Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İyi gunler canlarim...
Burcum eline emegine saglik rabbim tez zamanda seni bi bebekle mujdelendirsin..
Biz bugun asi olduk cok agladik icim giitti kuzuma.Rota virus asisini yaptirdiniz mi annisler doktorumuz karari bize birakti.

Canım ben yaptırmadım rotayı araştırdım çok gerekli bir aşı değil yaptırılamayabilir ve vücuda boşa virüs yükleyip çocuğun bağışıklığını bozmayın diye söyleyenler çok faalaydı bende yaptırmadım çok şükür sıkıntı olmadı tatlım yaptıran bebeklerde de genelde yan etki olarak kakda kan gözlemlendi bilgin olsun canım benim

Delircem bu agrdan kahveyi deniycem son care

Herkese iyi gunler

burjum eline gonlune saglik dua listesi tamamlamisin Rabbim gobisinde bebisinlee liste hazirlamani nasip etsin

bende dokordan ciktim Idrarimda seker cikti kan
kan verdim sekerlisu icip bi saat sonra yine kan verdim bakalim haftaya alcam sonucu::::((((

Canım eğer önlemini almazsan hamilelikte çekilen baş ağrıları migrene sebep olabilir tatlım ben ilaç kullanan bir insan değildim ve hamileliğimde ciddi baş ağrısı çekmiştim ve mecbur kalıp minoset içtim çok şükür sağ salim doğum yaptım kızımda sağlıklı doğdu suana kadarda sorunumuz sıkıntımız olmadı :)

buecum canım ayy şimdi idrak edebildim sağol ağzına yüreğine emeğine sağlık, Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhh aminnnn.
bende dokordan ciktim Idrarimda seker cikti kan
kan verdim sekerlisu icip bi saat sonra yine kan verdim bakalim haftaya alcam sonucu::::((((

canım sakın kafana takma, hamilelikte geçici problemler çıkabiliyor vucutta, çünkü komple bir değişim yaşıyor zavallı organlarımız ezilip büzülüyor kenarda köşede sıkışıyor bebişler rahat büyüsün diye. Allahın izni ile doğumdan sonra yeni doğmuş gibi sapsağlıklı olursun birşey çıksa bile şimdi.

Ilac icemiyorumki icebilsem vitamin ilacimi bile ictigimde çıkartıyorum ne zor bu hamilelik

Sebiha 22.08.2013 evlilim tarihim. 06.02.2014 son adet tarihim. Birde nasıl dua etcez azıcık anlatır mısın? Telefonla giriyorum ya çok inceleyemiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde 20lik dişim ağrıyor. Iki buçuk ayda başıma gelmeyen kalmadı. Çok zormuş bu hamilelik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım benim, RAbbim sana şifa versim inşallah önemli bir değerde değildir şekerin,sonuçları yaz mutleke

Canimm benide listeye ekkermisin ???öpüyorum seniiii ))

okey bebek halloldu :))

canım ilk sayfadaki listeye bak, hergün bir kişiye dua okuyoruz,listede tarih var, haftasonları yok, okuyacağımız dua listenin başında yazıyor, 33 tane, senin günün geldğinde de hepimiz sana okuyacağız

benıde eklermısınız?

sevgili nazlımoi seni eklerim ama önce küçük bir açıklama yapmak isterim, bunu listeye katılmak isteyen herkese söylüyorum
ilk sayfada dua listesi var, onu bir incele, listede tarih ve isimler var, her gün bir kişiye dua okunuyor ve herkes okuyor, bazen buraya gelip listeye katılmak isteyen oluyor, ekliyorum ,onun günü geliyor ona dua ediyoruz, ama o kişi listedeki kimseye dua etmiyor ve herkesin hakkına giriyor, kayıplara karışıp bir daha gelmiyor, eğer sende günü gününe herkesin duası okuyacaksan seni öyle ekleyeyim, lütfen bu yazdıklarımı yalnış anlama kimsenin hakkına girilmesine sebep olmak istemem , sevgiler

tabiikide okurum canım :) bu hepımızın ıstegı..kendıme boyle bırsey ıstemıs olmam benım bencıllıgımı gosterır ki rabbim bunları görmez mi?? allahım ınsallah en yakın zaman da bızlerıde evlat nasıbı yapar..

burcum yeni dua listesini hazırlamışsın.ellerine sağlık.benide eklermisin canım

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]10.04.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

yaso okudum duanı.Allah kabul etsin..zormuş bu dua..inşallah ezberlerimm:::))

Esim kafayi yemis icirmiyo hic bisey

bende içmekten imtina ediyordum ama doktor dediki neden bebeğe acı çektiriyorsun ağrıyı oda hissediyo ddedi..ilacın bir yan etkisi yok niye içmiyosun dedi....bende kıyamadım

Allah razi olsun anlayışından dolayı. Bana adını yazar misin hemen seni listeye ekleyeyim aramiza hoşgeldin :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…