Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buketçiğim tüp bebek tedavin hayrlı olsun cuma günü inşallah Allah bir mani vermezse ayetel kürsi okucam senin için.

Kızlar ne oldu anlatayım size de yorum yapın evvel ki gece ben rüyamda gebelik testi yapıyordum iki tane ikisi de iyice pozitifti sonra tekrar yapıyorum negatif. ama pozitif çıkınca baya hamileyim ya falan diyorum inanamıyorum işy erine demeyeyim daha falan diyorum. Ama sonrası işte negatif ve lavaboya gidiyorum regl olduğumu görüyorum yavaştan yani sanırım öyleydi çünkü lavaboda yokmuş ya falan diyorum ama kanda gördüm galiba. Aynı gece yengem de görmüş beni böyle ağlıyormuşum affedersiniz iç çamaşırımı indirmişim yengem sormuş ne oldu diye düşük yaptım demişim yengemde test yaptın mı biliyor muydun demiş yok ama 15 gün geçti regl eminim hamile olduğuma diyormuşum. İkimizde aynı gece böyle rüya görmüşüz anlamı nedir bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın bu ay yumurtlama akıntısı gördüm ama ertesi günü olabildi umudum yok ama akıntı geç geldiğ için reglimde geç olacak daha olmadım o yüzden.

evet tatlım koyulaşmış sen takma bunları kafana tadını çıkarrrrrrrr

içinde yaşadığın duyguları senden daha iyi kim bilebilirki bende içten içten stres yapıyorum kendime telkilerde bulunuyorum ama olmuyo malesef

allah rahmet etsin inş. dua ettim canım artık çok alıştık şehit haberlerine hergün var her gün

hayırdır inş. umarım hamilesindir hepimizin bilinçaltında bebek oldugundan gecemiz gündüzümüz bebek

hayıt tohumu içiyor musun? Adetlerin düzensiz madem.. bire bir etkili.. doktora da danıştım o da iç demişti.. sende iç işte.. hem bitkisel hem şifalı.. Hayırlısı Allah'tan..

gecen sene almıştım hala duruyo bir kaç defa içtim midem bulanıyor ama başlayacağım hemen,

canım başlarım bugün hayıt tohumuna, zar zor içerim artık. soğan kürünü içiyorum zaten adetime 10 gün kala içmeye başlıyorum. ozamana kadar da hayıt tohumu içerim. inşallah benimki de düzelir

Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun inşallah. bütün askerlerimizi korusun analarına, babalarına, eşlerine evlatlarına bağışlasın

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize

burcucum tesbihini çektim ALLAH kabul etsin umarım tez zamanda bebeğini kucağına alırsın...

buketcim ayetel kürsini okucam hayırlısıyla 12 gün sonra pozitif sonucu alırısn...

bugün folidece tablet kullanmaya başladım sabah aç karnına 1 tane hadi hayırlısı bakalım
biz kurban bayramından sonra çalışmalara başlıcaz , biliyorsunuz kurban bayramı telaşlı geçiyor yorucuda, eşimde hamile kalırsan falan bişey olur diye bayramdan sonra düşünelim dedi birde kullandığım ilaçtada 1 ay öncesinden başlayın yazıyor
neyse benim durum bu şimdilik

herkese hayırlı günler

sagol canım teşekkür ederim..ruyan içinde hayırlı olsun diyelim..rüyanın içinde kan gördün mü???

sağol canım benım Allah razı olsun hepinizden

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar, canım sıkılıyor yaa, bazen hayat zor geliyor bana ne bileyim karamsarlığa kapılıyorum, bişeyden zevk almıyorum bugün böyle moddayım.
sabah resmen eziliyordum belkide o benim psikolojimi bozdu, bir servis mnibüsü tam köşeyi dönüyordu bende karşıya geçiyordum, salak adam sol tarafına baka baka çıkıyor insan bide sağ tarafına bakar, resmen ölümle aramda 20 cm kaldı. adamın artık ne öküzlüğü kaldı, ne ayılığı, adamı minibüsten ndirip dövesim bile geldi yani o korkuyla ve o sinirle vallahi. yani ölüm bir an kadar yakın, valla bu bana belkide bir işaret, herşeyi kafama takıyorum, yok ev satılmadı, yok bebeğim olmadı, yok adetim uzadı, yok şu yok bu, yok para biriktireyim yok bilmemne. ulan yaşadığımız kadar birdaha mı yaşayacağız, kim açlıktan ölmüş, Allah herkesin rızkını nasibini verir, kendini yırtmaya gerek yok belkide. son günlerde biliyorsunuz yoğundum, müşteri ziyaretleri iş görüşmeleri filan iyice bi asılmıştım işlere, ama yok ya ben huzur istiyorum off ya çok sıkkınım bugün kusura bakmayın canınızı sıktım, ama napim şurda içimi döküyorum. adetim bitmek bilmedi namaz kılamıyorum edemiyorum ruhum bozuldu bir yandan da, ama artık bu akşam abdest alıcam içimide rahat tutarak kılacak bol bol namaz içim ferahlasın maneviyatım artsın.

12 tane yumurta 5 tanesi döllenmiş..Allaha şükür..inşallah devam eder

CANIM BENİM MAŞALLAH OH OH
Allahım herşeyi yolunda götürecek inşallah sen kalbini ferah tut tatlım benim dualarımız seninşe bugün cuma hepimiz ederiz inşallah sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…