- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #45.101
burcum yeni dua listesini hazırlamışsın.ellerine sağlık.benide eklermisin canım
Allah razi olsun anlayışından dolayı. Bana adını yazar misin hemen seni listeye ekleyeyim aramiza hoşgeldin :)
Selamlar fıstık hatunlar.. herkes iyidir inşAllah.. beni sorarsanız Elif le ilgileniyorum şu 6.ay aşılarıyla dişleri çakıştığından diye düşünüyorum çok huysuz uykuları inanılmaz hafif.. öyle böyle idare ediyorum çok şükür..
Özlleeemm senin ışığın yanıyordu :) yeşil ışığın demek ki buradasın nasılsınn?
Gamzee sana diyeceğim unutuyorum geçmişi okurken görmüştüm sen çorba falan veriyorsun ya tugra ya biraz irmik de kor beyin gelişimi için çok öneriyorlar irmiği.. ben de çorba yapıyorum ama sadece patates, havuç, irmik, ince bulgur sonrada zeytinyağı döküyorum. başka sebze ne var acaba :), kabaklar mevsim sebzesi mi kızlar eklesem mi acep bilemedim..
Bu arada ben önceki dua listesini biraz önce bitirdimm gerçektende geç bitirdiğim için listeyi kusura bakmayın ama inanın okuyamamıştımmm... çok mutluyum bitirdiğime, çok şükür..
Burcumm yeni listeye beni de ekler misin lutfen!
inanın bunları yazarken en az 4 kez Elif e gittim bu kız neden dalıp uyuyamıyor acaba yaa
hoşbuldukkk :) ben nazlı..
Bizim burda çok sevdiği kişilere söyler genelde büyüklerya benim kocamın ruhu duymaz yaa..ben tuvalete gidiyorum tuvaletten duyuyorum sesinide benimki yanı başında horul horul uyuyo...
kız ciğerinde yattığıım...o nedemek öle...ne hıoş bi taibr..
evet var..oluyo ilk aylar yapacak bişey yok..parola başvuracan...
Bende yaptırmadım bizim doktorda bize bıraktı biraz ihmalliğimize geldi zaman geçtiİyi gunler canlarim...
Burcum eline emegine saglik rabbim tez zamanda seni bi bebekle mujdelendirsin..
Biz bugun asi olduk cok agladik icim giitti kuzuma.Rota virus asisini yaptirdiniz mi annisler doktorumuz karari bize birakti.
Canimm benide listeye ekkermisin ???öpüyorum seniiii))
Cumanın mübarek olsun kızlar...allahım tez zamanda bizi anne olmayı nasip eder ınşallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Özlleeemm senin ışığın yanıyordu :) yeşil ışığın demek ki buradasın nasılsınn?
Nirdesin guzuuu hani göbekler pehhh
Özlem sende göbek koyda görek
Bedriyecim bende aldım irmik öyle bi kaç kere koydum tuğra sebze çorbası sevmedi hiç böğürüYo.zorla içiriyorum en güzel öğünümüz kahvaltı azcık devam sütüne ceviz yumurta sarısı peyaz peynir tuzsuz yarım muz dut pekmezi karıştırıp veriyorum onu seviyor o yedikçe ben doyuyorum:)) geçen anneme bıraktım şehriye çorbası yapmış unlu onu içirmiş aslında kızdım ama yapacak bişe yok patatesli bişe yaptım mı elimle ezip yediriyorum.elma veriyorum genelde arada portakal suyuyla karıştırıyorum.dün tarhana verdim onu da sevdi az nane bide azcık zeytinyağlı.sebze çorbası sevmediği için acaba şehriyeye değişmeli sebzeleri atıp pişirsem belki yer ama işte Salça oluyo onda da zararı olur mu bilemedim.arada da emziriyorum.öyle tarif varsa güzel yazın kızlar..
ayrıca Rota virüs aşısını benim doktorum önermedi ilerde bağırsakları tembelleştirme ihtimali varmış bence gerek yok dedi.bizde yaptırmadık..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz rabbim nr dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
ya kızlar siz böyle anlattıkça ben bunları kv le nasıl yapacam diye kara kara düşünüyorum..panik oluyorum..
Cumanın mübarek olsun kızlar...allahım tez zamanda bizi anne olmayı nasip eder ınşallah..
Hayırlı cumalar
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı kılsın...
bu arada biz çarşamba günü kontrole gittik 1.400 gr olmuş bizim oğlan, içtiğim ilacı 36.haftaya kadar içmemi söyledi doktor,haa bide yata yata doğuracaksın dedi, bu adam bana 32 den sonra çalışma iznide vermez yaaa halbuki ben 37 ye kadar çalışıp sonra izne ayrılmak istiyordum 1 ay sonra kontrole çağırdı,kafası bu sefer sağ tarafımdaydı yan dönmüş hep yukarıda oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?