- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.081
İyi gunler canlarim...
Burcum eline emegine saglik rabbim tez zamanda seni bi bebekle mujdelendirsin..
Biz bugun asi olduk cok agladik icim giitti kuzuma.Rota virus asisini yaptirdiniz mi annisler doktorumuz karari bize birakti.
Canım bende hamileyken aynı sorunu yaşadım tatlım minoset plus var hamileyken içilebiliyor ben 2 güne bir içerdim bi ara sonra az kahvesi bol neskafe içtim ve ağrıyı aldı. Neskafedeki kafein geçiriyor baş ağrısını canım
Delircem bu agrdan kahveyi deniycem son care
buecum canım ayy şimdi idrak edebildim sağolYaseminim bir önceki sayfada yayınladığım eski liste, bazen arkadaşlar bitirmemiş oluyor bende silmiyorum, ilk sayfa da yayınladığım yeni dua listemiz, ve sen varsın hem de ilk sırda bugün senin dua günün :) eve gecince ben bir bakayım
Yasemin canım duanı okudum, Rabbim evine huzur ve bereket versin, işlerini kolaylaştırsın, sana sakinlik versin, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
bende dokordan ciktim Idrarimda seker cikti kan
kan verdim sekerlisu icip bi saat sonra yine kan verdim bakalim haftaya alcam sonucu::::((((
yeni dua listemiz hazır, hayırlı uğurlu olsun, yarın başlıyoruz
Canım eğer önlemini almazsan hamilelikte çekilen baş ağrıları migrene sebep olabilir tatlım ben ilaç kullanan bir insan değildim ve hamileliğimde ciddi baş ağrısı çekmiştim ve mecbur kalıp minoset içtim çok şükür sağ salim doğum yaptım kızımda sağlıklı doğdu suana kadarda sorunumuz sıkıntımız olmadı :)
dilekcim burdan duyuru yaptım yeni liste hazırlıyorum kim katılmak ister diye, adını yazdıranları ekledim sadece, senide hemen ekliyorum canım, Rabbim dermansız dert vermesin sana da kolay kapılar açsın inşallah, ısrarla soğan kürü :)
dilek sende yaşını, şehrini, evlilik tarihini ve en son adet tarihini yaz bana uğurlu tabloya ekleyeyim seni uğur getirsin hemen hamile kal :)
Tamam canım senide eklerim, adını, yaşını, evlilik tarihini, en son adet tarihini yazarsan hem dua listesine hemde hamileler listesine eklerim seni
buecum canım ayy şimdi idrak edebildim sağolağzına yüreğine emeğine sağlık, Allah dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhh aminnnn.
canım sakın kafana takma, hamilelikte geçici problemler çıkabiliyor vucutta, çünkü komple bir değişim yaşıyor zavallı organlarımız ezilip büzülüyor kenarda köşede sıkışıyor bebişler rahat büyüsün diye. Allahın izni ile doğumdan sonra yeni doğmuş gibi sapsağlıklı olursun birşey çıksa bile şimdi.
Aslı-dilek-afy26 sizleride ekledim canlar
Herkese iyi gunler
burjum eline gonlune saglik dua listesi tamamlamisin Rabbim gobisinde bebisinlee liste hazirlamani nasip etsin
bende dokordan ciktim Idrarimda seker cikti kan
kan verdim sekerlisu icip bi saat sonra yine kan verdim bakalim haftaya alcam sonucu::::((((
Canimm benide listeye ekkermisin ???öpüyorum seniiii))
Sebiha 22.08.2013 evlilim tarihim. 06.02.2014 son adet tarihim. Birde nasıl dua etcez azıcık anlatır mısın? Telefonla giriyorum ya çok inceleyemiyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benıde eklermısınız?
sevgili nazlımoi seni eklerim ama önce küçük bir açıklama yapmak isterim, bunu listeye katılmak isteyen herkese söylüyorum
ilk sayfada dua listesi var, onu bir incele, listede tarih ve isimler var, her gün bir kişiye dua okunuyor ve herkes okuyor, bazen buraya gelip listeye katılmak isteyen oluyor, ekliyorum ,onun günü geliyor ona dua ediyoruz, ama o kişi listedeki kimseye dua etmiyor ve herkesin hakkına giriyor, kayıplara karışıp bir daha gelmiyor, eğer sende günü gününe herkesin duası okuyacaksan seni öyle ekleyeyim, lütfen bu yazdıklarımı yalnış anlama kimsenin hakkına girilmesine sebep olmak istemem , sevgiler
Amin canım benim, RAbbim sana şifa versim inşallah önemli bir değerde değildir şekerin,sonuçları yaz mutleke
okey bebek halloldu :))
canım ilk sayfadaki listeye bak, hergün bir kişiye dua okuyoruz,listede tarih var, haftasonları yok, okuyacağımız dua listenin başında yazıyor, 33 tane, senin günün geldğinde de hepimiz sana okuyacağız
sevgili nazlımoi seni eklerim ama önce küçük bir açıklama yapmak isterim, bunu listeye katılmak isteyen herkese söylüyorum
ilk sayfada dua listesi var, onu bir incele, listede tarih ve isimler var, her gün bir kişiye dua okunuyor ve herkes okuyor, bazen buraya gelip listeye katılmak isteyen oluyor, ekliyorum ,onun günü geliyor ona dua ediyoruz, ama o kişi listedeki kimseye dua etmiyor ve herkesin hakkına giriyor, kayıplara karışıp bir daha gelmiyor, eğer sende günü gününe herkesin duası okuyacaksan seni öyle ekleyeyim, lütfen bu yazdıklarımı yalnış anlama kimsenin hakkına girilmesine sebep olmak istemem , sevgiler
Esim kafayi yemis icirmiyo hic bisey
Delircem bu agrdan kahveyi deniycem son care
tabiikide okurum canım :) bu hepımızın ıstegı..kendıme boyle bırsey ıstemıs olmam benım bencıllıgımı gosterır ki rabbim bunları görmez mi?? allahım ınsallah en yakın zaman da bızlerıde evlat nasıbı yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?