Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım geçmiş olsun Allah şifa versin..

[TABLE="class: cms_table_grid, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/zeynep[/TD]
[TD]31.03.2014 pazatesi[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
duanı okudum rabbim kabul etsin

ZEYNEP canım benim duanı okudum, Rabbim içine huzur ve güven hissi versin, evlatların sağlıkla doğsunlar büyüsünler, çok rahat bir gebelik geçir inşallah, Allahım seni eşini ve ikizlerini korusun

DİLEK canım duanı okudum, Rabbim sana mücize bir şekilde hayırlı evlatlar versin, tedavin çok kolay ve yolunda gitsin inşallah, Rabbim evine huzur ve bereket versin, Allahım sana tevekkül nasip etsin

kızlar dua listesini bitirdim rabbim kabul etsin herşeyi gönlünüze göre versin

Aaa canım çok gecmiş olsun, sana dua edicem inşallah, Rabbim sana tez zamanda şifa versin, şafi ismiyle şifalandırsın seni, Rabbim hastanelere düşürmesin evinde sağlıkla huzurla otur inşallah, bizimde duaları okumuşsun Allah razı olsun, Rabbim karşılığında evini huzur, sana da her daim şifa versin canım

Merhabalar nasilsiniz uzun zaman oldu gorusmeyeli yogun tempoda kosusturuyorum iste herkesler iyimi bakalim biri bana ozet geciversin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Asabi kizimdan kareler 😙

Eklentiler

• $1396293487216.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Asabi kizimdan kareler 😙

Ayy sündüz canım hoşgeldin ne kadar sevindim seni gördüğume, maşballah kızınıda özlemişim ben :) maşallah suphanallah, boyu uzamış, yanaklar aynı dombiklikte maşallah Allahım korusun ömrü uzun olsun
Topikte bir ekşin yok herşey yolunda Allahın izniyle, zeynep tüp yaptırdı ikizleri olacak inşallah, özlem'le ayşe'nin de oğulu olacak, onun dışinda anneler bebeleriyle uğraşıyor, işleri çok zor, sen ne yapıyorsun biraz özet gec :))

Canım o nerden çıktı rabbim şifa versin kuzummm
Merhabalar nasilsiniz uzun zaman oldu gorusmeyeli yogun tempoda kosusturuyorum iste herkesler iyimi bakalim biri bana ozet geciversin

Sen yenisin galiva arkadaşım tanıyomuyuz :))) unutucaz daa ne bukadar ara

amiiin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize canım, zaman öyle çabuk geçiyorki nasıl geçti anlamıyorsun çok şükür bugünlerimize canım.

ahh kuzuma nas okudum felak okudum...Allah kuzusunu ona bağışlasın...

Okudum allah yardımcısı olsun ben takvim göremiyorum kaçıncı haftada idi özlem inş. Kasılmaları geçer

Rabbim Ozlemide yavrusunuda korusun Allah a emanet olsunlar.Okudum.

Özlem içinde duaları okudum rabbim sağlık versin inşallah allaha emanetler...allahın İzniyle hiç bişecik olmayacak..

Burjum ozlem nasil oldu ciktimi hastaneden. Acil sifa diliyorum kendisine ve bebegine

Özleeemmm dualarını okudum. Rabbim inşAllah sana bebeğine sağlık,şifa versin inşAllah Yarabbim.. Bora'mız uslu uslu dursun karnında vaktini beklesin.. Bugun senden iyi haberler alalım.. inşAllah..

Iyi insallah daha iyi olacak ozlem.

Kizlar dün özlemi ziyarete gittim maşallah çok iyi görünüyodu ama doktoru tedbir amaçlı birakmiyomus aman iyi olsunlarda inşallah

Ozlem gecmis olsun canim hosgeldin ozledik seni Bora azicik naz yapiyor galiba yerim ben onu...

kızlar hepinizden Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınız ve desteğiniz için,rabbim hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın

sağolsun burcum sizleri bilgilendirdi ama bende özet geçeyim pzts doktor kontolüne gittik herşey normaldi işe döndüm zaten size yazdım öğleden sonra çok az bi kanamam olunca (sadece leke şeklide peçeteye gelen) doktor hastaneye gelmemi söyledi bende gittim alttan muayene ettiler spekulumla birde ultrasonla, kanama görünmedi elle karnımdan sancıma baktılar (hatırlarsanız bunun için daha öncede gitmiştim hastaneye) sancı olunca yatışıma karar verdiler hastaneden dün çıktım kendimi iyi hissediyordum bebekte iyi hareketleri var doktora iyiyim ben diyordum ama düzenli ve sık olmasada arada kasılmalar oluyordu riske atamam biz bilemeyiz onu dedi ve hastanede kalmam gerektiğini söyledi bebek çok küçük doğarsa yaşamaz dedi,tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm aslında moral olarak baştan beri çok iyiydim tabi bu sözlerden sonra insan pekte iyi olamıyor,pzts günü doktor geldi çıkmak istiyormusun dedi bende evet sıkıldım burda rapor verirseniz evde yatarım dedim bir hafta veya on gün rapor verir diye düşünmüştüm 1 ay heyet raporu verdi ve tekrarladı doğarsa yaşamaz bu bebek dedi tabii bende Allah korusun dedim oda Allah'ın koruması için önlem almak zorundayız dedi ve 1 ay evde yatacağım 10 gün sonra kontrole çağırdı nidilat isminde bir ilacı günde 6 sefer alıyorum hastanede vajinadan fitil koydum 2 sefer 3 seferde serum taktılar ilacın dozunu bazen değiştirdiler falan ama içim hep rahattı bişey olmayacağını düşündüm hep inşallah ta olmayacak belki fazla dayanamaz erken gelir bundan çok emin değilim,haa bide bu ilası içince biraz tansiyonu düşürüyor sanırım bol su içmek lazımmış ve yüzüm bacaklarım yanıyor kızarıyor ateş basıyor ilk başta çok baş ağrısı yapmıştı allahtan o geçti ilaca alışınca şimdilik 10 gün boyunca içicem bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar içmemi isteyecek.

Oyyy ozlemim gelmis hosgelmis bebisiyle bizi korkuttun cok sukur hersey yolundaymis cok sevindim
aynen nekadar cabuk geciyor zaman bugun son is gunum onun sevincindeyim bende yarindan itibaren ev hanimiyim ;): ve yarin aksam hastanemi gormeye gidecem tanitim varmis bakalim Insaallah dogru karar vermisimdir orayi secmekle sonra gelsin dogum icin hazirlik kurslari
siz katiliyormusunuz o tur kurslara kizlar veya katilanlar oldumu??

Ozlem cok gecmis olsun canim sen suan 28.haftayi doldurdun jic korkma Allahin izni ile birsey olmaz biaralar dogmus olsa benim bildigim yasama sansi var benim cevremde bu ornekleride gordum hic korkma icin rahat olsun ben cok iyi hatirliyorum hastanede bi kiz vardi 24 hafalik hamileydi doktor burda kalmalisin sanci cikti sende erken dogum olabilir en azindan 2-4hafta daha icerde tutarsak yasama sansi artar dedi bende cok sasirmistim cok sukur teknoloji ilerledi eskiye gore
sen yat dinlen bora beyde uyusun buyusun en az bir ay daha dayansin anasini hasretine::))

okuduklarımdan aklımda kalanlara cevap yazayım

gamzeciğim oğlun sünnet olmuş canım kanaması da olmuş Allah şifa versin bir an önce iyileşir inşallah,rabbim büyük adam olduğu günleride görmeyi nasip etsin inşallah.

ayşeciğim tansiyonun düşüyormuş kendine dikkat et canım

nazancığım kızını eltinin annesinin yanına götürme ne olur ne olmaz canım hem zaten küçük bebekleri almazlar hastaneye,annende kalsın

zeynepciğim bende 8.haftada içime bir kurt düşmüştü bebeğime bişey oldu sanmıştım kontrol için başka bir doktora gitmiştim ama ağzımın payını almıştım için ferah olsun canım sen iyi ol onlarda iyi olsun rabbim korur onları ultrasona fazla girmek iyi değil sanırım ama eğer çok görmek istersen gidip içini ferahlatabilirsin.

aslıcığım sağolasın canım beni orda yanlız bırakmadın yanıma geldin göbüşlerimizide ölçme fırsatımız oldu canım anne karnında kalça çıkıklığı bizim oturma bozukluğumuzdan oluyormuş sanırım bana birisi öyle söylemişti bacakların açık otur toplama sakın altına inşallah öyle bişey yoktur, obur oğlun kızına yiyecek bişey bırakmıyor sanırım çocuğun gözü açık ordayken kendini belli ediyor inşallah herşey yolundadır canım.

burcuuum canım sanada çok teşekkür ederim her mesajıma sabırla cvp verdiğin beni hastane odasında yanlız bırakmadığın için.

buketciğim senin kız akşamları çok iyi uyuyormuş bence akşam erken yatıp sabaha kadar uyuyormuş zaten bütün uykusunu aldığı için sabaha uyku kalmıyordur canım

yaseminciğim canım eşini şehirdışına yollamışsın yine depresif takılıyorsun sanırım,Allah kavuştursun canım

k.burcuu canım hastaymışsın Allah şifa versin inşallah ciddi bişey değildir kontrollerini aksatma sakın

unuttuğum biri olmamıştır umarım

Son düzenleme:

hoş bulduk canım sen erkenmi ayrıldın izne neyse tadını çıkar hazırlıklarını tamamla, buket bi kursa katılmıştı başka katılan olmadı sanırım ben katılmadım hiç bir kursa

canım bugün 27+3 olduk yaşama şansı belki olabilir ama daha çok küçük olduğu için riskede atmamak lazım ciğerler kaçıncı haftada tamamlanıyor acaba erken doğan çocukların ciğerlerinde problem oluyor genelde hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Merhabalar benide alın aranıza. Bende 9 haftanın içindeyim inşallah tüm annelerle birlikte bende sağ saglim alırım kucağıma.

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine Allah yar ve yardımcın olsun canım inş. oğlumuz akıllı duruda anneyi üzmez tatlım Canım birde yiyebilyorsan günde 1-2 tane muz ye muz anne rahmindeki kasılmaları azaltıyor bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…