Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslıcım Allah razı olsun canım, Rabbim evlatlarını sağsalim kucağına almayı nasip etsin, inşallah çok uslu ve gazsız olurlar, ayy 30. Haftadan itibaren doğum mu bekleniyor yani? Ne kadar erken, gerci benim görümcem 36-37. Haftada dogurdu ikizleri ve cok sağlıklıydılar, seninkilerde öyle sağlıklı olacak inşallah

Kızzzz sündüz neler yapıyorsun bebegim?? Kuzun nasıl?

Ayy napim canim sevvalcigim 9.5 ta uyudu yarimsaat mola verdim 1 saat utu yaptim dahada var ayse sevval hanima yazlik kislik bi suru kiyafet aldik onlaribyaika utule ugrasiyorum sevvalcigim buyuyo masallahi var dis cikariyoruz 5.disimiz yolda 6.da geliyo 7.5 aylik olduk emekliyoruz annem gitti kpederim hasta arastiriliyo annemin ameliyatini erteledik dr acil degil dedi rahatladik mayısta nasipse balikesire gidicez gecen sene karnimdaydi busene kucagimda oalacak ins ek gida savasi veriyoz hergun ne yapicami sasiriyorum memede sut kalmadi essek tembel cikti emmedi oyle iste yorgunum siskoyum oburum sx hayatim diplerde biraonce silkelnmek zayiflamak istiyorum maddi manevi guclenmen lazim benim disimda hersey yolunda cok sukur bugunumuze allah aratmasin canim ayy ne doluymusum yahuuuuu 😁😁😁😁😁😙😙😙😙

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağolasın sündüzcüğüm evet çok faydası olmadı hatta önceden bu kadar çok kasılmazdı şimdi maşallahı var acaba benmi kendimi fazla dinlemiyordum ama yok yaa bu kadar olmuyordu,bizim oğlan aceleci halbuki ne varsa otur oturduğun yerde ne bu acele sen nasılsın canım gelmiyorsun bu aralar hala kilolardan dertlisin anlaşılan zamanla düzene girer sıkma canını kızınında dişleri baya çıkmış maşallah.

özlemcim canım benimde kasılmalar erkenden başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam senin kadarlıkken filan. stres oldukça artıyor ben bunu keşfettim. en üyük çare relax olmak, hastaneye gidip gidip serum ve ilaç yedikçe dahada arttı çünkü biliyorsun hastane ortamı sinir stres korku vs vs. ama oraya gitmedende olmuyor ayy bizim veletler nazlı anam nazlııııı

nazancım benimde 11 kilo fazlam devam ediyor. 63 ile hamile kalmıştım şuanda 74 kiloyum. göbeğim yumuşacık sallanıyor gibi böyle derilerim ıyyy

Kisme vaymı buyada

Günaydın gülhancım hoşgeldin ve güle güle, keşke şöyle bir özet gecseydin neler yapıyosun diye.

Canım kayınbabana çok gecmiş olsun, tez vakitte sağlığına kavüşsun inşallah, annende kolaylıkla sağsalim ameliyatinı atlatsın, vay be sündüzüm
Zaman ne çabuk geciyor, gebeligini söyledigin gün aklımda hala, hemen yılbaşindan bir kaç gün sonra hamileyim dmeiştin, maşallah size, kızının dışlerinede maşallah, canım bu kilolar konusunda yalnız degilsin doğum yapan bütün kadınların derdi, sonuçta dünyanın en zor şeyini yaptın, bebewk doğurdun, kendini suçlama ve zorlama, havalr ısındı, şevvali arabasına koy hergün yarım saat tempolu yürüşe başla, bir anda zor bir diete girme, mesela akşam yemeginnden sonra ne yiyorsan onun yarısinı ye, yavaş yavaş azalt, böylece mutsuzda olmazsin, buraya gel sık sık öptüm seni :)

muz yiyor musun özi?

nazancım benimde 11 kilo fazlam devam ediyor. 63 ile hamile kalmıştım şuanda 74 kiloyum. göbeğim yumuşacık sallanıyor gibi böyle derilerim ıyyy

Gümaydın yaso, bizim orda kadınlar göbeklerine kuşak sararlar dogum sonrası göbek toparlasın diye, Betül'ün uyuduğu zamanlar belin ağrımazsa günde 10 tane mekik cek bak gör faydası olacak, bide ordan koca bir bebek çikti, Allahın nasip ettigi en kutsal şeylerden birini yaşadınız, boşver sarksın derilerin :)

canım 2 kilodan yaptım ben zaten kaynarkende birazı buharlaşıyor. Valla yaptım ama ekşi oldu tam katı da olmadı ama yeniyor yani 2.5 kilo kadarını da ayrı kaynattım sütlaç yapıcam içicez filan ama pancar küspesi ile besleniyormuş inek o yüzden süt tatlı yani. Ama çok güzelmiş ben içmedim eşim içti. Bir dahakine daha güzel olur inşallah ben diziye dalıp biraz fazla soğutmuşum ondan da öyle olmuş olabilir.

canım ben kaynattım sütü sonra beklettim sürekli bakıyordum sıcaklığına diziye dalmışım gittiğinde parmağımı soktığumda rhatça dayanıyordu parmağın çıkarma gereği duymayacak kadar yani biraz fazla soğumuş ama yine de ısıtmadım öyle mayaladım bir de sütü veren adam maya da verdi yoğurt ama nasıl desem yoğurtta bir koku vardı ekşimsi ve kefir gibiydi kıvamı da suluydu sulandırıp mı verdi bilmiyorum. 2 kilodan bir bardak fazlaydı sütüm ben ona yoğurt mayasıda baya sulu olduğu için 2.5 çorba kaşığı kadar maya koydum sardım sofra bezine salona götürdüm ordada da iki tane pikeye sardım 11 gibiydi sabaha kadar öyle durdu 7.30 a kadar sonra açtım kapağın ellemedim ama baktım suluydu kapağı kapalı dolaba götürdüm kapağı kapalı koydum 7.30 dan akşam 20.00 ye kadar durdu açtım ama sulu olmuş yinede fena değil ancak oldukça ekşi olmuş yenmeyecek kadar değil ama ekşi. Hiç kapağı açık duymamıştım ben bir de kavanozda yapanlar kağıt havlu koyup sonra streç film üzerne kapağı kapatıyorlar o zamanda katı oluyormuş ama sanrım sıcasklığı da yeterli değildi biraz fazla soğudu sanırım. Bir dahakine daha güzel olur inşallah ama o verdiği mayayı kullanmıcam ben başka yoğurt alıcam onu kullanıcam.

canım ne güzel bir rüyaymış. Hayırlara çıkarsın Rabbim. İşte biliyorsun biz erteledik. Ama haftaya gidicez ya dosyaları göstermeye adam illa deneyin aranın az olması iyidir fazla ara vermek iyi değil filan derse çok ikna ederse başlarız diyoruz. Bakalım tatili de rezerve ettirdik ama iptal hakkımız var normal yolla gebe kalma şansım olsa bu rüyadan umudum olurdu ama maalesef yumurtlama dönemlerimi bile bilmiyorum pcodan dolayı ovu yapıyorum hep koyu çıkıyor lh yüksek olduğu için hep. 38 günde oldum bu ay iyi yine 40 günü geçiyordu ilaçla oluyordum ancak ama regl az sürüyor son tedaviden beri.

Kizlar gecen ay Adetm 8 gn geçti bu ay 5 gn geçti idrar yapdm negatf kan testi yapdm negatf 10.hn idrar yapdm kask agrsndan silik kan verdim 58.93
Adetim 10 gn gecmesne rağmen degerm düşük sanki eltimin doktrnu Aradk bi hafta sonra tekrarlasn dmis yeni döllenme olmus olablr dms
Ama vk korkuyrm deger düşük gbi szce yükselirmi

Günaydın gülhancım hoşgeldin ve güle güle, keşke şöyle bir özet gecseydin neler yapıyosun diye.

Sen iste yeterki bebeğimm :)

Bizim kızımız nazlı oldu birazcık süreli ilgi istiyor 30 dk dan fazla yalnız kalamıyor sabahları saat 6,5 gibi beni çığlıkm atarak uyandırıyor ben bi anda fırlıyorum noldu aşkım diyorum benim halime kahkalar atıp gülüyor sıpaaa :) Tam bir babacı babanın olduğu yerde ondan başkasıyla ilgilenmiyor yüz bile vermiyor

Ben hayatımı yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyorum ama bazen gayretlerim sonuca ulaşamıyor eşimle bayağı kavgalar ettim psikolojim çok bozulmuştu toparlanmaya çalısıyorum kimseye dert anlatamıyorum kimse beni anlamıyordu artık neredeyse herşeye amannnn geçer gider amannn olursa olsun diyorum vurdum duymaz olmaya başladım kendimi salmıştım saç baş kaş bıyık 1,5 aydır hiç kendimle ilgilenmedim artık toparlandım kendime de özen göstermeye başladım Doğumdan sonra kv ile bayağı bozulmuştu aram yaptığı her hareket batıyordu sevbebi ise benim doğum anidn olmuştu onda da tansiyon var diye biz ne olur neolmaz doğumdan çıktıktan sonra haber verellim dedik öylede yaptık ve doğumdan çıktım 1 saat sonra kv ile telde konuşurken bana sen vicdansızısın torunumu doğar doğmaz görmeeyim diye aramadın dimi ne olacaktı bişe olmazdı tansiyona dedi ya ben tam kendime gelmemişken bu lafı yedim sonra arkası kesilmedi her lafı battı bu yüzden eşimlede aram bozuldu annesinin yaptığı hiç bişeyi görmüyordu çünkü hep ben suçluydum sonra çok büyük kavga ettim kv ile içimdeli herşeyi boşalttım özür diledi ben öle dediğimi hatırlamıyırum beynim dolu falan dedi şimdi aramız iyi ama napalım artık geldi geçti diyorum...

Ama herşeye karşı yine çok iyiyim yine bombayım burada sadece bu kadar rahat içimi döküyorum kolay kolay etrafımdakilere yansıtmam bu durumları

Ben çok konuştum ya kafanı şişirdim kusura bakma bebeğim

iyi olmana sevindim..herşeyi içinden attıktan sonra anca yoluna girmiş demekki..bazen bende kouşmanın en iyi çözüm olduğunu düşünüyorum..ama jenerasyon farkı var nasıl konuşacaz ki iki medeni insan gibi..alındığım şeyler oluyo benimde bazen..ufak tefek şeyler ama kafamı çok meşgul ediyo taktıkça takıyorum..sorun bende aslında kafama bu kadaar takmamam lazım ama konuşup içimdendeatmak istiyorum..senden özür dilemişse büyüklük göstermiş ..şimdi iyi olmanıza sevindim...burada eşlere büyük görev düşüyo..taraf tutmamalılar objektif olmalılar..en eşimin hakkını yiyemem bu konuda..ama günü birlik ufak tefek basit şeyler erkeklere anlatılmo..anlatsam da anlamaz..fakat kafamı meşgul ediyo..inşallah düzene girer herkesin hayatı..

benim kadarken 36.haftaya kadar durduysa senin kız benimki de durur inşallah çok şükür evdeyim stres yok ben şuan işte olsam aynı dakika doğururdum Allah korusun, doğru diyorsun hastaneye gitmeden de olmuyor ama çok şükür orda stres olmadımda çok sıkıldım odada tv de çalışmıyordu bütün gün yat yada kalk koridorda yürü bir süre sonra sıkıyor insanı,bide hergün günde birkaç kez vizit gezen doktorlar

muz yiyor musun özi?

günde bir tane yiyorum canım

selamm annişlerr hamile olduğumu iki gün önce öğrendim. adetin 31. günü beta hcg değerim 411.7 çıktı. sizce değerim iyi mi? endişe yapmama gerek yok dimi? bugün muhtemelen 2 katına çıkmıştır. salı günü 5+2 olcam inşallah ve dr.a gidicem. sizce ultrasonla keseyi görüp, kalp atışını duyabilir miyim? dr.dan önce b hcg yi tekrar yaptırmama gerek var mı?

canım öncelikle tebrik ederimm geç döllenme olabilir bence de. değerin 2 günde bir iki katına çıkacak inşallah.. endişe etme. benim kasık ağrım çok oluyo ya;( gece uyuyamıyorum o derece.. sende de var galiba..

o zaman hiç düşünme sedoş, gezmeye gidiyormuş gibi git, akışına bırak, hakkında hayırlı olan yaşanacak sonuçta, kolay ve huzurlu olsun inşallah, aa bu arada beni pco lu bir arkadaşım var, 50 günde bir adet görüyordu, normal yolla gebe kalman imkansız demiş dr,gecen beni aradı 9 haftalık hanileymiş maşallah, imkansız oldu diyor Allahın mucizesi diyor, nasıl olduğunu bile anlamamış, inşallah sende o mucizeyi yaşayanlardan olursun :)

Aynısı bana da oldu, bemim kisi kimyasal gebelikti, ama Allah var, nasip edecekse olur elbette, iki gün sonra kan ver, yülselirse zaten gebelik oluşmuş demektir, hakkında hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin

İnşallah cnm ya yarn tkrar yaptrcm bakalm aynen bendede oluyo kasik agrisi

Amin canım benim inş. düzene girer haklısın gerçektende küçük şeyler anlatılmıyor ben o ufak şeyler birikince patladım ve anlattım bana eşim bunumu kafana taktın annem bunun için demiştir sen yanlış anlamışsındır annem sununun için dedi sen yanlış anlamışsındır. Her zaman annesi haklı ben hatalıydım bunun için eşimle aram çok fena açılmıştı Ama çok şükür düzeldi arada annesinin yanlışlarını kendide görüyor ama annesinin öyle birşey yapmasını yediremiyor hemen yaa aşkım yaşlıdır işte alttan almak zorundayız falan filan demeye başladı Ama aranızda ne kadar fark olura olsun muhakkak karsına al konuş en azından bunuda yaptım ama olmuyo dersin canım benim

Canım biliyosun ben artık çok zorlaniyodum gitmiyodumda doktorumda başlattı doğum iznimi amannn gelmesinler daha büyüsünler öyle gelsinler

Ahh bu doğum sonrasi sıkıntılar yetmiyor gibi bide kv ler baş ağrıtıyor, herkesde aynı sorun var, Allahtan siz çözmüşsünüz meseleyi, gel kız buraya dertleşelim, Rabbim kalbine ferahlık versin, önemli olan evladın Allah ona uzun ömürler versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…