Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Maşallah yaparsın sen ikinciyi ozaman hemencecik

istikbalden al canım ozaman çok güzel yatakları zıplayın kocanla :)
Nolcak yasi biİm bu halimiz üstüme yapışan 20 kiloylada zaten adam korkar kaçar
Nazan bak kocan bir işaret koymuş, bir mesaj var, yazık adama :)))))

Dükkan mühürlü artık :)))))))

canım Allah razı olsun, Rabbim evlatlarına uzun ve sağlıklı ömürler versin inşallah

Burcu inanamazsın ama yaprak kımıldaöıyo baciii

ÖZLEM canım benim kasılmaların devam ediyorsa mutlaka tekrar görün doktora, ne bileyim belki normaldir, netten baktın mi? Bu arada benim. O arkadaşın 1 hafta içinde kasılmaları gecti canım o ilaçla beraber, inşallah seninki de geçecek, zaten ilacı alıyorsun başka yapacak birsey yok sanırım, hastanede de ilaç veriyorlardı bitek, Allah'a sığınıp yatmaktan başka yapılacak bisey var mi? Eğer varsa hemen onunda önlemini al, bu arada yazdıklarında çok haklısın, ama ben tüp tedavi sürecinden korktuğum için ertelemek bahanem oluyor, inan ki içimden gelse çok istekli olsam bir yolunu bulur gider başlarım, bakalım Allah ne nasip edecek bana
Sana da bol sağlık ve iç ferahlığı versin canım Bora sağsalim doğsun inşallah

AYŞE canim 30. Haftada kasılmalar normla yazıyorsa nette bekle bir hafta varmış ama erken dogum belirtisi gibi bisey yazarsa hemen git, aslında bu konuda tecrübeli olan özlem, herhalde sana da aynısını diyecekler yat dinlen, ama sılaşırsa git mutlaka, Rabbim şifa versin, oğlunu korusun, sağsalim doğmasını nasip etsin inşallah

Kızlar nasılsınız. Beni merak eden soran arayan yok ama yine de yazayım çok yoğunum. İşyerinde yanıma gelen memur geldi bir hafta çaıştı iki hafta izne çıktı yok pazartesi gelecek öğrenciler yoğun olarak geliyor bir hafta zaten banlıydım ama sitede af geldi tüm cezalar silindi yeni düzenleme gelecekmiş çok sevindim tertemiz sicilim var neyse. Çok bitkinim midem kötü bahar aylarında gastrit azar benim bir şey yiyemiyorum o yüzden de halsizim. Regl oldum dün çok ağrılı oldu bu sefer. Neyse bugün iyiyim. Haftaya cuma İstanbul'a gidiyoruz. İzin alıcam bir gün c.tesi de dr randevumuz var dosyaları göstericem cdler filan ama erteledik yani bu yaz hatta erken tatil rezervasyonu bile yaptırdık ağustos 10 yolcuyuz. Tabii bir şey olursa iptal etme şansımız var. Dua listesini bir türlü okuyamadım haftasonu bile nasıl akşam oluyor anlamadım. Bu akşam kopyalayayım evdeki bilgiayara silmeyin yani bitiririm iki günde ben.

Bu arada eşimin işyerinden birinin ineği filan varmış süt istemişti getirdi. Dün yoğurt denemesi yaptım 2 kilodan kaynattım ama soğutmayı fazla yaptım sanırım serçe parmağımın az yanması lazımdı biraz fazla soğumuş sanırım neyse haiki yoğurttan maya da getirmiş ama nasıl desem kefir gibiydi ekşi bi kokusu vardı baya suluydu neyse ondan kattım sardım sarmaladım koydum ama sabah baktım sanırım tutmamış çok suluydu annem kaşık değdirmeden buzdolabına koy akşam aç dedi akşam bakıcam bakalım ama olmadı sanırım azıcık ısıtsaydım öyle yapsaydım tutardı belki. Siz nasıl yapıyorsunuz katı olması için bir şey katıyor musunuz.

Son düzenleme:
Gunaydin kerkese
hosgeldin seda iyi cesaret ben daha hic yogurt mayalamadim cesaret edemiyorum ya tutmazsa diye hele taze sutten hic yapamam ya ziyan edersem diye korkarim::)))
Hatirladigim kadariyla burdan kizlar mayaliyordu kimdi unuttum yardimci olurlar. Baya yogunsun Allah kolaylik versin. Tatile hasret kaldim ben simdiden gidemicem bu sene diye kara kara dusunuyorum. Esime diyom bari bebekle gidebilecegimiz yerler ayarla evde bunalmayayim:))
Kismet artik dogumdan sonra cikmak isteyecekmiyimki disari malum lohusalik donemini kizlardan ogreniyoruz cokta kolay degil anladigim kadariyla.

Burjum nette baktim normal diyor rahim genisliyor bebegin yeri daraliyormus Allahtan izin hakkimi kullaniyorum suan dinlenebilirim yani
Rabbim sanada ve tum isteyenlerede hayirli saglikli eli ayagi duzgun bebis nasip etsin Insaallah.

Kizlar burcu nartanesi dejavu diğer kizlar hepinize merhabalar bende doktorda uğraşiyorum pko teşhisi kondu artik yoruldum allah‘in gücüne gitmesin ama biktim bir yeri yaparken bir yerimiz yikiliyop.tesi endokrine gidicem rabbim bu mübarek günde hepimizin gönlüne göre versin.bana bildirimler de gelmiyo acaba neden onuda yazin bana size zahmet hepiniz iyisinizdir sizde dualarim sizlerle

Tamam Nazom yatağı istikbalden alıp üzerinde hop hop zıplayacam, ama boş boş olmaz :))) hani siz unutmuşsunuzdur :))) insanlar bebek yapar ya :)))) onu demek istedim :)))
Ee sizinde olduğu gün bir düğün havası eser tabiki :))))))))) olmadı kırmızı kuşağınla girersin odaya :))))))

canım merhaba, seninle henüz tanışma fırsatım olmadı ama yazını görünce cevp yazayım dedim. bende de pco vardı, o korkulacak birşey değil yani bebek olmaya engel bir durum değil. pco nun etkisi sadece geciktirme yönünden oluyor. yani normal insanlar ilk denemede tutturuyorlar ya hani, pco olanlar biraz daha geç tutturuyorlar . örnek ben; 1,5 - 2 senede ancak becerebildim Allahın izniyle. ama yani onu kafana takma , senin diğer sorunların neler onu bilmiyorum tabi sadece pco senin moralini bozmasın diye yazmak istedim

devam ediyor canım hastaneye gitsem yine yatırırlar ilaç verirler zaten verecekleri ilacı evde içiyorum yatıyorum da baktım olmuyor yine giderim tabi, o kadar ilaç içiyorum neden geçmedi anlamadım.

canım senin tedavinin bi akti zamanı vardır mutlaka sende onu bekliyorsundur ama yinede beklemektense harekete geçmekte fayda var.

ayşeyede tavsiyem zaten izinli yatsın dinlensin doktorada görünsün ne olur ne olmaz bende ağrı yok ama karnım sertleşiyor,gerçi yatmaktanmıdır hamilelik ilerlediği içinmidir kalktığımda hele bide hızlı kalkarsam kasıklarıma ağrı girebiliyor.

özlemcim dr sana tansiyon ilacı olarak ne verdi? nidilat mı? bende kullanmıştım onu ama kasılmalara bir etkisini görmemiştim ben şahsen. aynen devam ediyordu hep. kasılmalar için kaç sefer serum yedim saatlerce hemde, onlarında bir faydası olmadı, vucut valla kendi kfasına göre takılıyor benim anladığım. sonrada zaten bildiğin üzere 36 haftalıkken cırt dedim doğurdum

nazan kuşum bu kilolar başımıza dert yaa, maşallah buket vermiş, ben süt olsun diye saldım çayıra mevlam kayıra, ama süt müt de yok ortada. şimdi diyete girebilirim aslında ama artık okadar arsızlaşmışım ki yemeden duramıyorum. Allah yardımcımız olsun, artık ikinciye mi hamilesin diyecekler diye korkuyorum

sedacım gelmiş hoşgelmiş, yoğurt mayalama olayı şöyle, seninde dediğin gibi elinin dayanabileceği bir sıcaklık olacak çok ılık değil yani sıcağa yakın ılık olacak. 5 saat tutuyorum ben. sonrada hiç sallamadan kapağını açıp dolaba koy, 1 gece ağzı açık dursun. annem öyle dedi, ağzını kapatınca daha ekşi oluyor o yğzden 1 gün açık dursun diyor öyle yapıyorum.

burcum yeni yatak yeni bir bebek demek gibi geldi bna nedense. sanki kahve falı gibi konuştum ama içimden öyle geçti, bliyorsun tebdili mekanda ferahlık vardır herzaman bak örnek ; buket, örnek : ben....

evet canım yaa nidilat kullanıyorum günde 6 tane hastanede de 3 serum yedim alttanda 2 tane ilaç idrarda lökositmi varmış neymiş (sadece önlem amaçlı verdiler sanki) ama hala kasılma var hala var 36 da olsam neyse canım ama daha 27+5 çok erken bencede vücut kendi kafasına göre takılıyor sende ağrı falan varmıydı ne kadar kullanmıştın nidilatı

Ilac aldım artık canım şimdilik iyiyim :) sagolsun buket de yardımcı oldu. nasılsın ne yapıyorsun?

İyi gunler fistiklar....
Secgili annisler ve daha anne olmamis bilgili anne adaylari benim fistigim uyudu uyandi goz kapagi sismis capaklanma falan yok ama neden olmus olabilir?Birde kuzumun genzinde bi hirilti var burnunu aspire ettim serum fizyolpjik damlattim baska ne yapabilirim?
Hasta olur diye cok korkuyorum daha cok kucuk ilac kullansin istemiyorum.

Anammm o kıvama gelmiştir muhakkak kırmızı kuşak takayım barii
Yaseminnn yaseminn 85 kiloyum ben 67 hamile kalmıştım sen kaç kilosun

Tümay göz kanallarını açmak için msj varmış bende esleme yapçam emzirirken yaparsın netten bak canım ilaç vermez istemiyosan 70 cc suya bir tatlı kaşıpı ıhlamur çiçeği demle rezenede atabilirsin gaz için üç beş kaşık ona ver gerisinide sen iç

Sag ol canim .
Ben dogumdan 10 kilo vermis olarak ciktim ama emzirirken aldim 4 kilosunu geri gobegim 4aylik gibi :,)

sedoş inan ki bugün hep aklımdaydın, topikte olmadığının farkındayım, ama son kaybından sonra gelmek istemedin diye düşundün, neyse asıl sana demek istediğim, bir ay önce seni rüyamda gördüm , bana kan tahlili kağıdını gösteriyorsun, hamilesin, maşallah nasıl mutlusun, valla hep yazıcam unutuyorum çok güzel bir rüyaydı

Ohh normal olması çok iyi, sen yinede totoyu devir yat :)

Aa kız dilek nerelerdesin, bebeğim pko yu hiç dert etme gebeliğe engel degil, senin adetin düzenli mi? Belki yalnış teşhisdir, sen bir soğan kürü yap, 3 ay düzenli yap, pko'ya iyi geliyor, onun dışında skın kafayı takma canım Allah büyük ne mucizeler var, biz de onlardan biri olucaz inşallah

Canım benim yavaş kalk, yavaş yürü, herşey yolunda Allah'ın izniyle

Yasom yatak bugün geldi, yarın kısmet olursa bir açılış yaparız :)))

Ilac aldım artık canım şimdilik iyiyim :) sagolsun buket de yardımcı oldu. nasılsın ne yapıyorsun?

ohh şükür, valla bende yatak alıcaz diyodum ya, bugün geldi yatak, adamlar gelmeden odayı temizledim yoruldum, şimdide dinlenip mutfağa temizlicem, ev işi hiç bitmiyor, ama hamdolsun sağlık olsun herzaman Allahıma şükür

Kizlar an itibariyle dua listesina başladım ve bitirdim Allah kabul etsin inşallah
Bugün kontrolüm vardı artık her hafta nst var şükürler olsun herşey yolunda haftaya bide ayrıntılım var
Hepinizi çok öpüyorum

Özlem gecmis olsun canim nidilat kasilmalar icin kullaniliyor ama herzamn iyi gelmeyebimiyor dikkat et kuzucum bora bey yaramazlik yapam simdiden disarda cokk vaktin olacak zeyneocim sende dikkat et kanamanin tek cozumu yatisss yat dinlen bakim diger kizlar hepinizi opuyorum allaha emanet olun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…