Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Duyuru
“Bismillahirrahmanirrahim. Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yüridu bi izzetihi.”

AnlamıAllahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir )

Yukardaki duayı her gün 100 defa olmak üzere 10 gün okuyan inşallah hayırlı olan dileğine kavuşur.

kızlar bu yeni dua önerimiz Duamnur Burcu'nun önerisi sağolsun
şimdi size teklifim günde 100 defa okumak, ama çok derseniz günde 33 yapalım

katılmak isteyen sayıda fikir yazsın ve bu msj alıntı yaparak cevap yazsın

öptüm sizi canolar

Evt cnm 230.6 cikti 3 katina ckmis

Hayirli olsun Allah doğumunu gormeni nasip etsin

İşte kv lafını vericen kocanlada huzurunu kaçırmıcan boş yere kocankarımızla kötü olacagımıza kv kötü olalım bence

Çok mantikli ağzından opuyorum

Yasom harikasin zincirleri kır. Disari çık bol bol,Betül u kime biraktin?
Bu arada yatak çok rahat istikbalden aldik,ama daha hayirli bir açılış yapamadik bakalim en kisa zamana da degerlendirecem

Yaso i doğum sonra ilk insan içine çıkışın olacak dimi? Gerekiyorsa yeni kiyafet al,çok güzel ol,eşine de güzel görün ve sakin kimseyi kendinle kıyaslama, okey bebek?

İkimizi de daha sık bekliyorum topige
Yaso calismak inan çok iyi gelecek sana, Betül unde yokluğuna da aliscaksin inşallah
Gülhan sen calisiyor muydun şeker?

Yürü be pehlivan

Amin insaallah cnm

Bebeğim ben varım siz neye karar verirseniz uygularum balım

İkimizi de daha sık bekliyorum topige
Yaso calismak inan çok iyi gelecek sana, Betül unde yokluğuna da aliscaksin inşallah
Gülhan sen calisiyor muydun şeker?

Yok bebeğim ben çalışmıyorum ama çalışmayı düşünenlerdenim eylül ayında belki seymerler de çalışabilirim bilgisayar öğreticisi olarak kesin net bir şey yok çalışırsam da yarım gün olacak sabah 8 öğlen 1 bakalım artık hayırlısı datlumm

Ben koşu bandı almadım ama bisiklet almayı düşünüyorum çünkü koşu bandında yine eve takılı kalacam yhavalarda iyileşti hergün akşam çocuğuda arabasına koyup eşimle 1 saat yürümeyi planlıyoruz ham bebeğimşz hava alıcak hemde biz spor yapmış olacaz eşimin gelemediği günlerde yine çıkıcam allah izi verirse aksatmadan yürümeyi düşünüyorum Evdede hergün fırsat bulduğum an 30 dk bisiklet çevirmeyi planlıyorum benim popo malum kolay kolay erimez bisiklet anca paklar beni

Bebeğim ben varım siz neye karar verirseniz uygularum balım

Tamam şekerim seni ekledim

Güzel gönlünden gecen nasip olsun inşallah, eğer asya'ya bakacak biri varsa yarim gün calismak çok iyi gelir sana, hem eve kapanmazsin hem hareket halinde olursun, haydi hayirlisi olsun
Ayrıca bebek arabasini alip yürüyüşe cikma fikri harika :))

Burcum mm Ayy daha açılış yapmadım aaa bugün performans bekliyorum senden ona göre bak tam günü:)))

Gülhan Ayy çalışma saatlerin harika tatlım maşallah. Keşke bütün annelerinin öyle olsa ahah ahh :)
Spor Azmin bayıldım bu arada inşallah darısı başıma:)

Ayy burcu kuşum benide listeye koy şekerim. Aklıma şöyle bişey geldi. Her hafta iki kişi için okuyalım. Çünkü 100 adet okunması gerekiyor ya hem o kuralı bozmadı oluruz. Ama farketmez yani ben uyarım herkes fikrini yazsın bakalım.

Tamam balım seni de ekledim, gelen yorumlara göre bir ayarlama yapıcam, çoğunluğun talebine göre, haftaya netleşir, kimseyi zorlamadan bir orta yol bulurum
Ahh yasom güya bugün yatağin açılışını yapacaktık ama eşimin biraz beli ağrıyor üşütmüş, bende zorlayamadım, maalesef :) yayların kuvvetini sonra ölçücez :))

Canim benide ekle biyerlerden baslamak lazim...Ne namaz kila biliyorum ne dua cok bunaldim...Ne denirse kabulum..

Yaylar önemli bak Allah nasip ederse hamile olunca yoksa benim gibi yaylari firlatirsin :))

Kız emzirmiyonmu sen ne soktun ayaklarını soğuk suya betül sancılanır allahesirgesin hem su son günlerdeki haberler çok üxücü denizden denizkenarından uzak tutun çocukları kendinizde uzak durun
anasın sen boşver

Ahh gülhanım akıyozda yakışmıyoki kız bende durum çık vahim
Canim benide ekle biyerlerden baslamak lazim...Ne namaz kila biliyorum ne dua cok bunaldim...Ne denirse kabulum..

Neden kılamıyosun namaz ayşemi durmuyor canım ayy ayy bilşrim o endişeyi ama düzeliyo tümay sabret canımın içi

Evt cnm 230.6 cikti 3 katina ckmis

çok güzel canım sevindim. endişe etmene gerek yok artık. ben de testi tekrarlattım katlanmış benimki de. dr.um bir an önce folik asite ve b vitaminlerine başla dedi. inşallah önümüzdeki hafta bebişi görcez ve de kalp atışını duycaz inşallah..:)))

yasemiiinnn bence evdeki kıyafetlerle hiç uğraşma git alışveriş yap hem alışveriş yapmak iyi gelir hemde ölçülerine uygun bişey bulur evdekilere giremiyorum diye depresyona girmekten kurtulursun

gülhancığım bisiklet alacaksan eliptik bisiklet al o daha iyiymiş galiba bütün vücuda etki ediyormuş kk da okumuştum

Snn kac ckti cnm kac haftalik brn daha doktra gtmedm

Benide ekle burjum dua listesine her sekilde uyarim insaallah

bugun elbise ferace neolursa olsun guzel birsey bulursam alcam dedim cunku iki haftasonra kardesimin nikahi var hocbirsey olmadi gobegim firlamis yakismadi ya ben evdemi kalsam ne mayis sonundada dugunu var biraz daha sisecek ozaman ne yapcam ya ben kendimi bukadar itici gordum yakistiramadim hicbirsey nasil birsey almaliyim
cok uzuldum ya simdi dugun olmasa nikah olmasa gunluk kiyafetlerle idare edecem kafamada takmam ama boyle bir gunde ne bileIm ya morelim bozuldu benim hemde cok
Rabbim bizlere bebeklerimize saglik versin Insaallah bende dogumdan sonra bi guzel spora baslayip gobegi eritmeliyim:(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…