Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy aynen betül de öyle, bir gidiyorum iki gidiyorum üç gidiyorum, dördüncüye artık kafayı sıyırmama ramak kala eşim gidiyor, sonra yiine bu döngü sabaha kadar devam ediyor ama tabi sabaha kadar olan döngüde ben varım sadece, eşim uyuyor ama ben işe başlayınca tabiki onada iş düşecek, şimdi ben nasılsa evdeyim diye onu uyandırmıyorum. artık o odaya gitmekten yalama oldum, çişim gelse ayak alışkanlığından onun odasına gidiyorum

doğrdu dedin kız bediş, hakkaten hem zayıflamak için bir hedefimiz olsun, yüzüklerimizi takmak için zayıflarız bari hiç olmazsa
gece lambası filan yakmıyorum uykusunu kaçırmasın diye canım, ben şapkasını gözlerine indiriyorum hatta gözlerini açıpta fal taşı gibi etrafını izlemesin diye.
ayyy dişler yolda desene bakalım hep kontrol ediyorum gözümle ama henüz ortada bişey yok, ahh keşke kuş gibi hafiften çıkartsa dişlerini yavrucak zorlanmadan ve beni zorlamadan
ah o 6. ay aşısı olduğunda ben yeni işe başlamış olacağım zamanlama çok kötü olacak, inşallah onuda hafif atlatır, bol bol dua edicem Allahım yardım etsin inşallah bana ve hepimize.
bende seni ve minik kuşunu heryerinden öpüyorum. bunların heryeri tatlı anam biyerini biyerinden ayıramıyorum

kizlar ne yapiyorsunuz ben bu pko teşhisiyle uğraşiyorum.bu ayki tedavimde yalan oldu galiba kimler var bu hastalikla mücadele ediyor.

tatlım ben adet oldum olalı pco luydum. 6 ayda br filan adet olurdum bekarlığımda. sonra yumurta takibine başladım, ardından çtlatma iğnesi filan derken Allaha şükürler olsun Rabbm nasibetti. hiç kafana takma pco bebek için çok büyük bir engel değil. soğan kürünü şiddetle tavsiye ederim defalarca uygula hemde ben çok faydasını gördüm.

Yok bedriyem yok uykumuz yok gündüz yarım saat gece.sürekli ağlayarak uyanma bilmem ne zaman uyucaz :)) eşim evdeyken gündüz alıyo da 3 saat uyuyorum uyuduğum o yani yine gece uyuyorum ama sık uyanınca bişe anlamıyorum sersem gibi oluyorum.yasemin inşallah bi fayda görürsen söyle cesaretlendir bizde ayıralım odaları :)) kars daki çocuğa bende fena üzüldüm allah bildiği gibi yapsın ne insanlar var gerçekten allahım uzak eylesin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günde 33 tane
Allahumme la tuhricna mineddünya illa ma'aşşehadeti vel iman"

Anlamı: Allahım! Bizi dünyadan ancak kelime-i şahadet ve imanla çıkar

DUA LİSTEMİZ

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca / Gülhan[/td]
[td]13.03.2014 perşembe[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] ecrinn07/ Aslı[/td]
[td]14.03.2014 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar[/td]
[/tr]
[tr]
[td] gul82/ Gül[/td]
[td]17.03.2014 pazartesi[/td]
[/tr]
[tr]
[td] burju82/Burcu[/td]
[td]18.03.2014 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/Buket[/td]
[td]19.03.2014 çarşamba[/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu_one/ Seda[/td]
[td]20.03.2014 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve tüp bebeğinin pozitif olması,hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hayatumuttur /Gamze[/td]
[td]21.03.2014 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek2828/Nazan[/td]
[td]24.03.2014 pazartesi[/td]
[td]Kendisine tez zaman da hayırlı şifalar, sağlıklı günler, ailesine huzur ve bereket , evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td]
[/tr]
[tr] ch
[td] bdroner/Bedriye[/td]
[td]25.03.2014 salı[/td]
[/tr]
[tr]
[td] fb-tuba/ Tuğba[/td]
[td]26.03.2014 çarşamba [/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/Burcu[/td]
[td]27.03.2014 perşembe[/td]
[td]Ailesine ve eşine hayırlı sağlıklı bir ömür, evine huzur ve bereket [/td]
[/tr]
[tr]
[td] akyüzcigdem/çiğdem[/td]
[td]28.03.2014 cuma[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, ailesine ve oğluna tez zamanda bol şifa[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/zeynep[/td]
[td]31.03.2014 pazatesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik, ikizlerin kolayca doğması ve hayırlı evlatlar[/td][/tr]
[tr]
[[td] disanur/dilek.[/td]
[td]01.04.2014 sali[/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, tez zamanda hayirli bir evlat[/td][/tr]
[tr]
[td] ........./...........[/td]
[td]00.00.2014 [/td]
[td]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/td][/tr]
[tr]
[td] ........./...........[/td]
[td]00.00.2014 [/td]
[/tr]
[/table]

..... TOPİĞİMİZDEN DUYURULAR VE HABERLER .....

Burjuuuu beni otamatikman eklersin die ses etmedimidivtabi seninde aklın defter deil hakkını helal et ve beni listeye ekle kuzum eslem öpsün seni hadi kurban olsunlar ciğerinde yattığım
Canım benim hiç kimseyi zorlamak istemedim, o yüzden sadece isteyeni ekledim, akşam hemen senide ekliyorum canparem, asıl sen hakkını helal et, eslem'in o minik ellerinden de burcu teyzesi öpsün, hani ust kısmı varya mayalı poğaça gibi duran yerden :))))
?

Eline sağlık kuzum benim Alla hepimizin duasını kabul etsin

Amin canım Allah bizimle.....

yeni dua listemiz hazır, hayırlı uğurlu olsun, yarın başlıyoruz

burcum yavrum benim ellerine emeğine sağlık kuşummm
beni ve nazanı eklemek için ilk sayfaya girdim düzeltim diye fakat orda eski liste mi var anlayamadım kız ben, ordaki liste ve dua farklı, senin bu sayfada paylaştığın liste ve dua farklı :)
hem o listede ben varmıydım ay başım döndü zekam durdu. heryeri birbirine kattım sen bildiğin gibi en iyisi beni ve nazancığımıda ekleyiver canım benim yada ben nazanı ekledim ama doğrumu ekledim ayy bilemiyorum....

Son düzenleme:

ya benim kocamın ruhu duymaz yaa..ben tuvalete gidiyorum tuvaletten duyuyorum sesinide benimki yanı başında horul horul uyuyo...

Burjuuuu beni otamatikman eklersin die ses etmedimidivtabi seninde aklın defter deil hakkını helal et ve beni listeye ekle kuzum eslem öpsün seni hadi kurban olsunlar ciğerinde yattığım

kız ciğerinde yattığıım...o nedemek öle...ne hıoş bi taibr..

Kizlar bas agrisi yaşayan varmi ???? Hamilelikte her gece ayri sorun

evet var..oluyo ilk aylar yapacak bişey yok..parola başvuracan...

Yaseminim bir önceki sayfada yayınladığım eski liste, bazen arkadaşlar bitirmemiş oluyor bende silmiyorum, ilk sayfa da yayınladığım yeni dua listemiz, ve sen varsın hem de ilk sırda bugün senin dua günün :) eve gecince ben bir bakayım

İyi gunler canlarim...
Burcum eline emegine saglik rabbim tez zamanda seni bi bebekle mujdelendirsin..
Biz bugun asi olduk cok agladik icim giitti kuzuma.Rota virus asisini yaptirdiniz mi annisler doktorumuz karari bize birakti.

İyi gunler canlarim...
Burcum eline emegine saglik rabbim tez zamanda seni bi bebekle mujdelendirsin..
Biz bugun asi olduk cok agladik icim giitti kuzuma.Rota virus asisini yaptirdiniz mi annisler doktorumuz karari bize birakti.

paralı olduğu için sana bırakmıştır.biz yaptırdık..doktor ben kendi çocuğuma yaptırdım dedi..öle

Beni de dua listesine ekler misiniz? Kolay doğum yapıp sağlıklı alayım bebişi kucağıma.

Esim kafayi yemis icirmiyo hic bisey

Yasemin canım duanı okudum, Rabbim evine huzur ve bereket versin, işlerini kolaylaştırsın, sana sakinlik versin, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin

bu listede benim adimda yok :-( banada pko teşhisi dediler tam sonuçlarimi alcam sonra kendi doktoruma gidip görüşücem bakalim ben ara veriyim diyorum ama eşim çok ara vermekten yana değil
dilekcim burdan duyuru yaptım yeni liste hazırlıyorum kim katılmak ister diye, adını yazdıranları ekledim sadece, senide hemen ekliyorum canım, Rabbim dermansız dert vermesin sana da kolay kapılar açsın inşallah, ısrarla soğan kürü :)
dilek sende yaşını, şehrini, evlilik tarihini ve en son adet tarihini yaz bana uğurlu tabloya ekleyeyim seni uğur getirsin hemen hamile kal :)

Beni de dua listesine ekler misiniz? Kolay doğum yapıp sağlıklı alayım bebişi kucağıma.

Tamam canım senide eklerim, adını, yaşını, evlilik tarihini, en son adet tarihini yazarsan hem dua listesine hemde hamileler listesine eklerim seni

Kizlar bas agrisi yaşayan varmi ???? Hamilelikte her gece ayri sorun

Canım bende hamileyken aynı sorunu yaşadım tatlım minoset plus var hamileyken içilebiliyor ben 2 güne bir içerdim bi ara sonra az kahvesi bol neskafe içtim ve ağrıyı aldı. Neskafedeki kafein geçiriyor baş ağrısını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…