Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

vaaaavvv nazan kırdın zincirleri demek,hadi devamı gelir inşallah,bebek yapmak için çalışırken iyiydi dimi korunma derdi yoktu şimdi bide o olacak

Kırdım valla özlem ekoskoca 1 yıl olmuş ama bisiklet sürmek gibiymiş unutmamışım
Ay özlem evet şimdi ne olur bilniyor p...tif tahrişde ediyo napatsam artık

Kırdım valla özlem ekoskoca 1 yıl olmuş ama bisiklet sürmek gibiymiş unutmamışım

valla canım yapacak bişey yok ben hep p...tif ile korundum doğumdan sonrada aynı şey olur,değişik çeşitlerini dene

nazaaaan bisiklet sürmek dedin de insan sürmeyi unutmasada başta bi sendeliyor düşebiliyor sana bişey olmadı dimi sendeleme düşme falan

Denerim
Sende gece kuşu olmuşsun bak bana derlerdi inanmazdım bol bol uyu soonra sırtın yatak görmücek

şimdi yatıyorum canım eşim işten 00:30 da geldiği için biraz oturunca vakit ilerledi kaç gündür 01:30 dan önce yatmıyorum 02:00 de de ilaç içiyorum bari ilaç içip öyle yatayım dedim, şimdiden uykusuz geçecek gecelere alıştırma olsun,zaten sırtım ağrıdı.

sana iyi geceler iyi oturmalar canım

yaa demek ölee..sadece size çıkıyo ölemi..sen daha bişey görmedin:)
şaka şaka..idare edecez naapcan..:))ya bu hayat görüşüyle alakalı aslıda birazda erkeklere anlatsan anlamaz bunları basit şeyler der..ama basit ve ufak şeyler damlaya damlaya birikip göl oluyo..ş.onu bilmiyolar..

ohh sefan olsun ye içi gez..ne giyeceğinde önemli değil önemli olan kalpler bir olsun:))
biride banagaz versin hayatım iş ve ev arasında sıkıştı kaldı..tek başıma yaptığım hiç bişey yok...haftaya bi kuaföre gideyim bari..
33 iyidir bence..100 de zorlanırız..yada en azından ben zorlanırım..

Bağkadım kırmızı kuşağımı çıktım anlımın akıyla işin içinden çalı çilpide neymiş :)))
Ya kızlar sevmedim ben bu korunma işini

oo sdabahlar olmasın çalı çırpı girmiş mi bak bakalım..sonuçtanda haberdar et.. :)
bende hala aynı sorun devam ediyo..geçen gün bir adım daha yaklaştık diyebilirim:))
ama ben hala adet olmadım kızlar:))

Sonuç başarılı buket ilk canım yandı ama sürekli rahatlamaya çalıştım kendimi kastım ondan oldu ama p.tif işi taheiş ediyo onu napxaz bilmiom

oooo nazan tebrk ediyorum hayırlı uğurlu ve devamlı olsun inşallah. biz ayda yada 2 ayda bir olmak üzere tekrarlıyoruz şimdilik :))))))
birde beni doktor çok dikmiş galiba zorlnıyorum açıkça afedersniz canım acımıyor değil.

kızlar betül cumatresi gecesi tam 21 kere uyandı, bende tam 21 kere yataktan kalkıp odasına gidip tekrar uyutmaya çalıştım ayy Allahım ne geceydi bee. bir sıkıntısı vardı heralde ama yani melisa çayı olmasa zor dayanırdım heralde. Annelik böyle acayip birşey yaa, normalde gece beni 21 kere biri uyandırsa gırtlağını sıkarım

sen yanında yatırmıyormusun kızını?ayırdınmı odayı??

Nazan hadi hayırlısı olsun cnm :)) darısı diğer kızların başına inşallah:) bu arada ben tuğranın sünnet olduğu gün adet gördüm gece 6.5 ay üstüne oldum çok şükür :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen yanında yatırmıyormusun kızını?ayırdınmı odayı??

buketim 5. aay itibari ile kendi odasını açtım, sonradan aklı kesmeye başlayınca yadırgama olabiliyor filan dediler. ayy birde o uyanmasın diye kendi odamızda diken üstünde oluyoruz, eşim geceden bütün kıyafetlerini alıyor sabah salonda giyiniyor, gece bi horlasa ben kızıyorum betülü uyandırıyorsun sus filan diye, özel bir hareket yapacak bile olsak aman uyanmasın diye hareket etmiyorduk filan filan derken, açtım gitti odasını :) inşallah sorun çıkartmadan yatar bakalım deneme yapıyorum birkaç gündür. darısı başınıza inşallah

Son düzenleme:
İyi gunler canlar...
Nazan hadi kirmissin seytanin bacagini p.... Olayi berbat bisey zaten doktor bana spiral tavsiye etti adet olucaksin ondan sonra gel dedi ben tirsiyorum bakalim ...
Yasemin canim cok cessaretlisin ben Ayseyi daha yeni besigine koydum kusar gormem diye hep yanimda yatiriyordum biz salonda esim yatak odasinda yatiyor.Ayse hep battaniyenin altina giriyor gece 5 6 kez kalkiyorum.Diken ustunde uyuyorum.

Normal canım senin dikişlerin var benim bile dikiş olmadığı halde başta canım yandı inş. Devamlı olur
Saol canım gadi gözün aydın rahatlamışsındır
Bizde eslemin odasında yatıyoruz aslında yayğıma gitsemmi acaba bilmiyorum

Saol canım spiral garantimidir ki kayarsa falan abuuu

seninde gözün ayfın o zaman:))

hımm anladım...bende 3 yaşına kadar kendi odanızda yatırabilirsiniz diye bişey okumuştum..sen bi denede bakalım noolcak..ama gece kalkmaları 6aydan sonra azalır aslında..gündüz yeterli kaloriyi alan bebek 8 saat kesintisiz uyuyabilir diyor kaynaklar..belki öyle olsa bir kere kalkarsın o zaman olur..

bi tek benim doktor tavsiye etmedi heeralde spirali..
bende ilk aylar öyle diken üstündeydim ama hiç yatakları ayırmadım ben..şimdilerde sabahları alıyorum yanıma ama belim melim felç oluyo resmen...yorganı enine alıyorum üstümüz açılmasın felan diye..benim adam beni sıkıştırıyo felan..illet olmuş bir halde uyuyorum..çocuğa zarar gelmesin diye bir adam boyu yer bırakıyorum..öyle olunca ben sıkışıyorum..

Benim doktor birde kesin taktir en guvenilir yontem dedi bakalim...
Biz kocisim ayirdik yataklari ben gece cok kalkiyorum oda rahatsiz oluyor simdilik boyle bakalim .Alisirim insallah soyle rahat uyumayi ozledim kiz uyusada ben uyuyamiyorum ....

canım öyle yanında yatırma alışır diyorlar sonrada karı koca ilişkin öyle öyle soğur diyorlar.. ayy hep diyorlar diyorlar...
bende çok korkuyordum kusarda boğulur Allah korusun diye, ne yap biliyormusun ben betülü yan yatırıyorum arkasına ve önüne yastık desteği koyuyorum ki, yan yatırınca çünkü kımıldasa yine sırt üstü dönüyor diye, yastık desteği yapıyorum ozaman Allaha emanet edip içimi rahatlatıp bırakabiliyorum. bizimkisininde hep kafasındaki beresi taa aşağı inip çocuğun ağzını burnunu kapatıyordu çok korkardım hep nefes alamazsa gece haberim olmazsa diye, bi ses verse yataktan resmen roket hızıyla fırlayıp bakıyordum. şimdi kaafası büyüdüde şapkalar küçük geliyor maşallah :))

kız git yatağına anammm bak yukarda tümaya yazdığım şeyleri oku.

yani öyle böyle alıştırmk lazım, bak sabah yazdığım gibi c.tesi gecesi kalkıp 21 defa onun odasına gittim düşün, tabiki artık sabaha karşı benim odamdaki beşiğine yatırdım, 1-2 saat sonra birazda yanıma aldım filan derken öyle sabah ettik. zaten bu bebeklerin her hali ayrı bir zor maşallah, buda zor olacak elbette, Allah sabrımızı artırsın, onlarada mülayimlik versin inşallah ta kolayca büyüsünler yavv..

bende iki satte bir yanıma alıyorum yorganın altına ..ytarak emziriyorum..sonra yerine koyuyorum..ama bazen unutuyorum meme mestan dışarda uyuya kalıyorum..bıdıkta uyumuş tabi..bi sağıma bi soluma zor oluyo aslında..sabaha karşıda hep benle yatıyo.. sonra yine yatağına koyuyorum..

Cnm bence 33 olsun yada yaseminin önerisi güzel oda olabilir.
Bende öyle düşünüyorum canim, bakalim çoğunluk ne diyecek, senide ekledim listeye

Allah kabul etsin ,Rabbim evladina uzun ve saglikli ömürler versin, evlat acısı cekenlere Rabbim cennetini versin

Bağkadım kırmızı kuşağımı çıktım anlımın akıyla işin içinden çalı çilpide neymiş :)))
Ya kızlar sevmedim ben bu korunma işini

Vay benim taze gelinim,pehlivanim,olaydim da sırtını yumruklayaydım :))))))))

nazaaaan bisiklet sürmek dedin de insan sürmeyi unutmasada başta bi sendeliyor düşebiliyor sana bişey olmadı dimi sendeleme düşme falan

Allah sizi ne yapmasin emi çok güldü m :))))))) ayyy nazi,p..tf latexten yapilir ve alerjik biseydir başka bir korunma yöntemi bulun, yoksa sen sürekli kasinabilirsin

Tamam tatlım sanirim 33 olacak, talep çok,aaaaaa sen adet olmadan mi? Kirmizi kuşağı yakin da sende baglarsin :)))) bu arada seni de ekledim dua listesine bebek :)

Canim Rabbim sabir versin, Yaso iyi yanlarini yazın biraz valla gözüm çok korkuyor, hic mi kolay yaı yok ya da ne bileyim keyifli vazgeçilmez bir yanı?????

Senin de gözün aydin bal kız :)))))

Tumayim Allah kolaylık versin minik kuşun Allah'a emanet....

Böyle bir gecenin ardından bir de işe gidiyorsun Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…