- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.501
evet tatlım koyulaşmış sen takma bunları kafana tadını çıkarrrrrrrrEvet canım 20 haziranda olmuştu ameliyatı. Ameliyattan önceki değerlerimiz aşağıdakiydi:
Perhiz süresi: 3 Gün
Miktar(Hacim): 3.0 ml
Renk: Opak
koku: Özel
Ph: 7.3
Viskosite: Normal
Likefaksiyon Süresi: 60 dk.
Sperm Sayısı: 10.000.000/ml
Aktif Hızlı Hareketli: %5
Aktif Yavaş Hareketli: %25
Yerinde Hareketli: %10
Hareketsiz: %60
Aglütinasyon: YOK
Morfoloji: %15
Normal form Mikroskopi: Nadir lokosit ve 1-2 spermatogenesis hücresi görüldü.
Sonuç: Oligoasthenozoospermi, Uzamış Likefaksiyon süresi.
Ameliyattan sonraki ilk 3 ay kontrolümüzü ekim ayının sonunda yaptırıcaktık. Öyle planlamıştık.. Öylede olacak bakalım. Bende merak ediyorum ameliyat sonrası değerlerimizi :)
Bu arada biliyosunuz ben kan testine gidemiyorum. 1 kere gittim takip ettiremedim. Bende az önce bir idrar testi daha yaptımÇok şükür çizgiler dahada koyulaşmış 2 gündee
Yanılmıyorum değilmi????
Eki Görüntüle 519199
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
Sagol canım.bana göre de sogukkanliyim,yani en azından cesaretliyim ama esım ve doktorum öyle düşünmüyor)doktor dediki ben takip ediyorum seni.anesteziden uyanıyorken de yanindaydim siteesini alacak bı ilac yazicam sana dedi.çünkü anesteziden aglayarak uyandım:))esım de diyorki yıkılmış viran olmuş gibi gorunuyorsun:)görüntüm elimde değil ben sadece ağlıyorum.bence duygusallıktan ağlıyorum ama bu sefer esım yine kızıyor kendine doğru teşhis koyamiyorsun diye.oysa ben cok yaklaştım bu nedenle ağlıyorum.ama içten ice stres yapıyor olabilirim.hiç olmazdı dudağımda uçuk çıktı suratımda iki tane kocaman iltihaplu sivilce var ve sürekli ağlıyorum.:))haliyle doktorda anti depresan verdi.bı ise yarayacağını sanmam.benim ilacım beynimde.ben sevinctende ağlarım.her Halukarda ağlarım yapacak bisey yok ben buyum.
slm kızlar ne yazıkki bugün berbat bi gün eşimin silah arkadaşı şehit düştü ve hepimiz yıkıldık bitmiyor bu kan bu kavga artık ciğerlerimiz söküldü sizden ricam eğer yapmak isteyen varsa arkasından dua okunması yönünde adem erenkaya adına okuyup göndersek belki bizimde içimie biraz su serpilir.bizler için aylarca dağlarda aç susuz operasyonlar vs vs sizde umarım bi duayı çok görmezsiniz
Buketçiğim tüp bebek tedavin hayrlı olsun cuma günü inşallah Allah bir mani vermezse ayetel kürsi okucam senin için.
Kızlar ne oldu anlatayım size de yorum yapın evvel ki gece ben rüyamda gebelik testi yapıyordum iki tane ikisi de iyice pozitifti sonra tekrar yapıyorum negatif. ama pozitif çıkınca baya hamileyim ya falan diyorum inanamıyorum işy erine demeyeyim daha falan diyorum. Ama sonrası işte negatif ve lavaboya gidiyorum regl olduğumu görüyorum yavaştan yani sanırım öyleydi çünkü lavaboda yokmuş ya falan diyorum ama kanda gördüm galiba. Aynı gece yengem de görmüş beni böyle ağlıyormuşum affedersiniz iç çamaşırımı indirmişim yengem sormuş ne oldu diye düşük yaptım demişim yengemde test yaptın mı biliyor muydun demiş yok ama 15 gün geçti regl eminim hamile olduğuma diyormuşum. İkimizde aynı gece böyle rüya görmüşüz anlamı nedir bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın bu ay yumurtlama akıntısı gördüm ama ertesi günü olabildi umudum yok ama akıntı geç geldiğ için reglimde geç olacak daha olmadım o yüzden.
hayıt tohumu içiyor musun? Adetlerin düzensiz madem.. bire bir etkili.. doktora da danıştım o da iç demişti.. sende iç işte.. hem bitkisel hem şifalı.. Hayırlısı Allah'tan..
bircancım bende bedriyeye katılıyorum, hayıt tohumu al kaynatıp iç, yada suyunu al sen blirsin. %100 faydasını grürsün Allahın izni ile. hee bid soğan kürü.
bende aynı dertten muzdariptim çok şükr düzeldi bunların vesilesi ile.
buketimmmm ayyy yumoşlarını gurbete yolladın he, senden ayrı bekleyecekler pazara kadar desene. Allaaaaahh şimdi onlar pazara kadar seni özlerler, sonra transfer yapılınca ayyy çok şükür annemize kavutuk diye sımsıkı tutunuverirler mutlaka allahın izni ile. çok heyecanlı bir süreç yaaa, Allahım herşeyi yolunda götürsü inşallah
günaydın meleklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm kızlar ne yazıkki bugün berbat bi gün eşimin silah arkadaşı şehit düştü ve hepimiz yıkıldık bitmiyor bu kan bu kavga artık ciğerlerimiz söküldü sizden ricam eğer yapmak isteyen varsa arkasından dua okunması yönünde adem erenkaya adına okuyup göndersek belki bizimde içimie biraz su serpilir.bizler için aylarca dağlarda aç susuz operasyonlar vs vs sizde umarım bi duayı çok görmezsiniz
Yumurtalarımı bıraktım geldim:))pazar gunu transfer:))Allah herkesin yardımcısı olsun
günaydın, herkese hayırlı cumalar
Buketçiğim tüp bebek tedavin hayrlı olsun cuma günü inşallah Allah bir mani vermezse ayetel kürsi okucam senin için.
Kızlar ne oldu anlatayım size de yorum yapın evvel ki gece ben rüyamda gebelik testi yapıyordum iki tane ikisi de iyice pozitifti sonra tekrar yapıyorum negatif. ama pozitif çıkınca baya hamileyim ya falan diyorum inanamıyorum işy erine demeyeyim daha falan diyorum. Ama sonrası işte negatif ve lavaboya gidiyorum regl olduğumu görüyorum yavaştan yani sanırım öyleydi çünkü lavaboda yokmuş ya falan diyorum ama kanda gördüm galiba. Aynı gece yengem de görmüş beni böyle ağlıyormuşum affedersiniz iç çamaşırımı indirmişim yengem sormuş ne oldu diye düşük yaptım demişim yengemde test yaptın mı biliyor muydun demiş yok ama 15 gün geçti regl eminim hamile olduğuma diyormuşum. İkimizde aynı gece böyle rüya görmüşüz anlamı nedir bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın bu ay yumurtlama akıntısı gördüm ama ertesi günü olabildi umudum yok ama akıntı geç geldiğ için reglimde geç olacak daha olmadım o yüzden.
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
burcucum tesbihini çektim ALLAH kabul etsin umarım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın...
buketcim ayetel kürsini okucam hayırlısıyla 12 gün sonra pozitif sonucu alırısn...
bugün folidece tablet kullanmaya başladım sabah aç karnına 1 tane hadi hayırlısı bakalım
biz kurban bayramından sonra çalışmalara başlıcaz , biliyorsunuz kurban bayramı telaşlı geçiyor yorucuda, eşimde hamile kalırsan falan bişey olur diye bayramdan sonra düşünelim dedi birde kullandığım ilaçtada 1 ay öncesinden başlayın yazıyor
neyse benim durum bu şimdilik
herkese hayırlı günler
12 tane yumurta 5 tanesi döllenmiş..Allaha şükür..inşallah devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?