- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.041
benimkide hep iltihap oldu..serçe parmak hariç hepsi..40 gün sürdü..en son baş parmak kaldı ve battı..inşallah seninki öyle olmaz..teramisin yada kara merhem sür yada doktora git..kesin git..:))
buketim 5. aay itibari ile kendi odasını açtım, sonradan aklı kesmeye başlayınca yadırgama olabiliyor filan dediler. ayy birde o uyanmasın diye kendi odamızda diken üstünde oluyoruz, eşim geceden bütün kıyafetlerini alıyor sabah salonda giyiniyor, gece bi horlasa ben kızıyorum betülü uyandırıyorsun sus filan diye, özel bir hareket yapacak bile olsak aman uyanmasın diye hareket etmiyorduk filan filan derken, açtım gitti odasını :) inşallah sorun çıkartmadan yatar bakalım deneme yapıyorum birkaç gündür. darısı başınıza inşallah
ayy hakkaten cennet ayağının altında kız buket, maşallah canım benim sütün bol olsunda uzun uzun zamanlar hep emzir hayrısıyla inşallah. ben biliyorsun özellikle geceleri hep mama verdğim için öye bir durumum yok, belki onun için ayrı yatması okadar benim için sorun teşkil etmiyor şimdilik.:26:bende iki satte bir yanıma alıyorum yorganın altına ..ytarak emziriyorum..sonra yerine koyuyorum..ama bazen unutuyorum meme mestan dışarda uyuya kalıyorum..bıdıkta uyumuş tabi..bi sağıma bi soluma zor oluyo aslında..sabaha karşıda hep benle yatıyo.. sonra yine yatağına koyuyorum..
ayy canım yaa işte en güzel yanı bukadar yorunluk bitkinlik vs den sonra bi gülünce alıyor insanın gönlünüCanim Rabbim sabir versin, Yaso iyi yanlarini yazın biraz valla gözüm çok korkuyor, hic mi kolay yaı yok ya da ne bileyim keyifli vazgeçilmez bir yanı?????
Canım çok erken değilmi bebekler 1 yaşına kadar aynı odada anne ile babanın nefesini hissetmeli derler kuzum bence braz daha bekle tatlım benim :)
ayy hakkaten cennet ayağının altında kız buket, maşallah canım benim sütün bol olsunda uzun uzun zamanlar hep emzir hayrısıyla inşallah. ben biliyorsun özellikle geceleri hep mama verdğim için öye bir durumum yok, belki onun için ayrı yatması okadar benim için sorun teşkil etmiyor şimdilik.:26:
ayy canım yaa işte en güzel yanı bukadar yorunluk bitkinlik vs den sonra bi gülünce alıyor insanın gönlünü
ayyy özgürlükler kısıtlanmasın kuşum, o da rahat rahat yatsın altına işesin, osursun, kakasını yapsın, horlasın vs vs, bizde rahat rahat ses çıkaralım dimi amazaten daha deneme sürümünde hayırlısıyla inşallah alışırsa devam edicez, yoksa eski düzene devam edicez bakalım
aa bu arada biz eşimle akşam yemek yememe kararı aldık, yani tam olarak şöyle, akşam yemeği olarak çorba içicez, ardından da salata yiycez bundan sonra. ton balıklı salata, tavuklu salata, köfteli salata vs gibi. brde koşu bandını salonun ortasına getirdik koşalım yeterki diye. bakalım bu girişimimiz bize nasıl kilo verdiricek. ya Allah bismillah
Canlar gunaydddıınnn nasılsınızz? Herkes iyidir, herşey yolundadır inşAllah..
Özlemm ve Zeynep ve Aslıı iyidirler inşAllah Yarabbim..
Yaseminnn minik Betül ü hayırlısıyla odasına ayırmışsınız maşaAllah siz çok cesaretlisiniz, ben tv de ki drdan da dinlemiştim ilk 9 ay anne babanın odasında sonrasında kendi odasında diyordu ama siz de zaten deneme sürümü yapıyormuşssunuz, inşAllah kolaylıkla alışır.. biz Elif i yatak odamızda beşiğinde yatırıyoruz Elif hem çok sık kalkıyor hemde şu an ayırmaya ben hazır değilim.. Yasemin bize yol açmış olur.. Bu arada rejime de başlamışssınızz süper olmuş benim 10 kg fazlam var ve ne alyansım oluyor ne de kıyafetlerimm
Gamzeeee Tuğra yı sünnet ettirmişsiniz maşaAllah.. Allah damatlığını da göstersin inşAllahh.. hep mutlu anlarınız olsunn.. iyidir umarımm..
Biz dün 6. aşısı olduk 2. dişimiz yolda kısmetse :) hiç bir aşı ateş yapmamıştı ama 6 aylık aşıları 4 tane toplamda ve butun gece ayaktaydım resmen ateşi hep 37lerdeydi 38i görseydim fitil atıcaktık da gerek kalmadı çok şükür.. herkese çok sarılıp çok öpüyorum..
Ben hiç spral falan taktırmayacağımm biz doğal yollardan korunuyoruzyatmayarak :)
Allah sizi ne yapmasin emi çok güldü m :))))))) ayyy nazi,p..tf latexten yapilir ve alerjik biseydir başka bir korunma yöntemi bulun, yoksa sen sürekli kasinabilirsin
Tamam tatlım sanirim 33 olacak, talep çok,aaaaaa sen adet olmadan mi? Kirmizi kuşağı yakin da sende baglarsin :)))) bu arada seni de ekledim dua listesine bebek :)
Canim Rabbim sabir versin, Yaso iyi yanlarini yazın biraz valla gözüm çok korkuyor, hic mi kolay yaı yok ya da ne bileyim keyifli vazgeçilmez bir yanı?????
buket canım teramisini kullanabiliyor muyuz? Kağıdında kullanmayın yazıyo..aldım ama evde bekliyo zavallım..eğer kullanabiliyorsak bekletmeyeyim garibanı süreyim gitsin...
ayy hakkaten cennet ayağının altında kız buket, maşallah canım benim sütün bol olsunda uzun uzun zamanlar hep emzir hayrısıyla inşallah. ben biliyorsun özellikle geceleri hep mama verdğim için öye bir durumum yok, belki onun için ayrı yatması okadar benim için sorun teşkil etmiyor şimdilik.:26:
ayy canım yaa işte en güzel yanı bukadar yorunluk bitkinlik vs den sonra bi gülünce alıyor insanın gönlünü
ayyy özgürlükler kısıtlanmasın kuşum, o da rahat rahat yatsın altına işesin, osursun, kakasını yapsın, horlasın vs vs, bizde rahat rahat ses çıkaralım dimi amazaten daha deneme sürümünde hayırlısıyla inşallah alışırsa devam edicez, yoksa eski düzene devam edicez bakalım
aa bu arada biz eşimle akşam yemek yememe kararı aldık, yani tam olarak şöyle, akşam yemeği olarak çorba içicez, ardından da salata yiycez bundan sonra. ton balıklı salata, tavuklu salata, köfteli salata vs gibi. brde koşu bandını salonun ortasına getirdik koşalım yeterki diye. bakalım bu girişimimiz bize nasıl kilo verdiricek. ya Allah bismillah
Canlar gunaydddıınnn nasılsınızz? Herkes iyidir, herşey yolundadır inşAllah..
Özlemm ve Zeynep ve Aslıı iyidirler inşAllah Yarabbim..
Yaseminnn minik Betül ü hayırlısıyla odasına ayırmışsınız maşaAllah siz çok cesaretlisiniz, ben tv de ki drdan da dinlemiştim ilk 9 ay anne babanın odasında sonrasında kendi odasında diyordu ama siz de zaten deneme sürümü yapıyormuşssunuz, inşAllah kolaylıkla alışır.. biz Elif i yatak odamızda beşiğinde yatırıyoruz Elif hem çok sık kalkıyor hemde şu an ayırmaya ben hazır değilim.. Yasemin bize yol açmış olur.. Bu arada rejime de başlamışssınızz süper olmuş benim 10 kg fazlam var ve ne alyansım oluyor ne de kıyafetlerimm
Gamzeeee Tuğra yı sünnet ettirmişsiniz maşaAllah.. Allah damatlığını da göstersin inşAllahh.. hep mutlu anlarınız olsunn.. iyidir umarımm..
Biz dün 6. aşısı olduk 2. dişimiz yolda kısmetse :) hiç bir aşı ateş yapmamıştı ama 6 aylık aşıları 4 tane toplamda ve butun gece ayaktaydım resmen ateşi hep 37lerdeydi 38i görseydim fitil atıcaktık da gerek kalmadı çok şükür.. herkese çok sarılıp çok öpüyorum..
Ben hiç spral falan taktırmayacağımm biz doğal yollardan korunuyoruzyatmayarak :)
Allah iyiliğini versin emi ayy güldürdün beni hakkaten doğru diyorsun bünyemiz adet olunca üzülmeye alışkın :)))))))Teşekkürler kızlar uzun zaman üstüne adet görmek tuhaf geldi oldum ama üzüldüm yine bebek isterken her adet olmam da üzülürdüm alışkanlık oldu demek :)) hayırlısı:)
Bedriyem canım hoşgeldin, odasını ayırmaya çalışıyorum evet ama tam baş ucunda telsiz var, en hassasa ayarladım, gık dese hemen kulağımın dibindeki telsizden zorttttt diye o gık sesinin 10 kat fazlasını duyarak fırlıyorum yataktan. yani odasını ayıracağınız zaman birde telsiz almanız çok faydalı olur. ben weewell marka aldım 89 tl idi, memnunum şimdilik. ben artık ayırmaya mecbur hissettim kendimi çünkü zaten sinirlerim yeterince yıpranmış durumda, bide gece eşim sağdan sola dönse bi azıcık ses çıkartsa onu boğasım geliyor betülü uyandıracak diye, bu sefer aramız bozulacak diye korktum da attım betüşü odasına :))Yaseminnn minik Betül ü hayırlısıyla odasına ayırmışsınız maşaAllah siz çok cesaretlisiniz, ben tv de ki drdan da dinlemiştim ilk 9 ay anne babanın odasında sonrasında kendi odasında diyordu ama siz de zaten deneme sürümü yapıyormuşssunuz, inşAllah kolaylıkla alışır.. biz Elif i yatak odamızda beşiğinde yatırıyoruz Elif hem çok sık kalkıyor hemde şu an ayırmaya ben hazır değilim.. Yasemin bize yol açmış olur.. Bu arada rejime de başlamışssınızz süper olmuş benim 10 kg fazlam var ve ne alyansım oluyor ne de kıyafetlerimm
aminn canım inşallah sütün bereketli bol ve besleyici olsun inşallah. gönlündeki gibi uzun uzun emzirirsin. o duygu çok güzel Allah herkese nasibetsin.canımsın..inşallah sütüm yeterde..gittikçe azalıyo sanki yetmeyecek..1 yaşına kadar emzirmek istiyorumm..ama bugün kv de diyoki heralde 6 ayı zor çıkarır..inşallah ikimizi de utandırır..bir yaşına yada 2 yaşına adar emziririm..
günaydın canım gerçi öğlen oluyor ben sana tünaydın diyim. öpüyorumGunaydinlar herkese :)
canım benide ekle bencede 33 olsunDuyuru
“Bismillahirrahmanirrahim. Yefalullahü ma yeşau bi kudretihi ve yehkumu ma yüridu bi izzetihi.”
AnlamıAllahım Rahman ve Rahim Adıyla. Allah CC Kudreti ile dilediğini yapar, İzzeti ile arzu ettiği hükmü verir )
Yukardaki duayı her gün 100 defa olmak üzere 10 gün okuyan inşallah hayırlı olan dileğine kavuşur.
kızlar bu yeni dua önerimiz Duamnur Burcu'nun önerisi sağolsun
şimdi size teklifim günde 100 defa okumak, ama çok derseniz günde 33 yapalım
katılmak isteyen sayıda fikir yazsın ve bu msj alıntı yaparak cevap yazsın
öptüm sizi canolar
Allah iyiliğini versin emi ayy güldürdün beni hakkaten doğru diyorsun bünyemiz adet olunca üzülmeye alışkın :)))))))
Bedriyem canım hoşgeldin, odasını ayırmaya çalışıyorum evet ama tam baş ucunda telsiz var, en hassasa ayarladım, gık dese hemen kulağımın dibindeki telsizden zorttttt diye o gık sesinin 10 kat fazlasını duyarak fırlıyorum yataktan. yani odasını ayıracağınız zaman birde telsiz almanız çok faydalı olur. ben weewell marka aldım 89 tl idi, memnunum şimdilik. ben artık ayırmaya mecbur hissettim kendimi çünkü zaten sinirlerim yeterince yıpranmış durumda, bide gece eşim sağdan sola dönse bi azıcık ses çıkartsa onu boğasım geliyor betülü uyandıracak diye, bu sefer aramız bozulacak diye korktum da attım betüşü odasına :))
ayyy benimde tam 10 kilo fazlam var. ve en üzüldüğüm şey alyansımın parmağıma olmayışı, ayy çok özledim yüzüğümü takmayı yaa( altıncıya gönderdim büyütsün diye, o da olmadı çünkü yüzüğün tüm çevresi taşlarla kaplı, bütün taşları düşüer dedi yapamadı. yani azim ettim inşallah yüzüğümü takıcam :)
senin minik kuş nekadarlıkken çıkarttı ilk dişini ayy bizimde diş zamanlarımız yaklaşıyor heralde çok korkuyorum inşallah huysuzluk ateş s gibi olumsuz şeyler olmaz hayırlısı ile yaa:18:
aminn canım inşallah sütün bereketli bol ve besleyici olsun inşallah. gönlündeki gibi uzun uzun emzirirsin. o duygu çok güzel Allah herkese nasibetsin.
günaydın canım gerçi öğlen oluyor ben sana tünaydın diyim. öpüyorum
Bedriyecim tuğra iyidir çok şükür iyileşti.4 aşı ağır geliyo tabi ne yapsın kuzucuklar allah eksik etmesin onları.. Bende ayıramadım odayı yasemin özendim cnm sana ama bedriyenin dediği gibi bende hazır değilim. Sürekli uyanıyor. Uyutuyorum akşam uykusuna odadan dışarı çıkıyorum ağlıyor geliyorum devam ediyo uykuya kapıyı açıyorum tam çıkacam ağlıyor yine yanına geliyorum pes edip bende yatıyorum onla şebek ettiler bizi :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlar ya son zamanlqrdaki haberler ne kadar can sikici Edirne ve Kars ta olan olaylar cok korkutucu Rabbim evlatlarimizi boyle pisliklerden korusun kac gecedir uykularim kaciyor nasil korurum kizimi kotuluklerden diye anne olmak cok zormus onceden de boyle haberler uzerdi beni simdi daha cok korkutup uzuyor
Tamam canim ekledim senicanım benide ekle bencede 33 olsun
Gunaydin herkese..
Uzun suredir gelmeyen K.Gul,Aylin,Tugba ve Tuba napiyorlar acaba nerelerdeler aklima geldiler sabah sabah :))
Canlar ya son zamanlqrdaki haberler ne kadar can sikici Edirne ve Kars ta olan olaylar cok korkutucu Rabbim evlatlarimizi boyle pisliklerden korusun kac gecedir uykularim kaciyor nasil korurum kizimi kotuluklerden diye anne olmak cok zormus onceden de boyle haberler uzerdi beni simdi daha cok korkutup uzuyor
kizlar ne yapiyorsunuz ben bu pko teşhisiyle uğraşiyorum.bu ayki tedavimde yalan oldu galiba kimler var bu hastalikla mücadele ediyor.
Nasil öldü Allah bilir, pislik.O sapıkları allah bildiği gibi yapsın o yaşta bir yavruya insan nefsi nasıl kabarır hayvan bile denmez bunlara allahım ıslah etsin bizde sürekli takip edicez tümayım süpheci olcak rabi bunlatı yavruya yansıtmucaz zira onun psikolojisinide bozarız sokaga bırakmıcaz bırakırsak yanında olcaz hele hele bakkala çakkala hiç göndermicez
Ben liseye giderken otobüs duragına gidiyordum neyse bi yaşkı dede var beli bükülmüş sakallı 70 yaş üzeri kızım elimden tutta yardım et dedi ne bileyim yaşlı dedimtuttum biraz sonra orda bi tır vardı gel surda öpeyimde öyle git dedi adamdan elimi zor aldım yaşından başındanda utanmıyor şimdiye çoktan ölmüştür 10 yılı geçkin oldu biçok kişiyede yapmış anneme anlatınca öğrendim
Tamam canim ekledim seni
Tumayim valla şuan aklimdan ayni şeyler geçiyordu, bende merak ediyorum, gamze verdi ikizleri verdi o ne yaptı Acep
Ayyy evet Rabbim biliyor en doğrusunu neden diye sorgulayamayiz,nAllahim boyle şeylerden korusun herkesin evladini
Dilekcim bizim PCO lu olan arkadaslarimiz hamile şuan. Yasemin yumurta takibi ve catlatma ignesiyle hamile kaldi maşallah, Bircan da 3 kez asilama yaptirdi hamile kaldi maşallah, benim hatirladiklarim bunlar, sen soğan kürü yapiyor musun?
Nasil öldü Allah bilir, pislik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?