- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #44.981
Evt cnm 230.6 cikti 3 katina ckmis
İşte kv lafını vericen kocanlada huzurunu kaçırmıcan boş yere kocankarımızla kötü olacagımıza kv kötü olalım bence
canlarım ballarım şekerlemelerim çikolatalarımmm sizi çok özledim.
ayy bu sabah eşimle yürüyüşe çıktım ayağımı çorabımı ayakkabımı çıkarttım denize sokuverdim buz gibi çivi gibi ohhh. eşimde diyoki ne kırosun ayy aya koktu burası filanamannn arada bi hovardalaşmak iyi geliyor bana. bu hovardalığıda sabah magazin programı izledim, aa bide baktım ki demet akalın fır fır gezziyor, daha bebeğinin kırkı yeni çıkmış kadın firarda sürekli. oh be dedim hayat ona güzel bende çıkıcam anasını satim dedim öylelikle çıktım. hemde mayısta Allah nasibederse işe başlayacağım için kendimi zorluyorum birazda betüşten ayrı vakit geçirmeye alışmam lazım, yoksa sabah 6.30 - akşam 18.30 olmak üzere tam 12 saat minik kuştan uzak kalıcağım için bir anda şok geçirmiyim diye alıştırma yapmaya çalışıyorum.
burcummmmm yeni yatağın yayları sağlammıymış kuşum test ettin miben ayı yogi olduğum çin yatakta benim tarafımın yaylarından fırlamış gibi sesler geliyor artık, seninki güzelse bende ondan alayım bari
ayyy kızlar haftaya eşimin işyerinin sabah kahvaltı toplantısı varmış galiba, yada akşam yemeği toplantısı tam emin değilim ama bişey var yani. ne giyeceğimi düşünmeye başladım. ayyy şirkette birsürü yeni evlenmiş kişiler var, şimdi bütün taze gelinler cicili bicili süslü püslü gelirler, bende havamı söndürmeyecek şekilde, doğum yapsamda yıkılmadım ayaktayım der gibi şöyyyle bir havalı olmak istiyorum ama bakalım hangi kıyafetim olacakkıyafet denemelerimden sonra büyük ihtimalle depresyona girmiş olarak yine topiğe son durumu yazarım
ohhhhh sefan olsun bebeğim ne güzel yazmışsın valla, insan kafaya taka taka taka nereye varıyor sanki. neysek oyuz yani, aynen senin dediğin gibi geçen hafta bende gittim hep büyük beden kıyafetler denedim giydim birkaç tane aldım moralim geldi valla, Allahımıza binlerceşükür sağlıklı olalımda gerisi hikaye elbet birgün vereceğiz kiloyu,.
ayyy ben işe başlayınca heleki daha sık geleceğim topiğe, evdeyken fırsatım olmuyor işteyken daha rahat giriyorum işim bilgisayar başında olduğu için. ozaman su içsem yazıcam yine buraya şenlendiricem sizi Allah nasibederse inşallah.
Valla dört gözle bekliyoruz bebeğim ne güzel olur senlensin topiğiiz hepimiz çekildik köşeye artık canlanm vakti geldi
kalan kiloları birlikte veririz kuşum asyam 6 aylık olsun yürüyüşle birlikte yavaş yavaş balayacam spora kuzum
aynen canım valla doğuran daldı gitti bebeğine haklı olarak, ama artık 6 aylık olunca inşallah hayırlısı ile hayatlarımızı normale döndürürüz.
bende bu pazartesiden itibaren artık makarna pilav çikolata çerez vs vs yemiycem. yapabilirsem evdeki koşu bandında yarım saat yürümeyi planlıyorum bakalım hayata geçirebilecekmiyim.Allah önce sağlık ve huzur versinde gerisi elbet olur inşallah
Hayirli olsun Allah doğumunu gormeni nasip etsin
Çok mantikli ağzından opuyorum
Yasom harikasin zincirleri kır. Disari çık bol bol,Betül u kime biraktin?
Bu arada yatak çok rahat istikbalden aldik,ama daha hayirli bir açılış yapamadikbakalim en kisa zamana da degerlendirecem
Yaso i doğum sonra ilk insan içine çıkışın olacak dimi? Gerekiyorsa yeni kiyafet al,çok güzel ol,eşine de güzel görün ve sakin kimseyi kendinle kıyaslama, okey bebek?
Duyuru
Bismillahirrahmanirrahim. Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yüridu bi izzetihi.
AnlamıAllahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir )
Yukardaki duayı her gün 100 defa olmak üzere 10 gün okuyan inşallah hayırlı olan dileğine kavuşur.
kızlar bu yeni dua önerimiz Duamnur Burcu'nun önerisi sağolsun
şimdi size teklifim günde 100 defa okumak, ama çok derseniz günde 33 yapalım
katılmak isteyen sayıda fikir yazsın ve bu msj alıntı yaparak cevap yazsın
öptüm sizi canolar
İkimizi de daha sık bekliyorum topige
Yaso calismak inan çok iyi gelecek sana, Betül unde yokluğuna da aliscaksin inşallah
Gülhan sen calisiyor muydun şeker?
aynen canım valla doğuran daldı gitti bebeğine haklı olarak, ama artık 6 aylık olunca inşallah hayırlısı ile hayatlarımızı normale döndürürüz.
bende bu pazartesiden itibaren artık makarna pilav çikolata çerez vs vs yemiycem. yapabilirsem evdeki koşu bandında yarım saat yürümeyi planlıyorum bakalım hayata geçirebilecekmiyim.Allah önce sağlık ve huzur versinde gerisi elbet olur inşallah
Bebeğim ben varım siz neye karar verirseniz uygularum balım
Yok bebeğim ben çalışmıyorum ama çalışmayı düşünenlerdenim eylül ayında belki seymerler de çalışabilirim bilgisayar öğreticisi olarak kesin net bir şey yok çalışırsam da yarım gün olacak sabah 8 öğlen 1 bakalım artık hayırlısı datlumm
Burcum mm Ayy daha açılış yapmadım aaa bugün performans bekliyorum senden ona göre bak tam günü:)))
Gülhan Ayy çalışma saatlerin harika tatlım maşallah. Keşke bütün annelerinin öyle olsa ahah ahh :)
Spor Azmin bayıldım bu arada inşallah darısı başıma:)
Ayy burcu kuşum benide listeye koy şekerim. Aklıma şöyle bişey geldi. Her hafta iki kişi için okuyalım. Çünkü 100 adet okunması gerekiyor ya hem o kuralı bozmadı oluruz. Ama farketmez yani ben uyarım herkes fikrini yazsın bakalım.
Canim benide ekle biyerlerden baslamak lazim...Ne namaz kila biliyorum ne dua cok bunaldim...Ne denirse kabulum..Duyuru
Bismillahirrahmanirrahim. Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yüridu bi izzetihi.
AnlamıAllahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir )
Yukardaki duayı her gün 100 defa olmak üzere 10 gün okuyan inşallah hayırlı olan dileğine kavuşur.
kızlar bu yeni dua önerimiz Duamnur Burcu'nun önerisi sağolsun
şimdi size teklifim günde 100 defa okumak, ama çok derseniz günde 33 yapalım
katılmak isteyen sayıda fikir yazsın ve bu msj alıntı yaparak cevap yazsın
öptüm sizi canolar
Tamam balım seni de ekledim, gelen yorumlara göre bir ayarlama yapıcam, çoğunluğun talebine göre, haftaya netleşir, kimseyi zorlamadan bir orta yol bulurum
Ahh yasom güya bugün yatağin açılışını yapacaktık ama eşimin biraz beli ağrıyor üşütmüş, bende zorlayamadım, maalesef :) yayların kuvvetini sonra ölçücez :))
Kız emzirmiyonmu sen ne soktun ayaklarını soğuk suya betül sancılanır allahesirgesin hem su son günlerdeki haberler çok üxücü denizden denizkenarından uzak tutun çocukları kendinizde uzak duruncanlarım ballarım şekerlemelerim çikolatalarımmm sizi çok özledim.
ayy bu sabah eşimle yürüyüşe çıktım ayağımı çorabımı ayakkabımı çıkarttım denize sokuverdim buz gibi çivi gibi ohhh. eşimde diyoki ne kırosun ayy aya koktu burası filanamannn arada bi hovardalaşmak iyi geliyor bana. bu hovardalığıda sabah magazin programı izledim, aa bide baktım ki demet akalın fır fır gezziyor, daha bebeğinin kırkı yeni çıkmış kadın firarda sürekli. oh be dedim hayat ona güzel bende çıkıcam anasını satim dedim öylelikle çıktım. hemde mayısta Allah nasibederse işe başlayacağım için kendimi zorluyorum birazda betüşten ayrı vakit geçirmeye alışmam lazım, yoksa sabah 6.30 - akşam 18.30 olmak üzere tam 12 saat minik kuştan uzak kalıcağım için bir anda şok geçirmiyim diye alıştırma yapmaya çalışıyorum.
burcummmmm yeni yatağın yayları sağlammıymış kuşum test ettin miben ayı yogi olduğum çin yatakta benim tarafımın yaylarından fırlamış gibi sesler geliyor artık, seninki güzelse bende ondan alayım bari
anasın sen boşverayyy kızlar haftaya eşimin işyerinin sabah kahvaltı toplantısı varmış galiba, yada akşam yemeği toplantısı tam emin değilim ama bişey var yani. ne giyeceğimi düşünmeye başladım. ayyy şirkette birsürü yeni evlenmiş kişiler var, şimdi bütün taze gelinler cicili bicili süslü püslü gelirler, bende havamı söndürmeyecek şekilde, doğum yapsamda yıkılmadım ayaktayım der gibi şöyyyle bir havalı olmak istiyorum ama bakalım hangi kıyafetim olacakkıyafet denemelerimden sonra büyük ihtimalle depresyona girmiş olarak yine topiğe son durumu yazarım
Ahh gülhanım akıyozda yakışmıyoki kız bende durum çık vahimCanım boşver kıyafetler dae gelsin umrumda olmaz benim hiç bir kıyafetim olmuyor ve lazım oldukça çıkıp alıyorum sende öyle yap olsa da olmasa da çık şöle kendine cicili bicili şık kıyafetler al :)
Ben 36 bedendim ve hiç göbek yoktu şidi 44 bedenim popom leğen gibi olmuşönden 2 metre göbek sarkıyor napcan artıkın böle alışcan alıştırcan kendimi üzeceğime cebimi üzerim daha iyi
Canim benide ekle biyerlerden baslamak lazim...Ne namaz kila biliyorum ne dua cok bunaldim...Ne denirse kabulum..
Evt cnm 230.6 cikti 3 katina ckmis
ayyy kızlar haftaya eşimin işyerinin sabah kahvaltı toplantısı varmış galiba, yada akşam yemeği toplantısı tam emin değilim ama bişey var yani. ne giyeceğimi düşünmeye başladım. ayyy şirkette birsürü yeni evlenmiş kişiler var, şimdi bütün taze gelinler cicili bicili süslü püslü gelirler, bende havamı söndürmeyecek şekilde, doğum yapsamda yıkılmadım ayaktayım der gibi şöyyyle bir havalı olmak istiyorum ama bakalım hangi kıyafetim olacakkıyafet denemelerimden sonra büyük ihtimalle depresyona girmiş olarak yine topiğe son durumu yazarım
Ben koşu bandı almadım ama bisiklet almayı düşünüyorum çünkü koşu bandında yine eve takılı kalacam yhavalarda iyileşti hergün akşam çocuğuda arabasına koyup eşimle 1 saat yürümeyi planlıyoruz ham bebeğimşz hava alıcak hemde biz spor yapmış olacaz eşimin gelemediği günlerde yine çıkıcam allah izi verirse aksatmadan yürümeyi düşünüyorum Evdede hergün fırsat bulduğum an 30 dk bisiklet çevirmeyi planlıyorum benim popo malum kolay kolay erimez bisiklet anca paklar beni
çok güzel canım sevindim. endişe etmene gerek yok artık. ben de testi tekrarlattım katlanmış benimki de. dr.um bir an önce folik asite ve b vitaminlerine başla dedi. inşallah önümüzdeki hafta bebişi görcez ve de kalp atışını duycaz inşallah..:)))
Snn kac ckti cnm kac haftalik brn daha doktra gtmedm
benim dünkü b hcg 831 çıktı. 5 haftalığım. yarın inşallah 1700 lere çıkar amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?