Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben yuttum ama bir yandanda ne güzel bi haber bu kız neden böyle veriyor bu haberi diyorum

Yok özlem lohusalık çok agır geçti benim psikolojim hala düzelnedi sürekli evhamlıyımm biraz kendimi toplayayım anneliğe hazırmı deilmişim sorumluluk agurmı geldi bilmiyorum ama yeni yeni toparluyorum kendimi

Allah kolaylık versin canım bakalım biz ne yapacağız neler yaşaacağız

Gunaydin guzeller...
Duamnur Burcu gecmis olsun canim Rabbim sifa versin.
Ozlem bende kizimda alisveris yapmadim bi hastane cikisi aldim bi kac ufak tefek gelen hediyelerle heryer kiyafet oldu cogunu giydireneden kuculdu. Alisverise cok takilma bi sekilde yaparsin yeterki iyi ol.
Nazan cok haklisin bebegimiz olsun cok istedik cok sukur oldu.Ama dogumdan sonra sudan cikmis balik gibi oluyor insan ne yapicam ne edicem bebegime yetecekmiyim ben iyi bir annemiyim ?kurup duruyor insan ..Aglama krizleri sinir ...
Burcu yatak konusu cok zor is benim esimde bel fitigi var biz istikbalden ortapedik bir yatak aldik cok rahat etti.

Sezeryan olan anneler benim lekelenmem devam ediyor sizin nekadar surdu ? Doktor kontrolde hersey normal dedi ama neden bitmedi ki?

Sevgili afyonlu (senin adınını afyonulu koydum ) ben yatıyorum gözlerim kapanıyor, sende kendine dikkat et iyi geceler

Şükür iyi gidiyorda çözemediğim kabızlık problemim var ve utanarak söylüyorum basura doğru yol alıyorum dün canım çok yanıyordu doktoru arayacağım artık. Dün misafirim vardı sabah gördüm mesajını.

Burda doğum yapmış yada hamileler var onlara sorayım. Geçen haftadan beri kabızlık çekiyorum sabahlari kayısı yememe kayısı suyu icmeme ragmen geçmedi. Hatta basur başladı gibi. Canım çok yanıyor otururken. Böyle bir durum yaşadınız mı ne yapmam lazım?

Gunaydin guzeller...

Ozlem bende kizimda alisveris yapmadim bi hastane cikisi aldim bi kac ufak tefek gelen hediyelerle heryer kiyafet oldu cogunu giydireneden kuculdu.

yaa zaten abartmadan alırım ufak tefek bişeylerimiz var ama yetmez,geçen gün annemde almış iki tane takım

geçmiş olsun bende başlarda olmadı ama bir kaç hafta önce oldu acı yeme bide kabız olmamaya çalış sanırım şuan için yapılabilecek çok fazla bişey yok bir kaç gün acır sonra geçer

Kızlar bana bi akıl verin, yatağımı değiştiricem, bir öneri verin bana, en kısa zamanda alıcam, bel ağrımda var biliyorsunuz zaten, evvet yorumları bekliyorum
sakın viskoleks alma..bozuluyolar:)))
Kızlar hamileyim napıcam ben yaa

Ne var yani inansan :)))) şaka özlemim şaka

kızım ne ara fırsat buldunda hamile kaldın diyecektim bende..5 ay geçti bizde tık yok..cinsel hayatımız bitti resmen..:))

kişiden kişiye değişir diyolar..40 çıktıktan sonra abdest alacaksın gerisi özür sayılıyor..doktor normal dediyse andişelenme..

geçmiş olsun..ben öncesindede hemoroid sorunu varken hailelikte üstüne katbe kat koyan biri olarak dikkatli olmanı tavsiye ederim..kaysıya devam et..doktora sor muhakkak kremini al..meme ucu çıkmış mı kontrol et..çok fazla olmamak şartıla ılık (sıcağa yakın) suya otur..umarım olmazsın...

Umarım geçer sağolasın.

Sıcak pamuk koyuyorum cesaret edemedim sıcak suya oturmaya biraz rahatladım ama kabizligi çözemedim bir türlü.

3, 5 ay oldu siftahımız yok birlikte bile yatmıyoruz ben eslemin odadaki tekşi bazadayım :)

DİSANUR/BURCU
canım çok ama çok geçmiş olsun.Rabbim tez zamanda acil şifanı versin inşallah.dualarımız seninle canım

ÖZLEM canım yaşadıklarını okuyunca bi kez daha üzüldüm.çok şükür atlatmışşsınız.yat dinlen.dikkat et lütfen kendine.Rabbim vakti saatinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu

Sıcak pamuk koyuyorum cesaret edemedim sıcak suya oturmaya biraz rahatladım ama kabizligi çözemedim bir türlü.

slm.canım ben Zeynep.meslektaşız.hemde hemşeri sayılırız ;bende Ispartalıyım.Diğer ortak yanımızda bu mesele.yazmadan edemedim.aynı problemi bende haftalardır yaşıyordum.ama aştım sanırım.kayısı bendede bi işe yaramadı.bebeğe faydalı diye fındık yemeye başladım.bana o çare oldu.sende bi dene istersen.kavrulmuş fındık değil ama.kabuklu alıp kendimiz kırdık.inşallah sendede işe yarar

benim ağrılar dünde geçmeyince dün öğlen okuldan dr gittik.içerde kanama varmış.rapor verdi dr.yatıp dinleniceksin dedi.bu hafta evdeyim yani.cmt kontrole gitcem.azalmışsa sorun yok.devam ediyosa raporu uzatcak dr.yatmaya çalışıyorum ama böylede canı sıkılıyo insanın.bebişlerime bişey olmasında yatarız artık napalım.buarada dua listesi bitmiş ama ben hala bitirmedim tez vakitte bitirmeye çalışıcam inşallah.nolur hakkınızı helal edin.buarada bizim için dua eden canım arkadaşlarımında ağızları dert görmesin inşallah .

Sağol canım ya. Cok zor bir durummuş. birde onu deneyim. Artık yanında geçmezse doktoru arayıp ilaç isteyeceğim.

amiin canım sağolasın yatıyorum canım yormuyorum kendimi,rabbim vakti zamanı geldiğinde kucağımıza almamızı nasip eder inşallah

Geçmiş olsun canım dinlen dikkat et kendine...

senle buketi okudukça korkuyorum varya nazan :18: bizimde 2,5 ay oldu.bu gidişle daha çoooook uzayacak gibi görünüyo.sizde tezimi ispatlıyosunuz resmen

Geçmiş olsun zeynepçim inş. Kanama azalır
Oho zeynep hamileykenden sayarsak 1 yıldır yapmıyoruz denenilir 23 nisanda hamile oldugumu ögrendim sadece 1 kez oldu ar talep meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…