- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.841
kızlar dualarınız da bana bol bol yer verin bir türlü hastalıktan kurtulamadım buna da şükür tabi 15 gün önce bayıldım eşim beni hastaneye götürdü emar falan çekildi 6 mm çapında damar tıkanıklığı olmuş beynimde ki damar da onun ne zaman olduğunu araştırıyorlar bayıldığım anda mı olmuş yoksa önceden kalan bir şey mi diye ayda bir kontrole gidecem bir de vertigo başlangıçı çıktı tedavi görüyorum orta kulak iltihabı ama berbat birşey
kızlar dua listesini bitirdim rabbim kabul etsin herşeyi gönlünüze göre versin
kızlar dualarınız da bana bol bol yer verin bir türlü hastalıktan kurtulamadım buna da şükür tabi 15 gün önce bayıldım eşim beni hastaneye götürdü emar falan çekildi 6 mm çapında damar tıkanıklığı olmuş beynimde ki damar da onun ne zaman olduğunu araştırıyorlar bayıldığım anda mı olmuş yoksa önceden kalan bir şey mi diye ayda bir kontrole gidecem bir de vertigo başlangıçı çıktı tedavi görüyorum orta kulak iltihabı ama berbat birşey
Asabi kizimdan kareler 😙
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o nerden çıktı rabbim şifa versin kuzummmkızlar dualarınız da bana bol bol yer verin bir türlü hastalıktan kurtulamadım buna da şükür tabi 15 gün önce bayıldım eşim beni hastaneye götürdü emar falan çekildi 6 mm çapında damar tıkanıklığı olmuş beynimde ki damar da onun ne zaman olduğunu araştırıyorlar bayıldığım anda mı olmuş yoksa önceden kalan bir şey mi diye ayda bir kontrole gidecem bir de vertigo başlangıçı çıktı tedavi görüyorum orta kulak iltihabı ama berbat birşey
Sen yenisin galiva arkadaşım tanıyomuyuz :))) unutucaz daa ne bukadar araMerhabalar nasilsiniz uzun zaman oldu gorusmeyeli yogun tempoda kosusturuyorum iste herkesler iyimi bakalim biri bana ozet geciversin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızz pipisini sevsinler..
özlemcim oyy maşallah 944 kere maşallah pipiliye
sağol canım.hayal gibi geliyor bana hala.çok şükür bu güne geldik.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eder inşallah
merakla sizi (özellikle aslıyı takip ediyorum)
annelerin yazdıklarını okudukça benimde gözüm korkuyor açıkçası
amiiin inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize canım, zaman öyle çabuk geçiyorki nasıl geçti anlamıyorsun çok şükür bugünlerimize canım.
Dikkat. Dikkat
Dikkat
Canlarım Özlem iki gündür hastanede yatıyor, biraz kanaması olmuş, ve kasılmaları, kasılmalar devam ediyomuş maalesef, sizden rica lütfen Özlem'e dua edelim, hepimiz çok zor evlatlarımıza kavuştuk, sıkıntılar çektik, böyle zamanlarda birbirimize destek olalım Allah rızası için
Özlem için
3 nas
3 felak
3 ayetel kursi
3 ihas okuyalım
Bunları okuyamayan 200 adet ya şafi çeksin, hepinizi sevgiyle öpüyorum canlarım Allah razı olsun
ahh kuzuma nas okudum felak okudum...Allah kuzusunu ona bağışlasın...
Okudum allah yardımcısı olsun ben takvim göremiyorum kaçıncı haftada idi özlem inş. Kasılmaları geçer
Özlem canım benim Allah şifa versin ayyy ben seni şuanda cok iyi anlıyorum kimbilir nasil endişeli ve uzgunsun. Ama korkma Allahin izniyle hiçbir şey olmaz bizim bebekler toptan Nazlı nedense. Topigimizin adı yanlış olmuş zaten nazli bebek bekleyenler topigi olmaliydi. Simdi sana mesajda yazicam zaten seni oralarda yalniz birakmiycaz hic üzülme sen. Hem dualarimizla hem destegimizle yaninizdayiz.
Rabbim Ozlemide yavrusunuda korusun Allah a emanet olsunlar.Okudum.
Özlem içinde duaları okudum rabbim sağlık versin inşallah allaha emanetler...allahın İzniyle hiç bişecik olmayacak..
Burjum ozlem nasil oldu ciktimi hastaneden. Acil sifa diliyorum kendisine ve bebegine
Özleeemmm dualarını okudum. Rabbim inşAllah sana bebeğine sağlık,şifa versin inşAllah Yarabbim.. Bora'mız uslu uslu dursun karnında vaktini beklesin.. Bugun senden iyi haberler alalım.. inşAllah..
Canım Ozlem bugünde hastanede, ilaca devam ediliyormuş, kasılmaları arasıra oluyormuş, buyüzden doktor riske atmak istemediği için hastanede tutmak istiyormuş, durum stabil, ama Allahın izniyle sağsalim evine dönecek inşallah
Seninde tansiyon çok düşükmüş canım aman dikkat et, evde otur gerekirse, doktor sonrası sonucu yaz mutlaka
Iyi insallah daha iyi olacak ozlem.
Kizlar dün özlemi ziyarete gittim maşallah çok iyi görünüyodu ama doktoru tedbir amaçlı birakmiyomus aman iyi olsunlarda inşallah
Ozlem gecmis olsun canim hosgeldin ozledik seni Bora azicik naz yapiyor galiba yerim ben onu...
Oyyy ozlemim gelmis hosgelmis bebisiyle bizi korkuttun cok sukur hersey yolundaymis cok sevindim
aynen nekadar cabuk geciyor zaman bugun son is gunum onun sevincindeyim bende yarindan itibaren ev hanimiyim ;): ve yarin aksam hastanemi gormeye gidecem tanitim varmis bakalim Insaallah dogru karar vermisimdir orayi secmekle sonra gelsin dogum icin hazirlik kurslari
siz katiliyormusunuz o tur kurslara kizlar veya katilanlar oldumu??
Ozlem cok gecmis olsun canim sen suan 28.haftayi doldurdun jic korkma Allahin izni ile birsey olmaz biaralar dogmus olsa benim bildigim yasama sansi var benim cevremde bu ornekleride gordum hic korkma icin rahat olsun ben cok iyi hatirliyorum hastanede bi kiz vardi 24 hafalik hamileydi doktor burda kalmalisin sanci cikti sende erken dogum olabilir en azindan 2-4hafta daha icerde tutarsak yasama sansi artar dedi bende cok sasirmistim cok sukur teknoloji ilerledi eskiye gore
sen yat dinlen bora beyde uyusun buyusun en az bir ay daha dayansin anasini hasretine::))
sağolsun burcum sizleri bilgilendirdi ama bende özet geçeyim pzts doktor kontolüne gittik herşey normaldi işe döndüm zaten size yazdım öğleden sonra çok az bi kanamam olunca (sadece leke şeklide peçeteye gelen) doktor hastaneye gelmemi söyledi bende gittim alttan muayene ettiler spekulumla birde ultrasonla, kanama görünmedi elle karnımdan sancıma baktılar (hatırlarsanız bunun için daha öncede gitmiştim hastaneye) sancı olunca yatışıma karar verdiler hastaneden dün çıktım kendimi iyi hissediyordum bebekte iyi hareketleri var doktora iyiyim ben diyordum ama düzenli ve sık olmasada arada kasılmalar oluyordu riske atamam biz bilemeyiz onu dedi ve hastanede kalmam gerektiğini söyledi bebek çok küçük doğarsa yaşamaz dedi,tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm aslında moral olarak baştan beri çok iyiydim tabi bu sözlerden sonra insan pekte iyi olamıyor,pzts günü doktor geldi çıkmak istiyormusun dedi bende evet sıkıldım burda rapor verirseniz evde yatarım dedim bir hafta veya on gün rapor verir diye düşünmüştüm 1 ay heyet raporu verdi ve tekrarladı doğarsa yaşamaz bu bebek dedi tabii bende Allah korusun dedim oda Allah'ın koruması için önlem almak zorundayız dedi ve 1 ay evde yatacağım 10 gün sonra kontrole çağırdı nidilat isminde bir ilacı günde 6 sefer alıyorum hastanede vajinadan fitil koydum 2 sefer 3 seferde serum taktılar ilacın dozunu bazen değiştirdiler falan ama içim hep rahattı bişey olmayacağını düşündüm hep inşallah ta olmayacak belki fazla dayanamaz erken gelir bundan çok emin değilim,haa bide bu ilası içince biraz tansiyonu düşürüyor sanırım bol su içmek lazımmış ve yüzüm bacaklarım yanıyor kızarıyor ateş basıyor ilk başta çok baş ağrısı yapmıştı allahtan o geçti ilaca alışınca şimdilik 10 gün boyunca içicem bakalım doktor ne diyecek ne zamana kadar içmemi isteyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?