- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.961
Ahh bu doğum sonrasi sıkıntılar yetmiyor gibi bide kv ler baş ağrıtıyor, herkesde aynı sorun var, Allahtan siz çözmüşsünüz meseleyi, gel kız buraya dertleşelim, Rabbim kalbine ferahlık versin, önemli olan evladın Allah ona uzun ömürler versin :)
S..çan tarla biteğen olur diye bir laf burda gülhan hakedene hakkını vericen benimde yakındır patlamam oğlunun yanı da melek oluyo dürüst olmayan insanlatdan nefet ediyorumSen iste yeterki bebeğimm :)
Bizim kızımız nazlı oldu birazcık süreli ilgi istiyor 30 dk dan fazla yalnız kalamıyor sabahları saat 6,5 gibi beni çığlıkm atarak uyandırıyor ben bi anda fırlıyorum noldu aşkım diyorum benim halime kahkalar atıp gülüyor sıpaaa :) Tam bir babacı babanın olduğu yerde ondan başkasıyla ilgilenmiyor yüz bile vermiyor
Ben hayatımı yavaş yavaş düzene sokmaya çalışıyorum ama bazen gayretlerim sonuca ulaşamıyor eşimle bayağı kavgalar ettim psikolojim çok bozulmuştu toparlanmaya çalısıyorum kimseye dert anlatamıyorum kimse beni anlamıyordu artık neredeyse herşeye amannnn geçer gider amannn olursa olsun diyorum vurdum duymaz olmaya başladım kendimi salmıştım saç baş kaş bıyık 1,5 aydır hiç kendimle ilgilenmedim artık toparlandım kendime de özen göstermeye başladım Doğumdan sonra kv ile bayağı bozulmuştu aram yaptığı her hareket batıyordu sevbebi ise benim doğum anidn olmuştu onda da tansiyon var diye biz ne olur neolmaz doğumdan çıktıktan sonra haber verellim dedik öylede yaptık ve doğumdan çıktım 1 saat sonra kv ile telde konuşurken bana sen vicdansızısın torunumu doğar doğmaz görmeeyim diye aramadın dimi ne olacaktı bişe olmazdı tansiyona dedi ya ben tam kendime gelmemişken bu lafı yedim sonra arkası kesilmedi her lafı battı bu yüzden eşimlede aram bozuldu annesinin yaptığı hiç bişeyi görmüyordu çünkü hep ben suçluydum sonra çok büyük kavga ettim kv ile içimdeli herşeyi boşalttım özür diledi ben öle dediğimi hatırlamıyırum beynim dolu falan dedi şimdi aramız iyi ama napalım artık geldi geçti diyorum...
Ama herşeye karşı yine çok iyiyim yine bombayım burada sadece bu kadar rahat içimi döküyorum kolay kolay etrafımdakilere yansıtmam bu durumları
Ben çok konuştum ya kafanı şişirdim kusura bakma bebeğim
Senin dilin ancak bize çıkıo lee buket :))) şaka bir yana yaseminden sonra kv en iyi anlaşan veyada anlaşmaya çalışan başka bir deyişle alttan alan idare eden sensin kuzuiyi olmana sevindim..herşeyi içinden attıktan sonra anca yoluna girmiş demekki..bazen bende kouşmanın en iyi çözüm olduğunu düşünüyorum..ama jenerasyon farkı var nasıl konuşacaz ki iki medeni insan gibi..alındığım şeyler oluyo benimde bazen..ufak tefek şeyler ama kafamı çok meşgul ediyo taktıkça takıyorum..sorun bende aslında kafama bu kadaar takmamam lazım ama konuşup içimdendeatmak istiyorum..senden özür dilemişse büyüklük göstermiş ..şimdi iyi olmanıza sevindim...burada eşlere büyük görev düşüyo..taraf tutmamalılar objektif olmalılar..en eşimin hakkını yiyemem bu konuda..ama günü birlik ufak tefek basit şeyler erkeklere anlatılmo..anlatsam da anlamaz..fakat kafamı meşgul ediyo..inşallah düzene girer herkesin hayatı..
Ahh bu doğum sonrasi sıkıntılar yetmiyor gibi bide kv ler baş ağrıtıyor, herkesde aynı sorun var, Allahtan siz çözmüşsünüz meseleyi, gel kız buraya dertleşelim, Rabbim kalbine ferahlık versin, önemli olan evladın Allah ona uzun ömürler versin :)
S..çan tarla biteğen olur diye bir laf burda gülhan hakedene hakkını vericen benimde yakındır patlamam oğlunun yanı da melek oluyo dürüst olmayan insanlatdan nefet ediyorum
Fur gitsin şekerim öpüyorum eslem uyumuşken bende kepeyimAynen haklısın canım benim yaa hala yapıyor eşimin yanında hiç bişe demiyor ama yalnız kaldıkı sürekli laf sokuyor bana artık alıştım o laf sokuyor bende ona şakayla karışık lafımı söylüyorum anlıyorda işine gelmiyor benimkinin
sedoş inan ki bugün hep aklımdaydın, topikte olmadığının farkındayım, ama son kaybından sonra gelmek istemedin diye düşundün, neyse asıl sana demek istediğim, bir ay önce seni rüyamda gördüm , bana kan tahlili kağıdını gösteriyorsun, hamilesin, maşallah nasıl mutlusun, valla hep yazıcam unutuyorum çok güzel bir rüyaydı
Ohh normal olması çok iyi, sen yinede totoyu devir yat :)
Aa kız dilek nerelerdesin, bebeğim pko yu hiç dert etme gebeliğe engel degil, senin adetin düzenli mi? Belki yalnış teşhisdir, sen bir soğan kürü yap, 3 ay düzenli yap, pko'ya iyi geliyor, onun dışında skın kafayı takma canım Allah büyük ne mucizeler var, biz de onlardan biri olucaz inşallah
Canım benim yavaş kalk, yavaş yürü, herşey yolunda Allah'ın izniyle
Yasom yatak bugün geldi, yarın kısmet olursa bir açılış yaparız :)))
ohh şükür, valla bende yatak alıcaz diyodum ya, bugün geldi yatak, adamlar gelmeden odayı temizledim yoruldum, şimdide dinlenip mutfağa temizlicem, ev işi hiç bitmiyor, ama hamdolsun sağlık olsun herzaman Allahıma şükür
selamm annişlerrhamile olduğumu iki gün önce öğrendim. adetin 31. günü beta hcg değerim 411.7 çıktı. sizce değerim iyi mi? endişe yapmama gerek yok dimi? bugün muhtemelen 2 katına çıkmıştır. salı günü 5+2 olcam inşallah ve dr.a gidicem. sizce ultrasonla keseyi görüp, kalp atışını duyabilir miyim? dr.dan önce b hcg yi tekrar yaptırmama gerek var mı?
Onu şükür canim antibiyotik sinir bozucu ama mecbur olunca. Sen yinede kullan ilerlemesini, evde mutlu olcagin şeyler yap, arkadaşları bu çağır, yalniz kalma.Sağol özlemcim sünnet için yazmışsın alıntı yapmayı unuttum sende eve geçmişin cnm inşallah daha gitmek zorunda kalmazsın cnm .burcucum iyidir hamdolsun.bugün kontrole gittik iyileşiyor işte pipide sıkıntı yok çok şükür.ama kulağında hafif akıntı varmış içten 2 gündür kulağını tutuyordu antibiyotik verdi. Hiç kullanmak istemiyorum ya sürekli kullanmak zorunda kalıyoruz :) allah beterinden korusun inşallah..Ewde duramıyorum hiç durduğum zaman psikolojim bozuluyor tahammül gücüm azalıyor çıktım mı da yoruluyorum.beni bırak tuğra da yoruluyor.Ewde durmaya alışmam lazım nasıl olacak bi el atın bana da :)
S..çan tarla biteğen olur diye bir laf burda gülhan hakedene hakkını vericen benimde yakındır patlamam oğlunun yanı da melek oluyo dürüst olmayan insanlatdan nefet ediyorum
Senin dilin ancak bize çıkıo lee buket :))) şaka bir yana yaseminden sonra kv en iyi anlaşan veyada anlaşmaya çalışan başka bir deyişle alttan alan idare eden sensin kuzu
Sayemizde doğurmuş kadar oldun dimi
Sana bir soru bebeciğin olduğunda kv gelip sizle yaşamaya başlasa anlaşabilşrmisinki acaba merakettim
hadi hayırlı olsun hayırlara vesile olsunev işi cidden bitmiyor. benimde annem geldi sağolsun mutfağa beni sokmuyor. günlerdir internet yoktu telefondan da girince doğru düzgün yazamadım.
hayırlı olsun canım gayet iyi değerin. istersen bir kere daha yap yükseliyor mu diye için rahat etsin.
İnşallah cnm ya yarn tkrar yaptrcm bakalm aynen bendede oluyo kasik agrisi
canım naptın testi tekrarlattın mı??
Onu şükür canim antibiyotik sinir bozucu ama mecbur olunca. Sen yinede kullan ilerlemesini, evde mutlu olcagin şeyler yap, arkadaşları bu çağır, yalniz kalma.
Nazanim inan ki siz yazdikca bunu düşünüyor um, ne yaparak diye,ben KV ile en fazla bir ay kalvin,hastaydı ona vaktim,2 kez çok agir laf soktu,hic cevap vermedim ama kocaman burnundan getirdim,sabitin yine öyle yaparak
Onu anneler harika,tarihi çıkar
Sağol özlemcim sünnet için yazmışsın alıntı yapmayı unuttum sende eve geçmişin cnm inşallah daha gitmek zorunda kalmazsın cnm .
canlarım ballarım şekerlemelerim çikolatalarımmm sizi çok özledim.
ayy bu sabah eşimle yürüyüşe çıktım ayağımı çorabımı ayakkabımı çıkarttım denize sokuverdim buz gibi çivi gibi ohhh. eşimde diyoki ne kırosun ayy aya koktu burası filanamannn arada bi hovardalaşmak iyi geliyor bana. bu hovardalığıda sabah magazin programı izledim, aa bide baktım ki demet akalın fır fır gezziyor, daha bebeğinin kırkı yeni çıkmış kadın firarda sürekli. oh be dedim hayat ona güzel bende çıkıcam anasını satim dedim öylelikle çıktım. hemde mayısta Allah nasibederse işe başlayacağım için kendimi zorluyorum birazda betüşten ayrı vakit geçirmeye alışmam lazım, yoksa sabah 6.30 - akşam 18.30 olmak üzere tam 12 saat minik kuştan uzak kalıcağım için bir anda şok geçirmiyim diye alıştırma yapmaya çalışıyorum.
burcummmmm yeni yatağın yayları sağlammıymış kuşum test ettin miben ayı yogi olduğum çin yatakta benim tarafımın yaylarından fırlamış gibi sesler geliyor artık, seninki güzelse bende ondan alayım bari
ayyy kızlar haftaya eşimin işyerinin sabah kahvaltı toplantısı varmış galiba, yada akşam yemeği toplantısı tam emin değilim ama bişey var yani. ne giyeceğimi düşünmeye başladım. ayyy şirkette birsürü yeni evlenmiş kişiler var, şimdi bütün taze gelinler cicili bicili süslü püslü gelirler, bende havamı söndürmeyecek şekilde, doğum yapsamda yıkılmadım ayaktayım der gibi şöyyyle bir havalı olmak istiyorum ama bakalım hangi kıyafetim olacakkıyafet denemelerimden sonra büyük ihtimalle depresyona girmiş olarak yine topiğe son durumu yazarım
Allah mutluluğunu daim etsin balımm seni böyle keyifli görmek çok güzel
Canım boşver kıyafetler dae gelsin umrumda olmaz benim hiç bir kıyafetim olmuyor ve lazım oldukça çıkıp alıyorum sende öyle yap olsa da olmasa da çık şöle kendine cicili bicili şık kıyafetler al :)
Ben 36 bedendim ve hiç göbek yoktu şidi 44 bedenim popom leğen gibi olmuşönden 2 metre göbek sarkıyor napcan artıkın böle alışcan alıştırcan kendimi üzeceğime cebimi üzerim daha iyi
ohhhhh sefan olsun bebeğim ne güzel yazmışsın valla, insan kafaya taka taka taka nereye varıyor sanki. neysek oyuz yani, aynen senin dediğin gibi geçen hafta bende gittim hep büyük beden kıyafetler denedim giydim birkaç tane aldım moralim geldi valla, Allahımıza binlerceşükür sağlıklı olalımda gerisi hikaye elbet birgün vereceğiz kiloyu,.
ayyy ben işe başlayınca heleki daha sık geleceğim topiğe, evdeyken fırsatım olmuyor işteyken daha rahat giriyorum işim bilgisayar başında olduğu için. ozaman su içsem yazıcam yine buraya şenlendiricem sizi Allah nasibederse inşallah.
Valla dört gözle bekliyoruz bebeğim ne güzel olur senlensin topiğiiz hepimiz çekildik köşeye artık canlanm vakti geldi
kalan kiloları birlikte veririz kuşum asyam 6 aylık olsun yürüyüşle birlikte yavaş yavaş balayacam spora kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?