- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.901
benim ağrılar dünde geçmeyince dün öğlen okuldan dr gittik.içerde kanama varmış.rapor verdi dr.yatıp dinleniceksin dedi.bu hafta evdeyim yani.cmt kontrole gitcem.azalmışsa sorun yok.devam ediyosa raporu uzatcak dr.yatmaya çalışıyorum ama böylede canı sıkılıyo insanın.bebişlerime bişey olmasında yatarız artık napalım.buarada dua listesi bitmiş ama ben hala bitirmedimtez vakitte bitirmeye çalışıcam inşallah.nolur hakkınızı helal edin.buarada bizim için dua eden canım arkadaşlarımında ağızları dert görmesin inşallah .
senle buketi okudukça korkuyorum varya nazan :18: bizimde 2,5 ay oldu.bu gidişle daha çoooook uzayacak gibi görünüyo.sizde tezimi ispatlıyosunuz resmen
3, 5 ay oldu siftahımız yok birlikte bile yatmıyoruz ben eslemin odadaki tekşi bazadayım :)
benim ağrılar dünde geçmeyince dün öğlen okuldan dr gittik.içerde kanama varmış.rapor verdi dr.yatıp dinleniceksin dedi.bu hafta evdeyim yani.cmt kontrole gitcem.azalmışsa sorun yok.devam ediyosa raporu uzatcak dr.yatmaya çalışıyorum ama böylede canı sıkılıyo insanın.bebişlerime bişey olmasında yatarız artık napalım.buarada dua listesi bitmiş ama ben hala bitirmedimtez vakitte bitirmeye çalışıcam inşallah.nolur hakkınızı helal edin.buarada bizim için dua eden canım arkadaşlarımında ağızları dert görmesin inşallah .
senle buketi okudukça korkuyorum varya nazan :18: bizimde 2,5 ay oldu.bu gidişle daha çoooook uzayacak gibi görünüyo.sizde tezimi ispatlıyosunuz resmen
:)))) e oda zor..ayrı gayrı nereye kadar.
yatacan dinlenecen eli mahkum..kızarım hhaaa..müştak da kızar
ne 2 ayı ne 5 ayı..1,5 sene oldu bizde neredeyse:))yani hormonlardan mıdır nedir..tık yok bende..hiiiçç canım istemiyo..umrumda değil gibi bişey..ama olması lazım arkadaş bu böyle gitmez:))
:)))) e oda zor..ayrı gayrı nereye kadar.
yatacan dinlenecen eli mahkum..kızarım hhaaa..müştak da kızar
ne 2 ayı ne 5 ayı..1,5 sene oldu bizde neredeyse:))yani hormonlardan mıdır nedir..tık yok bende..hiiiçç canım istemiyo..umrumda değil gibi bişey..ama olması lazım arkadaş bu böyle gitmez:))
Aman napım buket benim canım istemiyo onun istiyosa gelsin bakarız bir hal çaresine :) p....tif almış hazırlamış gördüm görmemezlikten geldim amann kim yapacak
ŞUAN İTİBARİ İLE KAFAM DURDU, ne yazacağımı unuttum ama içimde güzel şeyler var. en güzeli;
"hepinizi çok seviyorum Allah rahatlık versin" diyeyim bugünlük
Bellonaya baktınmı canım orda outlet varsa ordan al az defo oluyo bazılarında
Kızlar hamileyim napıcam ben yaa
Gunaydin guzeller...
Duamnur Burcu gecmis olsun canim Rabbim sifa versin.
Ozlem bende kizimda alisveris yapmadim bi hastane cikisi aldim bi kac ufak tefek gelen hediyelerle heryer kiyafet oldu cogunu giydireneden kuculdu. Alisverise cok takilma bi sekilde yaparsin yeterki iyi ol.
Nazan cok haklisin bebegimiz olsun cok istedik cok sukur oldu.Ama dogumdan sonra sudan cikmis balik gibi oluyor insan ne yapicam ne edicem bebegime yetecekmiyim ben iyi bir annemiyim ?kurup duruyor insan ..Aglama krizleri sinir ...
Burcu yatak konusu cok zor is benim esimde bel fitigi var biz istikbalden ortapedik bir yatak aldik cok rahat etti.
Sezeryan olan anneler benim lekelenmem devam ediyor sizin nekadar surdu ? Doktor kontrolde hersey normal dedi ama neden bitmedi ki?
Şükür iyi gidiyorda çözemediğim kabızlık problemim var ve utanarak söylüyorum basura doğru yol alıyorum dün canım çok yanıyordudoktoru arayacağım artık. Dün misafirim vardı sabah gördüm mesajını.
sakın viskoleks alma..bozuluyolar:)))
kızım ne ara fırsat buldunda hamile kaldın diyecektim bende..5 ay geçti bizde tık yok..cinsel hayatımız bitti resmen..:))
kişiden kişiye değişir diyolar..40 çıktıktan sonra abdest alacaksın gerisi özür sayılıyor..doktor normal dediyse andişelenme..
geçmiş olsun..ben öncesindede hemoroid sorunu varken hailelikte üstüne katbe kat koyan biri olarak dikkatli olmanı tavsiye ederim..kaysıya devam et..doktora sor muhakkak kremini al..meme ucu çıkmış mı kontrol et..çok fazla olmamak şartıla ılık (sıcağa yakın) suya otur..umarım olmazsın...
slm.canım ben Zeynep.meslektaşız.hemde hemşeri sayılırız ;bende Ispartalıyım.Diğer ortak yanımızda bu mesele.yazmadan edemedim.aynı problemi bende haftalardır yaşıyordum.ama aştım sanırım.kayısı bendede bi işe yaramadı.bebeğe faydalı diye fındık yemeye başladım.bana o çare oldu.sende bi dene istersen.kavrulmuş fındık değil ama.kabuklu alıp kendimiz kırdık.inşallah sendede işe yarar
öğrencileri düşündüğüm kadar kendi yavrumu düşünmüyorum bazen çok kzızıyorum kendime..hayırlı olsun kuzum...çocuk olunca akan sular durur canım...ne zaman denemeyi yapcaksınız?Ahh Serabım o öğrencileri hiç sorma, bende 2. Tüp denemesine başlıcam okulu bırakamıyorum mecbur yazı beklicem, senin haberin yoktu sanı3ım 15 tatilde ben tüp bebeğe başladım, ama yumurta rezervim az olduğundan iptal olmuştu ufak bir açıklama :)
benimkide hep iltihap oldu..serçe parmak hariç hepsi..40 gün sürdü..en son baş parmak kaldı ve battı..inşallah seninki öyle olmaz..teramisin yada kara merhem sür yada doktora git..kesin git..:))
ayyy nazan ve buket kızlar benim mevzuma girmişsiniz, hemen bende dalayım konuya. sanki bizde çok yapıyormuşuz gibi birde ben salağı gittim spiral taktırdım betüş 3 aylıkken. ama sor ki kaç kere yaptın diye, hepi topu 1 kere zor yaptım onuda. ayyy resmen o duygularım alınmış gibi, sanki hayatta öyle bişey yaşamamışım hiç, ruhumdan bedenimden silinmiş o şeyler. ayy napıcam ben bilemiyorum iktidarsızmıyım neyimay bu ne bezginliktir..bu ne bıkkınlıktır..herşey çocuk oluncaya kadarmışş..geçen gün eşim diyoki ben sevdim bu bebek olayını bunun aynısından yine yapalım..dedim yapabilirsek yaparız...
bende cuma günlerine saklıyorum kendimi ama akşam 9.5 olunca benim uykum geliyo yatıp uyuyorum..:))uyku daha önemli..zaten çalı çırpı kapatmış giriş yollarını:))
canım bende batık yok ama iltihap var..başparmağım.doktora gittim 3 kere ama verdikleri kremi kullandım geçmedi..biride antibiyotik verdi içmedim onu..kağıtta ya ilacı içtiğim an sütten kesmem gerektiği yazıyordu..bende içmedim..ayakta fazla kalıyorum o da etkiliyor bakalım..ne kadar daha idare edebilecem..
Aman napım buket benim canım istemiyo onun istiyosa gelsin bakarız bir hal çaresine :) p....tif almış hazırlamış gördüm görmemezlikten geldim amann kim yapacak
ay bu ne bezginliktir..bu ne bıkkınlıktır..herşey çocuk oluncaya kadarmışş..geçen gün eşim diyoki ben sevdim bu bebek olayını bunun aynısından yine yapalım..dedim yapabilirsek yaparız...
bende cuma günlerine saklıyorum kendimi ama akşam 9.5 olunca benim uykum geliyo yatıp uyuyorum..:))uyku daha önemli..zaten çalı çırpı kapatmış giriş yollarını:))
kızlarrrrr nihayet dua listesini bitirdim.hemen haber vereyim dedim
Slm kizlar zeynep gecmis olsun dikkat et kendine bebislerin buyusun guzelcene
kizlar bende dun gece wc ye kalkayim dedim gobegimin sag tarafnda kasilma hissettim kramp girdi acidan kipirdamadim neydi anlamadim dogum agrisimiydi normalmi cok korktum dr gitmedim suanda alttan birseyler bitiyor Allaha emanet olsun tum bebisleriimiz ve anne adaylarimiz
sizce doktora gitmelimiyim
öğrencileri düşündüğüm kadar kendi yavrumu düşünmüyorum bazen çok kzızıyorum kendime..hayırlı olsun kuzum...çocuk olunca akan sular durur canım...ne zaman denemeyi yapcaksınız?
ayşecim alttan biseyler gidiyor derken ne demek istedin kuzum? Tabiki hemen git, bak özlem'e kasılma için tansiyon hapı verdiler, mutlaka git canım, ama herhalde normal, kaçıncı haftadasın?
Ahh canım o güzel öğretmenlik duygundan merhametinden kaynaklanıyor, bende sürekli ikilemde kalıyorum öğrenciler mi hastane mi diye? Allah nasip ederse temmuz da gidecem bakalım ne olacak, Rabbimin nasibi olacak, bu arada hani antibiyotik kullanamıyorsun ya bol bol sarımsak yesen tatlım o da antibiyotik hem bebeğin iştahı açılıyormuş anne sarımsak yiğince, ufak bir tavsiye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?