bide bu ilası içince biraz tansiyonu düşürüyor sanırım bol su içmek lazımmış ve yüzüm bacaklarım yanıyor kızarıyor ateş basıyor ilk başta çok baş ağrısı yapmıştı allahtan o geçti ilaca alışınca şimdilik 10 gün boyunca içicem bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar içmemi isteyecek.
kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınız ve desteğiniz için,rabbim hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın
sağolsun burcum sizleri bilgilendirdi ama bende özet geçeyim pzts doktor kontolüne gittik herşey normaldi işe döndüm zaten size yazdım öğleden sonra çok az bi kanamam olunca (sadece leke şeklide peçeteye gelen) doktor hastaneye gelmemi söyledi bende gittim alttan muayene ettiler spekulumla birde ultrasonla, kanama görünmedi elle karnımdan sancıma baktılar (hatırlarsanız bunun için daha öncede gitmiştim hastaneye) sancı olunca yatışıma karar verdiler hastaneden dün çıktım kendimi iyi hissediyordum bebekte iyi hareketleri var doktora iyiyim ben diyordum ama düzenli ve sık olmasada arada kasılmalar oluyordu riske atamam biz bilemeyiz onu dedi ve hastanede kalmam gerektiğini söyledi bebek çok küçük doğarsa yaşamaz dedi,tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm aslında moral olarak baştan beri çok iyiydim tabi bu sözlerden sonra insan pekte iyi olamıyor,pzts günü doktor geldi çıkmak istiyormusun dedi bende evet sıkıldım burda rapor verirseniz evde yatarım dedim bir hafta veya on gün rapor verir diye düşünmüştüm 1 ay heyet raporu verdi ve tekrarladı doğarsa yaşamaz bu bebek dedi tabii bende Allah korusun dedim oda Allah'ın koruması için önlem almak zorundayız dedi ve 1 ay evde yatacağım 10 gün sonra kontrole çağırdı nidilat isminde bir ilacı günde 6 sefer alıyorum hastanede vajinadan fitil koydum 2 sefer 3 seferde serum taktılar ilacın dozunu bazen değiştirdiler falan ama içim hep rahattı bişey olmayacağını düşündüm hep inşallah ta olmayacak belki fazla dayanamaz erken gelir bundan çok emin değilim,haa bide bu ilası içince biraz tansiyonu düşürüyor sanırım bol su içmek lazımmış ve yüzüm bacaklarım yanıyor kızarıyor ateş basıyor ilk başta çok baş ağrısı yapmıştı allahtan o geçti ilaca alışınca şimdilik 10 gün boyunca içicem bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar içmemi isteyecek.
Oyyy ozlemim gelmis hosgelmis bebisiyle bizi korkuttun cok sukur hersey yolundaymis cok sevindim
aynen nekadar cabuk geciyor zaman bugun son is gunum onun sevincindeyim bende yarindan itibaren ev hanimiyim ;): ve yarin aksam hastanemi gormeye gidecem tanitim varmis bakalim Insaallah dogru karar vermisimdir orayi secmekle sonra gelsin dogum icin hazirlik kurslari
siz katiliyormusunuz o tur kurslara kizlar veya katilanlar oldumu??
Hoşgeldin aramıza, bebegin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün doğsun inşallah, kendinden bahset biraz tanışalım kaynaşalım :)Merhabalar benide alın aranıza. Bende 9 haftanın içindeyim inşallah tüm annelerle birlikte bende sağ saglim alırım kucağıma.
canım sen ve Bora iyi olsunda önemli olan o, Rabbim korusun sizi kem gözden nazardan, maşallah ikinize de, maşallah
özlem ben o ilacı biliyorum, ilaç aslında tansiyon ilacı, benim bir arkadaşda kullandı, sen telden yazınca hatırladım, söylemeyi unuttum, 6 gün falan içti, sonra durdu kasılmaları, yani tansiyonun düşürecek, kan dolaşımını ayarlayacak Allahın izniyle , ve kasılmaların bitecek, aman sakın eski özlem olma, devir totoyu yat :)
oyy gözün aydın canım, hayırla doğsun inşallah, ben o kurslara katılayım şimdiden :))))) ya da sen git bize burda hergün öğrendiğini yaz, bedavadan bize kurs olsun kızzzz :)))
Hoşgeldin aramıza, bebegin hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün doğsun inşallah, kendinden bahset biraz tanışalım kaynaşalım :)
doğsun seveceğiz inşallah
yanlış yazmışım oğluşumun kilosunu 994 gr yazacaktım tabi şimdi daha da almıştır
Teşekkür ederim ilk bebeğimi bekliyorum. Öğretmenim. Yarışmaya afyondan katılıyorum
Ooo meslektaşım hoşgeldin aramıza :) benimde adım Burcu, komşuyuz bende burdur'dan :)
Hosbulduk canım :) Sen neler yapıyorsun?
Valla ben okul ev arası koşturuyorum sürekli, burda her akşam vakit geciriyorum ,bizim Kızlar bebeklerinden vakit bulup zor geliyorlar buraya, ama sağolsun nazlı kızlarına rağmen bu topiği hiç boş bırakmayanlar var, bugün hem pazara gittim hem 3 dükkan gezdim yatak için, yoruldum şimdi hem uzanıyorum hem burda geziniyorum :) sen bahset biraz kendinden, yaşın kaç , kaç yıllık evlisin...vs
Bende aynıyım canım. Okul ev bugün gidemedim hastaydim. 7 Aylık evliyim. 27 yaşındayım. Yalnızım sıkılıyorum. Konuscak birilerini arıyor insan. Maşallah iyi gezmissin. Bulabildin mi? Benim kaldığım ilçede gezilecek bir yer yok ancak afyona gidersek. Bu aralar pek gidemiyorum.
Valla ben okul ev arası koşturuyorum sürekli, burda her akşam vakit geciriyorum ,bizim kızlar bebeklerinden vakit bulup zor geliyorlar buraya, ama sağolsun nazlı kızlarına rağmen bu topiği hiç boş bırakmayanlar var, bugün hem pazara gittim hem 3 dükkan gezdim yatak için, yoruldum şimdi hem uzanıyorum hem burda geziniyorum :) sen bahset biraz kendinden, yaşın kaç , kaç yıllık evlisin...vs
Kızlar hamileyim napıcam ben yaa
Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine Allah yar ve yardımcın olsun canım inş. oğlumuz akıllı duruda anneyi üzmez tatlım Canım birde yiyebilyorsan günde 1-2 tane muz ye muz anne rahmindeki kasılmaları azaltıyor bitanem
canım çok geçmiş olsun..rapor aldığın iyi olmuşş.evde yat dinlen annen yakındı hatırladığım kadarıyla..baksınlar sana ..iş miiş yapma.yan gel yat..ne kadar dinlenir kendine dikkat edersen o kadar iyi..ama içini ferah tutmana çok sevindim..bencede bişey olmayacak...sadece senin bıdık seni yokluyo..bi bakıyo bakkiiim annem hazırmı diyee..ben geliyorum diye başını kaldırıo..sen hazırlıklarada yavaştan başla..çanta manta hazırla..ama önce bi dinlen..sonra azar azar çıkarsın çarşılara..nasıl olsa raporlusun:))
canım sen ve Bora iyi olsunda önemli olan o, Rabbim korusun sizi kem gözden nazardan, maşallah ikinize de, maşallah
özlem ben o ilacı biliyorum, ilaç aslında tansiyon ilacı, benim bir arkadaşda kullandı, sen telden yazınca hatırladım, söylemeyi unuttum, 6 gün falan içti, sonra durdu kasılmaları, yani tansiyonun düşürecek, kan dolaşımını ayarlayacak Allahın izniyle , ve kasılmaların bitecek, aman sakın eski özlem olma, devir totoyu yat :)
Canım dikkat et kendine iş mevzusukapandı ozaman senin için bu rapor bitincede dogum iznine çıkarsın saglıkla gelsin kuzu tabiki mümkünse 34 haftayı geçsin geçmezsede bu haftadan sonra korkma allahın izni ile bişe olmaz qma çok arkadaşım oldu kasılması olup endişelenen ama hepsi gününe yakın doğdu öpüyoruz teyzesi eslemle
Kızlar hamileyim napıcam ben yaa
1 nisancı seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
1 nisancı seniiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne var yani inansan :)))) şaka özlemim şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?