- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.001
Canim benide ekle biyerlerden baslamak lazim...Ne namaz kila biliyorum ne dua cok bunaldim...Ne denirse kabulum..
Benide ekle burjum dua listesine her sekilde uyarim insaallah
bugun elbise ferace neolursa olsun guzel birsey bulursam alcam dedim cunku iki haftasonra kardesimin nikahi var hocbirsey olmadi gobegim firlamis yakismadi ya ben evdemi kalsam ne mayis sonundada dugunu var biraz daha sisecek ozaman ne yapcam ya ben kendimi bukadar itici gordum yakistiramadim hicbirsey nasil birsey almaliyim
cok uzuldum ya simdi dugun olmasa nikah olmasa gunluk kiyafetlerle idare edecem kafamada takmam ama boyle bir gunde ne bileIm ya morelim bozuldu benim hemde cok
Rabbim bizlere bebeklerimize saglik versin Insaallah bende dogumdan sonra bi guzel spora baslayip gobegi eritmeliyim:(((((
Oo cok güzel cnm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim
amin canım bebişimi kesenin içinde bir görseydim bi de kalp atışını duysaydım tamam zaten içim rahatlayacak o zaman.. herşeyden nem kapıyorum endişeleniyorum ufacık bişeye ağlıyorum ne oldu bana böyle :-(((
AYNEN YA benmde deger iki gün önce 230.6 cikti
maşşallah senin çok iyi yükseldi. nerdeyse 4 e katlamış kız:) bebişin aradaki farkı kapatıyo. geç çıktı ya kanında o yüzden bak nasıl hızlı çalışıyoannesini üzmemek için:) bugün de 460lara çıkar iki gün sonra da 1000 lere yaklaşır merak etme ben de yarın sağlık ocağına gidip kayıt yaptrcam. testi tekrar ettircem. dr.a gidene kadar içim rahat etsin. bu arada burda kimse bizi umursamıyo sanki senin topikte devam edebiliriz. gelişmeleri konuşuruz. bizim yaramazlar peşpeşe doğacak inşallah o günleri görürüz:)
Kız emzirmiyonmu sen ne soktun ayaklarını soğuk suya betül sancılanır allahesirgesin hem su son günlerdeki haberler çok üxücü denizden denizkenarından uzak tutun çocukları kendinizde uzak durun
anasın sen boşver
Ahh gülhanım akıyozda yakışmıyoki kız bende durum çık vahim
Neden kılamıyosun namaz ayşemi durmuyor canım ayy ayy bilşrim o endişeyi ama düzeliyo tümay sabret canımın içi
Ahh Burcum cok haklisin soyle bir silkelenmem lazim ..tümayım senide yazdım, namaz kılamamak sadece zihninin sana bir oyunu, şeytanın seni engelledigini farket, bir kere zinciri kırdı mı gerisi gelir inşallah
Ayşem seni de ekledim, sana küçük bir tavsiye elbiseyi şimdiden alma, her hafta göbegin daha da çok büyüyecek, nikaha 2-3 gün kala al bence, ve internete de bak, veeee sakın moralini bozma, bu hale gwlebilmek için az mı hastane kapılarında bekledin, no stres :)
Tamam şekerim seni ekledim
Güzel gönlünden gecen nasip olsun inşallah, eğer asya'ya bakacak biri varsa yarim gün calismak çok iyi gelir sana, hem eve kapanmazsin hem hareket halinde olursun, haydi hayirlisi olsun
Ayrıca bebek arabasini alip yürüyüşe cikma fikri harika :))
Burcum mm Ayy daha açılış yapmadım aaa bugün performans bekliyorum senden ona göre bak tam günü:)))
Gülhan Ayy çalışma saatlerin harika tatlım maşallah. Keşke bütün annelerinin öyle olsa ahah ahh :)
Spor Azmin bayıldım bu arada inşallah darısı başıma:)
Ayy burcu kuşum benide listeye koy şekerim. Aklıma şöyle bişey geldi. Her hafta iki kişi için okuyalım. Çünkü 100 adet okunması gerekiyor ya hem o kuralı bozmadı oluruz. Ama farketmez yani ben uyarım herkes fikrini yazsın bakalım.
yasemiiinnn bence evdeki kıyafetlerle hiç uğraşma git alışveriş yap hem alışveriş yapmak iyi gelir hemde ölçülerine uygun bişey bulur evdekilere giremiyorum diye depresyona girmekten kurtulursun
gülhancığım bisiklet alacaksan eliptik bisiklet al o daha iyiymiş galiba bütün vücuda etki ediyormuş kk da okumuştum
Canim hem Ayse hic bisey yapmama izin vermiyor hem de lekelenmelerim bitmedi.Cok sukur yavas yavas duzene giriyor gaz sikintimiz falan azalmaya basladi.
Ahh Burcum cok haklisin soyle bir silkelenmem lazim ..
Iyi pazarlar herkesee :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun bebeğimmm :) Asyaya 2 hafta annem bakacak 2 hafta kv bakacak cnm hem ikisinide işinden gcnden etmemiş olurum hemde bende rahat çalışırım diye dşndm canım benim
Bu gücü Allahin izniyle sende görüyorum canim, ya Allah de başla inşallah
Sana da şekerim, bende disari ciktim bir yerde oturdum çamların altında :) ama çok rüzgar verdi, beynim dondu :)
Çok adil ,harikasin :)
tümayım senide yazdım, namaz kılamamak sadece zihninin sana bir oyunu, şeytanın seni engelledigini farket, bir kere zinciri kırdı mı gerisi gelir inşallah
Ayşem seni de ekledim, sana küçük bir tavsiye elbiseyi şimdiden alma, her hafta göbegin daha da çok büyüyecek, nikaha 2-3 gün kala al bence, ve internete de bak, veeee sakın moralini bozma, bu hale gwlebilmek için az mı hastane kapılarında bekledin, no stres :)
Canim ilk sayfaya bak,dua listesi var. Zaten bakinca anlarsin nasil yaptigimiziYinede iyi gelmiştir. Hafta sonuda olmasa insan çatlar.
Biz dün pikniğe gittik komsularla. Bende üşüdüm. Bugün tembel tembel evde oturdum. Bu dua listesi kacinci sayfada canım?
Burcum tümaya söylediklerinde çok haklısın 40 çıktı ama namaz konusunda şeytan beni çok kandırmaya çalıştı halada vazgeçmiş deil aöa inş rabbim kabul edetse kılmaya çalışıyorum
Duyuru
Bismillahirrahmanirrahim. Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yüridu bi izzetihi.
AnlamıAllahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir )
Yukardaki duayı her gün 100 defa olmak üzere 10 gün okuyan inşallah hayırlı olan dileğine kavuşur.
kızlar bu yeni dua önerimiz Duamnur Burcu'nun önerisi sağolsun
şimdi size teklifim günde 100 defa okumak, ama çok derseniz günde 33 yapalım
katılmak isteyen sayıda fikir yazsın ve bu msj alıntı yaparak cevap yazsın
öptüm sizi canolar
Bağkadım kırmızı kuşağımı çıktım anlımın akıyla işin içinden çalı çilpide neymiş :)))
Ya kızlar sevmedim ben bu korunma işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?