Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

amanıın sana ne oldu canım Allah şifa versin yaseminle bukette de olmuştu çok şükür onlarda bir sorun olmadı inşallah sende de bir sorun olmaz kendiliğinden geçer sakın kalkma yorma kendini yat dinlen canım

3, 5 ay oldu siftahımız yok birlikte bile yatmıyoruz ben eslemin odadaki tekşi bazadayım :)

:)))) e oda zor..ayrı gayrı nereye kadar.

yatacan dinlenecen eli mahkum..kızarım hhaaa..müştak da kızar
senle buketi okudukça korkuyorum varya nazan :18: bizimde 2,5 ay oldu.bu gidişle daha çoooook uzayacak gibi görünüyo.sizde tezimi ispatlıyosunuz resmen

ne 2 ayı ne 5 ayı..1,5 sene oldu bizde neredeyse:))yani hormonlardan mıdır nedir..tık yok bende..hiiiçç canım istemiyo..umrumda değil gibi bişey..ama olması lazım arkadaş bu böyle gitmez:))

Aman napım buket benim canım istemiyo onun istiyosa gelsin bakarız bir hal çaresine :) p....tif almış hazırlamış gördüm görmemezlikten geldim amann kim yapacak

kızma tatlım.hele müştak ı hiç kızdırma
yatıyorum.yeterki bebişlerime bişey olmasın.
tabi böyle gitmez hemen bi çare bulun nazanla.yazık kızım adamlara değil size yazık.kendinize vakit ayırın acık

Aman napım buket benim canım istemiyo onun istiyosa gelsin bakarız bir hal çaresine :) p....tif almış hazırlamış gördüm görmemezlikten geldim amann kim yapacak

ay bu ne bezginliktir..bu ne bıkkınlıktır..herşey çocuk oluncaya kadarmışş..geçen gün eşim diyoki ben sevdim bu bebek olayını bunun aynısından yine yapalım..dedim yapabilirsek yaparız...

bende cuma günlerine saklıyorum kendimi ama akşam 9.5 olunca benim uykum geliyo yatıp uyuyorum..:))uyku daha önemli..zaten çalı çırpı kapatmış giriş yollarını:))

ŞUAN İTİBARİ İLE KAFAM DURDU, ne yazacağımı unuttum ama içimde güzel şeyler var. en güzeli;
"hepinizi çok seviyorum Allah rahatlık versin" diyeyim bugünlük

Bende seni çok seviyorum canım :)))))

Bellonaya baktınmı canım orda outlet varsa ordan al az defo oluyo bazılarında

ahh tatlım ne outleti, o sadece bizim güzelim kayseride olur, burda sadece istikbal,mondi,merinos var

Kızlar hamileyim napıcam ben yaa

Ayyy nazo yemin ederim gercek sandım :))) sevindim ama sen kızarsın diye sevindiğimi yazmayacaktım :)))))

Ayy tümay yatağın tam adını bana yazarmısin tatlım?

bu konuda en tecrübelimiz buket, zaten sana cevap yazmış ama bende yazayin gecen 3 hafta kabiz oldun, çatladım resmen herşeyi denedim ama en etkili üç şeyi yazayım istersen denersin

1. Form kayısılı diye bir bitki çayı var, markette satılıyor hemen etkisini gösterdi
2. Her sabah bir kase dolusu kuru erik yedim, ilk günde hemen etki etti
3. Gece yatmadan bir kase ev yogurdu yedim, sabah bomba :))

Okey bebek, no viskolex :)

zeyno afyonlu arkadşımıza 3 madde yazdım onlara bir bak, 3 haftalık kabızımda tek çözüm oldular :)

Zeynom zeynom benim hakkım helal olsun cancazım, nazara gelme inşallah, kendini oku üfle, şükür ki 3 ayı dolduruyorsun yakında, Allahımın izniyle miniklerin sağlıkla doğacak

senle buketi okudukça korkuyorum varya nazan :18: bizimde 2,5 ay oldu.bu gidişle daha çoooook uzayacak gibi görünüyo.sizde tezimi ispatlıyosunuz resmen

tam bir yıl bebeğim, ben burda bizzat ay ay hesabladım, 1 yıl dükkan açılmayacak :))) ama sen eşine söyle, üzülmesin şimdiden :)))))

AFYONLU ,Hani kabızlık için form kayısılı bitki çayi iç dedim ya, onun içinde başka otlarda var belki hamilelere iyi gelmez, sakın içme, ben hiç düşünemedim, belki bisey olmaz ama sakın içme
ZEYNEP sende kız sakın içme, töbe diyeyim

Bu arada AFYONLU eğr isnini yazarsan sevinirim, sana isminle hitap etmek isterim :)

Slm kizlar zeynep gecmis olsun dikkat et kendine bebislerin buyusun guzelcene

kizlar bende dun gece wc ye kalkayim dedim gobegimin sag tarafnda kasilma hissettim kramp girdi acidan kipirdamadim neydi anlamadim dogum agrisimiydi normalmi cok korktum dr gitmedim suanda alttan birseyler bitiyor Allaha emanet olsun tum bebisleriimiz ve anne adaylarimiz

sizce doktora gitmelimiyim

öğrencileri düşündüğüm kadar kendi yavrumu düşünmüyorum bazen çok kzızıyorum kendime..hayırlı olsun kuzum...çocuk olunca akan sular durur canım...ne zaman denemeyi yapcaksınız?

benimkide hep iltihap oldu..serçe parmak hariç hepsi..40 gün sürdü..en son baş parmak kaldı ve battı..inşallah seninki öyle olmaz..teramisin yada kara merhem sür yada doktora git..kesin git..:))

canım bende batık yok ama iltihap var..başparmağım.doktora gittim 3 kere ama verdikleri kremi kullandım geçmedi..biride antibiyotik verdi içmedim onu..kağıtta ya ilacı içtiğim an sütten kesmem gerektiği yazıyordu..bende içmedim..ayakta fazla kalıyorum o da etkiliyor bakalım..ne kadar daha idare edebilecem..

ayyy nazan ve buket kızlar benim mevzuma girmişsiniz, hemen bende dalayım konuya. sanki bizde çok yapıyormuşuz gibi birde ben salağı gittim spiral taktırdım betüş 3 aylıkken. ama sor ki kaç kere yaptın diye, hepi topu 1 kere zor yaptım onuda. ayyy resmen o duygularım alınmış gibi, sanki hayatta öyle bişey yaşamamışım hiç, ruhumdan bedenimden silinmiş o şeyler. ayy napıcam ben bilemiyorum iktidarsızmıyım neyim
ama Allahtan sizlerin bu yazılarını okuyorumda yandaşlarımı görünce içime su serpiliyor.

canım benim ilk önce bütün el parmaklarımda çıktı, kara merhem diye ucuzzz bir krem var eczanede ondan alıyorsun sürüp sarıyorsun sargı beziyle yada ne bileyim peçeteyle filan, üstünüde bantla ki çıkmasın gece filan. ertesi gün yada bir sonraki gün o iltihap tek bir noktada toplanıyor, sende sivilce sıkar gibi sıkıp patlatıcaksın, ardından kolonya filan sürüceksin ve işlem tamam. birdaha da çıkmıyor. şahsen ben el ve ayaklarım olmaz üzere toplam 10-15 parmağımda bu şekilde uygulayıp kurtuldum. önceleri kremi sürüp sürüp geçmesini bekliyordum sanki o krem orayı kurutacak sanıyordum. sonra internette araştırdım meğer o krem iltihabı topluyormuş tek noktaya, sende orayı sıkıp patlatıp iltihabı atıyorsun ve birdaha çıkmıyor Allahın izniyle. biraz iğrenç bir konu anlattım ama uygularsan dua edersin bana.

Nazan bak kocan bir işaret koymuş, bir mesaj var, yazık adama :)))))

Dükkan mühürlü artık :)))))))

kızlarrrrr nihayet dua listesini bitirdim.hemen haber vereyim dedim

canım Allah razı olsun, Rabbim evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah

ayşecim alttan biseyler gidiyor derken ne demek istedin kuzum? Tabiki hemen git, bak özlem'e kasılma için tansiyon hapı verdiler, mutlaka git canım, ama herhalde normal, kaçıncı haftadasın?

öğrencileri düşündüğüm kadar kendi yavrumu düşünmüyorum bazen çok kzızıyorum kendime..hayırlı olsun kuzum...çocuk olunca akan sular durur canım...ne zaman denemeyi yapcaksınız?

Ahh canım o güzel öğretmenlik duygundan merhametinden kaynaklanıyor, bende sürekli ikilemde kalıyorum öğrenciler mi hastane mi diye? Allah nasip ederse temmuz da gidecem bakalım ne olacak, Rabbimin nasibi olacak, bu arada hani antibiyotik kullanamıyorsun ya bol bol sarımsak yesen tatlım o da antibiyotik hem bebeğin iştahı açılıyormuş anne sarımsak yiğince, ufak bir tavsiye :)

Merhaba arkadaslar. Cok mutluyum ve heyecanliyim. İki yildir cocuk istiyorduk ve simdi Allah ima sukurler olsun 4,5 haftalik hamileyim. İcim icime sigmiyor. Biraz once elimden bardak dusurdum ve bardak kirildi cok korktum. Elim ayagim biraz bosaldi gibi oldu birsey olurmu arkadaslar. Lutfen cevap bekliyorum

burcuuuuu bana diyorsun işi düşünme kendi hayatını erteliyorsun öğrenciler bi şekilde devam eder başka öğretmen girer senin kaybolan yılların geri gelmez bi an önce başla kızdırma beni.

yaaaa benim bu sertleşmeler beni korkutuyor saatte bir sancı olmaya başladı bazen dahada azalıyo süre Allahım yardım etsin

Pardon burjum batiyor yazacaktim bitiyor yazmisim. Yani alttan vajinamda batma oluyor ve suan kontrol ettim elimle gobegimin sol tarafina bastirinca agriyor sanki hamlanmis gibi. 10 nisanda randevum cokmu gec olur hemenmi gitsem yarin cok kararsizim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…