Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim benide ekle biyerlerden baslamak lazim...Ne namaz kila biliyorum ne dua cok bunaldim...Ne denirse kabulum..

tümayım senide yazdım, namaz kılamamak sadece zihninin sana bir oyunu, şeytanın seni engelledigini farket, bir kere zinciri kırdı mı gerisi gelir inşallah

Ayşem seni de ekledim, sana küçük bir tavsiye elbiseyi şimdiden alma, her hafta göbegin daha da çok büyüyecek, nikaha 2-3 gün kala al bence, ve internete de bak, veeee sakın moralini bozma, bu hale gwlebilmek için az mı hastane kapılarında bekledin, no stres :)

Oo cok güzel cnm sağlıkla kucağına almayi nasip etsin Rabbim

amin canım bebişimi kesenin içinde bir görseydim bi de kalp atışını duysaydım tamam zaten içim rahatlayacak o zaman.. herşeyden nem kapıyorum endişeleniyorum ufacık bişeye ağlıyorum ne oldu bana böyle :-(((

AYNEN YA benmde deger iki gün önce 230.6 cikti

AYNEN YA benmde deger iki gün önce 230.6 cikti

maşşallah senin çok iyi yükseldi. nerdeyse 4 e katlamış kız:) bebişin aradaki farkı kapatıyo. geç çıktı ya kanında o yüzden bak nasıl hızlı çalışıyo annesini üzmemek için:) bugün de 460lara çıkar iki gün sonra da 1000 lere yaklaşır merak etme ben de yarın sağlık ocağına gidip kayıt yaptrcam. testi tekrar ettircem. dr.a gidene kadar içim rahat etsin. bu arada burda kimse bizi umursamıyo sanki senin topikte devam edebiliriz. gelişmeleri konuşuruz. bizim yaramazlar peşpeşe doğacak inşallah o günleri görürüz:)

Ayy inşallah cnm ya ben bda tekrarlimmmi snce testi

İyi pazarlar canlar,ben simdilik evdeyim ama disari cikmazsam catlarim :) Herkes mutlu bir pazar gecirsin, optum sizi :)

Canim hem Ayse hic bisey yapmama izin vermiyor hem de lekelenmelerim bitmedi.Cok sukur yavas yavas duzene giriyor gaz sikintimiz falan azalmaya basladi.

Ahh Burcum cok haklisin soyle bir silkelenmem lazim ..

Allah razı olsun bebeğimmm :) Asyaya 2 hafta annem bakacak 2 hafta kv bakacak cnm hem ikisinide işinden gcnden etmemiş olurum hemde bende rahat çalışırım diye dşndm canım benim

Saol canım benim bakalım canım daha kesin net birşey yok inş. olurda rahatlarım bende datlum :)

Bu azim sende de olacak bebeğim destekleyecez birbirimizi

Aaa duymamıştım bunu bak araştırayım o zaman önümzdeki ay almayı düşünyorum hayırlısıyla...

Canim hem Ayse hic bisey yapmama izin vermiyor hem de lekelenmelerim bitmedi.Cok sukur yavas yavas duzene giriyor gaz sikintimiz falan azalmaya basladi.

Ahh Burcum cok haklisin soyle bir silkelenmem lazim ..

Bu gücü Allahin izniyle sende görüyorum canim, ya Allah de başla inşallah

Iyi pazarlar herkesee :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana da şekerim, bende disari ciktim bir yerde oturdum çamların altında :) ama çok rüzgar verdi, beynim dondu :)

Allah razı olsun bebeğimmm :) Asyaya 2 hafta annem bakacak 2 hafta kv bakacak cnm hem ikisinide işinden gcnden etmemiş olurum hemde bende rahat çalışırım diye dşndm canım benim

Çok adil ,harikasin :)

Yinede iyi gelmiştir. Hafta sonuda olmasa insan çatlar.
Biz dün pikniğe gittik komsularla. Bende üşüdüm. Bugün tembel tembel evde oturdum. Bu dua listesi kacinci sayfada canım?

Bu arada Pamir adında çocugun ölümünü duymuşsunuzdur Allahim ailesine sabır versin, Rabbim kimseyi evladiyla test etmesin, bide şu denize düşen çocuk varya, Allahim izlerken agladim, Rabbim sagsalim kurtulmasini nasip etsin ailesine sabir versin

Burcum tümaya söylediklerinde çok haklısın 40 çıktı ama namaz konusunda şeytan beni çok kandırmaya çalıştı halada vazgeçmiş deil aöa inş rabbim kabul edetse kılmaya çalışıyorum

Yinede iyi gelmiştir. Hafta sonuda olmasa insan çatlar.
Biz dün pikniğe gittik komsularla. Bende üşüdüm. Bugün tembel tembel evde oturdum. Bu dua listesi kacinci sayfada canım?
Canim ilk sayfaya bak,dua listesi var. Zaten bakinca anlarsin nasil yaptigimizi

Burcum tümaya söylediklerinde çok haklısın 40 çıktı ama namaz konusunda şeytan beni çok kandırmaya çalıştı halada vazgeçmiş deil aöa inş rabbim kabul edetse kılmaya çalışıyorum

Rabbim güç versin nazom, heran yanimizda, bizi kandırmaya calisiyor inşallah yenilmicez

Cnm bence 33 olsun yada yaseminin önerisi güzel oda olabilir.

Dua listesi bitti çok şükür rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah hakkımızda hayırlısı..
Burcu insan çocuk oldu mu gerçekten daha çok Üzülüyor allah ailelerine sabır versin inşallah çok zor...

Bağkadım kırmızı kuşağımı çıktım anlımın akıyla işin içinden çalı çilpide neymiş :)))
Ya kızlar sevmedim ben bu korunma işini

Bağkadım kırmızı kuşağımı çıktım anlımın akıyla işin içinden çalı çilpide neymiş :)))
Ya kızlar sevmedim ben bu korunma işini

vaaaavvv nazan kırdın zincirleri demek,hadi devamı gelir inşallah,bebek yapmak için çalışırken iyiydi dimi korunma derdi yoktu şimdi bide o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…