- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.061
ayyy aynen betül de öyle, bir gidiyorum iki gidiyorum üç gidiyorum, dördüncüye artık kafayı sıyırmama ramak kala eşim gidiyor, sonra yiine bu döngü sabaha kadar devam ediyor ama tabi sabaha kadar olan döngüde ben varım sadece, eşim uyuyorBedriyecim tuğra iyidir çok şükür iyileşti.4 aşı ağır geliyo tabi ne yapsın kuzucuklar allah eksik etmesin onları.. Bende ayıramadım odayı yasemin özendim cnm sana ama bedriyenin dediği gibi bende hazır değilim. Sürekli uyanıyor. Uyutuyorum akşam uykusuna odadan dışarı çıkıyorum ağlıyor geliyorum devam ediyo uykuya kapıyı açıyorum tam çıkacam ağlıyor yine yanına geliyorum pes edip bende yatıyorum onla şebek ettiler bizi :))
.
doğrdu dedin kız bediş, hakkaten hem zayıflamak için bir hedefimiz olsun, yüzüklerimizi takmak için zayıflarız bari hiç olmazsacanım Yaseminniimmm bende aynen dediğin gibi alyans takmayı çok istiyorum ama büyütmeye göndermedim seninkini de iyiki de büyütmemiş kuyumcu çünkü biz bu kiloyu vereğiz bu sefer yuzuklerimiz buyuk gelmesinben her sabah deniyorum daha değil demek ki diyorum , eşim dün diyor ki hapşıracağım kendimi tutuyorum Elif uyanmasın diye, telsiz süpermişş bende kendimi hazır hissettiğimde ayıracağım siz o zaman inşallah iyice alışmış olucaksınız, gece lambasında mı yatırıyorsunuz, baktımmm betülümüzde masaAllah 5 aylık olmuş elifin dişi 6 aylık olmasına 1 hafta kala çıktı yan, Betül de heran diş çıkarabilir :) inşAllah rahatça ateşsiz çıkarır, Elif şu ara inanılmaz huzursuz bence aşıdan, aşılardan sonra 1 hafta huzursuzluk oluyor.. bi de diş jelleri var dr o an ağrıyı durduruyor ama dişlere hasar veriyor bu jeller mumkun olduğunca kullanmayın dedi, atvde çocuk dru çıkıyor o hiç kullanmayın dedi, öpüyorumm çok güzel gözlü meleğini :)
)
kizlar ne yapiyorsunuz ben bu pko teşhisiyle uğraşiyorum.bu ayki tedavimde yalan oldu galiba kimler var bu hastalikla mücadele ediyor.
yeni dua listemiz hazır, hayırlı uğurlu olsun, yarın başlıyoruz
Canım benim hiç kimseyi zorlamak istemedim, o yüzden sadece isteyeni ekledim, akşam hemen senide ekliyorum canparem, asıl sen hakkını helal et, eslem'in o minik ellerinden de burcu teyzesi öpsün, hani ust kısmı varya mayalı poğaça gibi duran yerden :))))Burjuuuu beni otamatikman eklersin die ses etmedimidivtabi seninde aklın defter deil hakkını helal et ve beni listeye ekle kuzum eslem öpsün seni hadi kurban olsunlar ciğerinde yattığım
Eline sağlık kuzum benim Alla hepimizin duasını kabul etsin
ayyy aynen betül de öyle, bir gidiyorum iki gidiyorum üç gidiyorum, dördüncüye artık kafayı sıyırmama ramak kala eşim gidiyor, sonra yiine bu döngü sabaha kadar devam ediyor ama tabi sabaha kadar olan döngüde ben varım sadece, eşim uyuyorama ben işe başlayınca tabiki onada iş düşecek, şimdi ben nasılsa evdeyim diye onu uyandırmıyorum. artık o odaya gitmekten yalama oldum, çişim gelse ayak alışkanlığından onun odasına gidiyorum
doğrdu dedin kız bediş, hakkaten hem zayıflamak için bir hedefimiz olsun, yüzüklerimizi takmak için zayıflarız bari hiç olmazsa
gece lambası filan yakmıyorum uykusunu kaçırmasın diye canım, ben şapkasını gözlerine indiriyorum hatta gözlerini açıpta fal taşı gibi etrafını izlemesin diye.
ayyy dişler yolda desene bakalım hep kontrol ediyorum gözümle ama henüz ortada bişey yok, ahh keşke kuş gibi hafiften çıkartsa dişlerini yavrucak zorlanmadan ve beni zorlamadan
ah o 6. ay aşısı olduğunda ben yeni işe başlamış olacağım zamanlama çok kötü olacak, inşallah onuda hafif atlatır, bol bol dua edicem Allahım yardım etsin inşallah bana ve hepimize.
bende seni ve minik kuşunu heryerinden öpüyorum. bunların heryeri tatlı anam biyerini biyerinden ayıramıyorum
tatlım ben adet oldum olalı pco luydum. 6 ayda br filan adet olurdum bekarlığımda. sonra yumurta takibine başladım, ardından çtlatma iğnesi filan derken Allaha şükürler olsun Rabbm nasibetti. hiç kafana takma pco bebek için çok büyük bir engel değil. soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim defalarca uygula hemde ben çok faydasını gördüm.
Burjuuuu beni otamatikman eklersin die ses etmedimidivtabi seninde aklın defter deil hakkını helal et ve beni listeye ekle kuzum eslem öpsün seni hadi kurban olsunlar ciğerinde yattığım
Kizlar bas agrisi yaşayan varmi ???? Hamilelikte her gece ayri sorun
burcum yavrum benim ellerine emeğine sağlık kuşummm
beni ve nazanı eklemek için ilk sayfaya girdim düzeltim diye fakat orda eski liste mi var anlayamadım kız ben, ordaki liste ve dua farklı, senin bu sayfada paylaştığın liste ve dua farklı :)
hem o listede ben varmıydım ay başım döndü zekam durdu. heryeri birbirine kattımsen bildiğin gibi en iyisi beni ve nazancığımıda ekleyiver canım benim yada ben nazanı ekledim ama doğrumu ekledim ayy bilemiyorum....
İyi gunler canlarim...
Burcum eline emegine saglik rabbim tez zamanda seni bi bebekle mujdelendirsin..
Biz bugun asi olduk cok agladik icim giitti kuzuma.Rota virus asisini yaptirdiniz mi annisler doktorumuz karari bize birakti.
Yasemin ilk sayfaya baktım tatlım, Nazan'ı doğru listeye eklemişsın, no problema :))))
ya benim kocamın ruhu duymaz yaa..ben tuvalete gidiyorum tuvaletten duyuyorum sesinide benimki yanı başında horul horul uyuyo...
kız ciğerinde yattığıım...o nedemek öle...ne hıoş bi taibr..
evet var..oluyo ilk aylar yapacak bişey yok..parola başvuracan...
dilekcim burdan duyuru yaptım yeni liste hazırlıyorum kim katılmak ister diye, adını yazdıranları ekledim sadece, senide hemen ekliyorum canım, Rabbim dermansız dert vermesin sana da kolay kapılar açsın inşallah, ısrarla soğan kürü :)bu listede benim adimda yok :-( banada pko teşhisi dediler tam sonuçlarimi alcam sonra kendi doktoruma gidip görüşücem bakalim ben ara veriyim diyorum ama eşim çok ara vermekten yana değil
Beni de dua listesine ekler misiniz? Kolay doğum yapıp sağlıklı alayım bebişi kucağıma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bas agrisi yaşayan varmi ???? Hamilelikte her gece ayri sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?