Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Amin kuzum benim galiba kvler bebek olunca kıskanıyorlar gelinlerini :)

Sağol özlemcim sünnet için yazmışsın alıntı yapmayı unuttum sende eve geçmişin cnm inşallah daha gitmek zorunda kalmazsın cnm .burcucum iyidir hamdolsun.bugün kontrole gittik iyileşiyor işte pipide sıkıntı yok çok şükür.ama kulağında hafif akıntı varmış içten 2 gündür kulağını tutuyordu antibiyotik verdi. Hiç kullanmak istemiyorum ya sürekli kullanmak zorunda kalıyoruz :) allah beterinden korusun inşallah..Ewde duramıyorum hiç durduğum zaman psikolojim bozuluyor tahammül gücüm azalıyor çıktım mı da yoruluyorum.beni bırak tuğra da yoruluyor.Ewde durmaya alışmam lazım nasıl olacak bi el atın bana da :)

S..çan tarla biteğen olur diye bir laf burda gülhan hakedene hakkını vericen benimde yakındır patlamam oğlunun yanı da melek oluyo dürüst olmayan insanlatdan nefet ediyorum
Senin dilin ancak bize çıkıo lee buket :))) şaka bir yana yaseminden sonra kv en iyi anlaşan veyada anlaşmaya çalışan başka bir deyişle alttan alan idare eden sensin kuzu

Sayemizde doğurmuş kadar oldun dimi
Sana bir soru bebeciğin olduğunda kv gelip sizle yaşamaya başlasa anlaşabilşrmisinki acaba merakettim

S..çan tarla biteğen olur diye bir laf burda gülhan hakedene hakkını vericen benimde yakındır patlamam oğlunun yanı da melek oluyo dürüst olmayan insanlatdan nefet ediyorum

Aynen haklısın canım benim yaa hala yapıyor eşimin yanında hiç bişe demiyor ama yalnız kaldıkı sürekli laf sokuyor bana artık alıştım o laf sokuyor bende ona şakayla karışık lafımı söylüyorum anlıyorda işine gelmiyor benimkinin

Fur gitsin şekerim öpüyorum eslem uyumuşken bende kepeyim

hadi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun ev işi cidden bitmiyor. benimde annem geldi sağolsun mutfağa beni sokmuyor. günlerdir internet yoktu telefondan da girince doğru düzgün yazamadım.

hayırlı olsun canım gayet iyi değerin. istersen bir kere daha yap yükseliyor mu diye için rahat etsin.

Onu şükür canim antibiyotik sinir bozucu ama mecbur olunca. Sen yinede kullan ilerlemesini, evde mutlu olcagin şeyler yap, arkadaşları bu çağır, yalniz kalma.

Nazanim inan ki siz yazdikca bunu düşünüyor um, ne yaparak diye,ben KV ile en fazla bir ay kalvin,hastaydı ona vaktim,2 kez çok agir laf soktu,hic cevap vermedim ama kocaman burnundan getirdim,sabitin yine öyle yaparak

hadi hayırlı olsun hayırlara vesile olsun ev işi cidden bitmiyor. benimde annem geldi sağolsun mutfağa beni sokmuyor. günlerdir internet yoktu telefondan da girince doğru düzgün yazamadım.

Onu anneler harika,tarihi çıkar

hayırlı olsun canım gayet iyi değerin. istersen bir kere daha yap yükseliyor mu diye için rahat etsin.

dün yaptırdım zaten canım ikiye katlanmış hatta biraz daha fazla=) içim rahatladı. dr. iyi gidiyo dedi. haftaya ultrasonda bebeğini görebilirsin dedi. folik asit verdi, b vitamini verdi =) inş haftaya gittiğimde kalp atışını da duyarımm

İşte kv lafını vericen kocanlada huzurunu kaçırmıcan boş yere kocankarımızla kötü olacagımıza kv kötü olalım bence

canlarım ballarım şekerlemelerim çikolatalarımmm sizi çok özledim.
ayy bu sabah eşimle yürüyüşe çıktım ayağımı çorabımı ayakkabımı çıkarttım denize sokuverdim buz gibi çivi gibi ohhh. eşimde diyoki ne kırosun ayy aya koktu burası filan amannn arada bi hovardalaşmak iyi geliyor bana. bu hovardalığıda sabah magazin programı izledim, aa bide baktım ki demet akalın fır fır gezziyor, daha bebeğinin kırkı yeni çıkmış kadın firarda sürekli. oh be dedim hayat ona güzel bende çıkıcam anasını satim dedim öylelikle çıktım. hemde mayısta Allah nasibederse işe başlayacağım için kendimi zorluyorum birazda betüşten ayrı vakit geçirmeye alışmam lazım, yoksa sabah 6.30 - akşam 18.30 olmak üzere tam 12 saat minik kuştan uzak kalıcağım için bir anda şok geçirmiyim diye alıştırma yapmaya çalışıyorum.

burcummmmm yeni yatağın yayları sağlammıymış kuşum test ettin mi ben ayı yogi olduğum çin yatakta benim tarafımın yaylarından fırlamış gibi sesler geliyor artık, seninki güzelse bende ondan alayım bari

ayyy kızlar haftaya eşimin işyerinin sabah kahvaltı toplantısı varmış galiba, yada akşam yemeği toplantısı tam emin değilim ama bişey var yani. ne giyeceğimi düşünmeye başladım. ayyy şirkette birsürü yeni evlenmiş kişiler var, şimdi bütün taze gelinler cicili bicili süslü püslü gelirler, bende havamı söndürmeyecek şekilde, doğum yapsamda yıkılmadım ayaktayım der gibi şöyyyle bir havalı olmak istiyorum ama bakalım hangi kıyafetim olacak kıyafet denemelerimden sonra büyük ihtimalle depresyona girmiş olarak yine topiğe son durumu yazarım

Allah mutluluğunu daim etsin balımm seni böyle keyifli görmek çok güzel

Canım boşver kıyafetler dae gelsin umrumda olmaz benim hiç bir kıyafetim olmuyor ve lazım oldukça çıkıp alıyorum sende öyle yap olsa da olmasa da çık şöle kendine cicili bicili şık kıyafetler al :)

Ben 36 bedendim ve hiç göbek yoktu şidi 44 bedenim popom leğen gibi olmuş önden 2 metre göbek sarkıyor napcan artıkın böle alışcan alıştırcan kendimi üzeceğime cebimi üzerim daha iyi

Allah mutluluğunu daim etsin balımm seni böyle keyifli görmek çok güzel

ohhhhh sefan olsun bebeğim ne güzel yazmışsın valla, insan kafaya taka taka taka nereye varıyor sanki. neysek oyuz yani, aynen senin dediğin gibi geçen hafta bende gittim hep büyük beden kıyafetler denedim giydim birkaç tane aldım moralim geldi valla, Allahımıza binlerceşükür sağlıklı olalımda gerisi hikaye elbet birgün vereceğiz kiloyu,.
ayyy ben işe başlayınca heleki daha sık geleceğim topiğe, evdeyken fırsatım olmuyor işteyken daha rahat giriyorum işim bilgisayar başında olduğu için. ozaman su içsem yazıcam yine buraya şenlendiricem sizi Allah nasibederse inşallah.

Valla dört gözle bekliyoruz bebeğim ne güzel olur senlensin topiğiiz hepimiz çekildik köşeye artık canlanm vakti geldi

kalan kiloları birlikte veririz kuşum asyam 6 aylık olsun yürüyüşle birlikte yavaş yavaş balayacam spora kuzum

aynen canım valla doğuran daldı gitti bebeğine haklı olarak, ama artık 6 aylık olunca inşallah hayırlısı ile hayatlarımızı normale döndürürüz.
bende bu pazartesiden itibaren artık makarna pilav çikolata çerez vs vs yemiycem. yapabilirsem evdeki koşu bandında yarım saat yürümeyi planlıyorum bakalım hayata geçirebilecekmiyim. Allah önce sağlık ve huzur versinde gerisi elbet olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…